Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół Muzyczny "Stolat" Bartek Szłapa

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja Zarządca nieruchomości 
Adres: Lubelskie, 20-620 LUBLIN Juranda 5/30
Telefon: Kom. 504-551-101
Adres e-mail: zespol(małpa)stolat.net.pl
Strona internetowa: www.stolat.net.pl
NIP:
712-264-10-40
Opis działalności: Kompleksowa oprawa muzyczna wszystkich imprez!!! Słowa kluczowe: zespół, wesele

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2122
Data utworzenia profilu: 2012-01-23 19:35:12
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-23 19:35:12 

Opinie o Zespół Muzyczny "Stolat" Bartek Szłapa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: właśnie taki powinien być zespół grający na weselach. dostosowywali się i do towarzystwa, tak żeby każdy mógł się pobawić i do etapu wesela. super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pomaranczka dnia: 2015-11-30 14:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi fachowcy wśród muzyków. Zasługują na jak najwyższą ocenę, sprawili, że goście bawili się znakomicie przy ich muzyce, a impreza się udała. Dziękówka :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-07 10:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słyszałam jak grają i bardzo mi się podobało. Wszystko pięknie potrafią to rozegrać. Chyba się zdecyduje wziąć ich na moje wesele bo wiem,ze nie będę żałować. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 15:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wspaniałą imprezę, to była cudowna, niezapomniana noc. Życzymy wam kolejnych sukcesów na scenie. Polecamy i pozdrawiamy.
Opinia dodana przez: Marta i Andrzej ze Świdnika dnia: 2014-02-14 12:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół. Jestem bardzo zadowolona,że skorzystałam z usług. Wszystko zostało fajnie to rozegrane. Muzyczka świetna. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-04 13:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że sie zdecydowałam w ostatnim momencie ich wziąć. Warto było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 10:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za to że tak ładnie zagraliście na weselu. Robię to w imieniu wszystkich gości, którzy się świetnie bawili. Dla nas jesteście prawdziwymi muzycznymi fachowcami :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 15:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteście niesamowici, tak mi się podobało jak graliście. Wszystko było tak jak powinno byc wiec pozytywnie. POlecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-17 11:25:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy zespół muzyczny w Lublinie, o czym świadczą pełne parkiety bawiących się do samego rana. Zawsze chętnie służą pomocą nie tylko w zakresie oprawy muzycznej, ale także w wyborze innych niezbędnych przy organizacji przyjęcia podmiotów takich jak lokal, kamerzysta czy fotograf. Perfect organizacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kowalskiM dnia: 2012-01-23 19:39:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją