Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MAKOS Stanisław Makuszewski

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, Kraków Normandzka 32
Telefon: Kom. 791683975
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Firma budowlana, kierownik budowy Słowa kluczowe: usługi budowlane, kierownik budowy

Ocena: 62% pozytywna 5x 1x 3x

Jakość usług: 57% wysoka 4x 3x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4546
Data utworzenia profilu: 2011-10-02 20:28:46
Data ostatniej aktualizacji: 2011-10-02 20:28:46 

Opinie o MAKOS Stanisław Makuszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalne podejście i swietne wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Koderski dnia: 2014-05-10 14:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ma Inwestora który płaci to jest wszystko OK . W moim przypadku tak było i nie mam żadnych uwag . Remontował mi mieszkanie i jego fachowość dużo pomogła. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: dd
Opinia dodana przez: stanisław W. dnia: 2013-06-03 14:28:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szukam aktualnego telefonu do tego pana
Jakość usług: Niska
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klex dnia: 2013-02-05 13:07:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga na tą Firmę tzn. Pana Makuszewskiego to zwykły krętacz kupuje materiały i nie płaci z tego co wiem to narobił długów zlikwidował swoją działalność i teraz jest to Makos sp. z o.o.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: j dnia: 2013-01-25 14:47:49 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy ktoś wie gdzie St. Makuszewski wykonywał ostatnio prace ?
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: j23 dnia: 2012-10-04 13:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam firmę Makos Sp.z o.o. (bo taka nam budowała domek). Panowie podeszli bardzo profesjonalnie do naszej budowy. Nie było żadnych przypadkowych ekip na budowie z tzw."łapanki" lecz naprawdę fachowcy w swoich dziedzinach (inni byli od murów i stropów a inni od dachu). Decyzję podjeliśmy po oglądnięciu budowy osiedla domków które Ci Panowie wykonywali i do tej pory nie żałujemy naszej decyzji. Mieliśmy inne niższe ceny ale było warto. Polecamy i Pozdrawiamy. Basia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-24 13:21:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ,potwierdzam dobrą opinię o firmie Makos. Pan Stanisław i Pan Tomasz podeszli bardzo profesjonalnie do naszej budowy. Były pewne poprawki zgłoszone przez naszego kierownika ale zostały szybko usunięte. Po stanie surowym zleciliśmy też roboty z wykończeniem: elewację, instalacje, tynki itp. Pozdrawiamy. Iwona i Darek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona i Darek dnia: 2011-11-18 03:34:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcam do współpracy z firmą MAKOS.Na mojej budowie domku jednorodzinnego w Michałowicach wszystko przebiegało wręcz idealnie. Terminowi i dokładni.Polecam takich fachowców oby było takich więcej.
Opinia dodana przez: Kolawski dnia: 2011-10-11 18:52:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet jest technikiem budowlanym ze "starymi uprawnieniami". Ma w nosie umowę którą podpisał. Nieterminowy, niechlujny. Na mojej budowie dociągnął dom do ścian kolankowych i zszedł z budowy, bo "przestała mu się opłacać", pomimo, że umowa opiewała na stan deweloperski a wynagrodzenie miał płacone zgodnie z umową. Zatrzymał mój dziennik budowy i nie chce go oddać. Zgłosiłem sprawę na policję i będę dochodził kar umownych. Facet nie płaci podwykonawcom (a jeżeli już to z opóźnieniem) i własnym pracownikom, których zatrudnia głównie na czarno i dopóki, dopóty nie upomną się o swoje pieniądze. Współpracuje z niejakim Tomaszem Karczem (przedstawia się również jako Szymczak) - ten pan jest już szeroko opisywany w internecie i ogólnie znany ze swoich machlojek. Jest wszędzie spalony i dlatego wspólnie z Makuszewskim prowadzi działalność pod kolejnym już szyldem (wcześniej: Tarainvest, krbud). OD OBU DŻENTELMENÓW NALEŻY SIĘ TRZYMAĆ JAK NAJDALEJ ZE WZGLĘDU NA SWOJE WŁASNE DOBRO !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Balicki dnia: 2011-10-02 20:40:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją