Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Maciej Czechowicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-095 Katowice Stawowa 8
Telefon: 32 258 21 90
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 75% pozytywna 12x 4x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 12x 3x
Ceny usług: 90% niskie 10x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 4544
Data utworzenia profilu: 2011-12-21 10:56:20
Data ostatniej aktualizacji: 2011-12-21 10:56:20 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Maciej Czechowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, skutecznie. Poważny temat rodzinny (rozwód + kontakty + władza rodzicielska + alimenty) i poważny podział majątku dorobkowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-12-13 03:45:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Czechowicz jest doskonałym fachowcem i świetnym adwokatem. Dzięki jego zaangażowaniu w sprawę uregulowałem swoje najbardziej wrażliwe sprawy w swoim życiu. Jeszcze raz dziękuję Panu Mecenasowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2016-10-04 16:12:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam!mam mu za zle poniewaz sprawe mialem wygrana a on mi jej nie dopilnowal brak wiedzy i zaangazowania w temat ciagle tylko potrafi dopytywac sie o pieniadze zawsze sie spóznia na rozprawy jest nie kákretny nie polecam goscia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojtek Zych dnia: 2016-09-28 11:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Maciej Czechowicz przeprowadził bardzo skomplikowaną sprawę rodzinną, za co jestem mu wdzięczny. Szczerze polecam Pana Mecenasa.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr J. dnia: 2016-01-03 15:18:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wlasnych obietnic nie umie dotrzymac.Oplaty Sadowe pobral ale Sadu nie ma i Pieniedzy tez nie chce zwrocic i to jest Adwokat?
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Grzegorz Szarnowski dnia: 2015-12-26 08:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi, za fachową, bardzo dokładną pomoc. Zawsze chętnie służył cenną poradą, pełny profesjonalizm. Już po pierwszej rozmowie, zdecydowałam że korzystanie z usług Pana Mecenasa będzie trafną decyzją. Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę samych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna S. dnia: 2014-09-10 17:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Mecenasa godny polecenia, profesjonalne podejście, uczciwość, wsparcie i komunikatywność ,wszystko na wysokim poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof G. dnia: 2014-08-18 13:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszedłem do Tego adwokata z nieprostą sprawą...nie będę opisywać szczegółów...jestem zadowolony z usługi...widać, że doświadczony i wie co robić. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał C. dnia: 2014-08-14 13:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można na nim polegać. Świetny karnista! Kontakt z nim był bezpośredni i na bieżąco , to było dla mnie bardzo ważne. Dobrze, że w końcu do niego trafiłam. Oceniam Go najwyżej i z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata B. dnia: 2014-08-13 17:08:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sobie chwalę współpracę z kancelarią Macieja Czechowicza i jeśli znowu przytrafi mi się jakaś sprawa prawna na pewno pierwszymi drzwiami do których zapukam będą drzwi Mecenasa Czechowicza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon W. dnia: 2014-08-12 19:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzliwy i kompetentny, zawsze przygotowany do rozpraw. Uprzejmy dla klientów. Posiadający dużą wiedzę merytoryczną. Bardzo wyrozumiały. Cierpliwie wysłucha klienta. Potrafi podnieść człowieka na duchu. Bardzo sympatyczny z poczuciem humoru. Godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józia P dnia: 2014-08-02 11:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, zawsze przygotowany do rozpraw. Uprzejmy dla klientów. Posiadający dużą wiedzę merytoryczną co do całokształtu meritum spraw, którymi się zajmuje. O wielkim sercu, „do rany przyłóż”. Bardzo wyrozumiały jak chociażby w kwestiach problemów finansowych klienta. Jednym słowem jest bardzo elastyczny co do kwestii szeroko pojętej finansowej na linii adwokat – klient. Niewątpliwie jest godny polecenia. Z Tym Gościem faktycznie można za przeproszeniem „konie kraść”. Jednym słowem Ten człowiek jest stworzony nawet „do tańca i do szklanki” (…) Gorąco polecam Tego Pana!Kompetentny, zawsze przygotowany do rozpraw. Uprzejmy dla klientów. Posiadający dużą wiedzę merytoryczną co do całokształtu meritum spraw, którymi się zajmuje. O wielkim sercu, „do rany przyłóż”. Bardzo wyrozumiały jak chociażby w kwestiach problemów finansowych klienta. Jednym słowem jest bardzo elastyczny co do kwestii szeroko pojętej finansowej na linii adwokat – klient. Niewątpliwie jest godny polecenia. Z Tym Gościem faktycznie można za przeproszeniem „konie kraść”. Jednym słowem Ten człowiek jest stworzony nawet „do tańca i do szklanki” (…) Gorąco polecam Tego Pana!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman B dnia: 2014-08-01 12:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, zawsze przygotowany do rozpraw. Uprzejmy dla klientów. Posiadający dużą wiedzę merytoryczną co do całokształtu meritum spraw, którymi się zajmuje. O wielkim sercu, „do rany przyłóż”. Bardzo wyrozumiały jak chociażby w kwestiach problemów finansowych klienta. Jednym słowem jest bardzo elastyczny co do kwestii szeroko pojętej finansowej na linii adwokat – klient. Niewątpliwie jest godny polecenia. Z Tym Gościem faktycznie można za przeproszeniem „konie kraść”. Jednym słowem Ten człowiek jest stworzony nawet „do tańca i do szklanki” (…) Gorąco polecam Tego Pana!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władek P dnia: 2014-07-31 21:19:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niekompetentny,nieprzygotowany do rozpraw.Odnosi się wrażenie,że klient jest nieustającym problem,który burzy sielankę myślową niby adwokata.Kancelarie omijać szerokim łukiem.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Powód dnia: 2014-01-15 16:35:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Olewator nieskuteczny,przychodzi na rozprawy nieprzygotowany, równie dobrze można powołać na obrońcę zamiast tego Pana jakąś przypadkową osobę do towarzystwa w czasie rozprawy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 11:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maciej Czechowicz oprócz ogromnej wiedzy prawniczej i praktyki, posiada jeszcze jedną jakże ważną cechę: Jest człowiekiem, potrafi być przyjacielem i powiernikiem. Gdyby nie jego pomoc, przegrałbym dwie wydawałoby się beznadziejne sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2011-12-21 11:01:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją