Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MED-BEAUTY Grazyna Walkowicz

Zawód: kosmetyka - usługi Lekarz internista 
Adres: Śląskie, 40-231 Katowice Bohaterów Monte Cassino 1
Telefon: 032 209 40 73 Kom. 600 953 275
Adres e-mail: med-beauty(małpa)neostrada.pl
Strona internetowa: www.med-beauty.pl
NIP:
9541320005
Opis działalności: medycyna estetyczna, kosmetyka, studio fryzjerskie Słowa kluczowe: medycyna estetyczna, kosmetyka, Salon fryzjerski, salon kosmetyczny

Ocena: 100% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 2x
Ceny usług: 75% niskie 3x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5245
Data utworzenia profilu: 2009-06-04 18:58:19
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-15 16:28:55 

Opinie o MED-BEAUTY Grazyna Walkowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepsze studio na Śląsku, profesjonalna obsługa, nie jest drogo i panuje tam super atmosfera ! Polecam jak najbardziej !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: perfekcyjna
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2013-07-22 09:36:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi kosmetyczne i porada internistyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Kaczmarczyk dnia: 2012-03-29 12:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W med-beauty miałam wykupiona mezoterapie bezigłowa 5 zabiegów. Jestem bardzo zadowolona, zabiegi były wykonane profesjonalnie, dziewczyny bardzo miłe i pogodne, odpowiadały na każde moje pytanie. Nigdy nie odczułam, że byłam "taśmowo" obsługiwana. Polecam ten salon i napewno tam wróce :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2011-03-09 19:23:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poziom usługi żenujący,kosmetyczka niemiła,totalna porażka ,strata czasu i pieniędzy,widzę ,że negatywne opinie nie przechodzą
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2011-02-23 16:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemna atmosfera, dziewczyny zawsze pogodne i usmiechniete, buzia po mikro jak pupa niemowlecia ;) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina M. dnia: 2010-05-21 22:54:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona zabiegami modelowania sylwetki power shape- długo szukałam odpowiedniego gabinetu i odpowiednio skutecznego zabiegu na mój celulit. Znalazłam i jestem bardzo zadowolona! Cena przeciętna natomiast jakoś usługi bardzo wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: melisa dnia: 2010-05-11 16:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście Pani Doktor zajmującą się medycyną estetyczną do pacjentek. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2009-11-15 14:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne dziewczyny, pogodne i usmiechniete, napewno tam wroce. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2009-10-23 16:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usług.Bardzo miła obsługa.Efekt jaki uzyskałam po kilku zabiegach więcej niż satysfakcjonujący.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2009-07-10 10:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, milo, czysto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-06-21 14:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon, piękne wnętrze , najlepsze usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-06-21 14:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa kadra Usługi na wysokim poziomie Bogata oferta zabiegów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-06-04 18:59:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją