Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Urbański Instalacje Robert Urbański

Zawód: instalacje c.o. - usługi Hydraulik 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon: 602882617 Kom. 602882617
Adres e-mail: roberto70(małpa)vp.pl
Strona internetowa: www.hydraulik2.republika.pl
Opis działalności: HYDRAULICZNE USŁUGI PODŁOGÓWKA OGRZEWANIE PODŁOGOWE Słowa kluczowe: PODŁOGÓWKA OGRZEWANIE PODŁOGOWE PIEC KOCIOŁ GRZEJNIK HYDRAULICZNE USŁUGI

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 5554
Data utworzenia profilu: 2009-06-18 22:36:06
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-16 16:03:12 

Opinie o Urbański Instalacje Robert Urbański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert to hydraulik z bardzo dużym doświadczeniem. Po wstępnych wycenach instalacji w naszym nowym domku wybraliśmy jego i nie żałujemy , uczciwy , żetelny , zero problemów . Polecam . Zbyszek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zbychu dnia: 2017-07-22 23:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim, którzy poszukują solidnego, rzetelnego fachowca HYDRAULIKA polecam p. Roberta. Wykonał w naszym nowym domu wszystkie instalacje -wodną, grzewczą (w tym także ogrzewanie podłogowe), kanalizację, podłączył wszystkie urządzenia typu piec C.O., a później również wanny, prysznic, umywalki, kibelki itd. Wszystko działa rewelacyjnie i wygląda estetycznie . Zawsze słowny, punktualny, służy radą, posiada dużą wiedzę i dar do tłumaczenia. Namiar na niego dostaliśmy od znajomych, u których również wykonywał kompleksowe instalacje. Byli bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2015-02-05 23:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dlugo szukalam fachowca, ktoremu bede mogla zaufac i udalo sie! Pan Robert wykonywal swoja prace solidnie i czysto w naszym domku wiec warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-01-14 22:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, terminowo, pierwsza jakość wykonania i doradztwo techniczne na wysokim poziomie. Polecam każdemu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2015-01-02 21:33:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec który wykonywał u mnie pełną instalacje c.o. . Naprawdę osoba godna polecenia, bo i doradzi i zakupi odpowiednie materiały, no i przede wszystkim jakość wykonania taka jak oczekiwałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2014-11-30 22:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością wystawiam pozytywna opinie Panu Robertowi za wykonanie instalacji hydraulicznych w moim domu .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2014-03-26 23:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma posiadają wiedzę i odpowiedni sprzęt,duży pozytyw , najlepszy fachowiec na budowie.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: a co to
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2013-09-15 23:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny, fachowiec wykonał całą hydraulikę w moim domu, podłączył piec, ogrzewanie podłogowe, sprawnie i szybko wykonał swoją pracę, jestem zadowolony z jego usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2012-08-06 00:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwukrotnie korzystałem z usług wykonania kompletnych instalacji , najpierw w firmie a póżniej w wybudowanym domu i z czystym sumieniem polecam , żadnych zastrzeżeń, wszystko wykonane zgodnie z terminem i umową ,główne atuty to rzetelność, terminowość wysoka jakość wykonywanych prac, i pełne doradztwo , innowacyjne rozwiązania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-01 16:51:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytałem te opinie i dzięki nim zdecydowałem się na wykonanie instalacji w naszym budynku a teraz wracam by wystawić pozytywa jako zadowolony klijent
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: obyło się
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2011-07-27 23:09:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Roberta , wykonał wszystkie instalacje w nowym budynku, od samego początku pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak -wszystko działa
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2011-03-16 20:33:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! Podłogówka w budynku 280m2,bez nawet jednego grzejnika, instalacja wod-kan, odkurzacz centralny,-wszystko działa bardzo dobrze ,jestem zadowolony z usługi oraz z końcowego rozliczenia za robocizne i przedewszystkim za materiały których cena zgadzała się z wcześniejszą wyceną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Niebyło potrzeby , w razie wątpliwości dzwoniliśmy i otrzymaliśmy fachowe instrukcje ,które poprostu wyleciały nam z głowy
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2010-05-19 23:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dowodem na to jest to że ja już też zaczynam w to
Opinia dodana przez: gal dnia: 2010-03-28 17:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gość zna sie na robocie-u niego niema lipy ,było u mnie kilku psełdo hydraulików ,ale z 9 wybrałem jego ,trafiłem tu przez przypadek,po 8-latach użytkowania ogrzewania podłogowego + Vissman olejowy +kominek z płaszczem wodnym CTM Polonia , żadnych problemów ,jestem w 100% zadowolony ,mój kolega wcześniej wzioł fahmana po którym trzabyło kuć posadzki .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby , okres użytkowania 8-lat
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2010-02-12 22:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme, rzetelnie najpierw wycenili i wykonali instalacje ogrzewania podłogowego,zamontowali grzejniki i podłączyli kominek z płaszczem. Wszystko działa super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wszystko działa jak należy
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2009-06-18 22:41:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją