Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Bona Fides Anna Rogozińska

Zawód: doradztwo prawne Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-047 Katowice Kościuszki 67/7
Telefon: 32 207 13 90 Kom. 602 214 300
Adres e-mail: biuro(małpa)bonafides.com.pl
Strona internetowa: www.bonafides.com.pl
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat, prawnik

Ocena: 84% pozytywna 38x 7x

Jakość usług: 86% wysoka 38x 1x 6x
Terminowość: 89% bez zastrzeżeń 35x 2x 4x
Ceny usług: 84% niskie 28x 11x 5x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 6427
Data utworzenia profilu: 2011-11-03 16:10:58
Data ostatniej aktualizacji: 2011-11-03 16:10:58 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Bona Fides Anna Rogozińska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tyle dostałem pomocy że przegrałem sprawę rozwodową brak zaangażowania,bierność na sprawie,Nie POLECAM.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przegrany 2012 dnia: 2017-10-05 20:10:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja przyszedłem do Pani mecenas - i żałuję - zaangażowanie oraz skuteczność na poziomie "0", wiedzy i profesjonalizmu brak - serdecznie ODRADZAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2016-09-05 00:35:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity adwokat do spraw rodzinnych - przyszedłem do Pani mecenas z polecenia i nie żałuję - zaangażowanie oraz 100% skuteczność połączona z wiedzą oraz profesjonalizmem spowodowały moją ogromną satysfakcję - serdecznie polecam korzystanie z usług kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław dnia: 2016-07-01 20:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię - fachowa i szybka pomoc zakończona sukcesem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2016-03-29 18:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna aż do bólu, skuteczna oraz wybitnie utalentowana prawniczka - polecam z całego serca każdemu mającemu kłopoty rodzinno - majątkowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2016-01-20 19:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję uprzejmie za pomoc w moje sprawie rodzinnej i majątkowej - kancelaria Pani Rogozińskiej pomogła mi kompleksowo w rozwodzie, podziale majątku oraz pozbawieniu ojca dziecka władzy rodzicielskiej - mimo, iż mieszkam na stałe w Wielkiej Brytanii - większość spraw udało się załatwić drogą mailową, skypem i listami poleconymi. Usługa była kompleksowa i naprawdę solidna. Polecam tego fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-12-02 13:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas i jej kancelaria prowadziły moją sprawę alimentacyjną. Nie zdawałem sobie sprawy z trudności jakie taka sprawa niesie - doświadczenie, zaangażowanie oraz 100% fachowość i terminowość spowodowały, iż zamierzony cel został przez nas osiągnięty - serdecznie dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2014-11-28 09:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług Pani mecenas i jej kancelarii z polecenia kolegi i nie żałuję. Trudna sprawa odszkodowawcza (wypadek komunikacyjny) zakończyła się dla mnie pozytywnym odszkodowaniem. Polecam wszystkim tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Poszkodowany dnia: 2014-11-13 10:44:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam namiary na kancelarię z polecenia. Nie żałuję - kompetentna oraz szybka obsługa zaowocowała wygraną przed sądem. Za szkodę komunikacyjną dostałam wysokie odszkodowanie - jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii mecenas Rogozińskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wypadkowa dnia: 2014-11-08 12:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi w procesie op zasiedzenie gruntu. Pełen profesjonalizm - wszystkie sprawy począwszy od urzędowych poprzez podatkowe, zebranie dowodów o przeprowadzenie sprawy procesowej przebiegły wzorowo i terminowo. Z czystym sumieniem polecam prawników Kancelarii łącznie z Panią Mecenas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2014-10-24 09:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna doświadczona adwokatka - moja trudna i bardzo skomplikowana sprawa zakończyła się pełnym sukcesem - pełen profesjonalizm połączony z ogromnym doświadczeniem oraz cierpliwością i aktywnością Pani Mecenas zaowocował wygraną większą niż się spodziewałem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Feliks dnia: 2014-09-25 13:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią mecenas poznałem z polecenia i nie żałuję. Zostałam "przemaglowana" we wstępnym wywiadzie po którym uzyskałam w pełni profesjonalną pomoc. Prowadzenie mojej sprawy rozwodowej a później podziału majątku odbyło się po mojej myśli.Doświadczenie zawodowe, wiedza oraz pełne profesjonalizm zarówno przed sądem jak i w pismach procesowych zaowocował skutecznym zakończeniem moich spraw. Polecam adwokatkę w sprawach rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2014-09-09 11:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Mecenas Rogozińskiej bardzo mi pomogła w sprawie karnej- obie instancje (łącznie z apelacją) przebiegły zgodnie z moimi oczekiwaniami - po 3 latach zostałem uniewinniony z obciążających mnie zarzutów - wspaniała postawa Pani Mecenas na rozprawach oraz merytoryczne przygotowanie do każdej kolejnej rozprawy sprawiły, że zostałem oczyszczony z zarzutów. Kancelarii zleciłem obecnie dochodzenie pieniężne za bezpodstawne aresztowanie - polecam każdemu tego rzetelnego fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2014-09-03 13:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła moje sprawy rodzinne i majątkowe. Jestem bardzo zadowolony - osiągnąłem w efekcie końcowym to co chciałem. Rozwód miałem bardzo trudny - wiele rozpraw, zaciekła była małżonka - Pani mecenas wnikliwie "rozłożyła przeciwnika na łopatki" osiągając zamierzony cel. Wiele się podczas tej współpracy nauczyłem i dowiedziałem - jestem zadowolony zarówno z usług Pani mecenas jak i całej prowadzonej przez nią kancelarii!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2014-09-01 09:25:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas i całą jej kancelarię - fachowa pomoc, dokładność, punktualność, przenikliwość w prowadzeniu mojej sprawy oraz przystępna cena to gwarancja polecenia takiego fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2014-08-19 15:39:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas prowadziła moją sprawę odszkodowawczą - bystry i kompetentny prawnik, doskonały fachowiec służący radą i pomocą na każdym etapie postępowania - osiągnięty efekt w pełni mnie usatysfakcjonował - polecam Kancelarię wszystkim z problemami prawnymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-08-13 14:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Anna Rogozińska wraz z Mariuszem Rogozińskim prowadzili moją sprawę o podział majątku. Później zleciłem kancelarii bardzo trudną sprawę podziału nieruchomości - począwszy od wydzielenia lokali, założenia do nich ksiąg wieczystych, zniesienia współwłasności oraz sprzedaży nieruchomości co trwało ponad 4 lata spisali się na medal. Moje dzieci są teraz odpowiednio zabezpieczone a sprawy własnościowe mam wreszcie uregulowane prawnie - jestem wyjątkowo zadowolony z uzyskanej pomocy prawnej oraz wieloletniej współpracy - z czystym sumieniem polecam tego wybitnego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2014-08-09 14:38:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas została powołana z urzędu w mojej sprawie karnej- fachowa pomoc oraz mądra reprezentacja przed sądem sprawiła że zostałem uniewinniony z czego jestem bardzo zadowolony więc polecam tę panią każdemu potencjalnemu klientowi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2014-07-31 15:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszedłem z polecenia i nie żałuję decyzji - to co inni komentując tutaj nazywają spowiedzią ja nazwałbym wywiadem z klientem w celu opracowania najwłaściwszej strategii - po jej omówieniu następuje perfekcyjna realizacja - przed sądem doskonała pomoc a przygotowanie przed rozprawą wraz z pełnym przedstawieniem sposobu zachowania jest bezcenne. Polecam Panią mecenas i całą kancelarię jako fachowców wysokiej klasy i kultury osobistej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2014-07-28 17:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa na najwyższym według mnie poziomie fachowości. Moja gehenna rodzinna z pomocą kancelarii zakończyła się bardzo pomyślnie. Przyszłam z polecenia koleżanki i nie żałuję swej decyzji mimo jak się okazuje garstki niezadowolonych klientów. jestem w 100% usatysfakcjonowana profesjonalizmem, cierpliwością oraz starannością z jaką zostałam obsłużona. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2014-07-25 12:59:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzona przez tą Panią moja sprawa rozwodowa została przegrana. A to tylko dla tego, że Pani nawet nie raczyła wniknąć w szczegóły sprawy, przeanalizować i przeczytać wszystkich akt, a później posłużyć na rozprawie argumentami na moją korzyść. Miałem wrażenie, że tak samo byłbym obsługiwany (a może i lepiej), gdybym wziął sobie adwokata z urzędu. Już nawet nie chodzi o to, kto i w jakim stopniu jest winny, tylko przy tej adwokatce czułem się z góry przegrany. Widziałem po prostu, że ona o mnie NIE WALCZYŁA, jak powinien walczyć adwokat o klienta. Oprócz napisania pozwu i innych pism NIE ZROBIŁA NIC. To były wytracone na marne duże pieniądze… Na szczęście za radą znajomych inne sprawy związane z rozwodem, w tym podział majątku, przeniosłem do innego adwokata. I teraz miałem porównanie! Pozytywne podejście i właściwe zaangażowanie w moją sprawę poskutkowało wygraną sprawą majątkową oraz pozytywnym wyrokiem dot. opieki nad dzieckiem. Kancelaria Rogozińskich też nie sprawia wrażenia zgranego duetu. Odradzam wszystkim.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rozwodnik dnia: 2014-07-06 12:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik z ogromnym doświadczeniem oraz charyzmą. Moja sprawa według mnie przebiegła wzorowo - uzyskałem odszkodowanie wielokrotnie większe od spodziewanego! Polecam Panią mecenas jako doświadczonego fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-09 15:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny prawnik - cierpliwa, wyjaśniająca niuanse i kruczki prawne adwokatka, niezwykle konsekwentna w swoim działaniu. Polecam wszystkim zwłaszcza w sprawach rodzinnych! Sprawne i wnikliwe podejście na sali sadowej - świetne przygotowanie mnie przed rozprawą - na sali sądowej oaza cierpliwości i profesjonalizmu. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leon dnia: 2014-05-29 10:11:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sumienna, wnikliwa aż do bólu oraz skuteczna - pełen szacunek do profesjonalnie prowadzonej sprawy alimentacyjnej -serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2014-05-26 13:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wykazała się w moje sprawie bardzo - szybko i sprawnie bez zwłoki uzyskałam kompleksową poradę - potem reprezentowała mnie przed sądem - sprawnie i bez zbędnych i niepotrzebnych problemów sprawę zakończyłam pozytywnie zawarta ugodą w pełni mnie satysfakcjonującą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-05-22 14:32:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna mecenaska z ogromnym doświadczeniem oraz wiedzą specjalistyczną - pomoc w sądzie perfekcyjna! Szczerze polecam te Panią mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2014-05-20 10:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Kancelarii przez przypadek - nie żałuję - proces cywilny prowadzony wzorowo - na każdym etapie sprawy otrzymywałem mailowe zawiadomienia i pisma wszystkie - przed sądem Pani Mecenas mi bardzo pomogła - polecam ją teraz wszystkim znajomym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogusław dnia: 2014-05-17 14:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę adwokatkę -kompetentna, cierpliwa i bardzo pomocna- jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii i bardzo dziękuję za udzieloną mi merytoryczną pomoc. Polecam serdecznie z tego 100% fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2014-05-14 22:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, cierpliwa i bardzo skrupulatna, bezkompromisowa dla przeciwnika - doskonała jako reprezentant w sądzie z ogromnym doświadczeniem. Z czystym sumieniem polecam Panią mecenas - mnie w sprawie podziału majątku bardzo pomogła a rezultat przerósł moje oczekiwania. Cena za usługę była według mnie miarodajna do nakładu pracy i posiadanej specjalistycznej wiedzy. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-05-13 15:14:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem skomplikowaną sprawę spadkową a że mieszkam na stałe w Anglii znajoma poleciła mi Kancelarię Bona Fides. Wszystkie sprawy zostały załatwione bez konieczności mojego przyjazdu do kraju. W każdym etapie sprawy byłem na bieżąco informowany, instruowany oraz dostarczałem potrzebne dokumenty oraz dowody. Sprawa została zakończona pozytywnym dla mnie rezultatem bez nerwów, stresów i zmartwień. Polecam wszystkim mec. Rogozińską i jej zespół jako solidnych i bardzo sumiennych oraz skrupulatnych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2014-05-07 18:42:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokatka godna polecenia - doświadczony i cierpliwy oraz wnikliwy prawnik, który ma ogromne doświadczenie w sprawach rodzinnych. Pani mecenas po zapoznaniu się z wyjątkowo skomplikowaną sprawą spadkową oraz zniesieniem współwłasności prowadziła mi sprawę ze 100% moją wygraną przez ponad 3 lata. Jestem jej bardzo wdzięczny z uwagi na doświadczenie i kunszt prawniczy jakim się wykazała. Serdecznie polecam jej usługi wszystkim niewierzącym w możliwość wygrania swojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon Bogdański dnia: 2014-04-24 12:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z udzielonej mi pomocy prawnej. Znalazłam się u Pani mecenas z polecenia koleżanki i serdecznie mogę ją jako fachowca polecić. Na pierwszej wizycie musiałam się "wyspowiadać" przez co nie czułam się komfortowo - ale właśnie owa wstępna konsultacja spowodowała, że moja niełatwa sytuacja życiowa w jakiej się znalazłam dzięki dociekliwości i zawodowej staranności Pani mecenas zmieniła się diametralnie. Perfekcyjna reprezentacja na rozprawie połączona ze znakomitymi pismami procesowymi połączonymi z dowodami sprawiły, że odzyskałam wszystko o co przed sądem walczyłam z małżonkiem. Z perspektywy zakończenia sprawy doceniam bardzo udzielone mi wsparcie zarówno na sali rozpraw jak i merytoryczne i sumienne podejście tej adwokatki do moich problemów. Wszystkim polecam Panią mecenas i serdecznie jej do dziś jestem wdzięczna za okazaną fachową pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirella dnia: 2014-03-18 16:18:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Panią mecenas - miałem trudną i skomplikowaną sprawę karą - nie zawiodłem się - zaangażowanie oraz wiedza merytoryczna a także perfekcyjne przygotowania do kolejnych rozpraw spowodowały moje uniewinnienie - wszystkim polecam serdecznie skorzystanie z usług Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef Dąbrowski dnia: 2014-03-14 11:09:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Mierna i bierna. Obrona na zasadzie: kliencie, broń się sam. Tym, kto oczekuję aktywnej linii obrony zdecydowanie odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2014-01-19 11:58:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie! Nie dajcie się zwieść pozytywnym opiniom, wystawianym przez samą kancelarię lub jej znajomych. Poza umożliwieniem „spowiedzi” nie otrzymałem żadnej porady prawnej. Starsza Pani przekonująco obiecuje pomoc po czym nic kompletnie nie robi. Najbardziej mnie zaskoczyła absolutna bierność na rozprawach i brak rzeczowej porady. Na rozprawie milczy, jąka się… Porażka, szkoda gadać… Moja sprawa nie była też taka trudna, pomimo tego ciągle słyszałem, że sprawa jest baaardzo skomplikowana i wymaga dużego nakładu pracy. Faktycznie, ciągle były naliczane nowe płatności... Pomimo posiadanego i opłaconego prawnika zostałem ze swoim problemem sam bez żadnej praktycznej pomocy. Żałuję, że się do niej zwróciłem. Podejście do sprawy na najniższym poziomie. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: KM dnia: 2013-10-22 20:32:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, kompetentny , dający poczucie bezpieczeństwa.Jest jak amerykański adwokat ciepłym głosem uspokaja przed rozprawą. polecam z pełną odpowiedzialnością
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: podział majątku i sprawa spadkowa
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-10-16 15:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do klienta i sprawy, daje w sądzie poczucie bezpieczeństwa. Za małe pieniądze bardzo przyzwoita usługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rozwiedziona dnia: 2013-08-23 11:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas przygotowuje się do sprawy bardzo dokładnie,przeprowadza szczegółowy wywiad,gromadzi dowody, w sądzie referuje sprawy rzeczowo i kompetentnie zmuszając przeciwnika do ustępstw lub ugody.Ostatnio prowadziła mi sprawę o odstąpienie od umowy i odszkodowanie. Sprawa wygrana i odszkodowanie niemałe.Wielki szacun !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2013-08-22 16:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług p.Mecenas kilka razy i w miarę potrzeby będę korzystał nadal. Sprawnie, fachowo, skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbychu dnia: 2013-08-22 10:16:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Bierna w sprawie. Nie jest też pomocna jako obrońca na sali sądowej. Brak zainteresowania klientem. Zero podpowiedzi dla dobra Klienta. Uszczypliwe komentarze jakby działała dla dobra strony przeciwnej. Odradzam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Trusia dnia: 2012-05-23 23:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam Panią adwokat Annę Rogozińską od wielu lat. Połączyła nas praca w jednej ze znanych katowickich firm, gdzie Kancelaria Bona Fides, świadczyła usługi w zakresie obsługi prawnej.Wielokrotnie korzystałam z pomocy prawnej z powodu własnych problemów rodzinnych. Zawsze uzyskiwałam dobrą, rzetelną poradę, bardzo często bezpłatną. Ostatnio Pani mecenas prowadziła dla mojej rodziny bardzo skomplikowaną sprawę majątkową.Dzięki uporowi, rzetelności i znakomitej znajomości prawa, sprawa zakończyła się dla nas korzystnym wyrokiem. Polecam Kancelarię Bona Fides, gdzie panuje miła atmosfera, zrozumienie dla klienta i chęć niesienia pomocy w każdej sprawie, w ramach obowiązującego prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2012-04-16 20:21:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Starsza Pani, która nie zajmuje się trudnymi przypadkami, wymagającymi nakładu pracy. Pani nie oferuje żadnej porady tylko możliwość opowiedzenia o problemie. W związku z czym klient czuje się jak na spowiedzi, za którą Pani oczywiście kasuje wcale nie niską sumkę. O paragonie z kasy fiskalnej nie wspomnę. Nie polecam. Odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niedoszły klient dnia: 2012-02-24 12:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani mecenas trafiłam z polecenia koleżanki - rzeczywiście sposób podejścia do klienta, fachowe i błyskawiczne porady, strategia, terminowość oraz dyspozycyjność to cechy które spowodowały, że dwie powierzone Pani mecenas sprawy (rodzinna i spadkowa)zakończyły się pełnym sukcesem. Polecam innym koleżankom mającym wydawało by się nie do rozwiązania sprawy rodzinne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2012-02-01 14:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Kancelaria. Wiedza i profesjonalizm. Umiejętność obrony praw Klienta. Bardzo sympatyczny kontakt osobisty. Prowadziłam u nich bardzo trudną sprawę rozwodową i majątkową. Rozwód na pierwszej rozprawie, inne – prawie bezboleśnie i z żądanym skutkiem. Szczerze polecam! Mi bardzo pomogli.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2011-12-31 19:13:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny fachowiec z dużą wiedza merytoryczną służący pomocą, wiedzą i doświadczeniem na każdym etapie postępowania sądowego.Z czystym sumieniem polecam ta Panią adwokat - szczególnie w sprawach rodzinnych i majątkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef dnia: 2011-11-03 16:13:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją