Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pac-Bud Marcin Pawelec

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Warszawa i okolice
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: USŁUGI REMONTOWO-BUDOWLANE Słowa kluczowe: wykończenie mieszkań i domów jednorodzinnych

Ocena: 100% pozytywna 35x

Jakość usług: 100% wysoka 35x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 34x 1x
Ceny usług: 100% niskie 21x 14x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 6545
Data utworzenia profilu: 2011-04-01 21:13:32
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-01 21:13:32 

Opinie o Pac-Bud Marcin Pawelec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa wykonała remont łazienki i położenie podłóg. Z prac jestem zadowolony, rob9ota wykonana jak należy. Mogę polecić tą firmę innym.Pozdrawiam Łukasz Roguski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: gwarancja
Opinia dodana przez: Rogal dnia: 2017-05-24 05:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zlecenie wekendowe. Montaz drzwi i skrecenie szafek. Ceny przestepne,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: gwarancja
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-02-06 09:54:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie wykonano w terminie, położono 200 m2. Terminowość, kontakt i podejście do klienta na pewno na plus. Zadnych zastrzeżeń przy odbiorze prac.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-01-20 05:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego człowieka,zna się na fachu.Powierzyłem do wykończenia łazienkę z kuchnią.Prace finalnie wyszły dobrze.Dobra współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2016-12-21 17:32:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie ułożyli podłogę w dwa dni,jestem mile zaskoczona tempem prac. Żadnych zastrzeżeń do wykonanej pracy a na koniec porządek.Polecam-ceny nie wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2016-11-02 06:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa bardzo dokładna,miła atmosfera. Dobry kontakt z właścicielem.Polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: gwarancja
Opinia dodana przez: Władysław Pasiak dnia: 2016-07-12 16:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 2012 roku właściciel tej firmy wykończeniowej zrobił remont mieszkania w Warszawie przy ul. Marywilskiej.Gwarancja się skończyła,nie napotkały mnie żadne nie miłe niespodzianki.Poleciłem tą ekipę dwóm znajomym,wszystko też wykonano jak należy.Napewno na plus-cennik bardzo elastyczny,transport i doradztwo.Polecam i pozdrawiam.Michał Waś
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Miki dnia: 2015-11-20 08:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Dostałam namiary na firmę Pac-Bud od znajomego.Jestem zadowolona ze współpracy.Naprawdę rzetelne podejście do klienta,duża pomoc w aranżacji salonu.Remont wykonany w terminie.Na prosbę wykonawcy mogę udostępnić mieszkanie do obejrzenia.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-11-19 08:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Ekipa wykonała prace w terminie,sprawnie i z zaangażowaniem.Pomoc w transporcie.Polecam Arkadiusz Budzik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Budzik dnia: 2015-11-13 06:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie dewelopeskie wykończone jak nalezy.Ekipa punktualna i z dobrymi pomysłami.Współpraca godna polecenia.Roman Kietek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: Kietek dnia: 2015-06-05 19:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana w terminie, zgodnie umową.Wykonawca wywiązał się z obowiązków,polecam współprace.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2015-04-01 15:35:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont łazienki na Warszawskim Tarchominie. Praca przebiegła zgodnie z umową.Kontakt z właścicielem oraz doradztwo na plus.Polecam usługi,ceny nie wygórowane. Tomasz Dębski W-wa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tom12 dnia: 2015-03-08 12:51:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa wykonała remont łazienki na Warszawskim Tarchominie. Prace przebiegły szybko,czysto i w dobrej atmosferze.Polecam korzystanie z usług. Tomasz Dębski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: Tomek 1975 dnia: 2015-02-24 17:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonano gładż gipsową na powierzchni 150 m2.Pozytywnie oceniam wykonaną prace,dotrzymany termin i dobry kontakt z właścicielem.Polecam współprace-nie wygórowane ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja
Opinia dodana przez: Klimas dnia: 2015-02-01 08:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna opinia dla firmy,sufit podwieszany zgodny z projektem.Ekipa zgrana,praca przebiegła szybko a na koniec ładnie posprzątane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja
Opinia dodana przez: Weronka dnia: 2014-11-22 14:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Firma Pac-Bud wykonała docieplenie domu pod Wołominem.Jestem zadowolony z przebiegu prac.Dużego plusa daje za zaangażowanie. Pozdrawiam Irena Balcerzak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja
Opinia dodana przez: Irka dnia: 2014-11-08 09:03:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Marcinem,pomoc w zakupie materiałów oraz kontakt-ok.Polecam skorzystanie z usług Aleksandra Gawińska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: ala dnia: 2014-11-06 13:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinnia dotyczy położenia ozdobnych płytek na ścianie.Efekt końcowy zgodny z oczekiwaniami,kontakt oraz zaangażowanie firmy -duży plus.Czytelna współpraca,umowa,cennik. Polecam kontakt. Bogusław W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: Wesoł dnia: 2014-10-20 17:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie.Prace przez ekipę Pana Marcina zostały zakończone wczoraj.Panowie położyli płytki w łazience i kuchni oraz wyremontowali korytarz z montażem drzwi.Panowie zasłużyli na pozytywne referencje,kontakt z szefem oraz pomoc w zakupie materiałów zasługują na plus.Polecam kontakt z tą firmą.Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: monisia172wp.pl
Opinia dodana przez: Monisia dnia: 2014-09-09 21:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lecenie dotyczyło położenia kamienia dekoracyjnego na ścianach w salonie.Praca wykonana pozytywnie,nie widzę żadnych uwag więc polecam brygadę.Iwona Izbicka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: gwarancja na okres 3 lat
Opinia dodana przez: Iwa 12 dnia: 2014-09-01 13:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Wykonano położenie gładzi w mieszkaniu deweloperskim na ul.Reymonta w Radzyminie.Praca odebrana bez zastrzeżeń,dodatkowo położono panele w sypialni i zamontowano osprzęt elektryczny.Brygada terminowa,polecam Aniela Wierzbicka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: Anielka dnia: 2014-08-22 08:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich.Firma Pac-Bud zakończyła w dniu 18 lipiec remont mieszkania deweloperskiego na Warszawskiej Białołęce.Efekt końcowy zgodny z wizualizacją przed przystąpieniem do pracy.Pracownicy kulturalni,pracowici i terminowi.Duża pomoc w kwestii aranżacji.Nie ukrywam że ceny nie należą do niskich ale ekipa godna polecenia.Pozdrawiam Tadeusz Szyszko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 3 lata gwarancji
Opinia dodana przez: Tadzio sz. dnia: 2014-07-27 14:49:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,zlecenie z portalu internetowego wykonane na dobrym poziomie.Efekt końcowy taki jaki był przewidywany. Kontakt,zaangażowanie i duża wiedz budowlana przemawiają na plus dla wykonawcy. Współpraca przebiegła w ustalonym terminie,gwarancja na usługę na 3 lata.Polecam kontakt z tą firmą. Tomczyk Paweł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: Tomczyk Paweł dnia: 2014-06-30 12:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry.Chciałbym pozytywnie ocenić ekipę Pana Marcina.Wybrałem firmę do wykończenia łazienki ze swojego miasta.Zależało mi na szybkim terminie oraz bliskim kontakcie.Firma jest godna polecenia,zrobili łazienkę a wraz z żono postanowiliśmy zlecić następną prace-docieplić i wykończyć poddasze.Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-22 19:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umowa o wykonanie usług remontowych z dnia 2 czerwca oraz faktura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Wlazła D. dnia: 2014-06-13 09:04:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze położone płytki,wszystko zrobione w terminie. Czysto i posprzątane na koniec. Polecam D.Pakuła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Dorota Pakuła dnia: 2014-06-11 10:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze położone płytki,wszystko zrobione w terminie. Czysto i posprzątane na koniec. Polecam D.Pakuła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Dorota Pakuła dnia: 2014-03-05 09:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania,kontakt oraz obsługa bez zastrzeżeń.Remont piętra oraz poddasza wykonany w terminie.Polecam Krystyna Michalska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2013-11-20 18:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma "Remontuj z Marcinem" skończyła w dniu dzisiejszym wykończenie mojej łazienki ze stanu deweloperskiego.Jestem zadowolona z przebiegu prac,doradztwo,transport oraz kontakt z właścicielem firmy bez zarzutów.W 100% polecam współprace z tą firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma reklamacji
Opinia dodana przez: Wioleta Kuleja dnia: 2013-10-12 15:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Chcę ocenić Pna Marcina jako fachowca dobrego.Wytynkował pokój i go pomalował.Jestem zadowolona. Barbara Kownacka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-10-03 20:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Firma Remontuj Z Marcinem zakończyła prace w moim mieszkaniu.Wykonany został remont korytarza i pokoju dziecka.Jestem zadowolona z wykonanej prtacy,ekipa pracowita z dużym doświadczeniem nie tylko w działaniu ale również w aranżacji.Super wykonany sufit podwieszony.Zachęcam do korzystania z usług tej firmy.Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez potrzeby
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-09-14 09:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Zakończyłem właśnie mały remont swojego domku w Radzyminie,prace wykonała firma Remontuj z Marcinem. Jestem zadowolony z końcowego efektu,gładz gipsowa wykonana perfekcyjnie,malowanie również i spora zniżka przy zakupie materiałów przez pana Marcina.Polecam tego człowieka jak i osoby z nim pracujące,kulturalni ludzie,punktualni. Dziękuja Dominik Pałaszewski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Dominik Pałaszewski dnia: 2013-08-30 14:11:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała remont poddasza i częściowo pietra w Radzyminie. Nie mam żadnych zastrzeżeń, miły kontakt,usługa wykonana na wysokim poziomie.Polecam. Bozena Wisniewska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Bozena Wisniewska dnia: 2013-07-13 11:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca wywiązał sie prawidłowo z wczesniej podpisanej umowy. Remont mieszkania został wykonany na wysokim standardzie i w terminie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: gwarancja 36 miesiecy
Opinia dodana przez: Wojtek Małek dnia: 2013-06-25 15:07:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z firmy pac-bud fachowo wykonali zlecenie wykonczenia lazienki. Po zakonczeniu prac nie mialam zadnych zastrzezeń tylko drobne niedociagniecia zostaly poprawione od reki. Polecam Magdalena S.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2013-03-06 18:04:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją