Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół Muzyczny "Stolat" Bartek Szłapa

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja Zarządca nieruchomości 
Adres: Lubelskie, 20-620 LUBLIN Juranda 5/30
Telefon: Kom. 504-551-101
Adres e-mail: zespol(małpa)stolat.net.pl
Strona internetowa: www.stolat.net.pl
NIP:
712-264-10-40
Opis działalności: Kompleksowa oprawa muzyczna wszystkich imprez!!! Słowa kluczowe: zespół, wesele

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 8x 5x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2372
Data utworzenia profilu: 2012-01-23 19:35:12
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-23 19:35:12 

Opinie o Zespół Muzyczny "Stolat" Bartek Szłapa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie są to może mistrzowie muzyki, ale są strasznie sympatycznymi i serdecznymi ludźmi dzięki czemu potrafią odpowiednio zabawiać publiczność. Mi się podobało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2018-03-12 18:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie grający zespół, ale przede wszystkim umiarkowane ceny. Nie liczą sobie jak za zboże. jest umiar. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tolekbanan dnia: 2018-03-10 15:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w zeszłym roku na 6 weselach. Oni Grali u naszych przyjaciół z Lublina! Najlepszy zespól z 6 z którymi miałam do czynienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-02 12:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu ludzie znający się na swoim fachu, a nie jacyś podrabiani grajkowie. Świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomaszzo dnia: 2018-02-10 22:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie grający zespól. Widać, że panowie mają dryg do wesel i wiedzą jak rozkręcić gości, żeby się naprawdę dobrze bawili. Kontaktowi, dusze towarzystwa. Nawet "sztywniaczków" poderwali do tańca. Polecam :
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robertoos dnia: 2018-02-05 09:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: właśnie taki powinien być zespół grający na weselach. dostosowywali się i do towarzystwa, tak żeby każdy mógł się pobawić i do etapu wesela. super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pomaranczka dnia: 2015-11-30 14:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi fachowcy wśród muzyków. Zasługują na jak najwyższą ocenę, sprawili, że goście bawili się znakomicie przy ich muzyce, a impreza się udała. Dziękówka :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-07 10:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słyszałam jak grają i bardzo mi się podobało. Wszystko pięknie potrafią to rozegrać. Chyba się zdecyduje wziąć ich na moje wesele bo wiem,ze nie będę żałować. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 15:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wspaniałą imprezę, to była cudowna, niezapomniana noc. Życzymy wam kolejnych sukcesów na scenie. Polecamy i pozdrawiamy.
Opinia dodana przez: Marta i Andrzej ze Świdnika dnia: 2014-02-14 12:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół. Jestem bardzo zadowolona,że skorzystałam z usług. Wszystko zostało fajnie to rozegrane. Muzyczka świetna. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-04 13:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że sie zdecydowałam w ostatnim momencie ich wziąć. Warto było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 10:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za to że tak ładnie zagraliście na weselu. Robię to w imieniu wszystkich gości, którzy się świetnie bawili. Dla nas jesteście prawdziwymi muzycznymi fachowcami :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 15:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteście niesamowici, tak mi się podobało jak graliście. Wszystko było tak jak powinno byc wiec pozytywnie. POlecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-17 11:25:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy zespół muzyczny w Lublinie, o czym świadczą pełne parkiety bawiących się do samego rana. Zawsze chętnie służą pomocą nie tylko w zakresie oprawy muzycznej, ale także w wyborze innych niezbędnych przy organizacji przyjęcia podmiotów takich jak lokal, kamerzysta czy fotograf. Perfect organizacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kowalskiM dnia: 2012-01-23 19:39:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją