Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Agnieszka Kozek

Zawód: Notariusz 
Adres: Małopolskie, Kraków Plac Kossaka 3
Telefon: 12 421 16 05 Kom. 501 46 22 33 Fax: 12 43260 00
Adres e-mail: notariusz.kozek(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.notariusze-krakow.com
NIP:
677 161 58 14
Opis działalności: Słowa kluczowe: notariusz Kraków, notariusze kraków, kancelaria notarialna Kraków, kancelaria notarialna w Krakowie, notariusz centrum Kraków, akty notarialne Kraków, notrariusz cennik Kraków, umowa darowizny Kraków, sprzedaż nieruchomości,

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 9x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 4804
Data utworzenia profilu: 2011-05-11 14:28:44
Data ostatniej aktualizacji: 2011-05-11 14:28:44 

Opinie o Kancelaria Notarialna Agnieszka Kozek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam trzy dni temu w tej kancelarii. Pani notariusz przygotowała wszystkie dokumenty dzięki temu podpisanie aktu notarialnego poszło bardzo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-18 21:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna pomoc notarialna. Termin podpisania dokumentów bardzo nam odpowiadał. Prosto i krótko zostały wyjaśnione najważniejsze szczegóły przepisów prawnych. wszystko było jasne. Ceny jak u innych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2019-03-28 20:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo logicznie i prosto wytłumaczyła pani notariusz wszystkie zawiłe przepisy. Bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2019-02-18 21:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzedawałem dom po rodzicach. Od początku zwróciłem się o pomoc do Pani notariusz, żeby mi powiedziała co mam zrobić, bo nie wszystko było w porządku z papierami. Wszystko zostało wyjaśnione. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-18 19:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna Pani Notariusz.Rzeczowa i punktualna.Niewielkie koszty podpisania aktów notarialnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-27 22:38:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Akt poświadczenia dziedziczenia podpisany. Bardzo miła obsługa. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-21 20:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszedłem z prośbą o zrobienie notarialnego odpisu dokumentu. Sprawa została załatwiona bardzo szybko. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Emil dnia: 2018-01-25 20:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka informacja prawna i podpisanie dokumentów notarialnych. W prostych słowach Pani notariusz opisała wszystko dokładnie. Za rozsądną cenę dostaliśmy fachową obsługę w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-18 22:08:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa krótko zwięźle i na temat. Niedrogo. Polecam wszystkim jeśli chcecie mieć swoje sprawy dobrze załatwione. Na pewno wrócę tutaj jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-31 18:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej Kancelarii załatwialiśmy z rodziną sprawę spadku. Nie musieliśmy zakładać sprawy w sądzie. Pani notariusz bardzo nam pomogła i wszystko wytłumaczyła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witek dnia: 2017-05-18 17:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taniej niż inni notariusze, a przede wszystkim z dużym zaangażowaniem i skrupulatnością przeprowadzono mi spadek i przepisanie domu na syna, ponadto wytłumaczono co muszę zrobić by nie zapłacić podatku. Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-12 15:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziłem i faktycznie mogę polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kris dnia: 2013-10-10 01:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka fachowość i wielka znajomość zastosowania przepisów do przedstawionych problemów,zarówno Pani notariusz jak też zatrudnionych prawników.Miła i życzliwa atmosfera oraz terminowa obsługa. Ceny przystępne , polecam wszystkim którzy chcą uregulować swoje nieruchomośći niedrogo i profesjonalnie !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Jadwiga Klimczyk dnia: 2013-01-28 10:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej kancelarii szybko znaleźli najtańsze rozwiązanie moich problemów. Przeprowadziłam tam spadki i podzieliłam majątek. Miła i fachowa obsługa. Jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Masza dnia: 2012-06-15 13:12:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem bardzo dobry i niedrogi notariusz W krakowie adwokat kilka lat przeciągał nam sprawy spadkowe za które słono płaciłem i dopiero pani notariusz Kozek poradziła w dodatku za darmo jak je rozwiązać i w jednym dniu przeprowadziła spadki po rodzicach i dzadkach. Miła młoda kobieta która szybko wszystko załatwiła. Mogę każdemu polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2012-02-07 23:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowe i konkretne podejście do sprawy, pani notariusz doradziła mi jak najlepiej załatwić moją sprawę. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2011-11-03 21:26:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka doradziła mi jak wyjść trudnej sytuacji prawnej, podpisałem w tej kancelarii kilka umów notarialnych, można się potargować. Pani notariusz to świetny notarius, w dodatku atrakcyja kobieta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2011-10-30 14:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, rzetelna, szybka i mila :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2011-08-24 23:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzona kancelaria
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2011-05-11 14:30:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją