Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria marta lech adwokat

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, warszawa
Telefon:
Adres e-mail: kancelaria(małpa)martalech.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 50% niskie 1x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4939
Data utworzenia profilu: 2009-10-27 16:35:53
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-23 15:39:11 

Opinie o Kancelaria marta lech adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową, z polecenia, uczciwie: świetny prawnik, energiczny, zaangażowany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałam
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2019-06-04 22:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepszy adwokat, jakiego mogłem znaleźć! Do Pani Mecenas trafiłem z polecenia znajomych, których sprawy prowadziła wcześniej i prowadzi obecnie. Jest bardzo rzetelna, a przede wszystkim skuteczna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie mam żadnych zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-11-19 11:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęła się moją sprawą, którą wcześniej prowadził inny adwokat. Wziął pieniądze i schrzanił tak, że o mało nie poszedłem do więzienia. Uratowała mnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-15 12:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prezentowała bardzo życzliwe, aczkolwiek konkretnie i profesjonalnie podejście do sprawy, którą mi prowadziła. Szybko i zawsze terminowo pisała i składała pisma w sądzie, była dostępna telefonicznie, zawsze oddzwaniała, gdy wcześniej nie odebrała telefonu. Co ważne, wynagrodzenie, jakie policzyła, rozłożyła mi na raty. Jestem bardzo zadowolona i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K. dnia: 2012-07-24 12:53:35 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła, skuteczna,z biglem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek Sk. dnia: 2012-07-19 11:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna, o wielkiej wiedzy prawniczej i życzliwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2012-05-15 12:38:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją