Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Betlej Małgorzata Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-022 Lublin Okopowa 20/1
Telefon: 81 451 14 86 Kom. 518 569 011 Fax: 81 451 14 86
Adres e-mail: betlej(małpa)kancelaria-lublin.pl
Strona internetowa: kancelaria-lublin.pl
NIP:
712-270-51-59
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Lublin - Rozwody, Sprawy Karne, Odszkodowania, Porady prawne Słowa kluczowe: prawo rodzinne, alimenty, rozwody, podział majątku, prawo karne, prawo cywilne, odszkodowania, windykacja, porady prawne

Ocena: 80% pozytywna 4x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 0% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 4844
Data utworzenia profilu: 2012-01-25 11:51:47
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-25 11:51:47 

Opinie o Adwokat Betlej Małgorzata Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczny za pomoc, Pani Mecenas wyciągnęła mnie z kłopotów szybko i skutecznie zakończyła sprawę z sukcesem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-12-08 15:57:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest adwokatem takiego jakiego szukałam. Poświęciła mi wiele uwagi, wszystko wytłumaczyła. Sprawa jeszcze się nie zakończyła, ale jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas. Jest punktualna, doskonale zna sprawę, przychodzi zawsze bardzo dobrze przygotowana i przede wszystkim ma czas, żeby wszystko ze mną omówić i przygotować.Nie ma żadnych niespodzianek. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-11-03 17:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i rzeczowy adwokat. Nie owija w bawełnę, wyłożyła całą sprawę kawa na ławę i się nie pomyliła.Kontakt z panią adwokat był bardzo dobry,nawet jak nie mogła rozmawiać to zawsze oddzwaniała. Sprawa wydawała się przegrana a zakończyła się pozytywnie.Pani adwokat świetnie przygotowała mnie do rozprawy,co może się dziać i co mam robić. Na bieżąco wiedziała co w sprawie się dzieje. Dzięki niej oszczędziłem dużo nerwów i pieniędzy. Traktuje klientów uczciwie i z szacunkiem,choć prosto w oczy mówi,co myśli, nie opowiada bajek.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-10-02 20:32:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas obiecuje gruszki na wierzbie a później traktuje klienta jak Natreta. Można odnieść wrażenie że działa w interesie powodki, a nie swojego klienta. Najpierw mówi jedno potem twierdzi że tego nie mówiła.Bardzo słaby kontakt z panią mecenas. Na ostatnią sprawę nie przygotowana wysyła aplikantke, która defakto zwraca jej uwagę na przedmiot sprawy bo pani mecenas chyba nawet nie przeczytała pozwu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: julian zawiedziony dnia: 2014-07-04 07:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i konkretny adwokat. Pani Mecenas w sprawie robiła wszystko co leżało w interesie klienta i to ze znakomitym skutkiem. Sprawa z pozoru przegrana zakończyła się sukcesem. Bardzo dobry adwokat, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: o reklamacji nie ma mowy!
Opinia dodana przez: Paweł B. dnia: 2012-01-25 11:56:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją