Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

erwik Rafał Rużycki

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Łódzkie, Piotrków Trybunalski
Telefon: Kom. 606811176
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4106
Data utworzenia profilu: 2012-01-25 19:47:09
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-25 19:47:09 

Opinie o erwik Rafał Rużycki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: no cóż , polecam lepszych fachowców od dachu nie znajdziecie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: miki dnia: 2014-04-25 14:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jakich mało w dzisiejszych czasach, kompetentni ludzie, wszystko w jak najlepszym porządku--naprawdę można polecać;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz-buczek dnia: 2014-02-26 07:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę mogę polecić, ekipa godna zaufania, prace wykonane szybko i bez zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamil z bełchatowa dnia: 2013-10-13 18:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowa fachowa robota. Miałem przebudowę starego domu,bałem się ze może mnie zalać, wpadli w 10 chłopa, 5 dni i cieszylem się nowym dachem. Powiem wam ze sąsiedzi z wrażenia się ............;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony z longinowki dnia: 2013-03-12 18:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciesle i dekarze ok. Roboty wykonano szybko zgodnie ze sztuka, porządek na budowie, profesjonalna firma.polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-03-11 21:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uczciwi, porządek i kultura na budowie, bardzo fajni ludzie. polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: wojtek i olga dnia: 2013-03-05 20:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług które świadczy firma Pana Rózyckiego jest wysoka,dekarze to osoby z którymi łatwo nawiązuje się współpracę w trakcie wykonywanych prac. Prace wykonane są z należytą starannością. Mało kto wie, że zadaszenie na dachu SP w Gorzkowicach ( które spłoneło w listopadzie) zostało wykonane właśnie przez tą firmę mimo złej pogody. Nikt oficjalnie nie podziękował dekarzom, a to oni wykonali najważniejsze prace. Polecam firmę choćby za jej skromność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: robert1967 dnia: 2013-01-31 16:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiłam w firmie blachodachówkę nie zakładali mi jej nie mieli czasu położył ją szwagier wygląda super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: karolina1978 dnia: 2012-09-10 20:46:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem za !!!! nie miałem okazji korzystać z ich usług, ale słyszałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ?!
Opinia dodana przez: daniel dnia: 2012-06-13 18:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również mam o nich dobre zdanie, polecili mi ich znajomi. Prace zostały wykonane szybko i przede wszystkim dobrze pod względem technicznym. Mój kierownik po odbiorze więźby, stwierdził, że nie widział jeszcze tak dobrego wykonania, postawienie konstrukcji trwał 1,5 dnia dach 300mkw koperta:), więźba nie jest zbijana na gwoździe tylko skręcana na spec. wkręty nazwy nie pamiętam. gorąco polecam. zapomniałem wspominieć o właścicielce, z wszystkimi problemami i pytaniami do niej, babka wie co mówi i robi, lepsza niż nie jeden dekarz, wiedze ma olbrzymią a kierownik jak ustalał z nią robotę, głupio się przyznać ale zwątpił ..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jurek71 dnia: 2012-04-18 20:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wcześniejszą opinią, firma naprawdę godna polecenia. Pracują tam fajni ludzie którzy wykonali nam usługę kompleksowo (usługa plus materiał) materiały mają bardzo dobrej jakości i co ważne w rozsądnych cenach. Rużyccy górą!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2012-03-13 21:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomaga w wyborze odpowiednich materiałów i kolorystyki, podpowiada jak rozwiązać problem aby było dobrze od strony technicznej, firma Pana Rafała zapewnia pełny serwis i daje gwarancje na wykonane prace, wśród moich znajomych i w najbliższym oteczeniu mówi się, że to najlepszy fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałam
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2012-01-25 19:55:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją