Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lira Dom. Okna, drzwi, żaluzje

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 01-854 Warszawa Płaskowickiej 46
Telefon: (22) 641 99 84 Kom. 516 182 836 Fax:
Adres e-mail: liradom(małpa)liradom.com.pl
Strona internetowa: www.liradom.com.pl
Opis działalności: Lira Dom od 16 lat prowadzi sprzedaż żaluzji, rolet, okiennic, okien, markiz. Firma współpracowała m.in. z Ministerstwem Rolnictwa, Politechniką Warszawską, Cyfrowym Polsatem oraz ponad tysiącem klientów indywidualnych. Słowa kluczowe: rolety, żaluzje, okna, okna drewniane, okna PCV, plisy, okiennice, zasłony rzymskie, maty bambusowe,

Ocena: 84% pozytywna 11x 2x 2x

Jakość usług: 84% wysoka 11x 2x 2x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 2x 1x
Ceny usług: 0% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 6714
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 24.08.2011 23:31:28 

Opinie o Lira Dom. Okna, drzwi, żaluzje

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po montażu rolet, realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Cenowo OK, obsługa miła i kompetentna, oferta szeroka. Polecam firmę Liradom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mk dnia: 25.01.2021 11:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą przebiegła bez zakłóceń. Zamówione żaluzje drewniane zamontowane w uzgodnionym terminie. Obsługa jest profesjonalna i bardzo pomocna. Salon sprzedaje produkty Anwis i somfy, dzięki temu wiemy, że kupujemy oryginalne produkty. Eksperci w swojej dziedzinie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 27.11.2020 17:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, pomocni i terminowi. Bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: FilipZW dnia: 18.02.2020 14:23:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione pergole plus plisy, dostarczone w terminie, montaż fachowo, obsługa przez cały okres bez zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 29.03.2017 00:15:21 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość to morze i jest ze strony monterów ale ale nie dbają o dobrą jakość wykonywanej usługi,jeżeli chodzi o poprawienie żle wykonanej usługi to z jest problem z umówieniem się .
Jakość usług: Przecięta
Obsługa reklamacji: do sprawdzenia
Opinia dodana przez: zosia dnia: 16.12.2016 13:00:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekroczenie terminu o 1,5 miesiaca . Wykończenie poniżej krytyki, nie odbieranie telefonów, umawiają się na dokończenie montażu i nie przyjeżdzają nie odwołując wizyty zdarzenie paro krotne. Zmarnowane pare dni urlopu i nerwy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 31.10.2016 11:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmy Liradom korzystałam dwukrotnie, pierwszy raz przy wymianie okien, drugi podczas dobierania rolet, żaluzji do wnętrza domu. Pomoc nieoceniona, ekipa bardzo uprzejma i dokładna, za każdym razem widać staranność. Z osłon wybraliśmy żaluzje drewniane i zasłony rzymskie, na lato przymierzamy się na zakup markizy, i na pewno zgłosimy do nich. Czas realizacji, zgodny z ustaleniami podczas zakupu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 20.01.2016 23:03:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna po wstawieniu trzykrotnie poprawiane, to co powiedział gościu przy kolejnej poprawce rolet..dramat, totalna olewka klienta, dwa miesiące to trwało, wydałem dużo pieniędzy, ostrzegam !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 12.04.2015 23:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystaliśmy z ich usług przy doborze i montażu rolet w mieszkaniu, rolet antywłamaniowych oraz drzwi wewnętrznych - wszytsko szybko, sprawnie i fachowo. Nawet porządek po sobie zostawili !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M & K dnia: 22.03.2012 11:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia na temat tej firmy, jest jak najbardziej pozytywna. Miałam przyjemność współpracować z firmą Lira Dom, przy okazji wymiany okien i osłon w moim mieszkaniu. Obsługa jest po to aby doradzić a nie wcisnąć byle co jak to niestety w większość firm jest nagminne. Przemiła obsługa wsłuchuje się w potrzeby, a nie narzuca to co nie schodzi. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 06.12.2011 16:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, solidna firma. W lipcu zamówiłam u nich markizy do mojej kawiarni. Współpraca na najwyższym poziomie, widać w działaniu doświadczenie, obsłudze w siedzibie tez należą sie słowa pochwały, pomocni i ekipa od montowania tez szybko działa. Ogólnie bardzo polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgorzata T dnia: 24.08.2011 23:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, pełen profesjonalizm. Nie jest najtaniej, ale za jakośc się płaci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 15.06.2011 11:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spisali się, bazowałam na poleceniu, i nie zawiodłam się. Szybki montaż i nieoceniona pomoc przy wyborze. Moje plisy są na właściwym miejscu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Alicja Baran dnia: 07.06.2011 22:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmy korzystałam przy okazji wymiany okien na drewniane z oferty i montażu rolet. Cała współpraca przebiegła bez problemów, po wizycie w salonie wszystko szybko się potoczyło, pomiary i sam montaż. Mają swoja ekipę za co plus, bardziej się starają :) Ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 12.05.2011 01:01:35 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: termin montażu drzwi opóżnił się .
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 09.07.2009 11:44:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją