Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Simploo Konrad Krysiak

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 84% pozytywna 22x 4x

Jakość usług: 88% wysoka 22x 1x 3x
Terminowość: 86% bez zastrzeżeń 20x 1x 3x
Ceny usług: 75% niskie 9x 13x 3x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 3512
Data utworzenia profilu: 2012-01-05 23:57:50
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-05 23:57:50 

Opinie o Simploo Konrad Krysiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Simplo wykonywała u mnie generalny remont kuchni. Prace wykonane zostały bardzo szybko, przed terminem określonym w planie i z bardzo dobrą jakością. Również w sytuacjach awaryjnych można na nich liczyć (przy awarii rur otrzymałam natychmiastową pomoc). Uczciwi, solidni i przyjemni ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata Jojdziałło dnia: 2015-04-27 11:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie przeprowadzono wszystkie prace, wykonawcy służyli pomocą w wyborze i transporcie materiałów oraz wiedzą z zakresu instalacji i funkcjonalności rozwiązań. Zmiany zakresu prac nie spowodowały znacznych zmian w terminie realizacji a także kosztów remontu. Serdecznie polecam usługi wykonywane przez Pana Konrada i całą jego ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Tańska dnia: 2015-04-21 08:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalni, terminowi, godni zaufania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-04-19 16:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to fachowiec, który nigdy nie powie, że czegoś się nie da zrobić. Do powierzonego zadania podchodzi entuzjastycznie, a końcowy efekt jest klasą samą w sobie. Jest uczciwym, fajnym gościem z poczuciem humoru a jego stawki nie są wygórowane. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K Halicz dnia: 2015-04-14 22:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa została wykonana bardzo szybko, bardzo dobrze, w miłej atmosferze. Pracownicy mili i chętni do pomocy nawet w sprawach nie związanych bezpośrednio z ich pracami. Takiej firmy jeszcze nie miałam . Wszystkim ją polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Urszula Parulska dnia: 2015-04-13 11:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże doświadczenie, pomoc w podejmowaniu decyzji na każdym etapie remontu (remont bez architekta), wysoka jakość wykonywanych prac, miła atmosfera współpracy od rozpoczęcia do zakończenia prac. Wstępna wycena i końcowy koszt remontu bardzo zbliżone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zarzutu
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-13 11:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, terminowy i fachowy wykonawca prac remontowych; zarówno tych mniejszych, jak i większych wymagających zgranego zespołu, opracowania logistyki i dobrego planowania. Realizacja prac kompleksowa, bez konieczności angażowania dodatkowych ekip budowlano remontowych. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy, wszystkie uwagiu do wykonanych prac były realizowane na bieżąco
Opinia dodana przez: MJ dnia: 2015-04-13 11:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. wykonali mi remont mieszkania na Włochach. szybko i sprawnie. 3 dni i całe mieszkanie odmalowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: marcinsz dnia: 2015-04-08 14:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa wykonała mi remont mieszkania na woli, polecam wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-02-01 20:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde dziwie się negatywnym opiniom.przeżyłem kilkadziesiąt ekip remontowych, od tych co kładą parkiet, po ścianki działowe, po takie jak Pana Konrada, czyli robiące prawie wszystko. nie spotkałem równie rzetelnej, trzeźwej i sprawnej ekipy. 1. Robią sprawnie i dobrze 2. Nie piją alkoholu w pracy, przynajmniej ja nie zauważyłem ani pijanych pracowników ekipy ani przyslowiowych puszek po piwie. 3. Pan Konrad ma dobre pomysły i chętnie doradzi 4. Tak, ekipa może spać na miejscu budowy, ale w moim przypadku nie mogli i nie było z tym problemu - dojezdzali codziennie rano. 5. Dowóz materiałów i ich wnoszenie bez kosztów. Dla mnie to duży plus bo mam chroniczne problemy z kręgosłupem, 6. Jakość jest wysoka. Bez dwóch zdań.remontowali mieszkanie moje i córki i wszystko jest rowno i elegancko. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: michal dnia: 2015-01-05 20:58:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy kontakt z Panem Konradem był pozytywny, dlatego tez zdecydowałam się na usługi jego firmy remontowej. Po zakończeniu częściowo remontu mieszkania umówiłam się z Panem Konradem na kolejny termin, aby dokończyć remont. Mailowo otrzymałam informację od Pana Konrada, ze na weekend przygotuje mi kosztorys i wstępny termin realizacji to połowa maja. Oczywiście kosztorysu nie otrzymałam, jak również na kolejne maile nie dostałam żadnej odpowiedzi. A w miedzy czasie wykonany sufit podwieszany zaczął pękać na łączach. Oczywiście próbowałam zarówno mailowo, jak i telefonicznie kontaktować się z Panem Konradem, ale brak odpowiedzi . W jednej z negatywnych opinii był następujący wpis : „Dodam, że podczas wykańczania mieszkania w naszym mieszkaniu spała i mieszkała jego ekipa - bez uprzedniego pytania o zgodę czy chociaż poinformowania o tym”. U mnie była podobna sytuacja, a wniosek swój poparty miałam brudnymi naczyniami, zniszczona patelnią itp. Nadmienie, ze zanim skontaktowałam się z firmą SIMPLOO przeczytałam uważnie wszystkie opinie i na pierwszy rzut oka wydała się wiarygodna, ale teraz po tym co zaszło widzę, ze negatywne opinie nie sa wyssane z palca – niestety przekonałam się na własnej skórze. Nie polecam usług tej firmy zdecydowanie !!!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MM dnia: 2015-01-05 13:19:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecenia przez znajomych zrobili mi remont na przełomie lipca i sierpnia.jestem bardzo zadowolony.terminowo, fschowa pomoc. W szczególności polecam dwóch Damianów. Ogarneli wszystko , od malowania po składanie mebli. Polecam dalej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma na razie problemow
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2014-08-11 20:31:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Simploo Pana Konrada wykańczała mi całe mieszkanie. Niestety. Parkiet położony w salonie falował jak morze. Co do łazienki, Pan Konrad policzył sobie drożej za położenie fugi epoksydowej - niestety okazało się, że jego ekipa nie umie takiej kłaść. Skończyło się na wynajmowaniu różnych specjalistycznych ekip do zmywania płytek,część została porysowana,ponieważ nie dało rady ich domyć. Zaznaczam, że Pan Konrad nie odbierał przez ten czas w ogóle telefonów,dzwoniliśmy do niego z innego numeru aby odebrał. Łaskawie wziął się do roboty jak przystąpiliśmy do załatwiania sprawy sądownie. Dodam, że podczas wykańczania mieszkania w naszym mieszkaniu spała i mieszkała jego ekipa - bez uprzedniego pytania o zgodę czy chociaż poinformowania o tym. Stanowczo odradzam! Termin wykończenia mieszkania był przekroczony o 100%.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie odbierał telefonów, brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2013-09-16 22:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Niespotykana ekipa - bez piwa, chętni do pracy i w dodatku w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-24 22:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jak najlepiej. Pan Konrad razem z ekipą robili mi remont poddasza. Ucziciwi, dawali dobre wskazówki i jedncozesnie dotrzymali terminu, co przy wcześniejszych ekipach było w zasadzie niespotykane. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-03-23 14:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa Simploo wykańczała mi całe mieszkanie - od łazienki po salon i kuchnię. Najkrócej rzecz ujmując: - robota bardzo dobrze wykonana, terminowo. Żadnego piwa, alkoholu lub pracy na kacu. Piszę o tym, bo w tym samym czasie inna ekipa kładła parkiet i niestety o nich tego napisac nie mogę. Inne zalety: -sprzątają po sobie, niby detal ale zawsze; - znają się na nowoczesnym urzędzaniu wnętrz, wspołpracuja z projketantami i nie mówią, że się czegos nie da, czego szczególnie moja żona nie znosi. - mieli fajne pomysły np: dotyczące rozmieszczenia gniazdek prądu. Dostałem ich z polecenia i wiem, że było warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: u mnie nie było takiej potrzeby.
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-12-05 14:28:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim. Konkretnie, uczciwie, bez zastrzeżeń.pozdrawiam cała ekipę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-19 18:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Firma SIMPLOO przeprowadziła remont domu mi, mojemu synowi, sąsiadowi. Polecam ich wszystkim bliskim i znajomym. Podeszli do sprawy remontu bardzo rzeczowo i fachowo, szybko rozwiązywaliśmy problemy wynikające z projektu. Teraz z szefem Konradem jesteśmy dobrymi znajomymi, dzwonię do niego jak tylko mam problem, zawsze mogę liczyć na fachowe i życzliwe doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2012-02-27 19:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług na najwyższym poziomie. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mila dnia: 2012-02-26 20:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za remont mojego mieszkania fachowcom z Simploo - moja kuchnia i łazienka wreszcie wygladają porządnie. Panowie podeszli do zadania profesjonalnie i moja łazienka w "mini płytkach" wyglada rewalacyjnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2012-02-14 11:21:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super. Na prawdę polecam. Dokładnie, w terminie, o wszystkim informowali na bieżąco, czułam, że mam kontrolę nad całym remontem. Ekipa kulturalna, żadnego piwa, przeklinania. Nie wierzyłam, jak polecali mi ich znajomi, ale to prawda - super robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby :)
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-12 11:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remontowali mi kuchnie i łazienkę. jestem bardzo zadowolona. Uczciwie podeszli do sprawy, pomogli gdy wysypała się inna firma remontowa. Polecam wszystkim dobrzy fachowcy za rozsądną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-31 23:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Simploo robiła u mnie kompleksowy remont mieszkania. jestem bardzo zadowolony. Mieli dobre pomysły, wskazywali sprawdzone rozwiązania. Wszystko wykonane rzetelnie, dokładnie. Nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: gosc dnia: 2012-01-26 10:09:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że konkurencja dobrała się do Pana Konrada:) Zupełnie nieprawdziwe opinie. Firmę polecił mi znajomy architekt, który wykonuje z firmą Simplo różne projekty. Wysoka jakość, terminowość i uczciwość. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez problemu
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2012-01-10 19:29:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się w poprzednikiem. Simploo to partacze. Robią szybko i byle jak. Zupełnie nie dbają o jakość wykonywanej pracy. Patrzą, aby jak najszybciej skończyć i szukać następnej fuchy. Na poprawki po ich niedbalstwie wydaliśmy prawie 1000 złotych! Omijajcie ich z daleka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: szkoda gadać, oni pracują na czarno więc ciężko wyegzekwować reklamację...
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-01-09 21:45:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Simploo i cały ten Konrad to jedni wielcy partacze! Unikajcie ich i nie dajcie się wciągnąć, okraść przez nich! Gruntownie spie.przyli mi łazienkę. Zupełnie nie znają się na fachu. Z tego co wiem, już wcześniej mieli sprawy w sądzie za partaczenie roboty. Kiedy są wzywani do poprawek, nie odbierają telefonów. To kryminalna grupa nieudaczników. Dobrze radzę, trzymajcie się od niech z daleka. Może zbierzemy się wszyscy, którym zawalili wykończenie mieszkania i prawnie zablokujemy ich działalność? Proszę o kontakt innych, którym zniszczyli mieszkanie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zero reakcji na reklamacje. Nie odbiera telefonów.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-05 23:59:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją