Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marta Hała

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-725 Poznań Mielzyńskiego 18/8
Telefon: jest, ale pani sekretarka marnie odbiera. lepiej dzwonić na komóre, choć pani mecenas woli maile. zabiegana jest Kom. 505 123 274
Adres e-mail: mh(małpa)mhadwokat.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 64% pozytywna 16x 2x 9x

Jakość usług: 64% wysoka 16x 2x 9x
Terminowość: 70% bez zastrzeżeń 14x 3x 6x
Ceny usług: 25% niskie 3x 13x 9x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 8123
Data utworzenia profilu: 2011-04-15 00:39:14
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-15 00:39:14 

Opinie o Marta Hała

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli jesteś mężczyzna to zapisując się do Pani Marty trafiasz do kogoś kto ufa w dzialanosc sądów rodzinnych w Polsce. Mimo dowodów w postaci nagrań, nie potrafiła tego wykorzystać bo "sady źle patrzą na nagrania". Nie zawalczy w Twoim interesie bo jest pogodzona z seksizmem w polskim sadach rodzinnych. Przysyła aplikantów o mniejszym doświadczeniu niż Twoje w sadach. Zdenerwowanych debiutantów czasami. Szkoda czasu dla Pani Marty. Twojego cennego czasu. Już nie wspomnę o kontakcie .. jest w stanie powiedzieć ze Twoje maile poszły do spamu.. A dobry adwokat w koszu będzie grzebał żeby znaleźć dowody. Taka jest moja opinia. Empatię to moze ma Pani Marta ale okazuje ja do kobiet zapewne, bo ja się z nia nie spotkałem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-11-12 07:47:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Racjonalny człowiek o dobrym, rozsądnym podejściu do sprawy. Zastępstwa były nie powiem ale przez jednego znanego mi aplikanta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2016-08-02 19:13:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popełniłem tylko dwa błędy w życiu: 1 - Zaufałem mojej byłej (na szczęście już) żonie. 2 - Zaufałem Pani Marcie Hała i jej wspólniczce. Obydwa błędy mnie wiele kosztowały nerwów i pieniędzy. Absolutny brak zainteresowania sprawą. Jej usługi polegały na pośrednictwie między mną a sądem. Obyło by się bez tych usług. Do pieniędzy są pierwsze ale do pracy to już nie bardzo. Jeśli jesteś facetem i walczysz o dobro dzieci podczas rozwodu szukaj kogoś innego, mimo przedstawionych dowodów i tak nic nie zdziałały. Jeśli jesteś kobietą w trakcie rozwodu to śmiało możesz do tej dwójki iść gdyż wygranie sprawy dla kobiety to banalna sprawa - dlaczego? Dlatego, że w Polsce sądy są feministyczne i nie ma problemów by kobieta wygrała sprawę. Reasumując: szczerze, z czystym sumieniem odradzam usługi Pani Marty Hała oraz jej wspólniczce - jeśli jesteś facetem podczas rozwodu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-28 10:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję. Za pomoc i za poświęcony czas.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agata dnia: 2016-02-25 10:44:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie przychodzi na rozprawy, tylko przysyła aplikantów bez pełnomocnictwa i "zielonych". Nie odbiera telefonów i w ma nosie przygotowane dowody. Dobrze, że w porę zmieniłam na innego.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rozczarowana dnia: 2016-02-07 23:17:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletnie nie zaangażowana w sprawę, którą syn przez nią przegrał, po prostu odbębnia pracę, często nieobecna na rozprawach, przysyłając aplikantów miernego kalibru, lekceważy dowody, jest niesłowna. Tylko wtedy jest dostępna, gdy chodzi o pieniądze. Na rozprawach jeśli już się pojawi, raczej nieaktywna, odnosiło się wrażenie, ze "gra" ze strona przeciwną. Z całego serca odradzam panią Hałę, jeśli ktoś chce naprawdę pomocy prawnej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-18 20:46:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest profesjonalna i rzeczowa, ale przede wszystkim jest wspaniałym empatycznym człowiekiem. Pomogła mi przejść przez piekło rozwodu. Dziękuję Pani Marto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: E.K. dnia: 2015-08-16 10:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani Marto, dziękuję za te trudne 3 lata. Dzięki Pani wytrwałam do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Misniak dnia: 2015-07-09 22:57:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Interesuje ją tylko forsa. Jak już weźmie ma klienta w d... Przychodzi na rozprawę nieprzygotowana, nie przegląda akt, nie odbiera telefonów, kręci, itd. itd. W mojej sprawie zrobiła więcej złego niż dobrego.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Uczciwy dnia: 2015-07-01 21:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Am dnia: 2015-01-28 18:48:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przez półtora roku nie podjęła żadnych działań, nie była na rozprawach tylko przysyła pełnomocników - ciągle innych, nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2015-01-27 08:07:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomaga fabrykować dowody przeciwko stronie pozwanej. Podpowiada co trzeba zrobić aby to można było wykorzystać przeciwko pozwanemu, choć nie ma to nic wspólnego z prawdą.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-16 10:25:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ludzie, sędzia by tak nie powiedział. To tak tyle powiem. Z doświadczenia. Klientem nie byłem ale piany nie bije raczej. Obserwator
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: znam jako obserwator
Opinia dodana przez: przeciętny człowiek dnia: 2014-06-26 12:00:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawda co pisze przedmówczyni. Ponoszą ją nerwy i czepia się mało istotnych spraw. Sędzia jej powiedział że "nic nie robi tylko bije pianę". A do tego nie pilnuje terminów. Zdecydowanie nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2014-06-24 13:20:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiepska adwokatka. Ponoszą ja nerwy i jest łasa na kasę. Wiedza mizerna i nie plinuje terminów. Miałam ją przez 2 lata. O mało co przegrała bym sprawę o rozwód. Na szczęcśie w porę zmieniłam awokata na P. Stryjską.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-06-23 01:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy adwokata. Przede wszystkim ma szeroką wiedzę, a do tego jest opanowana i rzeczowa. Profesjonalistka, która potrafi wprowadzić spokój nawet w najbardziej nerwową sytuację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-10-08 12:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna na maksa! Przerosła panią Koch!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-09-15 22:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i skuteczna pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-01-14 02:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co do cen - żaden adwokat tani nie jest.Ale lepiej wydać i mieć fachową porade. mój adwokat - na pewno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 2011-08-02 13:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przykład ucznia, który przerósł swojego nauczyciela.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: z.miński
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-20 18:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam dzieci i niezłe alimenty a jestem facetem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek S. dnia: 2011-06-29 08:08:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a mi poradziła aby nie rozpoczynać sprawy i wyszedłem zbulwersowany. teraz jestem po rocznym procesie z kosztami do opłacenia i nic z tego nie mam. trzeba było posłuchać jej może.przynajmniej nie zciemnia klienta. jak bedę miał problem to pewnie do nie wróce
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: m.zakrzewski dnia: 2011-06-10 09:43:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poza tym, że jest prawnikiem to przedewszystkim człowiekiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marek dnia: 2011-06-06 19:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: może sprawa moja niebyła zbyt trudna wiec trudno mówić o kompetencjach i wiedzy. Ale wszystko było zrobione porządnie i dokładnie. Po prostu nieczułem się olany jak poprzedni adwokat to robił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-10 22:47:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję. za pomoc w Trzciance.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2011-04-29 20:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomogła mi spokojniej przejść przez rozwód, potem podział majątku. drugi raz też bym ją wybrała. Barbara
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2011-04-18 12:45:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mądrość, kultura i serce dla zrozumienia problemu. ale jędza jak trzeba to też jest
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adam dnia: 2011-04-15 00:41:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją