Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

allegraf.pl - Aleksander Bieliński

Zawód: reklamowe agencje Grafik komputerowy 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon: Kom. 502 140 844
Adres e-mail: biuro(małpa)allegraf.pl
Strona internetowa: www.allegraf.pl
Opis działalności: Projektujemy i przygotowujemy do druku foldery, czasopisma, ulotki, druki firmowe, katalogi, kalendarze, wizualizacje architektoniczne, strony i animacje flash, a także realizujemy zamówienia na gadżety reklamowe, szyldy, napisy reklamowe. Słowa kluczowe: agencja reklamowa, flash, grafika, katalogi, logo, foldery, poligrafia, reklama, plakaty, strony www, ulotki, opakowania, wizualizacje 3d, btl, animacje, banery, broszury

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2933
Data utworzenia profilu: 03.11.2010 19:07:09
Data ostatniej aktualizacji: 17.06.2011 14:45:30 

Opinie o allegraf.pl - Aleksander Bieliński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomocna i miła obsługa. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości pracy i jej wysokiego standardu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Wojciechowska dnia: 22.07.2015 03:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy Aleksandra. Jego pomysły są kreatywne. Szybko reaguje na moje prośby i poprawki. Chciałbym pracować z nim przy następnych projektach. Będę polecać go znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław Wiśniewski dnia: 17.05.2015 15:46:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odświeżenie identyfikacji wizualnej firmy było terminowe. Wszystkie materiały wyglądają lepiej niż oczekiwaliśmy co poprawia wiarygodność naszej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Kucharska dnia: 28.04.2015 01:51:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne wykonanie zlecenia, idealne dopasowanie do potrzeb klienta, terminowość, zmysł estetyczny , atrakcyjna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 06.06.2012 13:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia.Profesjonalne podejście do sprawy.Super kontakt z klientem.Pan Aleksander to wzór godny naśladowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian Pozorek dnia: 04.05.2012 13:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i rzetelna praca, milo wspolpracowac z FACHOWCEM :-)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: na razie nie bylo zadnej :-)
Opinia dodana przez: Grzegorz Spisla dnia: 16.06.2011 21:36:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczerze uslugi Pana Aleksandra w zakresie opracowywania projektow graficznych, po pierwsze jako jeden z nielicznych grafikow rozumie o co chodzi klientowi , po drugie dostarczam blyskawicznie rozwiazania, propozycje , caly czas podczass wspolpracy mam wrazenie ze razem tworzymy projekt, poprawiamy, korygujemy i tworzymy coraz lepsza wersje , zadko spotykane podejscie w swiecie artystow. No a na koniec sie okazuje ze po przystepnej cenie i z dodana wartoscia ktorej sie pierwotnie nie spodziewalem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Mnich dnia: 16.06.2011 14:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna współpraca. Kreatywność przy tworzeniu zamówionej strony internetowej. Potwierdzam opinie poprzedników. To po prostu SOLIDNA FIRMA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Strug dnia: 11.05.2011 15:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywny człowiek, podchodzący profesjonalnie i elastycznie do klienta. Naprawdę profesjonalne DTP poparte wieloletnia praktyką
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Sławomir Kot dnia: 06.11.2010 10:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Modelowane produkty wyglądają bardzo ładnie, przestrzennie a naturalne cienie dają wrażenie, że to nie modele lecz zdjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pracownik Vanel dnia: 05.11.2010 11:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do współpracy: terminowe i staranne wykonanie prac, atrakcyjne ceny, indywidualne podejście do projektu. Kilkukrotnie zlecałem różnorodne prace graficzne i zawsze byłem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł P. dnia: 04.11.2010 12:21:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją