Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kaczmarczyk Piotr Zakład Blacharsko-Dekarsko-Budowlany Palowice Piotr Kaczmarczyk

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Śląskie, Palowice
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2444
Data utworzenia profilu: 2011-10-05 10:29:12
Data ostatniej aktualizacji: 2011-10-05 10:29:12 

Opinie o Kaczmarczyk Piotr Zakład Blacharsko-Dekarsko-Budowlany Palowice Piotr Kaczmarczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia jestem bardzo zadowolony z wykonanego pokrycia jak iprofesjonalnego podejscia do wykonywanych prac.Goraco polecam Jarek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2013-12-24 21:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zadowolenie z usługi wykonanej przez P.Kaczmarczyk nie było żadnych problemów .Usługa wykonana w terminie i fachowo .Nie mam żadnych zastrzeżeń i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robson 55 dnia: 2013-03-10 16:53:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dach (dachówka jak i więźba) wykonany w sposób profesjonalny. Fachowy i zrozumiały kontakt. Ogólnie to brak jakichkolwiek uwag co do P.Kaczmarczyka i jego firmy - ocena b.zadawalająca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-07-13 16:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana profesjonalnie i terminowo bez żadnych problemów.Polecam i pozdrawiam Janusz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kiljent dnia: 2012-05-23 21:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nozzle@poczta.fm nie mam pojęcia co to za gość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-27 13:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystkich zainteresowanym prześle zdjęcia "fachowego" dachu nozzle@poczta.fm
Opinia dodana przez: klient dnia: 2011-11-03 14:29:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam przed usługami Zakładu Blacharsko-Dekarskiego Kaczmarczyk Piotr z Palowic (woj. śląskie). P. Kaczmarczyk był może 2 razy na dachu, resztę robili goście z łapanki, poza tym podczas budowy strasznie opryskliwy. Pan Kaczmarczyk nie ma pojęcia o budowie więźby, u mnie to nie on ją stawiał ale podwykonawca (zakład stolarski!!!), bo on nie potrafi. Ogólnie, nasz dach był prosty dwuspadowy bez żadnych lukarn, koszów a i tak był największą fuszerką naszej budowy. Błędnie zamocowane okna dachowe, obróbki wokół komina i do dzisiaj odstające dachówki. Poza tym bałagan jaki po sobie pozostawił wiele do mówienia. No cóż, ja go wziąłem z tzw. polecenia, ale po swoich doświadczeniach to drugi raz nawet budy dla psa nie dałbym mu do przykrycia dachem. Decyzja należy do Państwa, ja tylko przestrzegam przed niesolidnym wykonawcą. Zainteresowanym wyśle zdjęcia. Pozdrawiam nozzle@poczta.fm
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: niezadowolony dnia: 2011-10-05 10:35:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją