Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instytut Pięknego Ciała

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Zachodniopomorskie, 75-221 Koszalin Modrzejewskiej 13
Telefon: Kom. 661 12 99 92
Adres e-mail: instytut(małpa)piekne-cialo.pl
Strona internetowa: www.piekne-cialo.pl
Opis działalności: Endermologia, Focus RF, LipoRoyalII, odchudzanie, odmładzanie, modelowanie, redukcja cellulitu Słowa kluczowe: endermologia, fale radiowe, redukcja cellulitu, likwidacjaa zmarszczek, odmładzanie, modelowanie ciała

Ocena: 72% pozytywna 18x 1x 7x

Jakość usług: 76% wysoka 16x 1x 5x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 16x 2x 3x
Ceny usług: 40% niskie 4x 11x 6x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 3901
Data utworzenia profilu: 2011-03-18 13:08:25
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-18 13:08:25 

Opinie o Instytut Pięknego Ciała

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zeby jeszcze te ich wszystkie zabiegi byly skuteczne to byloby fajnie... brak pieniędzy, brak efektow
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-06-19 18:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Uważam, że samodzielnie trzeba się udać na konsultację oraz wybrany zabieg i wyciągnąć racjonalne wnioski czy było warto, czy też nie. Inaczej po prostu się nie da, żadnej gwarancji na papierze nie sposób dostać.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fanka Piłki dnia: 2014-03-04 13:13:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zniesmaczona negatywnymi opiniami... Mam wrażenie, że tych wpisów dokonywała konkurencja. Myślę, iż każda osoba wyciągnie sobie sama wnioski. Nie wiem jak można mówić o braku efektów skoro u mnie one wystąpiły. Chyba ktoś pomylił kosmetyczkę.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-25 12:29:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRZYKRO MI BARDZO, ŻE RÓWNIEŻ BĘDĘ OSOBĄ KTÓRA WYDA NEGATYWNA OPINIĘ. Chciałabym jednak podzielić się z klientami poszukującymi swego miejsca w którym mogliby bezpiecznie oddać się w "wprawione ręce"...ponieważ w owym salonie niestety na własnej skórze przekonałam się,że jakość wykonania zabiegów i wiedza Pań wykonujących zabiegi, pozostawia jeszcze wiele do życzenia... oraz zamiast wypocząć to byłam namawiana na inne zabiegi. Niestety opuściłam gabinet bez żadnego efektu po zabiegu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-05 17:21:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny gabinet, bardzo miła obsługa i podejście do klienta. Fajnie ze tam trafiłam, ceny nie są z kosmosu jak w innych gabinetach, nie rozumiem dlaczego tu są negatywne opinie, przecież to bardzo dobry gabinet. Ja ze swojej strony polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-10 14:19:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę z uzyskanych efektów. Myślałam, że będę dłużej musiała czekać, tymczasem pojawiły się one już po blisko dwóch tygodniach. Polecam Instytut.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-30 14:53:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem rozczarowana tym gabinetem, nie dość że co chwile ktoś tam się zmienia to w dodatku brak jakichkolwiek efektów po zabiegu. Miałam robiony zabieg Focusem Rf+ Pani zapewniała mnie że efekty będą rewelacyjne a po zabiegach nie zmieniło się nic. Nie dość że wydałam dużo pieniędzy to zostałam dwa razy poparzona podczas zabiegu. Odradzam ten gabinet.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2013-12-12 16:06:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mnie namówiła,żebym skorzystała z usług i dzisiaj jestem jej bardzo wdzięczna. Podoba mi się tu i spełniane są moje oczekiwania. Zabiegi są wykonywane profesjonalnie. Nie ma co narzekać ;) Ja szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-02 08:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi sa OK. mam do nich zaufanie, bo zainwestowali w naprawdę dobry sprzet!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek K. dnia: 2013-11-18 10:19:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiłam pakiet zabiegow na cellulit. to prawda, że pierwsze zabiegi są dość bolesne ale najlepsze jest uczucie po zabiegu - jak zakładam spodnie, a tam luz! co do moich ud, to widze poprawe i licze, że na koniec będzie jeszcze lepiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-11-12 14:30:48 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: masaże są tam dość spoko, czasem trochę bolą, ntomiast było by wszystko ok gdyby nie ten facet ktory tam na recepcji siedzi czesto i zawraca ciagle glowe. Jest brdzo denerwujacy i irytujcy, powinni to zmienic. Co do efektu ktory mnie zdawala to gladka skora ktora mnie bardzo cieszy. Poprawy co do likwidacji cellulitu srednio widze.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-09 00:00:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na zabiegu, który poleciła mi Pani po badaniu skóry i wow! jestem super zadowolona - zabieg był z jakimś super nowoczesnym kwasem a mimo to twarz wygląda bardzo świeżo. za 2 tyg ide na kolejny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna J dnia: 2013-10-24 20:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten gabinet, bo pomogli w sprawie pryszczy na twarzy. Pani wysłała mnie na specjalne badanie i dopiero wtedy okazało się co mi dolega. Po 7 latach walki wreszcie ktoś, kto się zna na swoim fachu! dziękuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 15:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! wykonałem serie zabiegów na brzuch. Efekty widać po spodniach. Współpraca z personelem bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr M. dnia: 2013-09-11 13:03:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak by gabinet był w porządku nie byłoby negatywnych opinii to chyba jasne :) natomiast gabinet nie jest dobry co sama mogę potwierdzić, bo jestem z niego niezadowolona, a dokładnie z lasera który się tam wykonuje na naczynka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja Moszyńska dnia: 2013-09-03 16:47:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: takie same zabiegi na takich samych maszynach można wykonać w innych gabinetach za 1/3 ceny co jest w tym gabinecie. Nie wspomnę o tym że niektóre Panie które tam wykonują zabiegi są bez wykształcenia w tym kierunku i nie powinny ich wykonywać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2013-08-26 17:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uprzejma obsługa i bardzo kompetentna z przyjemnością chodziło się na zabiegi chociaż do najprzyjemniejszych nie należały. Oprócz zabiegów niezbędna jest i własna kontrola trzeba myśleć logicznie ,że maszyna sama cudów nie uczyni. Myślę ,że jeszcze nie raz skorzystam z usług Instytutu Pięknego Ciała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena Kłósko dnia: 2013-08-23 01:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten salon, bo korzystam z ich usług od 3 lat i jak tylko jestem w Polsce, to zawsze trafię tam na coś miłego. Pani są bardzo uprzejmie i z wielkim szacunkiem podchodzą do klienta, i dletego czuje się tam dobrze i bezpiecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-12 21:38:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety jestem rozczarowana, przychodzilam na jakis taki obszerny pakiet odchudzajacy , troche to kosztowalo, efektu niestety nie ma. I ogromny minus ze z 3 razy byly brudne reczniki co bylo bardzo krempujace. Chcialam poprawic troche sylwetke poniewaz mialam niewielki problem natomiast taki sam efekt jak po tych zabiegach chyba uzyskam masujac sie w domu sama.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2013-07-10 12:08:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: własnie skończyłam zabiegi odchudzające na brzuch i jestem bardzo zadowolona, bo zgubiłam 8 cm w obwodzie!!!! trwalo to 1,5 m-ca ale warto było czekać, bo sama bym nia dała rady. polecam ten salon, bo Panie naprawde znja się na tym co robią
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2013-07-03 15:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam mieszkajac w Koszlinie ,efekty były widoczne juz po kilka zabiegach a po pierwszym od razu poprawia sie nastrój.Obsługa super.Znajomość tematu na najwyższym poziomie....polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2013-06-26 13:25:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, wydalam tam duzo pieniedzy a zabiegi nie pomogly. Rozczarowalam sie poniewaz na konsultacji Pani zapewniala ze beda fajne efekty, dostosowalam sie do zalecen a ubytku wcale nie bylo.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-04-11 20:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zrobiłam 6 zabiegów odmładzających na twarz rf. Efekty są widoczne, bo zmarszczki są mniejsze a przede wszystklim moje chomiki nie straszą. polecam zabiegi focus rf - w promocji cena nie przeraża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-01-22 19:59:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiłam pakiet zabiegów, żeby pozbyć się brzucha. Po miesiącu mam mniej 6cm mniej w obwodzie tali. Specjalnie zmierzyła się przed zabiegami zeby sprawdziź czy będzie efekt i dobrze, bo przynajmniej moge z czystym sumieniem polecić te zabiegi. dostałam zalecenia żywieniowe i najtrudniej było pić tyle ile każą ale przynajmniej nie chciało mi się tak jeść. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2013-01-13 16:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam na swetdelu zniżkowe zabiegi depilacji laserowej. Po pierwszym zabiegu w instytucie zrozumiała dlaczego po poprzednich zabiegach u konkurencji nie widziałam efektów. tam kilka razy przyłożyli głowice i koniec. A tutaj dużo więcej pracy i nic dziwnego, że wreszcie zauważyłam że coś wypadło!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem, bo nie próbowałam
Opinia dodana przez: Helen dnia: 2012-12-01 15:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten gabinet! robiłam tam liposukcję bez skalpela na brzuch. Rewelacja mam 8 cm mniej w obwodzie po 3 zabiegach. do tego miła obsługa a przede wszystkim duża znajomość tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie sprawdziłam, bo nie musiałam reklamować
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2011-12-16 14:49:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją