Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

master.bud-remonty,wykończenia budowlane krzysztof sikorski

Zawód: budowlane usługi i remonty Tynkarz 
Adres: Pomorskie, 83-330 borkowo żukowo kolonijna 17
Telefon: Kom. 665053511
Adres e-mail: master.bud(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
589-120-24-97
Opis działalności: tynki cementowo-wapienne wykonywane agregatem Słowa kluczowe: tynki

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 80% niskie 4x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3952
Data utworzenia profilu: 2011-01-28 12:53:39
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-14 18:14:22 

Opinie o master.bud-remonty,wykończenia budowlane krzysztof sikorski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna ekipa, super kontakt, tynki wykonane idealnie, przed terminem. Polecam z czystym sumieniem. Wspaniali ludzie, zarówno jako fachowcy, jak i personalnie. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Jednym słowem - MISTRZOSTWO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma reklamacji :)
Opinia dodana przez: Brygida dnia: 2017-07-14 18:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: precyzyjnie wykonane tynki panowie znają się na robocie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: nikoś dnia: 2015-12-04 19:26:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam polecam firmę master.bud panowie znają się na tynkowaniu byłem nastawiony do nich sceptycznie gdyż znalazłem ich w internecie i nic o nich nie wiedziałem :)nie miałem nikogo z polecenia ale cóż nie zawiodłem się ,panowie naprawdę okazali się fachowcami moja budowa znajduje się w miejscowości cedry małe mój mail m-grzegorzewski@wp.pl jak ktoś by chciał uzyskać więcej informacji na ich temat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-03-30 20:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zleciłem firmie wykonanie tynków robota wykonana poprawnie bez zastrzeżeń polecam ekipa słowna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-20 18:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota wykonana bardzo fachowo. Firma słowna i punktualna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mati dnia: 2014-02-16 21:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma położyła tynki na ścianach w moim domu. Tynki gładkie jak powierzchnia mebla, wszystkie powierzchnie prawie idealne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: żukowo dnia: 2012-03-23 20:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zleciłem firmie prace wykonczeniowe domu jestem zadowolony z jakości i pomysłowości,naprawdę to ;MASTERS:
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbyszek D dnia: 2012-01-20 20:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie wykonane na 6
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-16 20:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robota na 5+ piony gladkosc tyle co idzie wycisnac z piasku no i katy doslownie igla polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie ma do czego sie przyczepic rewelka
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2011-09-24 19:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tynki wykonane gładko, zachowane kąty i piony. Współpraca bezproblemowa dotycząca zmian zakresu i sposobu tynkowania. Materiał wykonawcy dobrej jakości. Ilość materiału uzupełniana przez wykonawcę na bierząco wg potrzeb. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-31 12:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma wykonywała u mnie tynki jestem zadowolony z ich pracy chętnie pokaże innym te tynki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2011-04-15 19:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super ekipa znaja sie na tym co robia wykonanie bardzo dobre polecam kolbudy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2011-01-31 19:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony ze świadczonych usług.pełen profesjonalizm.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma czego reklamować.
Opinia dodana przez: adam dnia: 2011-01-28 12:57:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją