Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sikora Aleksandra. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko - Biała Sikorskiego 2 lok. 2
Telefon: 0338116800
Adres e-mail: aleksandra.sikora(małpa)sikora-kancelaria.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 36% pozytywna 7x 12x

Jakość usług: 38% wysoka 7x 1x 11x
Terminowość: 43% bez zastrzeżeń 7x 1x 9x
Ceny usług: 9% niskie 1x 7x 10x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 7050
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-11-21 14:21:54 

Opinie o Sikora Aleksandra. Kancelaria

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w procesie o alimenty wykazała się kompletnym brakiem profesjonalizmu. zaczęła bronić stronę przeciwną. ABSURD I PORAŻKA. Przewaga pazerności nad wiedzą merytoryczną. brak zaangażowania. ODRADZAM !!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-08 21:44:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo nie polecam! Byłem z rodzicami, bardzo arogancka Pani po 2min "rozmowy" stwierdziła że nic nie możemy i to jest nasz problem i mamy sobie rozwiązać sytuacje sami. Za bardzo owocną wizytę + załatwienie dokumentu (akt notarialny domu) zapłaciliśmy 400 zł i obiecała akt na poniedziałek (byliśmy w czwartek), po miesiącu telefonów próśb i błagań udało nam się dopiero otrzymać jakieś ksero ksera aktu i bardzo nieuprzejmie zostaliśmy pożegnani. Żałuje wizyty, gorszego adwokata nie widziałem, kolejny jakoś od razu powiedziała, że sporo możemy i przeszedł do konkretów. NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zawiedziony klient dnia: 2018-05-22 22:04:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i doświadczona. Prowadziła nam, razem z drugim Mecenasem, Panem Szymonem sprawę o zachowek, która zakończyła się pełnym sukcesem. Polecam całą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wisła dnia: 2018-05-05 10:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietny adwokat, pelen profesjonalizm. Ogromne doswiadczenie zawodowe. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szczesny dnia: 2018-01-16 21:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka poleciła mi Panią mecenas, gdy przyszłam do kancelarii, niestety Pani Sikora nie była dostępna, przyjął mnie pan mecenas Szybiak, bardzo kompetentny, od razu zajął sie moja sprawą, która ostatnio skończyła się sukcesem. Ceny bardzo przyzwoite. Polecam kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-11 09:45:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo niemiła ,z tupetem.PEWNOŚC SIEBIE JA GUBI NA ROZPRAWACH.obiecuje gruszki na wierzbie,a zostaje popiół
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2015-06-06 19:44:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najgorszy adwokat.wszystko zawala.zapomina.niekompetentna.bierze kase i tyle jej udzialu i zaangazowania w sprawe.nie polecam.przegrywa wszystko!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: przegrana dnia: 2015-04-27 03:13:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomijając fakt braku szacunku i zrozumienia czułam się jak intruz, ktoś kto przeszkadza i zawraca d***. Dzięki swojej intuicji wycofałam się po pierwszym spotkaniu. Cena wysoka, zero porady i podpowiedzi co można, co potrzeba. Chyba lepiej bronić się samemu :)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mądra dnia: 2014-10-10 12:07:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegrała wszystko co było można, a nawet więcej !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przegana dnia: 2014-10-02 10:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na rozprawie mimo podjazdów z drugiej strony nie dała sobie w kasze dmuchać. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-07-07 13:12:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez swoje lenistwo i arogancje naraziła mnie na duże straty finansowe,mimo dostarczenia wszystkich dokumentów których żądała,nie przygotowała się do rozprawy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: stanisław dnia: 2014-05-17 00:25:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólna masakra, zero pomocy. Zrób za nią wszystko a Ona powie w sądzie. Oschła bardzo, nieprzyjemna. Byle był przemiał i kasa leciała. Oczekiwało by się pomocy i wsparcia, walki a to były bez sensu wydane pieniądze. Już lepiej bronić się samemu. Do końca nic nie wiadomo z nią. Nie ma się czym podniecać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niki dnia: 2014-05-14 15:01:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak wiedzy nie przyznawanie się do błędów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-02 00:16:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest trochę oschła przy pierwszym kontakcie, ale konkretna i rzeczowa. Świetna na sali sądowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bella dnia: 2013-05-08 15:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cokolwiek by nie mówić jest najlepsza w mieście. Tylko dzięki niej udało mi się wydostać połowę należnego mi majątku. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-04-16 11:15:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealny przykład braku szacunku do klienta, wyciągania pieniędzy za pseudo-poradę i absolutny brak kultury. Oprócz tego nie dotrzymanie tajemnicy klienta i rozmowy w kancelarii "w kuchni na papierosie" o sprawie z adwokatem strony przeciwnej...to niedopuszczalne i nieetyczne!!!
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-01-04 20:57:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ciagu 5 minut wizyty dowiedzialam sie ,że mi nie pomoże dopóki nie doniose dokumentów i wziela 100 zł,kiedy chciałam zapisac jakie dokumenty to mówi jak to jakie i wymieniła szybko wszystkie tak ja ja bym to powinna wiedzieć ,niemiła w obejsciu w rozmowie,traktujaca z góry,przemadrzala ,zarozumiała,majaca mnie w d..jako klienta,mówi ja sie roboty nie szukam ,ja jej mam dośc...okropieństwo..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Tajka dnia: 2011-09-13 06:42:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak komunikacji z klientem
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak komunikacji z klientem
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-28 08:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkret kobieta, specjalistka od rozwodów. Rzetelnie i sprawnie przeprowadziła rozwód z moją byłą, nie mogłem mieć żadnych zastrzeżeń. Na pewno godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2011-03-16 20:46:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją