Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GRUPA KAMARO Karolina Bukowczan

Zawód: detektywistyczne agencje, ochrona osób i mienia Detektyw 
Adres: Małopolskie, 30-119 Kraków Al. Focha 32/6
Telefon: 12 637 72 48 Kom. 512 447 475 Fax: 12 637 72 48
Adres e-mail: detektywi(małpa)kamaro.pl
Strona internetowa: www.detektywi.com.pl
Opis działalności: szeroki zakres usług detektywistycznych, prawnych oraz windykacyjnych. Słowa kluczowe: detektyw kraków, prywatny detektyw, agencja detektywistyczna kraków, detektywi kraków, zdrada,

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 1x 7x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 5477
Data utworzenia profilu: 2011-06-17 10:27:11
Data ostatniej aktualizacji: 2011-10-20 13:41:26 

Opinie o GRUPA KAMARO Karolina Bukowczan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już drugi raz korzystałam z usług tego biura. Za pierwszym razem kilka lat temu była to sprawa firmowa dot. nielojalnego pracownika, którą p. detektyw przeprowadziła bardzo sprawnie. Niestety obecna sprawa był już prywatną. Bez zastanowienia zwróciłam się ponownie do KAMARO. Pani detektyw mówiła bardzo rzeczowo, pouczyła mnie co mogę zrobić we własnym zakresie, pomogli mi wybrać adwokata (wielkie podziękowania). Choć sprawa była dość trudna bo juz ex-mąż to cwaniak kuty na 4 nogi, to biuro spisało się świetnie!!! Wdzięczność moja będzie dozgonna drogie Panie!!! Polecam wszystkim. Nawet tym, którym sprawa i sytuacja wydaje się być beznadziejna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2016-06-29 09:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i profesjonalna weryfikacja wiarygodności przyszłych partnerów biznesowych, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zenon dnia: 2015-01-29 21:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie było wstyd zgłosic się do detektywa, dlugo się wahalam.. Ale nie załuje. Nie potrzebowałam zdjęc do Sadu, potrzebowałam dla mnie. Wiem już wszystko, wierze ze bede silniejsza. Polecam pania Karoline z kamaro w Krakowie, bo mi pomogła. Jeszcze kiedys go sprawdze, wole być swiadoma. Usluga byla robiona kilka miesiecy temu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maria.t dnia: 2014-09-16 21:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna robota pani Karolinko ! Koleżanka miała rację, jest Pani najlepsza! Proszę trzymać kciuki by nie musiała Pani zeznawać w sądzie, wierzę ze z takimi dowodami bedzie mu zależało na porozumieniu. Ślę całuski !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona Klientka dnia: 2014-07-15 20:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Detektyw Karolina zbierała materiał na mojego, już eks męża 2 lata temu. Jej zeznania były nie ocenione. Dzięki niej wygrałam orzeczenie o winie i alimenty jakich oczekiwałam na cała nasza trójkę. Dziękuje, dziękuje, dziękuje !! Za dowody zapłaciłam ok 6 tys- dokladnie juz nie pamietam. Wszystko co było robione ustalala na bieżąco ze mną. Do niej konkretnie trafiłam od koleżanki mamy, ktora podobna historie przeszła kilka lat wcześniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AHWo dnia: 2014-01-10 20:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry! Pragnę napisac swoja opinie o det. Bukowczan gdyz spotkanie z ta Pania bardzo duzo mi dalo. Nie moge niestety ocenic jakosci uslug detektywistycznych, ale konsultacja u Pani Detektyw byla bardzo owocna. Pani Detektyw zamiast namawiac mnie na swoje uslugi doradzila zakup przez internet urzadzenia dzieki ktoremu ustalilam rzeczy na ktorych mi zalezalo. Na pewno zaoszczedzilam duzo czasu i pieniedzy, bo na spotkaniu Pani Detektyw przedstawila mi szczegolowy cennik jej uslug. Poza tym bardzo sympatyczna kobieta, po spotkaniu z nia czulam sie bezpieczniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2012-07-20 18:52:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem szczerze byłem trochę zaskoczony że detektywem jest kobieta,lecz po konstruktywnej rozmowie uspokoiłem swój męski szowinizm. Sprawa została załatwiono rzetelnie i pozytywnie. Polecam usługi wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-28 14:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim tego tego fachowca a właściwie Panią fachowiec Szybko, konkretnie, i sprawa załatwiona. Nie przypuszczałem że to co mnie się wydawało skomplikowane zostało załatwione w tak prosty sposób.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2011-07-07 14:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam w ten sposób podziękować Pani Karolinie za załatwienie mojej sprawy. Polecam wszystkim usługi Firmy Grupa Kamaro to rzetelni,taktowni,sumienni fachowcy znający się na swojej pracy. To dzisiaj naprawdę zamierająca umiejętność.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: stefania dnia: 2011-07-05 09:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście zarówno do mnie jako do klientki, jak i do mojej sprawy. Jeśli chodzi o kontakt: bez zastrzeżeń, informacje przekazywane na bieżąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam sposobności
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2011-06-22 14:34:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją