Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Roletex

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Małopolskie, 32-410 Kraków Dobczyce Zarabie 2i
Telefon: 12 372 29 10, 12 271 53 20 Fax: 12 27 15 320
Adres e-mail: biuro(małpa)roletex.pl
Strona internetowa: www.roletex.pl
Opis działalności: Firm zajmuje się produkcją osłon okiennych takich jak rolety, żaluzje, moskitiery czy markizy. W ofercie znaidują się również bramy garażowe i przemysłowe. . Słowa kluczowe: rolety, żaluzje, markizy, plisy, moskitiery, bramy garażowe

Ocena: 98% pozytywna 55x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 54x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 53x 1x
Ceny usług: 98% niskie 51x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 56
Ilość odsłon profilu firmy: 7930
Data utworzenia profilu: 01.12.2011 09:33:19
Data ostatniej aktualizacji: 01.12.2011 09:33:19 

Opinie o Roletex

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo poważnie podchodzi do klienta. Zamawiałem u nich bramę, świetna sprawa - bardzo dobry kontakt z obsługą, wszystko poszło szybko, sprawnie i po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michał dnia: 01.02.2021 23:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakładali mi fotowoltaikę. Świetna jakość za świetną cenę. Sprawdziłem dziesiątki ofert i oferta Roletexu okazała się najlepsza. Obiecałem, że będę polecać więc polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 13.08.2020 19:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co zdecydowało o wyborze tej firmy w moim przypadku to jakość sterowników i automatyki. Nieporównywalnie wyższa niż w przypadku jakiejkolwiek innej firmy spośród tych, z których ofertami się zapoznałem. Myślę, że to najwyższa światowa półka w doskonałej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MariuszK dnia: 05.08.2020 18:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obłsuga. Szybka, fachowa. Z całym przekonaniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MartinXX dnia: 18.06.2020 18:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety zewnętrzne wykonane naprawdę super. Montaż przebiegł bez problemów. jestem zadowolona i szczęśliwa. Dokonałam dobrego wyboru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: makosia dnia: 29.04.2020 23:44:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafią doradzić i przede wszystkim wiedzą co oferują i umieją wskazać najlepszą opcję.Jakość rolet jest naprawdę rewelacyjna.W dotyku są świetne i w ogóle wszystko chodzi jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kowal dnia: 31.03.2020 13:37:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciszę się, że bramę właśnie od nich kupiłam, bo jest solidnie i dokładnie wykonana. Nie było też żadnych, ale to żadnych problemów z montażem. Widać, że znają się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: odis dnia: 30.03.2020 12:39:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelni, terminowi i jakość oferowanych rolet jest wysoka.Już drugi raz robiliśmy i nich transkację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mysia dnia: 29.02.2020 18:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne piloty mają do rolet! Wszystko działa jak trzeba.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelka dnia: 27.02.2020 20:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praktyczne rozwiązania dopasowane do konkretnych potrzeb, a nawet górnolotnych wymagań. Podziwiam tą firmę, że sprostała realizacji zamówienia dla mojej teściowej, która ma zawsze 1000 "ale" i teściowa jest zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: trzupi dnia: 31.01.2020 12:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie zaskoczył mnie pilot. Niesamowity design. Pięknie pasuje do wszystkiego. Chyba żadna inna firma nie ma takich!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: skati dnia: 30.01.2020 16:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowane rolety na pilota genialnie się sprawdzają. Duża wygodna. Poza tym ładnie wyglądają, a to też jest dla mnie bardzo ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 28.11.2019 22:16:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni, solidni, zero problemów. Wszystko załatwili bardzo szybko. Rolety niezwykle solidnie i praktyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwa dnia: 22.09.2018 23:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż rolet wraz z moskitierami przebiegł bez problemów.Obsługa na firmie ok. Jakość oceniam bardzo wysoko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: artek dnia: 29.07.2018 21:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiliśmy rolety rzymskie co całego domu w różnych kolorach. Wybór mają spory, więc udało nam się wybrać rozwiązania w pełni dopasowane do każdego pomieszczenia. Jakość oceniam bardzo wysoko. Ceny przeciętne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mista dnia: 30.05.2018 20:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem małe problemy z roletami ale całe szczęście zdecydowałem się na dużą firmę, gdzie zawsze ktoś reaguje i załatwia sprawy a nie jak kiedyś kupiłem bramę do garażu u Zenka, który notabene składał bramy w swoim garażu a który od tamtej pory rozpłynął się w powietrzu i nawet nie odbiera telefonów od klientów... Polecam Roletex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: OK
Opinia dodana przez: Warga dnia: 01.02.2018 23:43:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety zamontowane w terminie. Jakości bardzo dobra. Cieszę się, że im zaufałem. Wszystko zrobili tak jak trzeba. Firma warta polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lukas dnia: 26.01.2018 20:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma. Zaproponowali mi ciekawe rozwiązania, jeśli chodzi o rolety, które naprawdę się sprawdziły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Magda dnia: 17.09.2017 19:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna brama. Bardzo solidnie wykonana. Wszystko dokładnie, zgodnie z umową i w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kiso dnia: 28.12.2016 22:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup rolet rzymskich zaliczam do udanych. Pomoc w wyborze ze strony obsługi, dobra jakość oraz cena. Poza tym rzetelnie podeszli do tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewka dnia: 22.11.2016 20:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup dotyczył rolet rzymskich. Obsługa bardzo dobra, idealny stosunek jakości do ceny i przede wszystkim dotrzymują terminów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosik dnia: 30.05.2016 19:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma do czego się przyczepić. Rolety wykonane ładnie, starannie. Wszystko jest tak jak chcieliśmy. Cenowo nie są najtańsi, ale wiadomo, że za jakość trzeba zapłacić.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daria dnia: 07.02.2016 15:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama garażowa była montowana w październiku. Wszystko było wykonane na czas. Bardzo dobra obsługa, atrakcyjne ceny. Po 3 miesiącach użytkowania mogę jednoznacznie stwierdzić, że brama ma dobrą jakość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wacław dnia: 31.01.2016 20:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety rzymskie mają doskonałą jakość. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Wszystko w terminie. Super pomoc sprzedawcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jar dnia: 24.12.2015 22:27:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni, rzeczowi, solidni. Brama zamontowana na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zielik dnia: 25.10.2015 16:37:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z tą firmą. Po pierwsze mają świetne bramy garażowe, a po drugie zawsze wszystko jest na czas. naprawdę rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 29.09.2015 18:22:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama garażowa segmentowa jest bardzo solidna. Jakość bardzo dobra, a montaż szybki i sprawny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lewy dnia: 23.08.2015 21:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety zewnętrzne zamontowane bez zarzutów. Wszystko wykonane terminowo i zgodnie z wcześniejszymi uzgodnieniami. Jakość rolet naprawdę super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rega dnia: 09.05.2015 21:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona tą firmą, ponieważ jakość ich usług mnie pozytywnie zaskoczyła. Na pewno jeszcze się spotkamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 15.03.2015 16:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup bardzo udany. Rolety wewnętrzne naprawdę piękne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ali dnia: 22.02.2015 23:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety dzień/noc to super sprawa. Nie spodziewałam się, że są tak praktyczne. Jakość naprawdę super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ezka dnia: 07.02.2015 19:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma. Rolety wewnętrzne są naprawdę zjawiskowe. Ich montaż oraz użytkowanie są naprawdę ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 12.12.2014 22:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiliśmy się na montaż bramy na konkretny dzień i godzinę. Forma przybyła na czas. Montaż przebiegł bez problemów, a sama brama jest naprawdę super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 27.11.2014 22:42:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że firmie nie można nic, ale to nic zarzucić. Troszkę wydłużył się termin oczekiwania na montaż rolet, ale w ramach bonusu dostaliśmy dłuższą gwarancje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 24.11.2014 22:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam zarówno towar jak i usługi tej firmy. Brama i rolety zamontowane szybko i sprawnie. Nie mieliśmy z nimi żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 22.11.2014 22:02:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama działa jak należy. Montaż bardzo szybki. Sklep bardzo profesjonalny. Nie mam żadnych uwag. Jakość obsługi - wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 27.10.2014 19:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne i przede wszystkim profesjonalne podejście do tematu. Brama zamontowana bardzo szybko w ustalonym wcześniej terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda L. dnia: 22.10.2014 21:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, skutecznie...i niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 18.10.2014 20:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma zastrzeżeń do montażu rolet zewnętrznych. Szybko, sprawnie, bez problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 26.08.2014 22:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama zamontowana w zeszłym tygodni działa tak jak powinna. Jesteśmy bardzo zadowoleni nie tylko z bramy, ale i z montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka i Mirek dnia: 17.08.2014 18:43:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowali mi rolety zewnętrzne, moskitiery i bramę. Wszystko zostało wykonane bardzo precyzyjnie i profesjonalnie. Dla mnie firma Roletex jest najlepsza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Makowska dnia: 16.08.2014 16:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup rolet zaliczam do bardzo udanych. Troszkę przeciągnął się termin montażu, ale została przedłużona gwarancja, więc się wyrównało :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: oli dnia: 11.07.2014 20:35:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam obsługę w tym sklepie oraz same rolety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nic nie reklamowałam u nich
Opinia dodana przez: Dunka dnia: 09.07.2014 21:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowali mi bramę, a potem zakładali mi rolety zewnętrzne. Nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Jestem zadowolona z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.05.2014 21:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję usługi tej firmy, ponieważ jest bardzo rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mimi dnia: 29.05.2014 22:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam wykonanie montaży bramy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie składałem
Opinia dodana przez: marek dnia: 28.04.2014 21:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety zostały zamontowane w terminie. Nie było żadnych incydentów. Wszystko odbyło się zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lukas dnia: 08.03.2014 23:13:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama oraz rolety zamontowane w wyznaczonym terminie bez żadnych problemów. Rzetelna i bardzo fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mały dnia: 25.02.2014 20:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Brama i rolety zamontowane w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie reklamowaliśmy nic
Opinia dodana przez: violka dnia: 22.02.2014 22:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, solidnie. Firma ma bardzo profesjonalne i przede wszystkim rzetelne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 21.02.2014 22:08:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa, duży wybór rolet. Wszystko ok. Tanio, terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KK dnia: 31.01.2014 23:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa zarówno face to face, jak również przez telefon. Terminowo, szybko, sprawnie. Rolety identyczne jak na zdjęciu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nic nie reklamowałam
Opinia dodana przez: mariolka dnia: 19.01.2014 23:52:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam. Kupiliśmy u nich rolety zewnętrzne z napędem elektrycznym. Trochę za późno wziąłem się za zamówienie w stosunku do terminu wykonania elewacji (rolety ze skrzyniami podtynkowymi), ale oni zrobili bardzo szybko to, co trzeba było przygotować zanim weszli panowie od elewacji. Potem jeszcze w trakcie zmienialismy sposób montażu prowadnic i kolory - firma nic nie grymasiła, z niczym nie było problemu. Wszystko działa bez zarzutu. Cenowo całkiem rozsądnie w porównaniu do kilku firm krakowskich, które sprawdziłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Szkuba dnia: 13.02.2013 20:23:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy rolety zewnętrzne,Pan który przyjechał na pomiar nie znał się totalnie na niczym nie umiał doradzić wytłumaczyć.Bardzo mu się spieszyło a konsekwencje były takie że rolety były za wąskie.Kosztowały sporo,firma upierała się na swoim że tak ma być.Nie polecam.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 31.01.2013 19:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużym plusem firmy jest darmowy pomiar okien przed złożeniem zamówienia. Umożliwia to dokładną wycenę zamówienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alusia dnia: 16.07.2012 14:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonałem u nich system zintegrowany rolet (roleta zewnętrzna i wewnętrzna, moskitiera). Całe zamówienie najpierw zostało omówione, przedstawione (plusy, minusy, inne rozwiązania). Dawno nie byłem tak dobrze obsłużony przez firmę z branży budowlanej - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szyper dnia: 27.03.2012 22:27:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją