Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Jakub Bukartyk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Krakowska 15/6
Telefon: 14 688 80 15 Kom. 696 912 999 Fax: 14 688 80 15
Adres e-mail: jakub.bukartyk(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat.bukartyk.pl
NIP:
993-047-99-12
Opis działalności: Kompleksowa obsługa prawna zarówno klientów indywidualnych jak i podmiotów gospodarczych. Słowa kluczowe: adwokat Tarnów, adwokaci Tarnów, radca prawny Tarnów, kancelaria adwokacka Tarnów, porady prawne, obsługa prawna

Ocena: 100% pozytywna 30x

Jakość usług: 100% wysoka 29x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 3x 16x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 10512
Data utworzenia profilu: 23.01.2012 10:29:33
Data ostatniej aktualizacji: 23.01.2012 10:29:33 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Jakub Bukartyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pomocy prawnej w rozwiązaniu problemu płatności od nieuczciwego Zleceniodawcy. Sprawa była (jest nadal) skomplikowana ze względu na to, że udział bierze w niej podmiot zagraniczny oraz Spółka Skarbu (jedna ze Spółek Miejskich). Już pierwszy kontakt z Panem Jakubem Bukartykiem pozwolił na odpowiednie ustawienie formalne całej sprawy. Teraz mamy (jako firma) szansę na odzyskanie pieniędzy. Temat jest nadal procedowany, ale już na odpowiednio przygotowanych prawnie warunkach. Jestem bardzo zadowolony z tej współpracy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wnoszę reklamacji do tej współpracy
Opinia dodana przez: Łukasz Baran (BPSolution) dnia: 28.07.2020 16:50:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja, wcale niełatwa sprawa zakończyła się sukcesem, dużym sukcesem dzięki zaangażowaniu Pana Mecenasa. Wiedza i profesjonalizm w najlepszym wydaniu. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: mk dnia: 21.01.2020 18:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już drugi raz korzystałam z usług Pana Mecenasa i jestem bardzo zadowolona ze współpracy, sprawę którą poprowadził zakończyła się sukcesem. Jest bardzo dokładnym i rzetelnym fachowcem w swojej dziedzinie, posiada bogatą wiedzę w sprawach rodzinnych. Dzięki temu rozprawy kończą się pozytywnie i szybko. Polecam. Jest Adwokatem bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 08.09.2019 14:52:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcja, Wiedza, Dobry kontakt...Bardzo serdecznie polecam. Moja Bardzo ciezka sprawa zostala zalatwiona w mgnieniu oka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 30.07.2019 16:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MECENAS JAKUB BUKARTYK WSPANIALY CZLOWIEK A JESZCZE LEPSZY PRAWNIK.POPROWADZIL MOJA SPRAWE KTORA MOZNA WYGRAC 1\100.I WLASNIE JA WYGRAL.DZIEKI PANU JAKUBOWI JESTEM NA WOLNOSCI I MAM RODZINE.POLECAM MECENASA KAZSDEMU KTO POTRZEBUJE FACHOWEJ PROFESJONALNEJ POMOCY.MOZNA ODDAC SWOJ LOS W JEGO RECE.GORACO POLECAM.POZDRAWIAM PANIE MECENASIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: WOJCIECH CHRUPEK dnia: 02.06.2019 21:28:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! Rzetelne podejście do tematu i duża wiedza. To już trzecia porada prawna u Mecenasa więc dziele się opinią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek K. dnia: 02.02.2019 14:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Mecenasem. Dzięki sumiennemu i profesjonalnemu podejsciu doprowadził moją sprawę do korzystnego rozwiązania. Dodatkowo, bardzo pozytywnie zaskoczył mnie szybki czas załatwienia sprawy. Polecam z pełnym przekonaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina Kamińska dnia: 02.08.2018 22:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz korzystałam z usług Pana Adwokata Jakuba Bukartyk i jestem bardzo zadowolona, gdyż moja sprawa w Sądzie,szybko się zakończyła co jest bardzo dużym plusem. Pan Adwokat jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, rzetelny i dokładny, rzeczowy i zaangażowany w sprawę. Posiada ogromną wiedzę w danym temacie. Polecam Pana Adwokata naprawdę WARTO!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.02.2018 09:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy profesjonalista. Gorąco polecam, jestem wdzięczny za poświęcony czas i bardzo zadowolony z wyniku postępowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej Nowakowski dnia: 18.12.2017 09:59:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat otrzymuję profesjonalne wsparcie w sprawach firmowych i prywatnych. Kancelaria której usługi są satysfakcjonujące dla nawet bardzo wymagających klientów.
Opinia dodana przez: Ryszard Smajdor dnia: 08.11.2017 17:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Mecenasa trafiłam z polecenia. Bardzo konkretny, rzeczowy i zaangażowany w sprawę. Serdecznie polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.07.2017 11:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzeczowy. Sprawa o rozwód po burzliwych negocjacjach przed salą rozpraw zakończona na pierwszym terminie. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stach dnia: 21.05.2017 22:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i fachowa obsługa. Naprawdę polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Artur dnia: 14.04.2017 23:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny prawnik. Potrafi analitycznie myśleć i przewidywać z wyprzedzeniem ruchy moich kontrahentów. Jestem bardzo zadowolony z umów przygotowywanych przez Pana Mecenasa i ogółu dotychczasowej współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 21.03.2017 22:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiej pomocy oczekiwałem. Po negocjacjach Pana mecenasa ze stroną przeciwną sprawę zakończyliśmy ugodą u notariusza, załatwiając temat jeszcze przed pierwszą rozprawą w sądzie. Potwierdzam pozytywne opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RS dnia: 19.12.2016 22:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata w trudnych sprawach administracyjnych. Faktycznie zna się na rzeczy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2016 23:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obiecałam Panu Mecenasowi polecać jego kancelarię, więc chyba najlepiej zrobić to na tym forum. Pan Mecenas prowadził moją sprawę o rozwód. Wykazał się niezwykłym zrozumieniem i delikatnością co pozwoliło mi przejść przez ten najtrudniejszy w moim życiu czas. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 04.10.2016 21:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. W zeszłym roku korzystałem z porady prawnej odnośnie ważnej dla mojej mamy sprawy zasiedzenia i służebność. Pan Jakub odmówił przyjęcia sprawy, stwierdzając, że sprawa będzie przegrana. Zdecydowaliśmy się na założenie sprawy pomimo to bez prawnika. Niestety sędzia w Brzesku odrzucił sprawę, mówiąc dokładnie to co mecenas w zeszłym roku.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian L. dnia: 02.10.2016 14:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Bukartyk to młody człowiek z ogromną wiedzą. Z usług kancelarii ja i moja rodzina korzystamy od około trzech lat i nigdy się nie zawiedliśmy - zawsze bardzo profesjonalny, rzeczowy i uprzejmy, pomimo tego, że nieraz mocno zawracamy mu głowę. Ogólnie świetna kancelaria. Dziękujemy Panie Mecenasie za cierpliwość ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika dnia: 06.01.2016 23:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i odpowiedzialna osoba, przy tym sympatyczna i miła w rozmowie.Fachowa w swoim zawodzie i rzetelnie podchodząca do klienta.Moją sprawę z pozwu o odwołanie darowizny i dożywocia załatwił Pan Mecenas pozytywnie i kompleksowo.Szczerze polecam przy problemach sądowych.Panie Mecenasie serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 19.05.2015 08:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam usługi Pana Mecenasa J. Bukartyk. Miałam sprawę dość skomplikowaną i zawiłą. Pan Mecenas rzetelnie i fachowo podszedł do tematu. Wytłumaczył mi wszyskie "za i przeciw". Zdecydowałam się na pozew i pełnomocnicwo Pana Mecenasa J.Bukartyk. Dzieki pomocy Pana Mecenasa wszystko w Sądzie potoczyło się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grazia dnia: 03.01.2015 21:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry kontakt i ostateczny wynik sprawy, sprawdzona kancelaria
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.09.2014 17:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mecenasa trafiłem z polecenia znajomej, naprawdę dobra kancelaria, konkretny i kompetentny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej F. dnia: 14.07.2014 14:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem POLECAM, doskonały partner w biznesie, lekko zagoniony, ale i tak mający czas zawsze gdy go potrzebuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 18.05.2014 14:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, terminowy i z szacunkiem dla klienta, tylko i wyłącznie na plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 02.05.2014 11:02:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaangażowanie w sprawę i świetny kontakt. Kancelaria faktycznie godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2014 18:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i szybka obsługa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 03.03.2014 11:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Kancelarię, która wygrała dla mnie sprawę z byłym pracodawcą, dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 20.01.2014 14:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, super kontakt telefoniczny i mailowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.10.2013 21:49:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam usługi Pana Mecenasa zwłaszcza w sprawach rodzinnych!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 18.09.2012 19:58:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją