Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Intratech Ryszard Kosik

Zawód: zabezpieczające systemy  
Adres: Małopolskie, 34-100 Wadowice Mickiewicza 23
Telefon: Kom. 784 518 784
Adres e-mail: biuro(małpa)intratech.biz
Strona internetowa: www.intratech.biz
NIP:
839-147-85-88
Opis działalności: Instalacje elektryczne, instalacje alarmowe, telewizja przemysłowa, systemy oddymiania Słowa kluczowe: oddymianie, kontrola dostępu, elektryczne, alarmowe, Wadowice, małopolska

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 0% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2124
Data utworzenia profilu: 22.03.2010 19:11:49
Data ostatniej aktualizacji: 11.03.2011 17:12:00 

Opinie o Intratech Ryszard Kosik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie prac wykończeniowych w mieszkaniu 52 mkw. Solidnie, czysto, może troszkę za długo ale wynik ostateczny OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze brak, ale poinformuję o nich
Opinia dodana przez: Adrianna R. dnia: 20.02.2011 15:55:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostawa wraz z montażem kamer przemysłowych i instalacji alarmowej. Polecam, firma dobrze poukładana i i niedroga. Więcej takich
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: dnia: 06.02.2011 15:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa systemu TV SAT. Czysto i fachowo. Polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Naprawiane było po imś
Opinia dodana przez: Klient dnia: 05.12.2010 18:41:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż alarmu bezprzewodowego, szybko i solidnie.Polecaam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jescze nie było
Opinia dodana przez: Molenda K. dnia: 13.04.2010 09:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonano dla mnie monitoring sklepu, trochę drogo ale zrobione bardzo rzetelnie. Polecam szczególnie doradztwo, jest super. Gorąco polecam współpracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Była zgłaszana awaria kamery, wymieniono na nową kamerę
Opinia dodana przez: Adrian W. dnia: 31.03.2010 20:19:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wkonano dla nas remont salonu sprzedaży. Jak najbardziej fachowo i w terminie. Polecam współpracę z Intratechem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na chwilę obecną brak uwag, zobaczę co będzie potem
Opinia dodana przez: Adam Walczak dnia: 22.03.2010 19:14:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją