Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Trojanowski

Zawód: Dekarz 
Adres: Pomorskie, Malbork
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: dekarz Słowa kluczowe: dekarz

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2097
Data utworzenia profilu: 2011-05-25 16:01:14
Data ostatniej aktualizacji: 2011-05-25 16:01:14 

Opinie o Trojanowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry dekarz ,polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-11-06 15:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry dekarz! życzę powodzenia temu Panu!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2012-09-19 09:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: RÓWNIEŻ TEN PAN ROBIŁ MI DACH ,JESTEM ZADOWOLONY BARDZO ,NORMALNI PRACOWNICY NIE TO CO GDZIEŚ INDZIEJ PRZYCHODZĄ DO PRACY POD WPŁYWEM ALKOHOLU I ROBIĄ W ŻÓŁWIM TĘPIE.NATOMIAST TU WIDZĘ ZAANGAŻOWANIE I PEŁNĄ KONTROLĘ NAD KAŻDYM SZCZEGÓŁEM DACHU P.TROJANOWSKIEGO.ŚWIETNY DEKARZ!!!!!POLECAM OBY WIĘCEJ TAKICH FIRM BYŁO NA RYNKU!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GRZEGORZ Z. dnia: 2012-09-13 09:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry dekarz ,dobra wspolpraca i dobrze wykonana robota na czas.polecam szczerze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-12 18:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRY DEKARZ -POLECAM WSZYSTKIM!!!!ROBOTA WYKONANA NA CZAS ,BARDZO DOKŁADNIE.MOŻNA SIĘ TARGOWAĆ Z CENA:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-12 09:15:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry dekarz na rynku jest przez wiele lat a Ci co to piszą to pewnie jakieś młodziki co chcą się wbić na rynek .serdecznie polecam wszystkim bardzo dokładny !!!!!!!!bardzo dobra jakość i fachowość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-10 13:08:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dekarz niesłowny. dach zrobił, ale są niedociągnięcia typu brak lub złe uszczelnienia itp. po zgłoszeniu reklamacji przez pół roku obiecywał poprawkę. Gdy robił na sąsiednim budynku, nawet się nie odezwał /dowiedzieliśmy się po czasie/. a od ostatniego roku nie odbiera telefonu. pora chyba do sądu. poza tym zawyża powierzchnie dachu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-06 20:11:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trojanowski-niesłowny dekarz! Byliśmy umówieni na konkretny termin (niestety ustnie). Obiecał zadzwonić i cisza. Dzwonię i mówi mi, że rezygnuje (ponad miesiąc zastanawiał się). NIE POLECAM, zero kultury osobistej (bo człowiek z klasą zawsze wyjdzie z trudnych sytuacji z klasą). No cóż, może dostał dachówką w głowę?
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: antKomuna dnia: 2011-05-25 16:05:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją