Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Duo s.c.

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Małopolskie, 32-600 OŚWIĘCIM oświęcim
Telefon: .................
Adres e-mail: biuro(małpa)duokuchnie.pl
Strona internetowa: www.duokuchnie.pl
Opis działalności: meble na wymiar: kuchenne, biurowe,szafy Słowa kluczowe: meble kuchenne,kuchnia,studio kuchenne,meble na wymiar,meble biurowe,szafy wnękowe

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x 1x
Ceny usług: 60% niskie 3x 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 6869
Data utworzenia profilu: 2011-02-25 14:56:19
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-25 14:56:19 

Opinie o Duo s.c.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Duo Kuchnie. Pani Wioletta - bardzo profesjonalna obsługa w każdym calu.Monterzy znają się na swojej pracy - zawodowcy.Szef firmy powinien jednak brać przykład z pracy swojej żony i monterów oraz powinien mieć zakaz kontaktu z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wacek dnia: 2017-10-14 19:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam każdemu Duo Kuchnie. Wykazali się dużym profesjonalizmem na każdym etapie wykonania projektu. Od fazy przygotowawczej, gdzie Pani Basia wykazała anielską cierpliwość nanosząc ciągle nowe poprawki, aż po montaż. Przyjeżdżają fachowcy z potrzebnym sprzętem i wykonują usługę szybko, sprawnie i czysto! Bardzo dziękuję i serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2017-04-07 21:50:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Duo z Oświęcimia jest bardzo solidną firmą. Polecam ich jak najbardziej. Zamówiłam u nich kuchnie i jest prze piękna. Sama napewno bym jej tak funkcjonalnie nie zagospodarowana. Panie poradzą sobie z każdym trudnym rozwiązaniem ?? ,a panowie całą kuchnie zamontowali u mnie w jeden dzień.Ogólnie bardzo sympatyczna zaloga.POLECAM JAK NAJBARDZIEJ SĄ WARCI SWOJEJ CENY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa. dnia: 2016-12-21 22:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PERFEKCYJNA PRACA MONTERÓW _ PANOWIE ZASŁUGUJĄ NA POCHWAŁĘ OBSŁUGA W BIURZE KLIENTA _ 100%ZADOWOLENIA OGÓLNIE _ POLECAM USŁUGI TEJ FIRMY PANIE " SZEFIE " _ PAN I CAŁA PANA ZAŁOGA _ JESTEŚCIE SPECJALISTAMI W SWOIM " FACHU " WARTYMI POLECENIA I ZAUFANIA . TAKICH PRACOWNIKÓW _ TYLKO POGRATULOWAĆ _ CO CZYNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: " mężatka " dnia: 2016-07-11 20:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam profesjonalna obsluge firmy. Wspaniali stolarze montujacy meble. Wspaniala i bardzo pomocna obsluga biurowa wraz z planowaniem i wizualizacja. Nie mozna pominac szefostwa ktore rowniez jest zainteresowane aby wszystko bylo do porzadku zfinalisowane. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria Kalipciyan dnia: 2015-09-01 10:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma.Pełny profesjonalizm.Terminowość.Mimo że robiłam tylko mały aneks kuchenny to firma spisała się na medal.Firmę poleciła mi znajoma i ja też w 100% mogę poleci. Można negocjować ceny gdzie w innych firmach nie było o tym mowy.Panowie którzy montowali kuchnię bardzo mili, grzeczni i uczynni a przede wszystkim baaardzo dokładni.Jeśli chodzi o cenę to zrobili najtaniej a w kilku firmach robiłam wycenę kuchni.Podziękowania dla Panów monterów i szefostwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina R. dnia: 2015-06-01 22:51:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Z czystym sumieniem polecam Państwu tą firmę. Kuchnię montowali u mnie przed świętami 2014. Obawiałam się o termin ale wszystko odbyło się bez przykrych niespodzianek. O jakość wykoniania byłam spokojna bo firmę miałam z polecenia od rodziny i widziałam panów pracę. Efekt końcowy bardzo mi się podoba. Dziękuję za współpracę i pozdrawiam ekipę Duokuchnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2015-01-22 22:02:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż kuchni miałam w marcu długie terminy wiec warto wczesnuej zaczac ustalać. panie w studiu przesympatyczne (bo jest ich trzy) przygotowały dużo projektów ciekawe pomysły. Wykonanie naprawdę na wysokim poziomie mebke mam z lakieru jasniutka kuchnia z granitowym blatem pięknie wyszło:) ceny normalne. Ja jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jak narazie nie bylo tskiej potrzeby
Opinia dodana przez: zuza dnia: 2014-07-30 07:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2014-03-04 21:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Jestem świeżo po montażu kuchni. Dziś panowie skończyli i jak na razie nie mam zastrzeżeń. Poszło bardzo sprawnie. Kuchnia bardzo mi się podoba. Nie zmieniła bym nic ... jeszcze ;) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: mam nadzieję że obejdzie się bez ;)
Opinia dodana przez: Wandzia dnia: 2014-02-04 21:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma. Profesjonalna na każdym etapie realizacji.Polecam i pozdrawiam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roksana Głuszec dnia: 2013-06-11 06:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Dziękujemy za pomoc w podjęciu decyzji. Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania i Romek dnia: 2012-04-04 22:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Sprawdzona. Mały poślizg w terminie ale zrekompensowany ;) Pozatym wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janek G. dnia: 2012-03-14 23:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia bardzo pozytywna. Przed wykonaniem mebli w tej firmie zasięgnąłem opinii na tym forum dlatego teraz dziękuję jego użytkownikom za pomoc a zarazem potwierdzam fachowość całej ekipy Duokuchnie. Nie mam zastrzeżeń związanych z obsługą i wykonaniem mebli. Koszt wydaje mi się adekwatny do całości oferowanej usługi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jak na razie brak
Opinia dodana przez: Krzysztof G. dnia: 2011-12-15 20:40:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam sie z poprzednia opinia w 100% panie bardzo cierpliwe:) meble wykonane bardzo profesjonalnie,ciesze sie że na nich trafiłam choć przypadkiem bo trochę schowani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby jak narazie
Opinia dodana przez: beata dnia: 2011-05-01 19:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: meble na wysokim poziomie, miła i sympatyczna obsługa, panie maja wyjątkową cierpliwość(jestem nie zdecydowana a ani przez chwile nie poczułam zniecierpliwienia). widać że maja doświadczenie, fachowe doradztwo i przyjemne omawianie projektu-projekt bardzo dobrej jakości. realizacja zgodnie z terminem umowy. jestem bardzo zadowolona. polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pola dnia: 2011-02-25 15:04:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją