Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GALERIA INDECO

Zawód: Stolarz 
Adres: Pomorskie, 80-309 Gdańsk Aleja Grunwaldzka 309
Telefon: 58 343 04 92 Kom. 801 501 505
Adres e-mail: etc(małpa)galeriaindeco.pl
Strona internetowa: www.galeriaindeco.pl
Opis działalności: szafy na wymiar, szafy pod zabudowę, garderoby, drzwi przesuwne, meble kuchenne i łazienkowe Słowa kluczowe: szafy na wymiar, szafy pod zabudowę, garderoby, drzwi przesuwne, meble kuchenne i łazienkowe

Ocena: 64% pozytywna 24x 1x 13x

Jakość usług: 72% wysoka 24x 3x 9x
Terminowość: 67% bez zastrzeżeń 21x 5x 10x
Ceny usług: 47% niskie 9x 16x 10x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 7114
Data utworzenia profilu: 2011-04-02 12:12:51
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-02 12:12:51 

Opinie o GALERIA INDECO

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam obsługa klienta koszmarna. W indeco rozrysowują projekt byle jak po czym proponują koleżankę z pracy żeby wykonała projekt odpłatnie na konto jej firmy. Pani projektuje mieszkanie z pominięciem mebli indeco i możliwości technicznych mieszkania, nie mówiąc już o tym że umowa skonstruowana jest na niekorzyść klienta. Długi czas zwłoki w naniesieniu poprawek czy odpowiedzi zarówno u pracowników INDECO jak i Pani która prywatnie wykonuje projekt. Ewidentnie widać że pracownicy nie mają zielonego pojęcia czy przeszkolenia w obsłudze klienta. A firmie nie zależy na klientach skoro nie kontroluje tego co pracownicy wykonują. Nie polecam osobom którym zależy na profesjonalnym podejściu do klienta i rzetelnym wykonaniu usług.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: poppo dnia: 2016-11-05 11:36:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło było do czasu zapłacenia pieniędzy....później klient się nie liczy. Reklamacje rozpatrywane w nieskończoność, projektanci bez pojęcia. Tatuś zatrudnia synka i maskuje jego niekompetencje kosztem klienta. Kontakt żaden....nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Katastrofa !!!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-10 22:07:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miesiąc temu zglosilam reklamacje do Indeco. Mimo kilkunastu prób kontaktu z firma, emaili, telefonów z Indeco nadal nikt nie przyjechał naprawić szafy. Maja za dużo montażow!! Moze za 2 tygodnie. To jest żart. Kompletny brak obsługi reklamacji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Katastrofa
Opinia dodana przez: Klientka z Trojmiasta dnia: 2013-11-08 10:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ,tak jak chcialem tak jest wiec jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było konieczności
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2013-09-13 14:15:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Firma zawineła się w Gdanska i nie ma procesu reklamacyjnego. Do tego montażysći przyszli na montaz pod wyraźnym wpływem alkoholu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zdunek dnia: 2013-08-06 23:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma,raz przełożyli spotkanie ale wiadomo nie jestem jedynym klientem tej firmy kiedy przyjechali wszystko miałem zrobione idealnie. Miła obsługa na ekspozycji szczególnie pani Emilia z elbląga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie potrzeba
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-07-31 00:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ładnie i sprawnie i dosc tanio ,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie potrzebna
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-06-03 10:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny może nie są najnizsze, ale jednak jest to firma najdłużej utrzymujaca sie na rynku elbląskim i spróbowalem. Nie zaluje. Wszystko ok. Mozna polecic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było jeszcze :)
Opinia dodana przez: Rafał L. dnia: 2013-03-03 23:24:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: my z malzonkiem jestesmy zadowoleni i bez zastrzezen mozemy polecic Galerie Indeco. Bylo na czas i bez zadnych problemow. Montazysci mili i czysci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Mariola Tczew dnia: 2013-02-27 07:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie splajtowała . Ma dwa punkty w Elblągu . Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-02-01 17:43:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep został zlikwidowany. Dostałem informacje, że splajtowali
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-03 21:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam niedawno szafę i jestem zadowolona z tej firmy. Nie mogę powiedzieć złego słowa,a ni o obsłudze ani o jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-19 13:36:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja mam szafę z Galerii indeco tej z Elbląga i muszę powiedzieć, że wszystko jest tak jak należy. Po 3 miesiącach od zamontowania co prawda obluzowały się drzwi, ale zgłosiłam to telefonicznie i pan monter pojawił się po kilku dniach i je wyregulował ( mówił wcześniej, że tak może się stać bo są to dość ciężkie drzwi)Teraz chodzą rewelacyjnie i nie ma żadnych problemów z jakością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: sprawnie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-16 17:40:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletny brak profesjonalizmu. "Projektant" to chłopak po liceum zatrudniony na umowe zlecenie. Nikt w tej firmie nie ma pojęciu o robieniu mebli. Dobrze, że zdążyłam wyczytać na tej stronie opinie innych ludzi...- a są zbliżone. Nikomu nie polecam - strzeżcie się tej firmy krzak
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie istnieje
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-16 14:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam kuchnię z Galerii indeco w Gdańsku, bardzo solidnie wykonana. Szafki są lakierowane na wysoki połysk, wyglądają bardzo ładnie. Cena w porównaniu z innymi firmami przyzwoita.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma
Opinia dodana przez: Janek Dz. dnia: 2012-11-12 12:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zamówiłam 2 szafy ( jedna z lustrem, druga z laminatu) i jeśli chodzi o wykonanie, to nie mam żadnych zastrzeżeń. Pani projektantka dopilnowała wszystkiego jak należy. Nie miałam problemu z kontaktem z nią. Projekt, zamówienie i montaż zamknęły się w ciągu 5 tygodni. Ja jestem zadowolona i naprawdę nawet jakbym chciała to nie mam się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: R.W. dnia: 2012-11-02 17:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa . Zgodnie z terminem . Jestem zadowolona , mam taka kuchnie jaką sobie wymarzyłam. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-30 19:12:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: we wrześniu była montowana u mnie szafa wnękowa. Wydawało się, że wszystko pójdzie dobrze. Tak było do czasu montażu 2 dzwiczek uchylnych między otwartymi półkami. Najpierw Pan montażysta stwierdził, że są za szerokie. Po tygodniu przywieziono drugie. Te z kolei po montażu miały 2,3 mm szpary między półkami, brakowało w nich maskownic, magnesów domykowych, końcówki drzwi były ostre, niczym nie zamaskowane. Pan montażysta stwierdził, że takie mają standardy i nic nie można z tym zrobić. Moje reklamacje i wysyłane pisma nie dają rezultatów. Ze strony firmy jestem straszona sądem, jeśli nie zapłacę zatrzymanej skromnej części pieniędzy za wadliwie wykonane drzwi. Nie wyobrażam sobie, żeby w drzwiach szafy mogły być tak duże szpary. Uważam,że szafę wykonuje się po to, aby uchronić przechowywane tam rzeczy przed kurzem.Nie wiem co z tego wyjdzie ale nie zamierzam sie poddawać. Nikomu nie polecam takiej nierzetelnej firmy, która klienta ma za nic. Klient ma zapłacić i to słone pieniądze za buble.Niezadowolona klientka.
Opinia dodana przez: BArbara dnia: 2012-10-29 18:22:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. A właściwe odradzam. To co zrobili u mnie to jakiś żart. Czekałem najpierw na projektanta (był u mnie jakiś młodzieniec po liceum) - masakra, pozniej na monterów. Szanowanie klienta było do momentu wpłaty zaliczki. Meble które mi zrobili po miesięcznym oczekiwaniu mają bardzo słaba jakość. Najpierw chciałem sam takie zrobić ale stwierdziłem że zatrudnię specjalistów. Teraz stwierdzam że mogłem je sam zrobić albo zamówić materiały nawet w komandorze i pozniej wziąć pierwszego lepszego stolarza który mi to podocina na miejscu. Nie zamawiajcie u nich bo przepłacicie i będzie bujać się z terminami!!! Ja się naciąłem i bardzo tego żałuję bo meble u konkurencji ( te same materiały) były sporo tansze!!! Skusiła mnie marka INDECO i się zawiodłem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: kiepska, brak kontaktu ze strony firmy
Opinia dodana przez: Najman dnia: 2012-09-24 00:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestesmy z zona bardzo zadowoleni z nowozamontowanych mebli kuchennych zamowionych w Galerii Indeco. Projektant fajnie doradzil i efekt jest bardzo zadowalajacy. Montezy mili, czysci i terminowi. Godni Polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol Stare Miasto dnia: 2012-09-20 10:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowilem od nich szafe do przedpokoju i jestem zadowolony. Wszystko w umowionym terminie,projekt fajnie pomyslany. Funkcjonalnie i estetycznie zamontowane. Godna zaufania solidna firma...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawel Gdansk dnia: 2012-09-19 23:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam zabudowę do sypialni, wymierzone idealnie, wszytko pasuje i pięknie jeździ :D Ceny są w miarę przystępne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-01 14:55:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Firma "krzak". Jakość mebli jest tragiczna i źle dopasowana. Na prawdę nie polecam. Po wpłacie zaliczki zaczyna się totalne olewanie klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: od momentu wpłaty zaliczki nie istnieje.
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-07-22 22:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, zamówiłam w tej firmie kuchnie i dwie szafy. Zanim z mężem zdecydowaliśmy się na konkretną firmę byliśmy w wielu firmach. W 3, które wydawały nam się najbardziej rzetelne braliśmy pomiar. Zdecydowaliśmy się na zakup w Galerii Indeco głównie dzięki bardzo dobremu kontaktowi z projektantem, mieliśmy kilka wizji, które udało się połączyć w fajny projekt spełniający nasze oczekiwania. Fakt nie była to najtańsza opcja, ale też nie najdroższa. Mamy naprawdę piękne meble i nie mieliśmy powodów, by nic reklamować. My możemy z czystym sumieniem polecić, tą firmę osobą, które chcą mieć ciekawe nie tuzinkowe porządne meble na lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia i Marek dnia: 2012-06-08 18:56:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zla obsluga reklamacji. Przekraczane wszelkie terminy i 0 kontaktu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: totalne dno, jelen juz zlapany wiec szukaja nastepnych
Opinia dodana przez: budzins dnia: 2012-05-28 13:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam zabudowę i kuchnie cena była porównywalna do konkurencji jednakże zdecydowałam się na to firmę z powodu opinii znajomych, którzy zamawiali wcześniej meble. Jestem bardzo zadowolona z jakości i polecam firmę innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin D dnia: 2012-05-21 13:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamowilem 2 szafy i kuchnie, byli na czas, posprzatali i fajnie zamontowane i ogolnie z zona jestesmy zadowoeni,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie zglaszalem reklamacji
Opinia dodana przez: Piotr z Szafarni dnia: 2012-05-19 21:54:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie jesteśmy mocno zawiedziony skorzystaniem z usług tej śmiesznej firemki. W styczniu była u nas montowana szafa. Na początku nie chcieliśmy składać tam zamówienia ponieważ jakość mebli w ich salonie w Gdańsku Oliwie jest bardzo mierna - nawet dla oka "niefachowca". Pomiar zamówiliśmy ponieważ był darmowy. Do zakupu przekonał nas projektant (jedyny aspekt firmy, który możemy jako tako pochwalić). Wykonał projekt i zaproponował jak nam się wtedy wydawało przystępna cenę. Dobry kontakt był - ale tylko do wpłacenia zaliczki. Po około miesiącu (montaż był przesuwany dwa razy) przyjechała grupa dwóch monterów. Zaczęli montować naszą szafę ale odrazu okazało się, że mają różne odcienie lub kolory płyt. Projektant, który przyjechał na miejsce montażu potwierdził moje obawy. Poczuwał się do odpowiedzialności stwierdzając błąd produkcyjny. I tutaj zaczęło się pasmo problemów. Codzienne telefony do firmy z reklamacjami nie pomagały. Codziennie byliśmy zbywani a po kolejnych dwóch tygodniach powiedziano nam cytuje: "taki mamy standard". No cóż, 4 tysiące stracone - szafa w różnych kolorach została. Mamy przynajmniej nadzieję, że ta historia będzie przestrogą dla innych osób. Proces reklamacyjny w tej firmie jak i jakość, którą tak reklamują jest fikcją. PROSZĘ RÓWNIEŻ ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA DRUGĄ STRONĘ UMOWY, KTÓRĄ PODPISUJE SIĘ Z TĄ FIRMĄ - CAŁOŚĆ JEST BARDZO KRZYWDZĄCA DLA KLIENTA W MOMENCIE JAKICHKOLWIEK KOMPLIKACJI !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: w tej firmie nie istnieje coś takiego.
Opinia dodana przez: klient - królewskie wzgórze dnia: 2012-03-18 10:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowilismy 2 szafy i jestesmy bardzo zadowoleni. realizacja na czas i bardzo wysoka jakosc obslugi. jestesmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie bylo potrzeby
Opinia dodana przez: Marcin z gdanska dnia: 2012-01-23 09:56:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W październiku była u mnie zamontowana zabudowa. Wszystko było dobrze do momentu wysłania zaliczki. Projektant bardzo miły i zna się na rzeczy - do tego momentu jestem z obsługi w 100% zadowolona. Niestety sam produkt pozostawia wiele do życzenia. Słabej jakości płyty, porysowane drzwi. Do tego mało rozgarnięci robotnicy, którzy montowali szafę. Ceny przyzwoite. Proces reklamacyjny w tej firmie z mojej autopsi ciągnie się już drugi miesiąc - zresztą widać to po innych komentarzach...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo wolna
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-12-27 12:35:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety dałem się nabrać na niby jakość. Być może znają się na szafach ale meble kuchenne to porażka. Nie dosyć, że 3 szafki z 8 do przerobienia to dodatkowo każda obita, uszczerbiona, zawiasy luźne i nie tego typu co zamówione.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: już nie czekam
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2011-11-15 14:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie wielki plus za termin. Za niewielką dopłatą wykonali mi zabudowa UWAGA: W DWA DNI. Usługa express została wykonana wzorowo. Ceny takie same jak u konkurencji ale jakośc duzo wyższa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na +
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-25 01:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowiłem meble na wymiar a konkretnie kuchnie i wszystko poszlo super. Jestesmy z zona zadowoleni z jakosci, i serwisu, troszke gorzej z cenami, ale mozna przezyc..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michal Sz. dnia: 2011-06-05 12:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ta firme robilam u nich garderobe i jestem zadowolona , cena i obsługa .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2011-05-25 10:37:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Zasugerowałem się wszelkimi pozytywnymi opiniami na temat Galerii Indeco (położonej nad Leroy Merlin przy ul. Grunwaldzkiej w Gdańsku)i niestety jestem bardzo rozczarowany jakością usług. Zdecydowałem się na zakup kuchni na wymiar. Pan Projektant który był na pomiarze błędnie wyliczyl wysokość szafki nad lodówka. Otóż lodówka od samego początku miała mieć 200 cm, natomiast na montażu okazało się ze Pan Projektant zaprojektował szafkę o wysokości 40 cm w pomieszczeniu w którym max wysokość zabudowy kuchennej mogła być 220 cm. Po zgłoszeniu problemu Pan projektant nekał mnie telefonami w celu dopłaty za źle zrobioną szafkę. Dopłata ta miała wynosić 750 zl- koszt wykonania szafki oraz dodatkowy kurs montażystów. Następną sprawa było zle zwymiarowanie kafelek ktore znajdują sie za okapem. Pan Projektant ponownie rozrysował niepoprawne wymiary. Dzieki temu wysokość szafek jest obniżona o 20 cm. Kolejna rzeczą sa samodomykacze we wszystkich szafkach. Podczas tworzenia zamowienia zdecydowałem się na zawiasy z wbudowanymi samodomykaczami firmy BLUM a na montaz zostały dostarczone samodomykacze innej firmy których nie montuje sie na zawiasie tylko w drugim koncu szafki. Po interwencji w Galeri Indeco, przydzielono mi projektanta z "ktorego napewno bede zadowolony" w celu realizacji nowgo zamowienia ktoeym jest zabudowa we wnęce. Nowy Pan projektant przy okazji swojej obecnosci wyregulowal wszystkie szafki w kuchni. Dzieki jego interwencji dzisiaj rano jeden z frontow odpadl a zawias za ktory słono placilem ulegl zniszczeniu. Po dzisiejszym telefonie do winnego, uslyszalem ze wkrety sa za krótkie dlatego predzej czy pozniej kazdy front moze odpaść!! Historia jeszcze trwa, tak wiec nie wiem jak zakonczy sie wspolpraca z firma Indeco. Napewno nikomu NIE POLECAM powiezania kuchni czy innej zabudowy tej firmie ponieważ mozna spotkac sie z niekompetencja oraz nabawic swie niezlego bolu glowy i stresu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zła, ponieważ po regulacji szafek kuchennych front odpadl!!
Opinia dodana przez: Whydack dnia: 2011-05-19 09:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam galerie indeco , bo to naprawde solina firma . Robiłam u nich garderobe i jestem zadowolona , bo cena była na moją kieszeń . Zamierzam jeszcze w tym roku zrobić kuchnie i tez chce żeby mi wykonała ją też galeria indeco , bo wiem że bedzie solidnie wykonana .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ania nowak dnia: 2011-05-08 12:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. zamówiłam od nich dwie szafy i kuchnię. super wykonie za rozsądną cenę. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2011-04-16 17:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dwa tygodnie temu zamontowali mi szafę pod zabudowę. jakość i montaż super. wszystko tak jak chciałam -mają niesamowitą ofertę wyposażenia szaf. naprawde polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2011-04-02 12:16:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją