Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AJAKS Wojciech Akientiew

Zawód: drzwi - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Śląskie, 40-203 Katowice Al. Roździeńskiego 188A
Telefon: 322539728 Fax: 322537316
Adres e-mail: ajaks(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.ajaksdrzwi.pl
NIP:
579-159-01-52
Opis działalności: montaż i sprzedaż okien i drzwi Słowa kluczowe: okna SALAMANDER drzwi GERDA sprzedaż montaż

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 2x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 5717
Data utworzenia profilu: 2009-06-22 00:52:54
Data ostatniej aktualizacji: 2011-09-30 18:14:55 

Opinie o AJAKS Wojciech Akientiew

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko odbyło się zgodnie z zamówieniem i z moimi oczekiwaniami. Usług przeprowadzona bardzo spranie i profesjonalnie. Polecam serdecznie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-15 13:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: same pozytywy :-) solidnie, w terminie, w przystępnych cenach. dla mnie to przyjemność zamawiać u was:-)POLECAM innym remontującym i budującym. sabina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sabina wielgus dnia: 2013-12-18 11:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż okien i drzwi gerda bardzo profesjonalny, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-09-04 22:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Ajaks. Drzwi i okna miałam wymieniane przed zimą. Miła fachowa obsługa, montaż bez zastrzeżeń, POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-04-28 20:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna, zamawiane drzwi GERDA WX super jakość, montaż szybko sprawnie (6 godzin z wyburzeniem w betonie, mają konkretny sprzęt)polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusław dnia: 2013-01-05 21:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowane drzwi gerda s wszystko bardzo sprawnie i dokładnie.polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ogi dnia: 2012-11-27 20:29:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna co zamówiłem to dostałem. Okna salamander piękna sprawa wszystkim polecam firma daje okucia antywłamaniowe w standardzie zamontowane ok drzwi gerda solidne. Niech piszą co chcą, czytałem opinie przed zamòwieniem ale trzeba na nie brać poprawkę ja jestem zadowolony.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: malo dnia: 2012-10-24 09:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Właściciel Wojciech Akientjew jest bardzo kompetentną osobą, służy dużą wiedzą i doradztwem na temat drzwi, okien i . Firma usługi wykonała w terminie, ekipa super. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony! dnia: 2012-03-28 20:17:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma za wykonanie 5 z plusem montowali całą stolarkę drzwi zewnętrzne wewnętrzne okna wszystkow nalerzytym porządku. Gość w biurze kompetentny na maksa nikt w żadnym punkcie nie wytłumaczył i nie doradził jak on pełen szacun. Polecama
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adam dnia: 2012-03-07 20:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa. Pan, który jest w biurze doskonale potrafi doradzić i pomóc w doborze drzwi jak i okien. Montaż przebiegł szybko i sprawnie. Monterzy bardzo weseli. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-21 11:24:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją