Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Imperium Zdrowia i Urody Józefów

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 05-420 Józefów Wyszyńskiego 6A/4
Telefon: 22 615-48-10 Kom. 0600608961
Adres e-mail: imperiumurody(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.imperiumurody.com
Opis działalności: fryzjerzy kosmetyka medycyna estetyczna dermatolog dietetyk masaże manicure pedicure szkolenia Słowa kluczowe: najlepszy fryzjer dobra kosmetyczka przedłużanie włosow likwidacja trądziku odmładzanie szkolenia-mistrz fryzjer

Ocena: 100% pozytywna 44x

Jakość usług: 100% wysoka 41x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 44x
Ceny usług: 100% niskie 23x 18x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 11355
Data utworzenia profilu: 2010-11-06 19:13:48
Data ostatniej aktualizacji: 2011-05-16 15:57:28 

Opinie o Imperium Zdrowia i Urody Józefów

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczególnie dla kobiet pragnacych zdobyc cenne porady ,pracownicy się nie spieszą i bardzo dbają o to aby klient był świadomie zadowolony,mieszkam tu od niedawna i trafiłam do innego miejsca ,(nie będę pisać o wrażeniach)a imperium poleciła mi sasiadka,nazwa mnie troche oniesmielala (taka dziwna ;) ale rezultat mojej wizyty zarówno fryzjer jak i pani kosmetyczka okazali się naprawdę wspaniali,dopiero teraz czytam opinie od innych i rozumie jak to jest być zadowolonym.polecam.karolina salaga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-22 20:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę podziękować Panu masażyście oraz całemu personelowi za pomoc w odzyskaniu zdrowia i urody!Jolanta H.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Jolanta H dnia: 2014-11-22 06:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szkoda że w niedzielę jest nieczynne:( fajne miejsce i dla mnie i dla dzieci chetnie wyrwałabym sie przed obiadkiem na day spa-korzystam,polecam,dobre usługi i dobry klimat za niska cenę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było [powodu
Opinia dodana przez: magda dnia: 2014-11-02 07:08:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla wymagających! nie sadziłam,że w Józefowie mogę odnaleźć miejsce o tak wygórowanej ofercie z pełnym pakietem najwyższej rangi obsługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było [powodu
Opinia dodana przez: aldona M dnia: 2014-10-25 07:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!Daria
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: daria dnia: 2014-06-24 14:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziękuję za uratowanie moich włosów ,polecam ten salon. Trafiłam tu zrozpaczona z resztkami włosów(a właściwie siano-waty)Dziś byłam już trzeci raz i uwierzyłam .Moja historia rozpoczęła przed studniówką kiedy to zapragnęłam mieć kręcone włosy ,w innym salonie doradzono mi kręcenie na takie cieniutkie wałki jak babcie miały kiedyś kręcone.Chciałam uwierzyć że będzie tak jak na zdjęciu i uwierzyłam ,dzień studniówki to koszmar z puchem na głowie zwiniętym w gniazdo bo nic innego się z tym nie dało zrobić a zapłaciłam za to 200 zł-mogłabym napisać książkę o tym co przeżyłam-to był najgorszy piątek w moim życiu w sobotę trafiłam do Imperium z prośba o ratunek. Mimo braku wolnych fryzjerów ktoś mnie pocieszał i kazał poczekać. Rozplątywanie moich kołtunów trwało kilka godzin.Podano mi herbatę i nawet proponowano kanapki(musiałam wyglądać jak sierota)obiecali że będę miała swoje piękne włosy w co absolutnie nie byłam w stanie uwierzyć bo widziałam jak kawałkami odpadały przy czesaniu,(były zniszczone nakręcaniem ,jakimś preparatem i suszeniem aż się spaliły )Pani która mnie pocieszała,zapewniła że damy radę:) do matury odżyją:)płakałam,śmiałam się i miałam wszystkiego dość gdy w mgnieniu oka stałam się podobna do siebie.Choć włosów miałam mniej i krótsze to miałam jednak włosy.Dziś byłam trzeci raz na zabiegu odnowy i dopiero dziś jestem w pełni zadowolona.Nie wiem jak to się stało ale gdy wychodziłam stamtąd tej koszmarnej soboty ogarnął mnie taki spokój i choć nie byłam do końca przekonana w zapewnienia to nie przezywałam już włosów (za to fotki:( o jejki) Może dziś te emocje nie są już takie jak wtedy ale staram się opisać po to żeby inni użytkownicy wiedzieli że warto pisać o złych i dobrych miejscach.Ja pozostaję wierna klientka tego salonu wraz z moja mamą,która chodzi tam od dawna .Polecam z podziękowaniami dla fryzjerek i Pani Weroniki szefowej .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałam powodu
Opinia dodana przez: aneta dnia: 2014-04-06 08:08:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajne miejsce,fajni ludzie,tanio i dobrze konrad
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: konrad dnia: 2013-11-24 15:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ,Warto skorzystać i mieć pewność,że odkrywa się miejsca gdzie dbałość o klienta to podstawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: mario-la dnia: 2013-09-15 20:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam czytających Od lat borykam się z problematyczną cerą,wydałam sporo na różnych lekarzy i kosmetyczki.Sugerowano mi nawet terapię lekami sterydowymi - trafiłam doImperium bez nadziei ale liczyłam ,że czegoś nowego się dowiem.Dostać się jest tu nie problem bo to prywatny gabinet ale trafić na taką osobę,która wie na temat mojego przypadku tyle to tego się niespodziewałm.Ta Pani jest pasjonatką trudnych przypadków i żeby było ciekawiej to po szczegóływym wywiadzie odnośnie trybu życia,diety i codziennej pielęgnacji okazało się ,że używam zbyt dużej ilości kosmetyków przeładowanych wszelkimi składnikami których moja skóra nie jest w stanie tolerować i wywołuję sobie stany zapalne.To tak w skrócie.Pani o imieniu weronika zmienia mi dotychczasowy sposób pielęgnacji ,wręcza (bezpłatnie)dwa kosmetyki i chłono oświadcza że za 2 tygodnie zaprasza na zabieg o przyjaznej nazwie pro natur i obiecuje że to koniec moich kłopotów z cerą.Jestem zmieszana ale ufam kolejny raz.Nie zapłaciłam za konsultacje ani za nic co dostałam!Minęły 4 miesiące.Mam ochotę uściskać tę kobitkę,nie spodziewałm się że ktoś może mi pomóc w tak prosty sposób.Używam tylko specjalnej piany do mycia twarzy łącznie z oczami!i jednego koncentratu czyli 2 butelki a nie 12 tak jak mnie wszyscy leczyli:) Polecam to miejsce przy okazji mam piękne lśniące włosy bo fryzjerów też zmieniłam na Imperium Zdrowia i Urody:) Nazwę mają odpowiednią do tego co robią. Ewelina Z.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-08-13 08:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z uslug kosmetyczki,moge powiedziec ze 90 procent to jej zasluga a 10 procent to DR Grandel czyli kosmetyki ktorych uzywa do zabiegow i ktore stosuje rowniez w domu,moj problem o ktorym nie chce pisac zniknął a cera jest piekna jak nigdy dotad,dziekuje i polecam z pelna odpowiedzialnoscia ten gabinet Iza.D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: iza dnia: 2013-04-09 20:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowalające obcięcie długIch włosów. Byłem brzydki jestem nawet nawet :d
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Smutnymenel dnia: 2013-03-18 23:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wspaniałą atmosferę oraz iście fachowe podejście-jesteśmy klientami od dwóch lat,ja miałam problemy z cerą -dziś niedość,że odmłodniałam:)to nie mam żadnego przebarwienia ani trądziku,mąż ma wyleczone(takiego określenia muszę użyć)stopy ,Kosmetolożka i lekarz mają naprawde niespotykane podejście,na marginesie fryzjerka to anioł a że wypada napisać coś o asystentach to wybór kaw i herbat jak w dobrej kawiarni:) polecam z pełna odpowiedzialnością ten adres Ilona i Mariusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam takich sytuacji
Opinia dodana przez: ilona i mariusz dnia: 2013-03-12 17:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piszę w podziękowaniu . Jako dojrzały klient:)korzystam z usług Imperium od trzech lat jako kawaler(dzięki że wyleczyli mi cerę) jako narzeczony(dzięki za pomoc w oprawie zaręczyn) jako żonkowy nowicjusz ,zięć i teraz ojciec:)dziękuję personelowi czy jak ich zwać za profesjonalizm,atmosferę,ludzkie ceny i życzę wraz z żoną (również zadowoloną klientką)aby wasza praca i serce wkładane w codzienność zawsze były na niezmiennym poziomie Artur:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nigdy nie było
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2012-12-09 19:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy trafiłiśmy do Imperium Zdrowia i Urody Józefów mieliśmy jedno wycie albo się oddać albo odwołać ślub!to było wczoraj więc pisze na świeżo bo pewnie emocje opadną i nie napisalibysmy tego z takim zachwytem.Wystawieni do wiatru przez suber stylistke która miała sie pojawić w domu przed slubem szukaliśmy ratunku blisko domu i udało się ,że nas wogóle przyjeli bo jak wiadomo w sobotę bywa trudno jeśli sie nie jest zapisanym.Ogrnięci niepewnością -zostaliśmy obsłużeni fryzura moja ,makijaż poprawka paznokci po super stylistce:))mój narzeczony a obecnie mąż został wyczesany jak belmondo a przy tym nakarmili ,napoili i jeszcze w dodatku zaufali bo nie mieliśmy gotówki tylko kartę a tam kartą nie można płacić (to tak na marginesie)Wyglądałam pięknie mimo swoich słabych włosów zrobili cud a makijażu to nawet przed gwiazdami bym sie nie powstycdziła.Jestesmy bardo wdzięczni i serdecznie polecamy Panią Agnieszkę,Panią Weronikę i młodego stylistę którego imienia nie pamiętam ale sie dowiem i napewni napiszę(za ten masaz przy myciu głowy)mieszkamy w Aninie i choć to 15 km odległości to zawsze bedziemy tam wracać .Nie wiem kto jest właścicielem ale osoba która stworzyła takie miejsce powinna być wzorem dla obecnych usługodawców. Karolina i Maciek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nigdy w zyciu
Opinia dodana przez: karolina i maciek dnia: 2012-10-15 05:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre strzyżenie i koloryzacja. Wysoka jakość za niewielką cenę. Warto przyjechać nawet z Warszawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-05 12:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Piszę z wielką przyjemnością o tym miejscu.od powitania do pożegnania bez zastrzeżeń a wręcz miło rozczarowana,odprężona,poczułam się jak w najlepszym towarzystwie(tak było podczas pierwszej wizyty)ceny bardzo przystępne i jeszcze się uśmiechają jak w serialu:) to moje miejsce od dwóch lat i za każdym razem jest tak jak za pierwszym ,nie sposób opisać dobrej aury ani więzi jaką dziś czuję z tym miejscem...i fryzjerki i kosmetyczki są wspaniałymi fachowcami i wielkimi fankami tego co robią należa im się wielkie owacje bo to dziś rzadkość połączyć pracę z pasją i stworzyć taki klimat żeby klient czuł się sielsko Gorąco polecam Alina Z z Radości
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: alina dnia: 2012-07-09 16:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco! Jestem bardzo zadowolona i jestem stałą klientką. Fachowa obsługa, rodzina atmosfera, za każdym razem wychodzę z uśmiechem na twarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-04-06 15:16:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po raz pierwszy nie zawiedziona,może to zabrzmi zbyt ostentacyjnie ale nie ma takich miejsc wiele.Polecam zarówno Panią kosmetyczkę (Weronikę) jak i fryzjerkę Agnieszkę) pozostały personel tez jest bez urazy godny polecenia ale ja korzystam z usług tych Pań,które wymieniam i za które biorę odpowiedzialność:) Od roku mam piękne zdrowe włosy i cerę o jakiej marzyłam. CHAPEAU BAS ! Jolanta M.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2012-03-28 18:08:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon został mi polecony przez moja szefową której bardzo diękuję i chciałabym aby wszyscy korzystajacy z usług byli tak szczęśliwi!! ludzie to nie do wiary ,że można spotkać takich zaangazowanych fryzjerów i w dodatku z wiedza i podejściem jak do operacji:)jestem w szoku więc wybaczcie mi tę formę opisu-przed chwila wróciłam stamtąd:) polecam !pełna uznania-Milena Ostrowska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie jest to żart
Opinia dodana przez: milena dnia: 2012-03-19 19:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer zna się na swoim fachu, kosmetyczka także, wszyscy mili, uśmiechnięci. Nie ma problemów z terminami, wystrój ciepły, miły. Jestem bardzo zadowolona z usług :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2012-01-12 15:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny średnie , ale fachowcy dobrzy, ładny lokal . Polecam Iwona i Marek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2012-01-08 02:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mile zaskoczona, Polecam Zabiegi Kosmetyczne. Byłam tu już trzeci raz. Zawsze przywitana ciepło, poczęstowana kawą, herbatą. Miło tu wracać gdyż ciężko znaleźć w dzisiejszych czasach, naprawdę dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Pavlove dnia: 2011-12-02 16:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSZYSCY FACHOWCY MI WMAWIALI ZE Z MOICH WŁOSÓW NIE MOŻNA UZYSKAĆ ŁADNEGO BLĄDU PONIEWAŻ MÓJ NATURALNY KOLOR JEST CIEMNY.W IMPERIUM PORADZILI SE Z MOIM KOLOREM I OD DZIŚ JESTEM UŚMIECHNIĘTĄ BLONDYNKĄ:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: EWA dnia: 2011-09-12 21:54:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny lokal, świetnie wyposażony, wg mnie najlepszy w okolicy Otwocka i Józefowa, Przyjechałam tu z Karczewa , za koleżanką. Jestem po przejściach , u ostatniego fryzjera miałam nie miłą sytuacje, gdyż zniszczono mi włosy. Przyjechałam z polecenia tu, otrzymałam fachową obsługę , jestem po kuracji odbudowy cebulki włosa , na prawde widać rezultaty . Polecam wszystkim ! W porównaniu z równie profesjonalnymi Salonami z Warszawy ceny są Niskie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola P.Sidułowska dnia: 2011-08-02 22:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie zarówno fryzjera jak i kosmetyczki,spotkałem się z profesjonalizmem na najwyzszym poziomie,to jest miejsce ktore szczerze polecam i mam nadzieje ,że osoby korzystajace beda wdzięczne za polecenie Marian P.z zoną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: naprawde nie nawet cienia powodu:)
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2011-05-25 12:35:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, profesjonalnie i dobrze wykonana usługa. Jeśli chodzi o ceny , widzę tu różne komentarze to prawda że porównawszy z miejscowościami takimi jak karczew, otwock ceny sa przeciętne, jednak porównawszy to z warszawą ceny zą za niskie! Zabiegi wykonywane w SPA w Imperium Zdrowia i Urody w Józefowie są o prawie 40% tańsze niż w Stolicy, po za tym zauważyłem że stawiają tu przede wszystkim na wygodę klienta. Warto tu dojechać, zawsze będę tu wracał. Polecam Paweł S.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby :)
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-14 15:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miłe panie, w trakcie czekania umilą kawą lub herbatką,a to wszystko w bardzo miłej atmosferze,bardzo czysto,wystrój-widziałam ładniejsze, ale jest okey,polecam panią Agnieszkę,szefowa super w ogóle bardzo miło,nie korzystałam z usług SPA ale słyszałam że jest dobrze,bardzo mi się tam podoba,super kobietki,polecam Ewa M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam
Opinia dodana przez: Ewa M. dnia: 2011-03-09 16:01:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: USŁUGI NA WYSOKIM POZIOMIE,(WIELE RAZY BYŁEM OFIARĄ NIEUDANYCH EKSPERYMENTÓW NA MOJEJ TWARZY I WŁOSACH W WIELKICH SUPER SALONACH) BĘDĘ ZAWSZE ICH KLIENTEM,TO PROFESJONALIŚCI I ZNAWCY JAKICH NIGDY NIE SPOTKAŁEM POLECAM I DZIĘKUJĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: O JAKICH REKLAMACJACH MOWA!
Opinia dodana przez: KAWALER80 dnia: 2011-02-28 08:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe panie, fryzura spodobała się mężowi, zabieg również udany, mąż szczęśliwy, ja również. Na razie najlepszy salon w jakim byłam, dziwi mnie poprzednia opinia, ale doczytałam że to portal ja napisał. Niemiłe zachowanie z ich strony. A salon zasługuje na pozytywne wyróżnienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożenia dnia: 2011-02-25 16:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam ,że zarówno kosmetyka , jak i fryzjerstwo to profesjonalizm przez duże P...Poza tym sympatyczne wnętrze a obsługa o wysokiej kulturze osobistej ...Miło będzie wrócić do tego miejsca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ???
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2011-02-22 21:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej Rzetelna, zostałem obsłużony perfekcyjnie, bardzo miłe panie, lokal bardzo zadbany, czysty i ładny. Polecam wszystkim, Ceny w porównaniu do podobnych salonów w Warszawie bardzo niskie. Widać po efektach że płacimy za profesjonalizm na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jakich reklamacji? eee to chyba nie tu....
Opinia dodana przez: MariuszSylwia dnia: 2011-02-20 22:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100 % pozytyw. Super atmosfera, pełen profesjonalizm :) Nie znam lepszego miejsca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AntZ dnia: 2011-01-20 16:05:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wielu fachowcach się zawiodłem warszawa otwock, karczew , tez w józefowie ostatnio otworzyli to imp zdrowia i urody w józefowie i jestem zadowolony, korzystałem z usługi oczyszczania twarzy 3 zabiegi i skóra gładziutka jak u niemowlęcia. Bardzo na pochwałe zasługują BEZPŁATNE KONSULTACJE (gdzie w warszawie to koszt min.100zł) !! POLECAM!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Tu tak dbaja o klienta że reklamacje nie są potrzebne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2010-12-20 18:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna profesja, przemiłe babki i świetna atmosfera panująca w studiu powoduje iż chce się tam wracać:) Miałem przyjemność korzystać z usług Pani fryzjerki oraz Pani kosmetyczki i jestem w 102% zadowolony. Gorąco polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jakich reklamacji???
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2010-11-30 02:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tego zakładu. Obsługa jest bardzo miła, zawsze wysłucha ew. cos zasugeruje . strzyzenie na najwyzszym poziomie.Atmosfera bardzo miła i to wszystko za śmieszne pieniądze .Bywałem w innych zakładach fryzjerskich ale jednak zawsze wracam do imperium zdrowia i urody.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-24 22:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Jestem b. zadowolony z efektów strzyżenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grezi dnia: 2010-11-24 19:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Imperium urody i zdrowia. Zawsze fachowa, miła obsługa. Potrafią doradzić fryzurę, dobrać kolor. Ponadto sama atmosfera jest przemiła. Rewelacja;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KatarzynaG dnia: 2010-11-23 21:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi fryzjerskie bo tylko z takich korzystałam na wysokim poziomie. Fryzjerki nie robią nic na własną rękę jak to często się zdarza zawsze wysłuchają i ewentualnie dadzą jakieś sugestie - zawsze słuszne. Atmosfera miła i radosna. Zawsze powracam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2010-11-23 20:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowo, niedrogo, bardzo przyjemnie. w moim przypadku efekt zawsze zgodny z oczekiwaniami i sugestiami:)po moich właśnych nieudanych eksperymentach z farbowaniem zgłosiłam się tam po pomoc i byłam bardzo zadowolona. polecam p. Agnieszkę Cz.!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: thebest dnia: 2010-11-23 18:40:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto dojechac 50km do tego zakladu :) pozdrawiam mily i wykwalifikowany personel :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2010-11-23 14:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z kazdej usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2010-11-23 12:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALNY PERSONEL, FACHOWE PORADY, WYKRACZAJĄCE POZA ZAKRES WYBRANEGO ZABIEGU, SALON STAWIA NA JAKOŚĆ I ZADOWOLENIE KLIENTA, INDYWIDUALNE PODEJŚCIE SPRAWIA, ŻE KAŻDY KLIENT CZUJE SIĘ TU WYJĄTKOWY I DLATEGO WRACA Z PRZYJEMNOŚCIĄ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AW dnia: 2010-11-22 21:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Było miło, sprawnie i starannie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ptyś dnia: 2010-11-15 17:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam korzystanie z oferty nowopowstałego studia urody ,nazywa sie dość szumnie ale personel zrówno fryzjerz(mistrzowie!)jak i kosmetyczki szczególnie włascicielka są naprawdę godni poleceniakorzystamy z usług ale oprocz tego ta atmosfera i podejście to wszyscy powinni sie od nich uczyć jak traktować klienta i jak rozkochać tak jak w naszym przypadku a w dodatku tanio jak .... z zadowoleniem polecam alicja lat 28 ps-moja chrześnica dostała karnet-i tez się zakochała w miejscu i obsłudze:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: tam nie ma szans na powód do reklamacji:)
Opinia dodana przez: Alicja z Józka dnia: 2010-11-06 19:20:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją