Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dermedik Instytut Medycyny Estetycznej

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Małopolskie, 31-303 Kraków Wybickiego 42
Telefon: 123565410 Kom. 664053900
Adres e-mail: gabinet(małpa)dermedik.pl
Strona internetowa: www.dermedik.pl
NIP:
9452156366
Opis działalności: Instutut Medycyny Estetycznej, Zabiegi medycyny estetycznej i kosmetyczne Słowa kluczowe: gabinet medycyny estetycznej, gabinet kosmetyczny, lipoliza, skleroterapia, botox, wypełnianie zmarszczek, voluma, sculptra, cosmelan, zabiegi odchudzające, mezoterapia igłowa, mikrodermabrazja diamentowa, peeling kawitacyjny, makijaż permamentny

Ocena: 100% pozytywna 35x 5x

Jakość usług: 100% wysoka 34x 3x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 24x 12x 1x
Ceny usług: 91% niskie 11x 25x 1x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 20412
Data utworzenia profilu: 2011-05-16 21:22:50
Data ostatniej aktualizacji: 2011-05-16 21:22:50 

Opinie o Dermedik Instytut Medycyny Estetycznej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Dermedik korzystam od roku. KLinika godna polecenia. Zabieg chirurgiczny u dr Plewa - wspaniale. Najbardziej jestem zadowolona z usług pani Ani Mirocha. Niesamowita osobowość, ogromne doświadczenie, znajdzie skuteczne rozwiązanie na każdy problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2016-09-27 22:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kilku salonów, ale to właśnie do Dermedik chodzę najdłużej. Panie są bardzo profesjonalne, szczerze informują o efektach zabiegów. Z samych zabiegów także jestem zadowolona - miałam duży probem z opuchizną pod oczami, obecnie jest on znacznie mniejszy. Jedyne, co by można poprawić to czytelność i lepsze wytłumaczenie promocji- kilka razy wprowadziły mnie w błąd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2015-01-08 15:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie Dermedik bylam 2 razy.Ladne wnetrze,odprezajace.Obsluga jest bardzo mila jak i panie kosmetyczki,ktore zawsze odpowiadaja na zadane pytania odnosnie np.kosmetykow,problemow skórnych,widac,ze sa wykwalifikowane.Jedynym problemem jest nadmierne i natarczywe zachecanie do kolejnych,drozszych zabiegow mimo,ze ktos wyraznie powiedzial,ze nie jest zainteresowany.Jakosc uslug oceniam na 4 z mocnym plusem,iz za takie ceny (dosyc wysokie) powinny byc o wiele lepsze rezultaty.Ogolnie salon jest ok,bede tam przychodzic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: helloo dnia: 2014-03-10 19:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoliłem się w Dermedik z botoxu i kwasu hialuronowego,jestem bardzo zadowolony.szkolenie przeprowadzone profesjonalnie,bardzo dużo praktyki.Moge śmiało powiedzieć że moja przygoda z medycyną estetyczną zaczęła się w Krakowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 2014-01-24 21:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,gabinet bardzo ładnie urządzony,fachowa obsługa szczególnie chcę podziękować za pośrednictwem portalu P.Wioli za rozprawienie się z moim cellulitem.Na pewno będę to miejsce często odwiedzać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-07-10 19:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dermedik i Dermedika to dwa salony, ktore maja tych samych wlascicieli. Polecam jeden i drugi :-) Bardzo dobrych maja kosmetologow, swietne sprzety, ida zawsze na reke klientom. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala N. dnia: 2013-06-28 09:17:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moi drodzy,są dwa gabinety "DERMEDIK" i "DERMEDIKA",o ich współpracy nie słyszałam,opinie które są wystawione dotyczą obydwu i sA pomieszane.Proszę dokładnie wpisywać nazwę ,wtedy będzie wszystko jasne."Dermedik" ul.Wybickiego,duży gabinet duża poczekalnia,brak muzyki."DERMEDIKA"ul.Fieldorfa Nila,trzy gabinety zabiegowe,maleńka poczekalnia ,świetna muzyka relaksacyjna podczas zabiegów.Osobiście polecam "DERMEDIKĘ"
Opinia dodana przez: Aleksandra P dnia: 2013-05-30 13:20:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam,gabinet bardzo duży ,pięknie urządzony,bardzo mila atmosfera ,wiedza i kompetencja kosmetyczek.Ja chodzę na zabieg usuwający celluit metodą karboksyterapii-po 6 zabiegach ,zero!!!cellulitu a miałam 2 stopień.Rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta w. dnia: 2013-04-30 07:00:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj bylam na trzrcim zabiegu mikrodermapen pod oczy z kwasem hialuronowym,jestem wprost oczarowana efektem,pani kosmetyczka bardzo profesjonalna widac ze zna sie na swojej pracy.Napewno bede stala klientka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 2013-02-09 08:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj w gabinecie Dermedika i mam pozytywne wrazenie ,Pani kosmetyczka bardzo sympatyczna o duzej fachowosci ...doradzala mi chetnie udzielała odpowiedzi na moje pytania .Jedynie co to mam troszke zastrzezania do sprecyzowania oferty z grouponu ...myslałam ze bedzie wstrzykiwany hialurynowy kwas jako usuwanie zmarszczki a nie mezoterapia igłowa no coz ale jest ok . W gabinecie jest czysciutko ,pieknie urzadzony i wyposazony .Wroce tam kiedys napewno .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: teresa dnia: 2013-01-30 21:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny gabinet ,chodzę od miesiąca na zabiegi I Lipo,straciłem 6 cm w pasie naprawde rewelacja,polecam P.Kasię.A ha ceny najnizsze w Krakowie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 08:35:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na zabiegu w ubiegłym tygodniu. Miła obsługa, zabieg wykonany profesjonalnie. Ceny mają całkiem przystępne.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-24 18:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka od 3 miesiecy. Terminy sa w porzadku, niewielkie opoznienia. Chodze do jednej Pani, Kasi S. Co prawda wczesniej zabiegi wykonywaly mi rozne panie kosmetyczki, ale P. Kasia jest jedyna osoba, ktora zawsze myje rece przed zabiegiem. Nawet jak na chwilke musi wyjsc z gabinetu, wraca- pierwsze co robi to myje rece. U innych Pan tego nie zauwazylam. nie mam nigdy tam wykonanego zabiegu machinalnie,tylko dokladnie, ze starannoscia. Mam zamiar zostac na dluzej stala klienka salonu, u Pani Kasi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2012-12-02 14:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tego Instytutu. Pełen profesjonalizm. Od kilku miesięcy korzystam z zabiegów wykonywanych przez Panią Wiolę. Zabiegi dobiera do potrzeb mojej skóry, a nie do tego co w danej chwili jest w promocji. Moja skóra wygląda lepiej, a ja czuję się dużo młodziej. Trafiłam do Instytutu z Grupera z zabiegiem mikrodermabrazji. Ze względu na popękane naczynka zabieg zamieniony mi na inny, czego wcześniej w innych gabinetach nie robiono. To duży plus, że Panie kosmetolog proponują inne zabiegi, które korzystniej wpłyną na skórę, niż te, które nieświadome same wybierzemy. Jeszcze raz polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2012-11-29 13:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam! Dzięki zabiegom w tym salonie, nareszcie moje problemy z cerą znikają! Bardzo miła i kompetentna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-09 18:31:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mile panie kosmetyczki ,kompetentne ,duza wiedza w zakresie kosmetologi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: elunia dnia: 2012-11-05 23:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rowniez moje zaskoczenie tymi negatywnymi opiniami.Jestem klientka od wakacji. Chodze na zabiegi na IPL oraz na twarz. Na IPL trafilam na dwie panie. Zostalam wierna jednej, Pani Kasi Sz, ktora bardzo profesjonalnie wykonuje zabiegi, z ogromna dokladnoscia, wyczuciem. Ale Pani ma doswiadczenie w tych zabiegach, pewnie stad ten profesjonalizm. Ns twarz to bylam na kwasach, mezohialuronicu i mikroermabrazji. Tutaj trafilam rowniez do tej samej Pani Kasi, i tez udalo mi sie trafic do Pani Karoliny (tutaj niezapamietalam nazwiska niestety) i tez trafilam do Pani Wioli P. Nie da sie powiedziec kto lepiej. Wszystkie Panie maja ten sam wysoki poziom w wykonaniu zabiegach, wiedzy jak i podejscia do klienta. Duzy plus za plakietki z imionami. Chcialabym bardzo podziekowac za mile przyjecie. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-10-26 21:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczona widząc negatywne wpisy na temat tego gabinetu,jestem tam regularnie raz w miesiącu panuje tam mila i przyjemna atmosfera,panie które tam pracuja posiadaja bardzo dużą wiedze,a stan mojej twarzy bardzo się poprawił za co serdecznie dziękuje p.Wioli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2012-10-26 07:57:21 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze tam od roku. Co chwile zmieniaja sie pracownicy. Nie narzekalam, az do czasow dzisiejszych. Ostatnio jedna Pani mi zmasakrowala twarz mikrodermabrazja. Bylam na rekalmacjach, ale dostalam tylko jakas zwykla maske, ktora nic nie dala. Wczesniej ta sama Pani mojej znajomej rowniez zle zrobila zabieg. Nie pisze, ze kazda pracownica zle wykonuje zabiegi, ale wiem juz na pewno kogo unikac. Niby ma plakietke kosmetolog, ale nie wierze w to.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-12 09:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu poszłam kuponem z Grupera, pełna najgorszych przeczuć po lekturze zamieszczonych tutaj opinii. Zostałam mile rozczarowana. Kompetentna i miła kosmetyczka (p. Wiola), która udzielała wszelkich wyjaśnień, oczywiście również reklamowała i starała się zachęcić do innych zabiegów (w końcu z tego żyją) sam gabinet czysty przytulny, relaks zapewniony. Przyszłam o 8;45 na zabieg o 9;00 i mimo, iż salon jest otwarty od 9;00 kosmetyczki były już przebrane i gotowe do pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona K. dnia: 2012-10-10 11:25:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ostatnio zakupilam na grouponie rowniez mikrodermabrazje. Ja nie mam przykrych wspomnien. Pani,ktora mi robila zabieg to Pani Katarzyna. Nie podam nazwiska, gdyz nie mam takiej zgody. Natomiast zabieg byl robiony jak najbardziej w porzadku. Co chwile bylam pytana o odczucia. Mialam robiony zabieg roznymi glowicami. Pani doklanie tlumaczyla co robi, dlaczego itp. Pozniej mialam robiony kwas. Mimo, ze kwas byl platny, Pani zaznaczyla, ze dopiero w trakcie zabiegu stwierdzi, czy moge miec kwas bezposrednio po mikrodermabrazji. Prawdopodobnie nie zawsze sie da. Zalezy od skory itd. Dokladnie zostalam poinformowana jakie stezenie ma kwas oraz zalezenia do domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2012-10-05 22:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja nie mam nic do tej firmy. Maja tylko jeden minus: ciagle sie zmienia kadra, ciagle jest ktos nowy. Az strach wybrac sobie kosmetolog, bo jest szansa, ze za miesiac tej Pani juz nie bedzie. A szkoda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2012-09-26 09:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką Dermedik,oceniam jakość usług za bardzo wysoką i fachową. Czysto ,miło ,przyjemnie profesjonalnie. Dziwią mnie negatywne wpisy na temat tego gabinetu,wydaje mi sie że jest to pisane przez zazdrosną konkurencję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza dnia: 2012-09-06 10:48:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzezen, no moze do terminow. Ale rozumiem, moze sie zdarzyc. U lekarza tez czekam, wiec czemu nie w gabinecie kosmetycznym. Bardzo lubie zapisywac sie tutaj w sobote, gyz jest zupelnie inna atmosfera, niz w tygodniu. Nie wiem czym to spowodowane, ale nie czuc napiecia ani zdenerowania. Chodze na kwas migdalowy oraz na fale radiowie. Polecam do tych zabiegow Pania Kasie, ktora juz pracuje dluzszy czas w tej firmie. Jest to jedyny salon, gzie zostalam poinformowana jakie stezenie ma "moj" kwas, zalecenia _przed_ i po zabiegowe. Fale radiowe sa robione trzeba glowicami i tu tez sie z tym pierwszy raz spotkalam ( inna na twarz, pod oczy i dekolt), czyli widac iz pani przyklada sie do zabiegow. Polecam wykonanie zwlaszcza tych zabiegow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J. dnia: 2012-09-05 22:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam w sobote i zostalam przyjeta o prawidlowej porze, a nawet wczesniej, mimo, iz przyszlam az 20 min przed czasem. Zabieg trwal godzine, mimo iz spodziewalam sie krotszego, jak to bywa czasami z gruponami. Ogolnie wrazenie bardzo pozytywne. Panie pracujace strasznie wesole, az mnie sie udzielil humor. Bywalam wczesniej, atmosfera byla o wiele powazniejsza niz wczoraj. Zawsze bywalo cicho jak makiem zasial, co chwile pani na recepcji uciszala dziewczyny. A wczoraj bylo wesolo,duzo smiechu. O wiele lepiej. Oby tak dalej dziewczyny :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2012-07-29 10:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam ostatnio na mezoterapii beziglowej. Co prawda miala byc igłowa, ale nastapila pomylka. W kazdym razie zabieg wykonany rzetelnie, ale...no własnie jest ale. Nie mozna sie tam zrelaksowac. Ciagle slychac jak ktos nad salonem chodzi w szpilkach,za drzwiami slychac jak ktos myje naczynia, zamyka drzwi itp. Nie byloby takich odczuc gdyby byla muzyka. I to jest ogromny minus - brak muzyki relaksacyjnej. Dziwnie było. Co prawda Pani starala sie zagluszyc cisze rozmowa, na ktora ja tak naprawde nie mialam ochoty. Chcialam sie polozyc, zamknac oczy i zrelaksowac. Nie było mi dane. Czy tam wróce? Pojde tam, gdzie spotka mnie relaks. Bo chodzac do kosmetyczki nie tylko chodzi o zabieg, ale o wyciszenie,o spokojna muzyczke itp. Ale zabieg wykonany rzetelnie, warto o tym wspomniec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2012-07-21 10:28:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłem na zabiegu liposukcji ultradźwiękowej i jestem bardzo zadowolony z personelu. Panią co tak narzekają to pewnie bomba atomowa w depilacji owłosienia i innych rzeczy nie pomoże .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Araise dnia: 2012-06-27 13:51:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesli komus zalezy na relaksie, nie tylko na pielegnacji to nie tam.Relaks kojarzy sie z cisza, muzyka relaksacyjna, spokojem. Nie ma muzyki, pierwszy gabinet gdzie nie ma muzyki relaksacyjnej. Slychac stukot obcasów za drzwiami, telefony dzwoniace, rozmowy na recepcji,burczenie brzuchów, samochody itp. Poprosilam panią o muzyke, ale niestety nie udało sie. druga sprawa, kosmetyczki staraja sie wykonac dobrze zabiegi, ale co z tego gdy sie spiesza. Raz bylam i ktos zapukal i pani dostala pozniej przyspieszenia w wykonaniu zabiegów. Widac tam pospiech, i przy recepcji i w gabinecie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-06-23 09:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaczalam swoja wizyte od groupona. Musze przyznac,ze sie obawialam, ze wzgledu na opinie. Pierwsza wizyta- weszlam z 15minutowym opoznieniem. Na kolejna wizyte niestety ja sie spoznilam 20minut, i Pani wykombinowala tak, zeby mnie przyjac i sie udało. Bylam na mezoterapii bezigłowej, u Pani z ciemnymi włoskami do ramion (p. Asia lub Kasia, nie dosłyszalam imienia).Podobało mi sie to, iz Pani mimo ze przeczytala moja kartke, to i tak wypytala mnie o przeciwskazania. Pani zapytala czy wiem, na czym polega zabieg i pozniej dokladnie mi wytłumaczyla co z czym sie je :-) Mysle, ze w kazdym gabinecie sa minusy i plusy, wiec nie ,ma co sie zrażac i samemu zobaczyc, czy się podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2012-05-31 09:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kosmetologowie na bardzo wysokim poziomie!!!w środku pięknie i czysto!panie uśmiechnięte!zawsze podpowiadają jak pielęgnować skórę!przypominają czego przestrzegać-by efekty były najlepsze!zawsze się znajdzie jakiś złośliwus co bedzie pisał dyrdymły-banałem jest ponarzekać. Jestem stała klijentką dermedika-I JESTEM BAAARDZO ZADOWOLONA Z OBSŁUGI I Z USŁUG Z KTÓRYCH KORZYSTAM!!OPINIA NA 5+!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-27 14:09:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczywiscie, jest tam chaos,po dziewczynach widac, iz pracuja w duzym stresie. Nie dziwie sie, kiedy widac spacerujacą tam non stop szefową.Ale wazne, ze jakosc usług jest dobrze wykonana. Szkoda tylko, ze kosmetyczki nie maja za bardzo czasu na rozmowe z klietnka. Koncza jeden zabieg i od razu ktos im tam szepta, ze juz kolejna osoba czeka.Bylam na zabiegu w przeszłym tygodniu i nie było problemu z umowieniem sie na kolejny tydzien do konkretnej kosmetyczki. Pani powiedziala tylko kiedy jest, w jakich godzinach i wystarczyło dopasowac z moim terminem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-05-21 21:10:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Dermedik w sobotę..tam to się jakieś cyrki dzieją...gonią tam i z powrotem ,,w ciągu jednego zabiegu 3 razy ktoś płukał w drzwi..kosmetolog bardzo miła,,ale widać że w ciągłym biegu i stresie pracują..koleżanka mi mówiła że non stop personel się zmienia..nie można umówić się do jednej z pań pracujących ,zawsze trafia się na kogoś innego..zabieg dobrze wykonany,ale czekałam na termin 2 miesiące!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kunegunda dnia: 2012-05-20 20:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma dwa gabinety, które ze sobą współpracują. W gabinecie polecam tutaj dwie Panie, p. Kasie (która przeszła z pierwszego gabinetu) oraz p. Karoline. Panie potrafia dobrac odpowiedni zabieg, ale równiez odradzic, dbajac o zdrowie klientki a nie tylko o zarobek, a to sobie bardzo cenię.p p. Kasia (szczupła,ciemne wloski do ramion) jesli widzi przeciwskazania do danego zabiegu,od razu mowi i zaznacza co sie moze wydarzyc jesli sie wykona zabieg.Genialnie mi połączyla mikrodermabrazje z kwasami, gdzie pozniej wygladalam jak czlowiek, nie straszylam, a po serii zabiegów moje przebarwienia stały sie o wiele wiele jaśniejsze. p. Karoline dopiero poznaję, ale juz wiem, ze wie co robi.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-05-20 19:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając opinie czasami mam wrażenie że korzystamy z różnych salonów. Byłam W Dermedice i muszę przyznać ze miło się zaskoczyłam. Chodzę tam od 4 miesięcy na depilacje. Efekty jak na razie rewelacyjne:)a panie tam pracujące są bardzo sympatyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2012-05-11 21:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem dlaczego, ale opinie tutaj wydają się mocno przesadzone. Zakupiłam na gruponie zabieg Mezohiaurinic, gdyz potrzebowalam silnego nawilżenia po dłuższym stosowaniu leku na trądzik. Zabieg świetnie nawilżył moją twarz, wyszłam stamtąd naprawdę zadowolona więc polecam go wszystkim, którzy mają podobne problemy. W gabinecie było całkiem przyjemnie, muzyka, fajne światła, pani wykonująca zabieg była bardzo miła i uprzejma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-05-11 00:20:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytam opinie na tej stronie i jestem bardzo zdziwiony. Nie wiem, kto pisze te opinie, ale obsługa jest tam naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Moja kosmetolog to Pani Edyta, przesympatyczna, niesamowita profesjonalistka. Korzystam z wielu zabiegów, wyleczono mi trądzik, schudłem 5 kilo w 3 miesiące. Zawsze miło, przyjemnie i terminowo. Przeważnie czekam na zabieg ok 10 min. W kolejce do lekarza w przychodni godzinę. Nie przesadzajcie Państwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-04 23:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo przyjemne miejsce, Pani kosmetolog w instytucie pomogła mi zwalczyć trądzik na twarzy. Ceny może nie są zbyt niskie, ale promocje gabinetowe bardzo fajne, ja trafilam na kwas pirogronowy w promocji.... polecam i dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-23 18:45:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapisałam się na zabieg z grupponu i aż truchleję co mi mogą zrobic
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-09 11:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo dobrze wspominam wizyte w tym instytucie. Pani Agata o dużej wiedzy pomogła mi w rozwiązaniu mojego problemu. Terminowość była ok. przyszłam siadłam i zaraz mnie poproszono. Zabieg wedle moich oczekiwań. Nie oczekujcie po zabiegu kupionym na gruponie cudów. Ja miałam wykonaną mezoterapie i jestem zachwycona efektami. jak masz ochotę na taki zabieg to polecam Panią Agatę chba nazywa się Żyła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna Basta dnia: 2012-02-16 22:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Eleganckie, komfortowe miejsce, kompetentna i przemiła obsługa, można zasięgnąć porady kosmetologa i lekarza jednocześnie, pracują na bardzo dobrych kosmetykach. No i ta przepyszna kawa z pianką przy cudownej muzyce! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2011-05-16 21:26:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją