Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krislex. Sieci kancelarii doradców prawnych

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Pomorskie, 81-364 Gdynia 10 Lutego 33/410
Telefon: 586204149
Adres e-mail: gdynia(małpa)krislex.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x 3x

Jakość usług: 100% wysoka 9x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 4x
Ceny usług: 100% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5391
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-25 11:06:56 

Opinie o Krislex. Sieci kancelarii doradców prawnych

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałem z ich usług i dobrze ich wspominam. Choć sami pracownicy na forum http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,565312 miewają inne zdanie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lola dnia: 2014-12-29 15:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poznałam tylko jednego z prawników tej sieci Pana Krystiana Harań. Z usług Krislex korzystałam trzykrotnie.Kompetencje tego prawnika i fachowość sprawiają że warto korzystać z Ich usług. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elzbieta B. dnia: 2013-07-23 23:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość bez zastrzeżeń ,o wiele tańsi od horendalnych stawek adwokackich
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-27 21:47:12 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria ładnie urządzona, prawnik skutecznie pomógł. Cena jednak wcale nie była taka niska, ale ponoć w porównaniu z wizytą w kancelarii u adwokata to i tak niewiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil F. dnia: 2012-12-12 10:11:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z ich usług jak narazie jestem zadowolona ceny mają odpowiednio niskie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bożena dnia: 2012-07-19 00:53:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam większych zastrzeżeń, jedynie terminowość im się nieco rozjechała przy obsłudze moich spraw. Ale nie wpłynęło to na ich ogólny rezultat...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2012-06-15 09:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, kancelaria tania i profesjonalna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jack dnia: 2011-11-28 10:16:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio i solidnie, może niewielkie opóźnienia,ale nie wpływaja na całokształt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2011-07-25 10:18:46 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny niskie, ogólnie jestem zadowolony z usług
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek Szczecin dnia: 2011-06-27 09:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio, skutecznie i profesjonalnie, poza tym miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria - Warszawa dnia: 2011-05-31 10:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są naprawdę tani i profesjonalni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert z Łodzi dnia: 2011-02-25 12:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są tani. Jako właścicielka małej firmy często z nimi współpracuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Poznań dnia: 2011-02-10 13:32:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją