Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Monika Pochopień-Mikołajczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-544 Warszawa Wilcza 31/6
Telefon: 224236648 Kom. 502730913 Fax: 224997594
Adres e-mail: kancelaria(małpa)pochopien-mikolajczyk.com
Strona internetowa:
NIP:
664-191-81-08
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawo, adwokat, prawnik, kancelaria, rozwód, rozwód kościelny, sprawy sądowe

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3446
Data utworzenia profilu: 2011-11-03 13:13:49
Data ostatniej aktualizacji: 2011-11-03 13:13:49 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Monika Pochopień-Mikołajczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę z Panią Mecenas oceniam jako wzorową.Juz na pierwszym spotkaniu udzieliła mi rzetelnych i wyczerpujących informacji (również o kosztach całego postępowania).Cechuje ją wysoka kultura osobista.To profesjonalistka w każdym calu.Imponuje wiedza i inteligencją.Pani Adwokat jest zawsze świetnie zorganizowana i zawsze dotrzymuje terminów.Świetny kontakt telefoniczny i mailowy ułatwił współpracę nie angażując czasu na dojazdy.Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nd.
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-11-28 22:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam profesjonalizm i zaangażowanie. Pani mecenas zawsze chętnie odpowiada na wszystkie pytania, jest punktualna i serdeczną.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-28 22:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt ,bardzo przystepne ceny. Pełen profesjonalizm przed i w trakcie sprawy. Pani Monika bardzo dobrze zna się na swojej pracy. Miałem już nie jednego prawnika "niby z doświadczeniem " i nie było efektów a z panią Moniką że tak powiem osiągnąłem sukces
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zupa dnia: 2016-06-30 20:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, kompleksowa pomoc w uzyskaniu odszkodowania. Kiedyś gdy będe stary usiądę przy kominku, zapalę fsjkę i opowiem swoim wnukom o tak kompetentnej osobie jaką jest pani Monika.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marecki dnia: 2016-06-30 20:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorowy kontakt, profesjonalne prowadzenie sprawy. Nie obiecuje gruszek na wierzbie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert K. dnia: 2015-06-03 13:09:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozczarowanie. Obietnice i nieterminowość. Jak można obiecywać a potem mówić, że na coś się nie ma wpływu i nie ocbierać telefonu potem? Zaufałem młodzieży ale środzie się zawiodłem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rozczarowany dnia: 2014-06-20 21:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokatów w większych miastach jest wielu, liczy się poczta pantoflowa. Tylko dobrzy przetrwają i tego pani mecenas życzę gdyż jestem zadowolona z usług. POLECAM P.S."uważna" to chyba z konkurencji , która nie daje sobie rady na rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika D. dnia: 2012-06-20 21:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Monikę poznałem jak jeszcze pracowała w poprzedniej firmie, po jakimś czasie dowiedziałem się , że otworzyła własną kancelarię adwokacką. Jestem w trakcie rozwodu z "lekkimi komplikacjami". Na ostatniej sprawie adwokat żony się zaczerwienił i spłoszył jak sarenka, gdyż pani Monika pokonała go swoją wiedzą i mimo młodego wieku doświadczeniem. Finał sprawy już w lutym. Jestem dobrej myśli. Inną sprawę (profesjonalnie napisane pismo do SM) załatwiła praktycznie od ręki i w przystępnej cenie. Polecam adw. Monikę Pochopień-Mikołajczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr S. dnia: 2011-12-24 01:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mec. prowadziła moją sprawę rozwodową - pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tom5 dnia: 2011-11-03 13:14:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją