Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Deja Vu Salon Urody Magdalena Chrostowska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Podlaskie, 15-668 Białystok Upalna /15
Telefon: 85 661 48 01 Kom. 795 229 888
Adres e-mail: dejavu.salon.urody(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.dejavu-uroda.pl
Opis działalności: Zakres w dziedzinie Fryzjerstwa i Kosmetyki Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1761
Data utworzenia profilu: 2012-01-20 12:16:17
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-20 12:16:17 

Opinie o Deja Vu Salon Urody Magdalena Chrostowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczna 10/10 i ekstra zabiegi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-31 18:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała kosmetyczka uwielbiam jej makijaże i paznokcie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-29 22:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bardzo dobra kosmetyczka genialne paznokcie i makijaże
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-23 23:44:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna i najlepsza Kosmetyczna w Deja VU!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-22 17:34:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kosmetyczna polecam każdej Pani które chce trochę poeksperymentować z wizerunkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-21 22:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Kosmetyczna Bywam u Pani Magdy regularnie ! Polecam Każdej Pani !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-20 12:16:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją