Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

komplementi Joanna Chwil

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Pomorskie, 80-156 Gdańsk Ks. J. Poniatowskiego 5
Telefon: Kom. 601-882-807 Fax: 58 741-03-01
Adres e-mail: info(małpa)komplementi.pl
Strona internetowa: www.komplementi.pl
NIP:
NIP 581-16-99-203
Opis działalności: 1. Projekty wnętrz obiektów mieszkalnych, usługowych i użyteczności publicznej Słowa kluczowe: •koncepcje projektowe, •projekty budowlane, •projekty wykonawcze.

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3146
Data utworzenia profilu: 2011-07-22 15:58:45
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-22 15:58:45 

Opinie o komplementi Joanna Chwil

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie dobrane meble i dodatki naprawde wyszło pięknie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-11-03 10:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja oddana w terminie zgodnie z umową. Współpraca idealna wszystkim gorąco polecam! Wszystkiego dobrego Pani Joanno
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-12-25 20:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Przeprowadzałem remont na odległość. Pani Joanna na miejscu trzymała ręke na pulsie na wszystkim będąc i kontrolując prace codziennie. Krótko trzyma ekipę budowlaną, która np. chciała kłaść izolację na matę grzewczą zamiast pod (bo tak nie trzeba czekać). Dziękuję i polecam wszystkim, którzy nie mają czasu, nerwów oraz fachowej wiedzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman Kurzela dnia: 2014-11-30 13:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny projekt z oszałamiającym efektem końcowym. Dzisiaj otwieramy szampana !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartłomiej Nowak dnia: 2014-10-01 15:33:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wnętrze apartamentu zmienione mam na luksusowy hotel tak jak chciałem :) Nie rozumiem tylko czemu tak długo zajęło mi znalezienie odpowiedniej osoby, architektów wnętrz w końcu jest tylu, ale z niektórymi ciężko mi było znaleźć wspólny język. Serdecznie polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2011-12-23 08:39:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekt końcowy inwestycji okazał się niesamowity. Znacznie lepszy od wizualizacji. Współpraca jednak była długa bo trwała ok 3 miesiące no ale apartament był w stanie deweloperskim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-08-28 04:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie,szybko,tanio i profesjonalnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 01:13:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją