Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mateko Grzegorz Pastok

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Śląskie, Katowice
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 53% pozytywna 7x 6x

Jakość usług: 77% wysoka 7x 2x
Terminowość: 70% bez zastrzeżeń 7x 3x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2343
Data utworzenia profilu: 26.09.2011 22:34:03
Data ostatniej aktualizacji: 26.09.2011 22:34:03 

Opinie o Mateko Grzegorz Pastok

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieodpowiedzialna osoba, umawia się na termin i DZIEŃ PRZED rozpoczęciem robót wysyła smsa, że nie przyjdzie!!! Nie podaje usprawiedliwienia, cyniczny typ.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Magda dnia: 09.08.2012 20:20:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz właśnie skończył remontować u nas łazienkę wraz z ubikacją , położył nam też kamień dekoracyjny oraz płytki na balkonie. Jest bardzo dobrym fachowcem, zawsze doradził nam najlepsze z możliwych rozwiązań.Do pracy zawsze przychodził wcześnie rano, jest punktualny i wykazuje się kulturą osobistą.Polecam z całego serca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka M. dnia: 02.06.2012 10:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan grzegorz wykonał remont naszego mieszkania bez jakiś zastrzeń remont łazienki i kuchni 7 dni , punktiualny , dobry fachowiec godny polecenia , posiada umietności wiedze jak i narzedia wszystkie potrzebne na tereminośc nie nalęzy narzekać ,ludzie głupoty pisza nie nalezy wierzyć :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juras dnia: 15.03.2012 00:41:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwa osoba na właściwym miejscu, doradzi jak trzeba i wykona wszystko wg. oczekiwań.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 25.10.2011 08:44:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowna Pani lub Panie Tym klientem jestem Ja osoba ktorej Pan Grzegorz mial robic remont i nie dotrzymal terminu Zachowal sie w bardzo nieelegancki sposob umowil sie i na tym koniec Nie dotrzymal terminu po prostu bez zadnego usprawiedliwienia wyjasnienia zrezygnowal z wykonywania prac na ktore wczesniej sie umowil i zadeklarowal ich wykonanie Brak pojecia o prowadzeniu biznesu i brak kultury
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Rozczarowany dnia: 20.10.2011 09:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,Pan Grzegorz obecnie wykonuje u Mnie remont domu i muszę powiedzieć,że jest człowiekiem wszechstronnym jeśli chodzi o prace budowlane,jest punktualny i nie zawodzi.Nie dziwi Mnie to że ktoś może mu wystawiać negatywne opinie,może to po prostu konkurencja :),która cierpi na brak zleceń,być może to jakiś klient który miał rozpoczętą pracę i liczył na to że Pan Grzegorz będzie po kimś kończył z papraną robotę. Polecam Pana Grzegorza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 13.10.2011 20:48:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzien dobry! Pan Grzegorz umowil sie z emna na konkretny dzien wykonywania prac remontowych Poczatkowo wydawal sie konkretna osoba znajaca sie na swoim fachu Niestety do realizacji prac remontowych niedoszlo z jego winy zrezygnowal w bardzo nieladnej formie nie informujac zainteresowanego Brak kultury i obycia z klientami brak poszanowania dla klienta Nie polecam - niepowazny czlowiek
Opinia dodana przez: BBB dnia: 12.10.2011 11:18:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam negatywna opinie Panu Grzegorzowi umawia sie i nie przychodzi na realizacje zlecenia Nie traktuje swoich potencjalnych klientow powaznie Zycze mu z calego serca aby szukal naiwnych ludzi ktorzy nabiora sie na jego uslugi a w praktyce nie dojdzie do wykonania uslugi Przestrzegam wszystkich!!!
Opinia dodana przez: Gośc dnia: 07.10.2011 12:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry,nie rozumiem tych wystawionych negatywnych opinii o p.Grzegorzu,chyba nie mówimy o tym samym człowieku.Podczas mojego remontu było wszystko ok,jeszcze nie spotkałam tak dobrego fachowca.Widzę,że ktoś cały czas się czepia przesunięcia terminu,może po prostu coś panu Grzegorzowi wypadło,nie był w stanie wykonać usługi.Myślę,że możecie pisać co chcecie na ten temat,pan Grześ zawsze będzie miał robotę bo jest bardzo dobry w tym co robi.Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 05.10.2011 12:52:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz jest osba niepowazna umawia sie na termin prac potem nie realizuje zlecenia Nie informuje klienta o przyczynie zerwania umowy jako klient rozumiem ze moze podlapal cos lepszego wieksza robote ale chyba wszystkich klientow nalezy traktowac powaznie zatem przestrzegam wszystkich zamierzajacych robic remont przed jego uslugami stracony czas zludne nadzieje a na koncu wielkie rozczarowanie
Opinia dodana przez: Gosc dnia: 05.10.2011 09:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont naszego domu wykonał pan Grzegorz,jesteśmy bardzo zadowoleni,wszystko zostało wykonane według naszych oczekiwań.Szeroki zakres prac wykończeniowych i przystępna cena.Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna i Darek dnia: 02.10.2011 11:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz to porządny fachowiec,bardzo dobrze wykonane prace.Punktualny i terminowy.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olo dnia: 01.10.2011 15:18:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Niepoważny człowiek. Umawia się na termin prac, potem przesuwa, zwodzi, by w końcu nie wykonać zlecenia ( "bo złapał coś lepszego" ), tylko stracony czas, tel. 728 218 481
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KPK dnia: 26.09.2011 22:38:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją