Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zegarmistrz Andrzej Kasperiuk

Zawód: zegary, zegarki, części - detal Zegarmistrz 
Adres: Podlaskie, 15-093 Białystok Suraska 1/1
Telefon: Kom. 693980385
Adres e-mail: rado2004(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.salon-zegarmistrzowski.pl
Opis działalności: Pełen Serwis zegarków szwajcarskich,japońskich,radzieckich,Naprawa zegarów ,budzików, Słowa kluczowe: serwis,zegarki,naprawa,szkła do zegarków,baterie, paski,bransolety,

Ocena: 100% pozytywna 58x

Jakość usług: 100% wysoka 58x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 41x 17x
Ceny usług: 100% niskie 49x 8x
Ilość opinii w serwisie: 58
Ilość odsłon profilu firmy: 7755
Data utworzenia profilu: 2009-02-17 09:58:56
Data ostatniej aktualizacji: 2011-09-02 19:54:08 

Opinie o Zegarmistrz Andrzej Kasperiuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy specjalista od zegarków w mieście.Naprawił mi stary zegarek który skazany był przez innych na złom.Podziwiam że nie boi się wyzwań a prace swoją połączył z pasją do wykonywanego zawodu,to widać gołym okiem. Cieszę się że są jeszcze tacy pasjonaci,:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Piekarcz dnia: 2017-02-23 01:33:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec,a zarazem uprzejmy,bez problemu wytłumaczy,nie naciąga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Grochowiak dnia: 2016-12-07 22:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem zaoszczedzić i oddalem do innego zakładu efekt : porysowany dekiel i nieumiejetność zamkniecia zegarka.Koleżanka z pracy dała mi namiar na P.Kasperiuka.Bez problemu zamknął mi zegarek,zapolerował zarysowanie oraz dodatkowo wykonał kontrolę wodoszczelności.Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pablo dnia: 2016-03-16 22:05:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako jedyny z 6 zegarmistrzów u których byłem podjął się naprawy ceramicznej branzoletki Empario Armani modek ar1400.Miałem pęknięte ogniwo którego podobno się nie naprawia, koszt nowej prawie 600zł.Czekałem ok 2 tyg zapłaciłem 60zł.Robota super,śladu nie widać że cokolwiek było uszkodzone.Miła obsługa,Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-11-25 20:43:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szybko wymieniona bateria wraz z testem wodoszczelności w zegarku Timex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Galileusz dnia: 2015-11-04 22:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła Obsluga Klienta.naprawiona branzoletka w zegarku która jak mówili inni specjaliśći nie da się zrobić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Błażej dnia: 2015-08-29 06:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super.PAN skrucił mi branzoletké w zegarku MK.cena niecałe 10 zł.Miły i konkretny( rzadkość)polecony przez sympatyczną sprzedawczynię że sklepu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2015-07-25 22:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.wyslalem zegarek do Warszawy do serwisu SG do naprawy certiny.Koszt wyliczyli mi prawie900 zł za naprawę.zrezygnował em z naprawy bo zegarek koszt z 1600. W jednym z salonów polecili mi serwis na suraskiej.Zawiozłem.Koszt wyniósł niecałe 300:)Zegarek chodzi cały czas dobrze.Szczelność zegarka została zachowana.Polecam.bardzo sympatyczny zegarmistrz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Drominski Waldek dnia: 2015-06-15 19:06:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym slowem - PROFESJONALISTA, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzislaw Kaludzinski dnia: 2015-03-14 21:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za to iż podjął się zegarka, którego żaden zegarmistrz nie chciał wziąć do naprawy.Odebrałem zegarek wyczyszczony i w pełni sprawny.Co do terminów poczekałem troszkę,ale nie winię go za to to widząc ilu ma klientów.Porządny fachowiec.Zna się na tym co wykonuje i robi to zpasją do swojego zawodu, co widaći chyba każdy kto był u niego ma te same zdanie.Pozdrawiam i ocena na 6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławko dnia: 2015-02-14 19:37:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa,Fachowość i Profesjonalny sprzęt do naprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Błachowik dnia: 2015-01-22 10:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bo zna się na tym co wykonuje, niestety terminy długie na poważniejsze naprawy.Miło się rozmawia.Dobrze wyposażony warsztat pracy.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldemar Lewinski dnia: 2014-10-07 22:51:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i profesjonalnie zmieniona bateria w zegaku Tissot, Profesjonalny sprzęt zegarmistrzowski.Została wykonana próba szczelności zegarka.Otrzymałem wydruk potwierdzający test szczelności zegarka.Przy okazji otrzymałem sporo ciekawych informacji na temat konserwacji i użytkowania zegarka.Z pewnością tu jeszcze wrócę:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ciekawy czasu dnia: 2014-08-19 07:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.naprawiłem tu zegarek atlantic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eraes dnia: 2014-08-13 21:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli usłyszałeś(aś)informacje że zegarka nie da się naprawić sprawdź tu. Pełna profesja. Sprzęt profesjonalny ,olbrzymia wiedza na temat zegarmistrzowska.Zegarmistrz jest również biegłym sądowym. Z pomocą P.Kasperiuka zakupiłem wspaniały zegar antyczny(został sprawdzony przy zakupie)jak również naprawione zostały Eterna , Calvin Klein żony oraz mój Breitling navitamer
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-25 21:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta,uruchomił mi zegarek kieszonkowy Omega z lat 20 który był już przeznaczony na straty..Jedyny minus to długie kolejki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wasyl dnia: 2014-02-05 19:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mocno porysowany po wypadku Mauroce Lacroix dostal nowe zycie. praktycznie brak sladow po polerowaniu. Genialna obsluga, szybko i rzetelnie. Polecam bardzo serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzechoo dnia: 2013-12-01 20:07:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblemowo wymieniona baterii w zegarku tissot TOuch Expertwraz z kalibracją , Zrobiony test szczelności, na poczekaniu, oraz w złotej certinie wymiana baterii .#ech majstrów nie chciało się podjąć tej usługi ,Polecam , miły sympatyczny konkretny gość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław Domaniuk dnia: 2013-11-09 17:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram,iz prawdziwy z niego spec.zawsze sporo roboty ma na biorko,nie wybrzydza jerzeli chodzi onaprawy.lubie zawsze zamienicze dwa slowa na temat zegarkow.naprawialem doxa,longines oraz hamiltona chrono.na powaznijsze naprawy trzeba niestety liczyc sie z dosc dlugimi terminami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: emil dnia: 2013-07-13 00:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i profesjonalna wymiana koronki w zegarku Tissot.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2013-06-26 16:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna jakość usług, profesjonalne podejście do klienta - szybka i niedroga wymiana baterii w dwóch zegarkach: Geneva i Decade + rok gwarancji. Bardzo polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ulaaaa dnia: 2013-05-27 17:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki profesjonalnemu podejściu do sprawy mój Tissot chodzi perfekcyjnie,Dobry specjalista, Jeden z dobrych żyjących specjalistów z których z usług mogłem skorzystać.Dłuższe terminy na wykonanie naprawy.Cieszę się że jeszcze są tacy pasjonaci w tak wymarłym zawodzie jak zegarmistrz który nie tylko wymieni baterie czy pasek ale także przywróci do życia dany mu czasomierz.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogusz54 dnia: 2013-01-25 19:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super firma,Bezproblemowo dorobione szkiełka do mojego zegarka Diesel.Przy okazji gratis Pan Kasperiuk wypolerował mi kopertę.SUper.Pozdrawiam i Z czystym sumieniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Arturo dnia: 2012-12-22 22:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja zegarka Atlantic wypadła zaje......fajnie.Koperta perfect plus te szkiełko,zegarek nabrał prawdziwego klimatu.Nosił go mój ojciec teraz nosić będę go ja.Super specjalista.Nie sądziłem że da się jeszcze przywrócić go do życia,chodzi dokładnie nic dodać nic ująć.Poza tym miła konwersacja z fachowcem.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-11-05 23:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i sprawnie wymieniona bateria w zegarku E.Armani.Nawet gwarancje otrzymałem na baterie szok:)Spoko koleś,po chwili rozmowy widać że zna się na rzeczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arturo dnia: 2012-08-09 20:12:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna wymiana peknietego szkielka w zegarku CK. Bardzo sprawny kontakt telefoniczny, szybka wysylka. Szybko, sprawnie i o wiele taniej niz poprzez salon sprzedazy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2012-05-24 07:19:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: za to iż dopasował mi ogniwo w bransoletce zegarku casio.a ponoć nie był możliwości już w erwisie zakupu gdyż model został już wycofany.Przyjemna obsługa,dobry spec od zegarków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-04-19 17:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan zegarmistrz mi baterię w zegarku Edox, dodatkowo pan wymienił mi również uszczelkę, wykonał test szczelności w takim dziwnym urządzeniu :). Obsługa bardzo profesjonalna,,Polecam śmiało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2012-02-24 17:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec,wykonał przegląd mojego zegarka,jedynym minusem to czas oczekiwania,ale wybaczam widząc ile ma tej roboty u siebie.Zegarek chodzi bardzo dobrze jak na 60 letniego staruszka:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MT dnia: 2012-02-02 17:46:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan zegarmistrz dorobił mi szklane prostokątne szkiełko do mojego zegarka, .Odsyłano mnie z zakładu do zakładu i żaden nie chciał się podjąć.Dlatego polecam pana Kasperiuka.Bardzo życzliwy człowiek i cena tez była rozsądna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2011-11-02 18:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i profesjonalna wymiana baterii w moim złotym Tissot.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2011-09-23 21:23:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan zegarmistrz naprawił mi stary zegarek który otrzymałem od swojego ojca w prezencie(zegarek ten podarował go również dziadek mojemu tacie),Zegarek był nie na chodzie,wielu zakładach odmówiono mi naprawy ze względu na brak części jak również nieopłacalność naprawy.jednak dla mnie był jak i jest to sentyment i pamiątka która jest dla mnie bardzo ważna.Pana Kasperiuka polecił mi kolega z pracy który wcześniej już naprawiał u niego swoje zegarki, nie zawiodłem się.Zostałem bardzo miło obsłużony,cena też nie była za wysoka.Troszkę naprawa potrwała aczkolwiek ważne ze mój zegarek zaczął chodzić jak należy.Teraz będę zakładał go na okazjonalne uroczystości:)Dziękuję i Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Grycjan .T dnia: 2011-09-02 19:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzeczywiscie pan Kasperiuk to dobry zegarmistrz.bez problemu dorobił mi szklane szkiełko do mojego zegarka:) u innych słyszałam że można zrobić tyko z plastiku.a zalezalo mi na szklanym tak jak miałam w oryginale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-08-19 20:58:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wymieniona bateria w Certina.Zrobiony test szczelności i kilka innych rzeczy.Bardzo uprzejmy pan zegarmistrz.Zna się na robocie.Mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2011-08-06 19:04:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiałem u tego pana kilka zegarków, Jest ok, najgorzej tylko z czasem, bo widać ze ma dość dużo roboty i niestety ale trzeba poczekać jak się ma coś poważniejszego do naprawy.Ogólnie jestem zadowolony z usług tego pana.Zawsze można się dogadać co do ceny a równiez dowiedzieć się czegos ciekawego o zegarkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-29 18:40:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajny zakład, bardzo sympatyczna obsługa,terminy tylko dłuższe, ale jest ok.Przynajmniej wykonane profesjonalnie.polecam, sprawdzony zakład.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2011-07-04 23:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec.Ma wiedzę i porządny sprzęt, zna sie na swojej robocie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Wojak dnia: 2011-06-23 19:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i fachowo skrócona bransoletka w zegarku, przy okazji wymieniona bateria.fachowy człowiek Można smiało polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta Krosnal dnia: 2011-05-19 18:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zegarki naprawia dobrze,spoko zegarmistrz, tylko trzeba troche poczekac przy wiekszych naprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2011-05-10 22:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest ok,firma porzadna, profeska w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: at dnia: 2011-04-09 08:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 6 z dużym +,Do takich osób chce się wracać,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol Sosiński dnia: 2011-04-01 22:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za to ze podjał się zegarka którego inni nie chcieli zrobic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleks dnia: 2011-03-12 20:34:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pod wrażeniem ogromnej wiedzy na temat zegarków.Pasjonat:)Właściwy człowiek na swoim miejscu.Najlepiej przekonać się samemu:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Rybka dnia: 2010-09-15 00:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogólny pozytyw dla tej firmy,terminy czesem przeciągają się ale zapewne z powodu dużej ilości klientów(warto poczekać).Kultura osobista na plus,pasjonat,ciekawe urządzenia do kontroli zegarków, bardzo miły człowiek i dobry fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wszystko jak należy
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-24 19:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś, gdy będę już za stary , zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o Tym Człowieku ! To Lśniący Diament wśród zegarmistrzów ! SUPER PROFESJONALISTA, SUPER FACHOWIEC.POLECAM !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2010-06-24 19:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czysta profeska.Wporzo koleś.Super i tyle:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosc dnia: 2010-06-19 18:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytyw za to ze podjął się zegarka którego kilku zegarmistrzów nie chciało wziąć do ręki a co mówić już o naprawie,czas oczekiwania troszkę długi aczkolwiek zegarek został zrobiony:) ,wsumie ostatnia deska ratunku.Widać że cały czas ma robotę.Bo kiedy nie wpadnę to coś tam naprawia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamiński Waldemar dnia: 2010-06-02 21:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Barzdo dobry zakład, jakom jedyny w białymstoku posiadający odpowiednie wyszkolenie i sprzęt.Bardzo dobre i Niewygórowane ceny Prawdziwy fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2010-04-24 22:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem zegarmistrza,do przeglądu moich dwóch zegarków Longines i Epos. Pan Kasperiuk to prawdziwy profesjonalista. Uprzejmy, chętnie udziela informacji, ma specjalistyczny sprzęt pomiarowy, dostęp do części zamiennych no i przede wszystkim wiedzę (gromadzoną przez pokolenia). Oddając zegarki nie miałem żadnych obaw że trafiły w dobre ręce. Będę do niego wracał bo w okolicach Białegostoku nie ma lepszego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-02 11:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pasjonat, bardzo uprzejmy,zna się na swojej robocie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borczuk Miroslaw dnia: 2009-12-16 20:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwe i rzetelne podejscie.Mily pan,zna sie na robocie,profesjonalny sprzęt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gal anonim dnia: 2009-09-22 10:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok, troszkę trzeba poczekać było ale warto:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-08-20 20:58:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super.profesjonalny sprzet do naprawy zegarków,profesjonalne podejscie i sympatyczna obsługa do klienta, profesjonalne podejscie do naprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-07-24 10:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra firma i uczciwa,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak:)
Opinia dodana przez: dnia: 2009-07-10 09:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie podchodzi do swojej roboty, a poza tym bardzo uprzejmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wera dnia: 2009-06-05 22:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre podejście do klienta,Widać że lubi to co robi,Ogólnie bardzo dobra firma w białymstoku.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2009-04-19 18:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIe zawiodłam się do tej pory, Profesjonalnie i z pełnym zaangażowanie podchodzą do naprawy zegarków,Super i tyle. P*O*L*E*C*A*M
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2009-02-28 20:20:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma Bardzo dobre ceny wysoka jakość usług Profesjonalne doradztwo wysoka kultura osobista
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartus dnia: 2009-02-17 10:01:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją