Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Małek Tomasz. Studio fryzur

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 41-902 Bytom Moniuszki 4
Telefon: 322815995
Adres e-mail: tomaszmalek(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 85% pozytywna 47x 4x 8x

Jakość usług: 88% wysoka 44x 8x 6x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 40x 9x 3x
Ceny usług: 14% niskie 4x 23x 24x
Ilość opinii w serwisie: 59
Ilość odsłon profilu firmy: 19308
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-09-27 20:29:55 

Opinie o Małek Tomasz. Studio fryzur

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie Małek Hair Team . Pełne profesionalne podejście w kontakcie z klinentem . Pan Tomasz uratował moje zmasakrowane włosy po ostatniej wizycie w renomowanym salonie w Katowicach . To fakt mają sporo pracy ale to raczej świadczy o profesjonalnym podejściu do usługi i zadowolonych klijentach. No i te strzyżenie jeszcze nigdy z taką łatwością nie stylizowałałam swoich włosów . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2019-02-24 23:09:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosiłem o umówienie na wizytę do dobrego Fryzjera i polecono mi Panią Izę. Nie wiem jak inni fryzjerzy/fryzjerki ale miałem wrażenie,że trafiłem na amatorkę fryzjerstwa. Poprosiłem o delikatne odświeżenie fryzury z zaznaczeniem, że nie chce krótko i po pierwszym pociągnięciu maszynką wiedziałem ,że Pani Iza nic nie zrozumiała. Styl zrobionej fryzury to dla mnie"od garnka". Brak wyczucia fryzjerskiego - po 6 tygodniach zaprzyjaźniona fryzjerka miał problemy z odtworzeniem fryzury jaką mam zazwyczaj. Udało się to zrobić przy kolejnym cięciu. Zapłaciłem 50 zł ale usługa nie była warta dla mnie złamanego grosza. Zapytałem na koniec dlaczego zostałem obcięty inaczej niż prosiłem, Pani Iza odpowiedziała,że następnym razem nie będzie obcinała tak krótko. Nie będzie następnego razu i odradzam salon w którym amatora poleca się jako dobrego fryzjera.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2018-12-11 21:57:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od samego początku porażka, 45 min spóźnienia z usługą, następnie taśmowe podejście, obsługa kilku klientów na raz, zero rozmowy i doradztwa w kwestii fryzury czy dbanie o włosy. Miałem wrażenie, że chcą jak najszybciej skończyć i przyjąć następna klientke. Zapłaciłam 300 zl natomiast nikt nie zauważył różnicy z bliskich. Zostawiono mi ufarbowana skórę głowy co sie rzuca z daleka w oczy , lepiej sama bym ufarbowala głowę. Czekałam na tą wizytę 2 m-ce, liczyłam na efekt wow, i jest...Ale nie w tą stronę. Nie polecam , przereklamowany ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: agiczak dnia: 2018-05-25 18:54:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Daję neutralny, bo pan Małek krzywdy mi na głowie nie zrobił, ale też nie zrobił niczego co byłoby warte 120 zł (tylko strzyżenie). Czytałam we wcześniejszych opiniach (szkoda, że dopiero teraz), że inni dostają chociaż kawę i wodę, gdybym też dostała to dla 10 zł znalazłabym uzasadnienie. Prawda jest taka, że nikt z pracy, nikt z rodziny nie zauważył, że byłam u fryzjera. Włosy wcale mi się lepiej nie układają, mam wrażenie, że z tyłu nawet gorzej, ale płakać nie będę, odrosną. Jeżeli taki miał być efekt strzyżenia to wielkie gratulacje :p Wiem, że już nie przekroczę progu tego salonu - chociaż rzeczywiście jest ładny.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: pastelova dnia: 2018-05-15 12:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z każdą kolejną wizytą przekonuje się jak dobry jest Pan Tomek w tym co robi. Po 1 - nie trzeba się zmuszać na rozmowy - jeśli ktoś ma ochotę pogadać nie ma problemu, jeśli ktoś nie ma ochoty nie musi sie stresować i martwić typem nawijającym mu nad głową. Po 2 - zawsze czuję się zaopiekowana - propozycja kawy, herbaty, wody. Zauważyłam, że jeśli mamy przychodzą z dziećmi też nie ma problemu. Po 3 - zawsze pyta o wymagania i o to czego oczekuję po tej wizycie. Jeśli nie wiedziałam czego chcę i zdawałam się na niego przedstawiał swoją wizję. Jeśli coś mi nie pasowało zawsze szukał złotego środka. Zawsze trzeba wyraźnie powiedzieć czego nie chcemy robić na głowie. Mam kręcone włosy i tylko ktoś kto ma loki wie, jak ciężko jest doprowadzić takie włosy do ladu. Po wizycie u Pana Tomka włosy układają sie prawie same nie przerłuszczają się... Cena za usługę jest wysoko, ale myślę, że do przeżycia i warta tego co dzieje się na głowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2017-06-06 06:38:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowiłem wreszcie pójść do fryzjera, który cieszy się renomą. Błąd. Zostawiłem tam 50 zł, fryzjer zapewniał, że wymyślimy odpowiednią fryzurę. Pewnie. Moje długie włosy zostały okrutnie skrzywdzone. Cwaniak nawet nie użył nożyczek, wygolil niemal do zera wszystko oprócz czubka głowy, przesunął przedziałek, górę zostawił w pełni długą. Gdy nagle powiedział, że w sumie to zakończył swoją pracę byłem oszołomiony. Jedyne wyjście jakie mi zostało to obciąć na łyso wszystko, dwa lata zapuszczania poszły na marne. Uważam, że nigdy nie wyglądałem tak źle jak po wizycie w Małek Hair Team. Naprawdę wstyd mi się pokazać na uczelni, jestem zmuszony robić coś czego nienawidzę, czyli spinać włosy, by ocalić zgliszcza wizerunku. Choć nawet to nie daje nic. Czeka mnie teraz posępny los łysego wbrew woli człowieka. Całym sercem nie polecam, nie dajcie się nabrać na pozornie miłą atmosferę i wysoki standard lokalu. Nie zostawiajcie ani trochę wolności, bo zniszczą wasz wizurunek na długie lata.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolony klient dnia: 2017-03-28 01:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po pierwszej wizycie w salonie i przyznasz szczerze, że jestem pod wrażeniem fachowości i kompetencji Pana Tomka i reszty ekipy. Rewelacyjne podejście do klienta, miła obsługa i pełen profesjonalizm. Polecam w 100% a ponadto nadmienię, że już umówiłam się na kolejne wizyty. Coś czuję, że będę stałą klientką :) Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-09-20 19:56:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taśmowe podejście do klienta. Pan Tomek strasznie szarpie za głowę susząc włosy, tak że aż boli! Samo ścięcie było poprawne, natomiast wymodelowanie włosów było totalną porażką - nie wiem dlaczego fryzjerzy nawet Ci, którzy tak się cenią nie potrafią najprostszej rzeczy. Po skończonym cięciu, moja odzież była cała we włosach, gdzie wcześniej takie rzeczy mi się nie zdarzały. Ponadto za samo cieniowanie włosów z myciem i pseudo-modelowaniem zapłaciłam 120zł! Zdecydowana przesada jak na tak słabej jakości usługę. Wodę mi co prawda podano jak czekałam, ale po posadzeniu mnie przy stanowisku o czymkolwiek do picia mogłam zapomnieć. Podsumowując - salon ceni się tylko za to, że fryzjerzy mają JAKIEŚ pojęcie o cięciu (trzeba przyznać, że jest to co raz większa rzadkość). To niestety jedyna pochwała jaką mogę dać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-13 16:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna i profesjonalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-13 06:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie od wejścia do wyjścia. Napisze krótko - korzystam ja , córka i syn - wszyscy zadowoleni. Wielkie Dziękuje panu Tomkowi i Marcinowi za doprowadzenie naszych włosów do zdrowia , dobrego wyglądu i łatwości w ułożeniu na co dzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-03-12 14:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu trafiłam do tego salonu z zamysłem pójścia do Pana Tomka - z braku wolnych miejsc trafiłam do Pana Marcina- i się nie zawiodłam :) wyszłam ZADOWOLONA ! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-24 09:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie pierwszy raz i miłe zaskoczenie personel profesjonalnie podszedł do moich włosów . Świetna atmosfera muzyczka i kawka . Ogólnie ciekawy klimat polecam wizytę w tym salonie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Emi dnia: 2015-06-07 15:27:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam Pana od fryzur ślubnych. Po próbnej (na szczęście)płakałam pół wieczoru... Do tego wmawia ludziom ze to co zrobi ładne jest a to co się klientowi podoba nieładne i narzeka na złą strukturę włosa, pytanie to od czego jest fryzjer?nawiasem mówiąc mam ładne gęste włosy.... Porażka ogólnie, a nie fachowiec.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-05-30 21:18:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: błam tam pierwszy i ostatni raz , najpierw się wyczekałam prawie pół godz. a potem wyszłam bo nikt się mną nie zajął nawet słowa usprawiedliwienia czy tłumaczenia nie usłyszałam jak (jak powietrze) ale byłam bacznie obserwowana ,miałam wrażenie że jestem intruzem a salon ma już stałych klientów i kolejnych nie potrzebuje nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ela dnia: 2015-05-09 16:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Tomka przyjezdzam od conajmniej 15 lat. Jestem bardzo zadowolona z jego uslug. Przy moich przezedzonych na czubku i cienkich wlosach nie jest latwo cos zadzialac. Pan Tomek dokonuje cudu:obcinajac odmladza,wlosy wydaja sie gesciejsze,tak ze nawet przezedzen nie widac, kolor zawsze naturalny i wlosy nabieraja polysku.Goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-04-20 10:40:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi byłam na strzyzeniu i koloryzacji połączony z zabiegiem pielęgnacji trochę zmęczonych moich włosów .Profesjonalnie potraktowano moja prośbę o zmianę wizerunku .Gdzie wcześniej jak odwiedzałem inne salony mówiono mi ze się nie da ze tak jest ok ze nic nie da się zrobić . A tu niespodzianka pan Tomasz i jego zespół stanoł na wysokości zadania . No i ten salon robi wrażenie jak sie wejdzie bo nie wiem czy wiecie ale wcześniej podobno salon był pod innym numerem na Moniuszki . Błądziłam trochę aż dotarłam pod właściwy adres Moniuszki 15 bytom. Myje susze włosy nakładam jakiś produkt stylizacyjny i mogę lecieć do pracy muszę przyznać dziewczyny ze to jest dla mnie bardzo istotne bo przy 2 dzieci i wiecznym niedoczasie od niedawna mam fajne włosy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2015-04-19 23:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jestem zadowolona zarówno ze strzyżenia jak i farbowania. Przyznaję, ceny są dość wysokie jak na usługi fryzjerskie dla przeciętnego człowieka ale efekt bardzo pozytywny. Właściwy dobór fryzury do jakości włosów. Jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ona dnia: 2015-04-07 11:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś już czas temu, kilka miesięcy wcześniej byłam z synem. Byłam tylko raz. Strzygł go Pan Tomasz.Byłam pod wrażeniem jakości strzyżenia. Zanim doszło do strzyżenia włosów, Pan Tomasz poświęcił synowi dużo czasu na wytłumaczenie mu, jakie ma włosy i jak powinien je strzyc, by wyeksponować i podkreślić swoją urodę. Zanim syn wstał z fotela, pokazał mu także, jak powinien je czesać i czym układać. Fakt, nie jest tanio, ale jest to salon w centrum miasta, a jakość bardzo wysoka, bo nie mało mam już lat i w nie jednym salonie bywałam i bardzo często byłam rozczarowana. Synowi włosy się bardzo dobrze układały, a bywało różnie. Zresztą ostatnio nie miałam czasu czekać i poszłam gdzie indziej. Rozczarowanie było ogromne. Znowu skorzystam i tym razem z synem, bo moja fryzjerka wyprowadziła się do innego miasta. Gorąco polecam. Uważam, że niektóre wpisy są zwyczajnie złośliwe, a ja jestem zwyczajną klientką, i niedowiarkom na dowód mogę podać swój prywatny e-mail, jeśli poproszą, ale poza forum. Nie chcę być bowiem zawalona dużą liczba listów od kompletnie mi obcych osób.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-01-05 21:48:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram w 100% Pania ponizej.. Szczerze to rzadko bywam u Was bo wkurza mnie to obserwowaie z kazdej strony z naburmuszona mina. A co do Pana Marcina to jak widzi, ze ktos nie ma ochoty rozmawiac to niech nie nadaje jak katarynka. Uprzedze fakty pewnie za jakis czas pojawi sie komentarz polecajacy Pana Marcina. Podrawiam :-D
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-21 23:56:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Płaci się nie małe pieniądze za wizytę a fryzjer przyjmuję po kilka klietek jednoczesnie przez co odczułam wrażenie wykonywanych usług na ilosc a nie jakoś . A przykro bo myślałam że znajdę w końcu dobrego fryzjera
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-19 00:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta w nowym salonie przy ul. moniuszki 15 u pana MAŁKA to naprawde rozkosz dla zmysłow wnetrze muzyka i fachowaść pracy na najwyrzszym poziomie . nikt jeszcze nie prowadził ze mną tak konsultacji o moich włosach no i kolor oraz strzyżenie dopracowane naprawde świetnie . testem było pierwsze mycie i wysuszenie włosow w domu jest super polecam zgrana ekipa pani kolorystka karolona nakładajaca mi farbę na włosy delikatność w dłoniach wspaniała tylko zastanawiam sie dlaczego sama taka niepoczesana ale moze ma taki styl naturalny moze tak lubi . natomiast pan Małek pełna profeska samym wygladem i stylem pracy widac ze facet wie co robi . swietna kawa polecam ....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARTA B. dnia: 2014-11-05 01:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁAM U PANA TOMKA MAŁKA I WLOSY PO STRZYZENIU UKLADAJA SIE SAME NIC NIE MUSZE ROBIC MYJE SUSZE I SA CUDOWNE . FACET CIOŁ MNIE JAKIMIŚ DZIWNYMI TECHNIKAMI BO NIGDY JESZCZE NIE WIDZIAŁAM ZEBY TAK KTOŚ WYCINAŁ MI WLOSY ALE WIERZCIE MI ŻE JAK NIE POPRAWIE WŁOSOW REKĄ UKŁADAJA SIE SAME . A I NADMIENIAM ŻE SALON PIERWSZA KLASA TAKIEGO SALONU MOZNA POCHWALIĆ SIE NA CAŁYM SWIECIE BO TO PODOBNO NOWE MIEJCE UL. MONIUSZKI 15 MAŁEK HAIR TEAM WCZESNIEJ PODOBNO BYŁ SALON GDZIE INDZIEJ NA TEJ SAMEJ ULICY . KOLEŚ WIE CO ROBIĆ Z WŁOSAMI I TEN NOWY KOLOR DZIEWCZNY CUDO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-30 01:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto się udać do salonu.. Naprawdę dobrzy fachowcy i zgrany zespół. Widać ,że znają się na rzeczy i robią to co lubią. Szczególnie polecam Pana Marcina - za pasję i indywidualne podejście .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ann dnia: 2014-09-29 14:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BArdzoo na plus!!! Szczególnie za kompetencje fachowców, patrz - Marcin! Ja jestem zażenowana odmianą imienia pani Basi (nie Basii) Pozdrawiam, dziękuję, będę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mmmm dnia: 2014-06-18 22:46:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hmmm czytam sobie komentarze i jestem zażenowana ... Po pierwsze salon pierwsza klasa ale to każdy ma w sobie ogromny talent ! Nawet Ty Marcinie , ale proszę przestań już pisać samemu sobie komentarze , to widać i jest już bardzo denerwujące ;) Po drugie warto wspomnieć o reszcie o których tu nie było , o Bartku ,Basii , Izie , Karolinie ( kolejność przypadkowa ) , kazdy z nich jest genialny ;) Tomek , oczywiscie szefie - prezentujesz ogromny poziom i jestem pod wrażeniem Twojej pracy ! Marcin , tez jestes świetny !;) Po trzecie ,kobietki nie napadajcie na inne Panie ,gdy wyrażą niezadowolenie , kazdy ma prawo nie byc zadowolonym z efektu ciecia lub koloru - zdarza sie najlepszemu specjaliście ;-) Ostatnie ...Kobiety ,mężczyźni - sprawdźcie czasem coś w słowniku przed kliknięciem "enter" , myślałam ,że słowa typu "klient" lub "nożyczki" nie sprawia nikomu problemu . Ceny nie ma co ukrywać są dość wysokie ( zależy od portfela oczywiscie ) ale stosunek jakości do ceny jest zbalansowany . Ogólnie to bardzo , bardzo polecam ! Skorzystanie z usług każdego z Małek Team bedzie dla Państwa zadowalający ( jest w kim wybierać !;-)) )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bobby dnia: 2014-06-12 23:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny Pan Marcin udowodnil, ze jest fachowcem przez duze F, a jednoczesnie przesympatycznym facecikiem. Czapki z głów Panie Marcinie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 13:10:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, a w szczególności pana Marcina, który jest naprawdę świetny w tym co robi i do tego przesympatyczny! Potrafi doradzić i zasugerować, słuchając i biorąc pod uwagę życzenia i wizje klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: B. dnia: 2014-02-12 18:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeczytaniu opini postanowiłam sie wybrać do pana tomasza bo od jakiegoś czasu miałam problem z włosami co wybrałam sie do jakiegoś salonu niby renomowany i super fachowcy ale jakoś nigdy nie było szału a wydawałam kupe kasy az trafiłam za namową mojej kolezanki trafiłam do Tomka przeczytałam pare wpisów nie wszystkie byly pozytywne wiec miałam pewne obawy .ale dzis wiemze to pewnie niektóre panie sa niezadowolone ogólnie z zycia i stąd takie wpisy bylam i facet wie co robi wlosy sie swietnie ukladaja a przedewszyskim mam fryzure w której wyglondam i czuję sie świetnie a kolor dziewczyny jeszcze nikt nie zrobił mi takiego perłowego lśniącego blądu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 01:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny jak w wielu salonach na slasku? Chyba pani nie byla w wielu salonach na slasku bo w tych wielu salonach ceny za damskie strzyzenie nie przekraczaja raczej 50 zl. A samo farbowanie pasemka z farba za ponad 200 zl to troszke duzo. Nie ma co sie oszukiwac kasiasta nie jestem, a ten salon jest raczej dla ludzi z wieksza kasa.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-03 00:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYLAM KLIJENTKĄSALONU PIERWSZY RAZ I MILE ZASKOCZENIE SWIETNI FACHOWCY ZNAJA SIE NA PRACY PANI KTORA NAKLADALA MI KOLOR POOPOWIADALA MI CO SIE TERAZ DZIEJE JESLI CHODZI O NAJNOWSZE TRENDY W KOLORYZACJI TO MILE BO MOJE DOTYCHCZASOWE DOSWIADCZENIA TO ZAZWYCZAJ PYTANIE PANI FRYZJERKI JAKI KOLOR CHCE SOBIE ZROBIC A TU PYTANO MNIE CO MI SIE PODOBA I NA PODSTAWIE MOJEGO GENOTYPU CZYLI PANI MOWILA JAKI KOLOR MAM KARNACJI KOLORYT OCZU I TAK DALEJ ZOSTAL MI DOBRANY KOLOR JEST PERFEKCYJNIE DOBRANY DLATEGO POSTANOWILAM SIE Z WAMI PODZIELIC MOIM ZADOWOLENIEM . NO I STRZYZENIE U PANA TOMKA KOLES WIE POCO TRZYMA NORZYCZKI W REKU ISTNY MAJSTERSZTYK POLECAM BO JESTEM BARDZO ZADOWOLONA CENA JAK W WIELU SALONACH NA SLASKU A JAKOSC USLUG NAPRAWDE CZAPKI Z GLÓW .
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NADJA S. dnia: 2014-01-24 01:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zle sie czuje w tym salonie, jak weszlam chcialam odrazu wyjsc myslalam ze jakies powitanie mi uszykowali bo gdy weszlam to albo pod drzwiami stali albo siedzieli w poblizu drzwi i mierzyli z gory na dol nie wiem moze az tak zle wygladalam... Zastanowie sie czy tam wroce, jesli tak to tylko ze wzgledu na kolor jaki mi zrobil fryzjer.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-14 01:53:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin mistrzostwo swiata!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-14 14:08:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam na strzyzeniu u pana Marcina swietny fachowiec prawie przez godzine precyzyjnie wycinal mi na glowke cudna . No I wlosy po umyciu sie swietnie ukladaja . Atmosfera w salonie calkiem przyjemna I cudowna kawa z pianka Ludzie tam pracujacy wiedza o wlosach chyba wszystko Bo jak wsluchalam sie w rozmowy pozostalych fryzjerów z klijetkami to naprawde niewiedzialam ze mozna tyle ciekawego dowiedziec sie o wlosach w tak krótkim czasie . A nad wszystkim piecze trzyma przystojny pan chyba Szef Bo wszystko mial pod kontrola polecam to miejsce . Postanowilam sobie ze nastepny razem poeksperymenuje z kolorem o moich doswiadczeniach nie omieszkam wam napisać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela was dnia: 2013-11-28 01:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka po raz pierwszy i jestem w szoku bo pierwszy raz ktoś tak profesjonalnie rozmawiał ze mną o moich włosach kolar mam dobrany perfekcyjnie i układają sie po strzyzeniu doskonale polecam od dziś wierna klientka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-11-15 00:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam u pana Małka na strzyzeniu fryzura swietna pełen professionalizm wlosy swietnie sie ukladaja polecam bo dawno nie miałam tak swietnie ostrzyzonej głowy zastanawiaja mnie tylko opinie osób ktore pisza negatywne opinie moze to niedowartosciowanie własnej osoby pozdrawiam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 10:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wizytę u Tomka Malka to świetny fachowiec z profesjonalnym podejściem do pracy jestem klientką od 5 lat i nie mam zamiaru nic zmieniać bo zawsze kiedy przychodzi mi coś dziwnego do głowy ze zmiana to Tomasz mi wszystko dokładnie objaśnia i tlumaczy co będzie dla mnie dobre a co spowoduje ze będę gorzej wyglądać . Co wcześniej niestety w innych salonach kończyło sie klęska na mojej głowie . Wiem z nie jest za tanio ale mieszkałam wcześniej w Krakowie i Warszawie za tak poziom usług musiałam zapłacić dwa razy wiecej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-02-08 23:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy . Profesionalne podejście do pracy i pewność w tym co robią . Ważne ze sugerują sie opinia klienta i pytają czy mam jakieś życzenia co do swojej fryzury . I co najciekawsze nie nachalnie proponują rozwiazanie na szybkie i łatwe układanie włosów w domu . Po umyciu w domu włosów i wymuszeniu włosy cudownie sie układają to mnie jako kobietę która nigdy nie ma na nic czasu bardzo satysfakcjonuje podanie Tomku czapki z głów za profesjonalizm. I uśmiech
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mika dnia: 2013-01-23 15:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze nikt mi tak dobrze nie zrobił jak Tomek. Ceny niestety wysokie, jednak jak długo mnie będzie stać to będę tam się strzygł.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: n/a
Opinia dodana przez: miki dnia: 2012-11-08 16:31:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYLAM KLIJETKA PANA TOMKA MALKA . KOMFORT JAKI POCZULAM JEST NIEZAPOMNIANY . Z POWODU W JAKI SPOSOB UKLADAJA MI SIE WLOSY . I JAKI KOLOR MAM ZROBIONY . PAN TOMEK NAJPIERW WYSLUCHAL JAKIE MAM ZYCZENIA A PUZNIEJ PYTA CZY MOZE MI ZAPROPONOWAC SWOJE SPOSTRZEZENIA NA TEMAT MOICH WLOSOW . I SIE ZACZELO PEWNOSC I RUCHY W JAKI SPOSOB POSLUGUJE SIE NORZYCZKAMI SZAPOBA POLECAM WIZYTE BO NAPRAWDE WARTO . A JAK CZYTAM OPINIE CO NIEKTORYCH PAN SA ZALOSNE ALE O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARIA K dnia: 2012-11-06 23:45:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie negatywne piszą brzydkie laski, które myślą, że są piękne a nie są i nie wiedzą czego chcą na głowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: tomaszek82 dnia: 2012-06-28 10:00:00 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogólnie wyszłam niezadowolona wysokie jak na bytom ceny ,personel oferuje kawę póżniej się jej nie doczekasz myją niby okna, bez uśmiechu na twarzy, nie interesują się klientem,nie wiem gdzie mam powiesić kurtkę nikt mi nie pomaga totalna olewka mam wrażenie( co ty tu robisz)a przecież klient nasz pan
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-26 13:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: For ages there!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: useless!
Opinia dodana przez: I dnia: 2012-04-29 22:25:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ostatno bylam u p.Bartka.Zazwyczaj wizyta u fryzjera kojarzy mi sie z relaksem ale nie tym razem.Ciagal mnie za wlosy niemilosiernie.Wyszlam z bolem glowy.Bardzo niedelikatny ryzjer.Z jego uslug juz na pewno nie skorzystam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-23 22:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam od lat, to jedyny salon gdzie idę bez stresu, bo wiem, że znajdę się w rękach fachowca. Pan Tomek jest świetny, choć jest prawdą, że gdy ma za dużo pracy - jest zbyt rozkojarzony. Ma 'to coś', czego niestety nie mogę powiedzieć o reszcie (bardzo sympatycznej) ekipy. Ceny wysokie... ale warto się szarpnąć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Nala dnia: 2012-02-03 19:24:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie od trzech lat, mniej więcej co miesiąc odwiedzam salon Pana Tomka. Jestem zachwycona odcieniem blondu i kondycją włosów. Wcześniej korzystałam z usług różnych salonów, pomimo stosowania wielu odżywek miałam zniszczone włosy regulranym rozjaśnianiem, odcień blondu często był kiepski.W tym trudnym temacie rozjaśniania włosów i dbania o kondycję Pan Tomek spisuje się znakomicie. Atmosfera w salonie jest bardzo miła, ludzie pracują z prawdziwą pasją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-06 22:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre ścięcie- przeszłam od również dobrego stylisty mając bardzo wysokie oczekiwania. Sto Procent satysfakcji. Włosy same się układają- fachowe doradztwo. Polecam Pana Tomka -cena wygórowana ale jakość obsługi świetna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2011-12-19 13:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie pracują prawdziwi profesjonaliści. Nie boją się skrytykować pomysłu klientki, jeżeli wiedzą, że fryzura,którą sobie wymyśliła nie będzie do niej pasowała. Moim zdaniem fryzjer musi mieć pomysł na Twoją fryzurę, inaczej nie jest fachowcem. W salonie Pana Tomka potrafią doradzić i powiedzieć, bo będzie dobre i zawsze mają rację. Ja chodzę do Pana Bartka - bardzo dobry fryzjer... artysta. Kiedy poszłam do niego pierwszy raz, od razu powiedział mi, co ma zamiar zrobić z moimi włosami, a zrobił rewolucję. I wyglądałam rewelacyjnie. Do tej pory nie miałam szczęścia do fryzjerów. Każdy pytał jak tniemy, ile centymetrów krócej itd. Przecież to nie ja tu jestem fachowcem. Wymyślałam więc sama i to ja mówiłam fryzjerowi jak ma mnie obciąć. I ok. Fryzura mnie się podobała, ale zazwyczaj potem były trudności z ułożeniem włosów, bo fryzura była mojego pomysłu, a nie fryzjera, więc przeważnie nie była dobrana do jakości i gatunku włosów. Z Panem Barkiem jest inaczej. Od razu mówi, jaki ma pomysł na moje włosy. Ja oczywiście mogę się nie zgodzić, ale wiem, że mogę Mu zaufać, więc się godzę i wychodzę na tym świetnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2011-12-10 18:19:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikt mi jeszcze nie zrobił tak fajnego koloru jako bladynka naprawde nie jest łatwo znam to z autopcji Bo wiele miejsc juz odwiedzlam I nikt nie mial tak profesionalnego podejscia do tematu co Tomek I jego wspolpracownicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2011-11-27 14:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tego salonu żałuje jednak ze P.Ewa narazie tam nie pracuje poniewaz urodziła dzidziusia niech sie maluszek zdrowo chowa Jest świetną i sympatyczna fryzjerka B.Dobrze dobiera fryzurki i kolory Po strzyżeniu nie mam żadnych problemów tak jak pani Ewa strzyże mojego meża nikt tak perfekcyjnie jeszcze nie powtórzył Pozdrawiam cała załoge
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xxxx dnia: 2011-11-02 22:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oczekujac miesiac na termin mialam wysokie oczekiwania bo z moimi wlosami bylam u wielu fachowcow a z mojego punku widzenia jestem wymagajaca klijentka i trafilam wkoncu do salonu z profesjonalna obsluga .Od wejscia wlasciciel salonu pan Tomasz Malek wyjasnl mi jakie sa opcje koloryzacji i zmiany dlugosci wlosow i spytal czy mam jakies zyczenia ze swojej strony postanowilam poddac sie metamorfozie pomyslowosci pana Tomka koloryzacja zajmowala sie przemila pani Basia informujac jakimi technikami pracuje i jak istotne jest dobranie odpowiedniego produktu i intensywnosci dzialania srodkow koloryzacji do gatunku wlosow. Kolor i strzyzenie rewelacja i w domu nie musze przed wyjsciem do pracy spedzac cennego czasu zajmujac sie wlosami. Ceny nie sa najnizsze ale czy widzialyscie cos dobrego i w niskiej cenie.niestety za jakosc trzeba placic a za kolor i strzyzenie za 240 to standart w wiekrzosci salonow godnych uwagi .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-29 01:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam u pana Tomka zapisana na wizyte oczekujac miesiac proszac o termin wizyty wczesniej ze moze cos sie zwolni milo zaskoczyl mnie telefon z salonu o mozliwosci skorzystania z uslugi wczesniej . Profesjonalne podejscie do pracy milo mnie zaskoczylo. Po umyciu w domu i wysuszeniu suszarka wlosow ukladaja sie super niemusze uzywac szczotki do modelowania a to wielka zaleta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 2011-09-27 19:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny jak na nasze zarobki wysokie ale za to jakość świadczonych usług rewela na 1, 5 miesiąca fryzura super. bez żadnych zastrzeżeń. fryzjer super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2011-05-04 22:05:02 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z moich obserwacji p.Tomasz musi mieć dzień do obcinania,bo jak za dużo się w okół niego dzieje to zaczyna tracić czujność nad tym co robi.Chodziłam do p.Tomasza kilka lat z niewielkimi przerwami i jestem w 100% pewna tego co piszę.Denerwuje mnie też klimat jaki tam panuje niby luz,a obserwują Cię co masz na sobie i za ile...to się da odczuć.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Raz skorzystałam ,ale włosy musiałam obciąć na krótko ,a drugi raz stwierdziłam że odrosną.
Opinia dodana przez: lola 85 dnia: 2011-03-18 15:47:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy i ostatniraz. Fryzjer ostrzygł mnie zupełnie inaczej niż chciałam,a potem w sposób bardzo bezczelny wmawiał mi,że mam kiepski gust,marne włosy i wogóle mam szczęście,że coś udało mu się zrobić.Masakra,odradzam wszystkim.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-29 12:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio fryzur Bytom Moniuszki 4 41-902 Bytom 0322815995 fryzjer, salon fryzjerski,fryzjerstwo, stylizacja,farbowanie, pielęgnacja włosów. Wczoraj trafiłam do p. Ewy - świetna i fachowa obsługa; uratowała moją króciutką fryzurkę po "przygodzie" w innym salonie fryzjerskim. Efekt fantastyczny :) polecam. Monika z Krakowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-22 17:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Marcina, jest rewelacyjny w tym co robi, młody człowiek ale wielce utalentowany, dzięki nie mu po wyjściu z salonu czuję się piękna:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2010-05-17 11:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo podobał mi się dobór koloru i podcięcie włosów pana Marcina :)... z resztą, jak w swoje ręcę bierze to taki facet dziewczyny to uwierzcie mi że wszystko Wam się spodoba ;]
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda Bijak dnia: 2009-11-27 13:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja fryzura wystylizowana przez Pana Marcina była świetna, dobrze dopasowana. Bardzo dobre, indywidualne podejście do klienta. Spore ceny, ale warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-20 22:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doświadczenie w korzystaniu z usług - 9 lat. Nigdy się nie zawiodłam. Jakość nieporównywalna z innymi przedstawicielami tego zawodu, cały zespół jest rewelacyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nigdy nie miałam potrzeby skorzystania
Opinia dodana przez: megan dnia: 2009-10-14 15:11:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją