Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

VICTOR - PROJEKTY, ARANŻACJE WNĘTRZ Wiktor Zaborowski

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt wnętrz 
Adres: Łódzkie, 93-153 Łódź Rzgowska 100/102
Telefon: 42-6823366 Kom. 500262808 Fax: 42-6823366
Adres e-mail: biuro(małpa)victor-projekt.pl
Strona internetowa: www.victor-projekt.pl
NIP:
773-145-30-04
Opis działalności: Super projektant wnętrz. Projekty bardzo profesjonalne, na wysokim poziomie. Słowa kluczowe: projekty wnętrz, stylowe wnętrza, wnętrza nowoczesne, nowoczesne wnętrza, wnętrza stylowe, wnętrza, projekty, aranżacje wnętrz,

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2985
Data utworzenia profilu: 2012-01-09 15:42:44
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-09 15:42:44 

Opinie o VICTOR - PROJEKTY, ARANŻACJE WNĘTRZ Wiktor Zaborowski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca zapowiadała się obiecująco. Pan Wiktor miał wykonać dla nas projekt garażu i adaptacje poddasza. Przekazaliśmy wszystkie niezbędne dokumenty. Pan Wiktor zastrzegał, że w biurze dokumenty nie giną, że nigdy to się nie zdarzyło. Niestety nie doszło do współpracy ponieważ biuro zgubiło/zniszczyło/ bądź wydało osobom nieuprawnionym wszelkie dokumenty związane z naszym domem począwszy od jego projektu po ekspertyzy specjalistyczne gruntu, wody etc. Mimo, że Pan Wiktor wziął to na siebie obiecując pozyskanie kopii tych dokumentów z urzędów aby nie dostarczać nam dodatkowych stresów, to nie zrobił absolutnie nic w tej sprawie. Mija ok pół roku i nie ma odzewu ze strony biura. Nie odbiera telefonów. Szczerze nie polecam, bardzo lekceważące podejście do klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Unikanie kontaktu
Opinia dodana przez: Etziketzi dnia: 2019-10-11 14:50:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomogli przy urządzeniu hotelu. Dzięki nim to wszystko wygląda jak wygląda. To był dobry wybór udało im się zrobić dobrą robotę i mnie zadowolić mimo iż jestem bardzo wymagającym zleceniodawcą. Warto na nich postawić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 14:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z tą firmą przy aranżowaniu wnętrza sklepu. Chciałem aby sklep przyciągał klienta swoim wystrojem i był bardzo nowoczesny. Firma Victor bardzo się spisała. Efekty ich pracy były wyśmienite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-02 09:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: projekt ekstraklasa! wręcz idealnie trafili w mój gust, uwzględnili przy tym wszystkie moje sugestie, brawo :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 13:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna firma, projekt restauracji bardzo mi się spodobał ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 10:16:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Victor to jedna z lepszych firm z jakimi miałam możliwość współpracy. Są rzetelni, profesjonalni i trzymają się terminów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-24 12:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietny fachowiec, nie mam do nich zadnych zastrzezen bo spełniono moje wszystkie oczekiwania. Projekt mi sie bardzo podobał. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-10 09:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Biuro wykonywało mi projekty 3 domów (dla mnie i dla dzieci). Super profesjonalnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-09 15:44:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją