Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EQUILIBRIUM SPA

Zawód: kosmetyka - usługi Dietetyk 
Adres: Dolnośląskie, 53-033 Wrocław ul. Zwycięska 14d/1c
Telefon: 71 715 01 11 Kom. 531 331 658
Adres e-mail: recepcja(małpa)equilibrium-spa.com
Strona internetowa: www.equilibrium-spa.com
Opis działalności: Kuracje odchudzające, odchudzanie, dietetyk, masaże, zabiegi na ciało, metamorfozy, stylizacja, analiza Słowa kluczowe: kuracje odchudzające, odchudzanie, dietetyk, masaże, pielęgnacja ciała, metamorfozy, stylizacja, analiza kolorystyczna

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 90% niskie 9x 14x 1x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 3370
Data utworzenia profilu: 22.09.2011 14:07:36
Data ostatniej aktualizacji: 22.09.2011 14:07:36 

Opinie o EQUILIBRIUM SPA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim masaż IZUMI. Jest to niezwykle relaksujący masaż całego ciała, do którego używane są specjalne olejki. Ich aromat unoszący się w powietrzu jest niezwykle przyjemny i sprawia, że możemy w pełni oddać się błogiemu odprężeniu. Po każdej wizycie w Centrum EQ czuję, że moje baterie są naładowane nową energią :) Polecam każdemu ten cudowny relaks.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. dnia: 14.01.2016 17:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum EQ to miejsce pełne pozytywnej energii. Już na pierwszej wizycie w Centrum zostałam tak skutecznie zmotywowana przez Personel, że wiedziałam, że uda mi się osiągnąć sukces w zrzuceniu zbędnych kilogramów. Nie myliłam się. Kuracja zakończyła się dla mnie wynikiem minus 12 kg. To dla mnie wielki sukces :) Serdecznie dziękuję za pomoc całemu Personelowi i wystawiam jak najbardziej pozytywną opinię :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 12.01.2016 23:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum EQ skutecznie pomogło mi pozbyć się dodatkowych kilogramów, które systematycznie "zgromadziłam" na przestrzeni kilku lat. Najpierw była jedna ciąża, potem kolejna, po której pojawiły się problemy ze zdrowiem i konieczność zażywania leków, które również dodały kilka kilogramów. W końcu powiedziałam dość i postanowiłam coś ze sobą zrobić. Szukałam odpowiedniego miejsca, gdzie mogę uzyskać fachową pomoc. Wnikliwie sprawdzałam opinie na temat różnych miejsc i tak natknęłam się na Centrum EQ, o którym wszyscy pisali wyłącznie w samych superlatywach. Postanowiłam udać się na pierwszą wizytę konsultacyjną, po której od razu wiedziałam, że trafiłam w dobre ręce. Nie było to jedynie mylne wrażenie. Cała kuracja zakończyła się spadkiem wagi o 16 kg. Jest to dla mnie ogromny sukces i wiem, że bez pomocy Zespołu Centrum nie udałoby mi się go osiągnąć. Dziękuję po raz kolejny za okazaną mi cierpliwość, motywację oraz wsparcie, które pozwoliło mi wytrwać najcięższe chwile. Gorąco polecam to miejsce każdemu, kto w końcu chce zacząć zdrowo żyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: E. dnia: 28.12.2015 13:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce z profesjonalną i miłą obsługą oraz bardzo bogatą i różnorodną ofertą. Najlepsze SPA w jakim do tej pory byłam. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.12.2015 18:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Centrum EQ można pisać i mówić tylko w samych superlatywach. Profesjonalny, przyjazny i doświadczony personel to największy atut tego miejsca. Jestem jedną z wielu zadowolonych klientek Centrum, która skorzystała z ich pomocy w pozbyciu się swojej nadwagi. Skuteczność, sukces i niesamowite rezultaty to słowa, z którymi mogę opisać całą kurację oraz to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.12.2015 23:24:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uprawiam dużo sportu i konsekwencją tego są dolegliwości związane z napięciem mięśni. Zawsze w takim wypadku odwiedzam Centrum EQ. Pani Patrycja jest najlepszą masażystką u jakiej byłem do tej pory. Od niedawna nawet moja dziewczyna zaczęła ze mną chodzić na masaże relaksacyjne i jest równie zachwycona tym miejscem oraz Panią Patrycją jak ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.12.2015 01:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu uporałam się z moją nadwagą, która towarzyszyła mi od wielu lat. Wszystko dzięki pomocy, którą uzyskałam w Centrum EQ. Dzięki odpowiednio dobranej i zbilansowanej diecie bardzo szybko zobaczyłam pierwsze efekty kuracji. Do tego seria masaży, których raczej nie nazwałabym relaksacyjnymi sprawiły, że moje ciało wygląda pięknie, zadbanie, a ja czuję się po prostu znakomicie. Sama na pewno nie osiągnęłabym takiego sukcesu. Polecam każdemu sięgnąć po profesjonalną pomoc. Centrum EQ z pewnością może pochwalić się ogromem profesjonalizmu oraz doświadczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.12.2015 18:52:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Centrum EQ jako miejsce pełne pozytywnej energii gdzie możemy się zrelaksować i odprężyć korzystając z bogatej oferty masaży i zabiegów SPA. Dziewczyny mają niesamowite podejście do każdego klienta, potrafią sprawić że po każdej wizycie czuję się młodsza, piękniejsza i pełna życia. Dlatego często tam wracam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 27.11.2015 09:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Centrum EQ każdemu kto ma problem ze swoim ciałem i zbyt wysoką wagą. Zespół Centrum ma ogromną wiedzę i doświadczenie w zakresie m.in. dietetyki, dzięki czemu kuracje przynoszą oczekiwane rezultaty. Do tej pory słowo dieta kojarzyło mi się z okropnym jedzeniem i wiecznym odczuciem głodu. W czasie kuracji odchudzającej w Centrum EQ zmieniłam zdanie. Posiłkiprzygotowywane pod kątem mojej indywidualnej diety były naprawdę smaczne, różnorodne i przede wszystkim zdrowe. Nauczyłam się jak odpowiednio jeść by dobrze się czuć i wyglądać. Polecam gorąco to miejsce i Panie dietetyczki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ulla dnia: 16.11.2015 18:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki kuracji odchudzającej w Centrum EQ zyskałam nowe życie. Skończyły się moje problemy z bólami pleców, a wszystkie ubrania musiałam zamienić na dwa rozmiary mniejsze. Podczas kuracji zyskałam cenną wiedzę co i jak jeść by wyglądać i czuć się zdrowo. Pozdrawiam cały zespół Centrum :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patka dnia: 09.11.2015 19:28:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odkryłam to miejsce, gdy szukałam masażysty, który pomógłby mi z bólami pleców. Regularne wizyty szybko poradziły sobie z moimi dolegliwościami. Teraz jestem stałą klientką Centrum i korzystam od czasu do czasu ze SPA. Miejsce to jest pełne pozytywnej energii co czuć już po przestąpieniu progu Centrum. Obsługa jest w pełni profesjonalna. Polecam wszystkim to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 02.11.2015 22:17:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum EQ to magiczne miejsce. Dzięki kuracji odchudzającej zrzuciłam zbędne kilogramy i całkowicie zmieniłam swój dotychczasowy styl życia. Panie Patrycja i Kamila nauczyły mnie jak i co jeść by być zdrową i pełną energii. Jestem bardzo wdzięczna Dziewczynom za pomoc i na pewno nie raz odwiedzę to miejsce, ale już w celach relaksacyjnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 28.10.2015 19:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzam Centrum EQ, gdy chcę się zrelaksować i odprężyć swoje ciało, zmęczone codziennymi zajęciami i obowiązkami. Nie znam drugiego miejsca oferującego tak świetne masaże. Wychodząc z Centrum jestem w pełni zrelaksowana, rozluźniona oraz pełna energii. Polecam każdemu znaleźć chwilę dla siebie i odwiedzić Centrum EQ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.10.2015 22:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat katowałam się różnymi dietami i ćwiczeniami - raczej z mizernym skutkiem. Gdy tylko udało mi się zrzucić kilka kilo wracały do mnie po jakimś czasie ze zdwojoną siłą. Usłyszałam o Centrum EQ i postanowiłam udać się na konsultacje. Już pierwsza wizyta dała mi dużo energii do działania. Bardzo spodobało mi się indywidualne podejście personelu do mojej osoby oraz stały kontakt z Paniami, które kontrolowały moje postępy i przez cały czas motywowały do dalszego działania. Podczas całej kuracji nauczyłam się jak wyeliminować moje złe nawyki żywieniowe i jak oraz co jeść by wyglądać i być zdrową. Ostateczny bilans to minus 10 kilo. Jestem już pół roku po kuracji i brak efektu jojo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kalina dnia: 08.10.2015 20:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę warto odwiedzić to miejsce. Przekonałam się na własnej skórze, a właściwie ciele. Dzięki kuracji schudłam 8 kg. Czuję się teraz bardzo zdrowo i lekko. Godna pochwalenia jest cała ekipa Centrum. Panie mają ogromną wiedzę, którą potrafią przekazać klientom. Do każdego podchodzą w sposób indywidualny. Jednym słowem pełen profesjonalizm i skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.10.2015 19:36:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wspaniałe SPA w Equilibrium na Zwycięskiej. Odkryłam to miejsce jakiś czas temu i obecnie odwiedzam je już regularnie. Cudowna atmosfera i obsługa sprawia, że spędzony tam czas jest dla mnie maksymalnym odprężeniem i relaksem. Każdy kto odwiedzi to miejsce po prostu nie będzie chciał stamtąd wyjść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.09.2015 18:10:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie z Equilibrium cechuje duże doświadczenie, zaangażowanie, obszerna wiedza na temat zdrowego żywienia i umiejętność przekazania jej klientom. To wszystko z kolei przekłada się na niesamowitą skuteczność i w spaniałe efekty (w moim przypadku minus 12 kg). Polecam każdemu kto ma problem ze swoją wagą i odżywianiem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mika dnia: 14.09.2015 18:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Centrum EQ otrzymałam wspaniałą opiekę i cała kuracja zdała u mnie egzamin na 5. Po 6 tygodniach uzyskałam nową sylwetkę i nowe życie. Czuję się zdrowa, pełna energii i piękna. Już na pierwszej wizycie uzyskałam pełną informację na temat kuracji i całego programu odchudzania oraz rozwiane zostały moje wszelkie wątpliwości. Dziewczyny naprawdę znają się na tym co robią. Dołączam do grona zadowolonych klientek i polecam wszystkim, którzy z różnych powodów czują się źle w swoim ciele.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Weronika Kijas dnia: 07.09.2015 19:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam EQUILIBRIUM wszystkim, którzy chcą pozbyć się zbędnych kilogramów i chcą zmienić swój sposób żywienia na zdrowszy i bardziej racjonalny. Efekty diety jak i masaży są rewelacyjne. Osobiście schudłam 7 kg i teraz czuję się znakomicie w swoim ciele. Podejście zespołu mega profesjonalne, a atmosfera bezcenna, dzięki czemu podczas całego procesu zrzucania przeze mnie wagi byłam mega zmotywowana, co przełożyło się na super efekty :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Inez dnia: 26.08.2015 19:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe , serdeczne a jednocześnie profesjonalne podejście do klienta.Urozmaicone propozycje diet połączone z dotkliwymi masażami dają skuteczne efekty a zaangażowanie personelu i stały kontakt pomagają przebrnąć przez program prowadząc do upragnionego celu!!!Szczerze POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta M. dnia: 25.09.2011 20:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa. Equilibrium Spa to miejsce, które polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 25.09.2011 15:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno miałem okazję skorzystać z serii masaży w Equilibrium we Wrocławiu. Dużo podróżuję służbowo, więc mam sporo doświadczeń z różnych SPA w całym kraju. Do Equilibrium trafiłem przypadkowo, ale wróciłem już zdecydowanie nie przez przypadek :) Przyjazne nastawienie, atmosfera, no i po prostu świetny, z wyczuciem zrobiony masaż. Poza tym bardzo ciekawe inne usługi, duża oferta. Bardzo przystępne ceny w stosunku do jakości. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Podróżnik dnia: 23.09.2011 13:43:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tej pory moje próby odchudzania kończyły się bardzo szybko i z marnym efektem, szybko też wracałam do poprzedniej wagi. Z Equilibrium straciłam 6kg i kolejne 2kg po zakończeniu kuracji - po prostu trzymam się zasad, których nauczyłam się w trakcie diety. Dodatkowo dzięki masażom, które towarzyszą diecie pozbyłam się celluitu. Polecam! Jedynym minusem jest wysoka cena kuracji, ale muszę przyznać że mimo to warto spróbować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kalibabka27 dnia: 23.09.2011 10:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe wsparcie i konsekwentne przeprowadzenie przez cały program, fantastyczny , stały kontakt, cenne porady i kultura komunikacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 22.09.2011 21:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem Wam tak - moja ocena to super piątka: super atmosfera super klimat super wnętrza super dieta super efekty.... a tak powaznie to, spróbowalam choc na poczatku nie dowierzalam Wam, jednak warto było. Efekty zobaczylam juz po kilku dniach a to bardzo mobilizuje. Hmm...masaże, to nie mizianie jak każda z nas by chciala, bolą ale można wytrzymać; co się nie zrobi dla tej \\\"wysnionej\\\" wagi.Diety swietne, urozmaicone i proste do przygotowania, nie wymagały dużego przygotowania co w moim przypadku było wazne, ciagle jestem w biegu i na wyjazdach. Atmosfera i personel przemiły, Olu dziekuje za te liczne komplementy i wsparcie. Wszystkich w koło Was polecam i to nie tylko na skorzystanie z diety.... zabiegi także sa fantastyczne.Jestem bardzo, bardzo zadowolona i ciesze się że udalo mi się. ps. dziś zrobialam przeglad szafy...i szok, sklepy mogą nie istnieć tyle mam rzeczy w które znów wchodze :):):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia ( obsługa biura podróży)- lat 36 dnia: 22.09.2011 19:06:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczne sposoby odchudzania, bardzo duze doswiadczenie i zaangazowanie, rzetele traktowanie klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie wystapily zadne reklamacje. Ceny adekwatne do otrzymanego szerokiego zakresu uslugi, osiagalne
Opinia dodana przez: dnia: 22.09.2011 18:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem okazję korzystać z usług firmy wraz z żoną. Żona odbyła kurację odchudzjącą, podczas której straciła 7 kilo, a ja odbyłem serię masaży relaksujących. Obydwoje stwierdziliśmy, że dawno nie byliśmy tak zadowoleni z wizyty w jakimkolwiek spa lub salonie masażu. Małżonka odbywała już wcześniej kilka kuracji, diet i temu podobnych ale nigdy nie było takiego efektu. I to co najważniejsze, przemiła i profesjonalna obsługa. Serdecznie polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji.
Opinia dodana przez: Antonowicz Marek dnia: 22.09.2011 16:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiarygodność, doświadczenie, zaangażowanie, Bezdyskusyjna skuteczność, proste diety, Obszerna wiedza na temat odżywiania. Całodobowe wsparcie, ciepła atmosfera, wartościowi ludzie, Moje zadowolenie ze spędzonego tam czasu. Chyba znów przytyję żebym miała powód do kolejnych spotkań Poleciłam to miejsce moim najbliższym kobietom: mamie, cioci - przyjaciółce, siostrze Sama wkrótce też wrócę (poza zabiegami odchudzającymi są też relaksacyjne i modelujące ciało) Po wielu rożnych próbach w zrzucaniu zbędnych kilogramow odnalazłam swoje miejsce gdzie mi się wreszcie udało! To nie było tylko odchudzanie, to była wędrówka do samej siebie, Nauczyłam się odpowiednio odżywiać i dbać o swoje zdrowie Miałam też ogromną przyjemność spędzić czas z mądrymi kobietami. Nasze rozmowy bardzo mi pomogły, sporo nauczyły i uświadomiły Dziękuję za odebrane kilogramy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta (mama wychowująca czwórkę synów: 12, 9, i bliźniaki 2,5) dnia: 22.09.2011 14:13:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją