Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Red-Bud. Przedsiębiorstwo remontowo - budowlane

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 61-654 Poznań Zagrodnicza 31
Telefon: 515254384
Adres e-mail: red-bud(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.red-bud.com
NIP:
972-100-24-65
Opis działalności: budowy, remonty, moderniazacje Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3762
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-11-12 10:51:38 

Opinie o Red-Bud. Przedsiębiorstwo remontowo - budowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bezproblemowa, wszystko do załatwienia, jakość na najwyższym poziomie nawet dla wymagającego klienta:) Poza tym zawsze można liczyć na ich pomoc i wiedzę techniczną, więc spokojnie można polecić, nawet do zadań najtrudniejszych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof i Anna dnia: 2013-07-16 22:36:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma z I - ligi. Remont bardzo sprawny, pracownicy bardzo komunikatywni i kompetentni. Zawsze można liczyć na pomoc. Jakość wysoka i godna polecenia, poza tym nie ma żadnych problemów nawet jeśli są zmiany lub tematy nietypowe. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2013-07-04 22:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz piszę komuś tak dobrą opinię -wykonali u mnie remont łazienki (płytki, armatura, przerobienie kanalizy) i malowanie całego mieszkania - uczciwie bez naciągania, cena raz ustalona nieuległa zmianie, płytki położone idealnie mm fuga, polecam i będę polecał znajomym, dziękuję Panie Andrzeju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz P. dnia: 2012-02-14 15:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aż miło płaci się za tak fachową robotę.Chłopaki wiedzą co robią i nigdy nie słychac "że mają z czyms problem".Pan od płytek po prostu rewelacja.Jak jakis remont lub budowa to tylko z tą firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2011-12-19 23:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie wszystko w najlepszej jakości,wykonane w terminie i bez problemów.Bardzo dobry kontakt i profesjonalni pracownicy.Dziękuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rajmund dnia: 2011-08-11 19:54:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykończeniowcy, zadnych problemów i niedomówień, płytki połozone dokładnie tak jak sobie wymarzyłam, zero naciągania i teksów "tak się nie da" lub "tego nie będzie widać". Szpachlowanie super aż męża zatkało :) Tak więc polecam i jeszcze raz dziękuje za wspaniale wykonany remont. Magda Poznań
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2010-08-11 10:40:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją