Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Jakub Bukartyk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Krakowska 15/6
Telefon: 14 688 80 15 Kom. 696 912 999 Fax: 14 688 80 15
Adres e-mail: jakub.bukartyk(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat.bukartyk.pl
NIP:
993-047-99-12
Opis działalności: Kompleksowa obsługa prawna zarówno klientów indywidualnych jak i podmiotów gospodarczych. Słowa kluczowe: adwokat Tarnów, adwokaci Tarnów, radca prawny Tarnów, kancelaria adwokacka Tarnów, porady prawne, obsługa prawna

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 2x 13x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 8617
Data utworzenia profilu: 2012-01-23 10:29:33
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-23 10:29:33 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Jakub Bukartyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz korzystałam z usług Pana Adwokata Jakuba Bukartyk i jestem bardzo zadowolona, gdyż moja sprawa w Sądzie,szybko się zakończyła co jest bardzo dużym plusem. Pan Adwokat jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, rzetelny i dokładny, rzeczowy i zaangażowany w sprawę. Posiada ogromną wiedzę w danym temacie. Polecam Pana Adwokata naprawdę WARTO!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-08 09:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy profesjonalista. Gorąco polecam, jestem wdzięczny za poświęcony czas i bardzo zadowolony z wyniku postępowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej Nowakowski dnia: 2017-12-18 09:59:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat otrzymuję profesjonalne wsparcie w sprawach firmowych i prywatnych. Kancelaria której usługi są satysfakcjonujące dla nawet bardzo wymagających klientów.
Opinia dodana przez: Ryszard Smajdor dnia: 2017-11-08 17:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Mecenasa trafiłam z polecenia. Bardzo konkretny, rzeczowy i zaangażowany w sprawę. Serdecznie polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-10 11:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzeczowy. Sprawa o rozwód po burzliwych negocjacjach przed salą rozpraw zakończona na pierwszym terminie. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stach dnia: 2017-05-21 22:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i fachowa obsługa. Naprawdę polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2017-04-14 23:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny prawnik. Potrafi analitycznie myśleć i przewidywać z wyprzedzeniem ruchy moich kontrahentów. Jestem bardzo zadowolony z umów przygotowywanych przez Pana Mecenasa i ogółu dotychczasowej współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-03-21 22:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiej pomocy oczekiwałem. Po negocjacjach Pana mecenasa ze stroną przeciwną sprawę zakończyliśmy ugodą u notariusza, załatwiając temat jeszcze przed pierwszą rozprawą w sądzie. Potwierdzam pozytywne opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RS dnia: 2016-12-19 22:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata w trudnych sprawach administracyjnych. Faktycznie zna się na rzeczy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-21 23:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obiecałam Panu Mecenasowi polecać jego kancelarię, więc chyba najlepiej zrobić to na tym forum. Pan Mecenas prowadził moją sprawę o rozwód. Wykazał się niezwykłym zrozumieniem i delikatnością co pozwoliło mi przejść przez ten najtrudniejszy w moim życiu czas. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-04 21:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. W zeszłym roku korzystałem z porady prawnej odnośnie ważnej dla mojej mamy sprawy zasiedzenia i służebność. Pan Jakub odmówił przyjęcia sprawy, stwierdzając, że sprawa będzie przegrana. Zdecydowaliśmy się na założenie sprawy pomimo to bez prawnika. Niestety sędzia w Brzesku odrzucił sprawę, mówiąc dokładnie to co mecenas w zeszłym roku.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian L. dnia: 2016-10-02 14:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Bukartyk to młody człowiek z ogromną wiedzą. Z usług kancelarii ja i moja rodzina korzystamy od około trzech lat i nigdy się nie zawiedliśmy - zawsze bardzo profesjonalny, rzeczowy i uprzejmy, pomimo tego, że nieraz mocno zawracamy mu głowę. Ogólnie świetna kancelaria. Dziękujemy Panie Mecenasie za cierpliwość ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-01-06 23:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i odpowiedzialna osoba, przy tym sympatyczna i miła w rozmowie.Fachowa w swoim zawodzie i rzetelnie podchodząca do klienta.Moją sprawę z pozwu o odwołanie darowizny i dożywocia załatwił Pan Mecenas pozytywnie i kompleksowo.Szczerze polecam przy problemach sądowych.Panie Mecenasie serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-05-19 08:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam usługi Pana Mecenasa J. Bukartyk. Miałam sprawę dość skomplikowaną i zawiłą. Pan Mecenas rzetelnie i fachowo podszedł do tematu. Wytłumaczył mi wszyskie "za i przeciw". Zdecydowałam się na pozew i pełnomocnicwo Pana Mecenasa J.Bukartyk. Dzieki pomocy Pana Mecenasa wszystko w Sądzie potoczyło się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grazia dnia: 2015-01-03 21:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry kontakt i ostateczny wynik sprawy, sprawdzona kancelaria
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-25 17:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mecenasa trafiłem z polecenia znajomej, naprawdę dobra kancelaria, konkretny i kompetentny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej F. dnia: 2014-07-14 14:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem POLECAM, doskonały partner w biznesie, lekko zagoniony, ale i tak mający czas zawsze gdy go potrzebuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-05-18 14:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, terminowy i z szacunkiem dla klienta, tylko i wyłącznie na plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-02 11:02:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaangażowanie w sprawę i świetny kontakt. Kancelaria faktycznie godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 18:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i szybka obsługa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-03 11:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Kancelarię, która wygrała dla mnie sprawę z byłym pracodawcą, dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-01-20 14:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, super kontakt telefoniczny i mailowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-05 21:49:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam usługi Pana Mecenasa zwłaszcza w sprawach rodzinnych!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2012-09-18 19:58:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją