Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GKI - Design Grzegorz Irski

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz  
Adres: Opolskie, 46-380 Makowczyce ŁĄKOWA 4
Telefon: (34) 3575146 Kom. 693365532 Fax: (34) 3575146
Adres e-mail: grzegorz.irski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www: www.gki-design.pl
NIP:
575-162-04-38
Opis działalności: PRODUCENT MEBLI TAPICERSKICH!!!!!!!!!!! Słowa kluczowe: TAPICERSTWO, MEBLE

Ocena: 100% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x 1x
Ceny usług: 100% niskie 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4189
Data utworzenia profilu: 23.01.2012 14:44:04
Data ostatniej aktualizacji: 23.01.2012 14:44:04 

Opinie o GKI - Design Grzegorz Irski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Są naprawdę OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OK. dnia: 08.10.2013 14:58:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto było poczekać troszkę dłużej. z resztą Pan Grzegorz uprzedzał że może się troszkę przeciągnąć więc byłem na to przygotowany. Za to dostałem meble pierwsza klasa. No ale też miałem duże wymagania, jednak teraz wiem że współpraca z tą firmą to świetna sprawa. Moge polecić każdemu kto szuka dobrego wykonawcy mebli tapicerowanych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2013 15:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie bardzo staranne. zestaw mi się przypodobał. Skóra naturalna została użyta do ich wyrobu. No i termin został zachowany. Meble bez zarzutu. wygodne i do tego świetnie się prezentują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.06.2013 11:21:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę tu same pozytywne opinie. Ja również się dołączam nie mam im nic do zarzucenia zrobili kawał dobrej roboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.05.2013 15:09:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble bardzo wygodne i starannie zrobione. Dobrze że się zdecydowałem zlecić wyrób mebli właśnie temu wykonawcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.05.2013 08:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość i szybkie , dokładne wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2013 13:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali dla mnie wysokiej jakości meble tapicerowane. Firma dba o detale i o zadowolenie klienta. Naprawdę warto skorzystać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 22.01.2013 11:57:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam super komplet. Kanapę i fotel z podnożkiem. material pomógł dobrać wlaściciel . Wszystko wykonane w terminie i w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2012 11:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma to świetna sprawa, wszystko w jak najlepszym porzadku jesli chodzi o usługi i obsługę. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.11.2012 08:27:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę . Robią fajne kanapy !!! Materiały do obicia najwyższej jakości (żadna pseudo skóra) Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.10.2012 16:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To juz jest sprawdzony sklep przeze mnie i jestem w pełni zadowolona. Fachowe podejście. Nie mam zadnych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2012 11:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem mebelki i jestem bardzo zadowolonyu z montarzu i wykonania usługi polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam dnia: 25.09.2012 10:37:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamawiałem taką dość dużą sofę - została wykonana solidnie i na czas. Teraz można sobie wygodnie posiedzieć i oglądać sport. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 28.08.2012 13:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM DLA WSZYSTKICH WYMAGAJĄCYCH, KTÓRZY OCZEKUJĄ WYSOKIEJ JAKOŚCI MEBLI TAPICEROWANYCH, NIEPOWTARZALNYCH, Z CIEKAWYM WZORNICTWEM - TYLKO GKI DESIGN. INDYWIDUALNIE ROZPATRUJĄ POTRZEBY KAŻDEGO KLIENTA, DBANIE O SZCZEGÓŁY. SZEROKI WYBÓR LUKSUSOWYCH KOMPLETÓW WYPOCZYNKOWYCH WYKONANYCH Z MATERIAŁÓW NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kOZAK dnia: 23.01.2012 14:49:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją