Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

A&D Serwis Europejskie Centrum Serwisowe Łącki Daniel

Zawód: komputery - naprawa, serwis Elektronik 
Adres: Dolnośląskie, 51-162 Wrocław Długosza 33
Telefon: 71 782 11 51 Kom. 601 784 769 Fax: 71 787 23 02
Adres e-mail: info(małpa)aid-serwis.com.pl
Strona internetowa: www.adserwis.com
NIP:
894-119-21-77
Opis działalności: Profesjonalne naprawy laptopów, notebooków/netbooków. Lutowanie BGA/Reballing Endoskopowa Inspekcja BGA. Naprawy monitorów, kart graficznych, płyt głównych, zasilaczy ups, elektroniki dla przemysłu. Słowa kluczowe: naprawa laptopów, serwis laptopów, inspekcja bga, endoskopowa inspekcja bga, naprawa notebooków, serwis notebooków, naprawa monitorów, serwis monitorów

Ocena: 96% pozytywna 131x 5x

Jakość usług: 97% wysoka 131x 1x 4x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 129x 4x
Ceny usług: 99% niskie 124x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 136
Ilość odsłon profilu firmy: 11336
Data utworzenia profilu: 2011-02-21 00:13:21
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-21 00:13:21 

Opinie o A&D Serwis Europejskie Centrum Serwisowe Łącki Daniel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, mili ludzie, świetni i pomocni fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2018-04-02 17:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, świetni fachowcy, Panowie znają się na tym co robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2018-03-18 09:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemnie jest korzystać z usług firmy, w którym obsługa zna się na rzeczy (bardziej niż ja;). Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żak dnia: 2018-01-22 21:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, świetny serwis, mili ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karollina dnia: 2018-01-20 13:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, świetny serwis, pomocni, mili, sympatyczni fachowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baeta dnia: 2018-01-10 11:01:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szybka i sprawna naprawa laptopa MacBookPro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-12-31 15:05:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy serwis w Polsce i to nie żadna przesada. Naprawiałem kilka urządzeń zawsze pełny profesjonalizm i fachowość. Narzekają chyba tylko malkontenci i konkurencja. Polecam w 100%, nigdy się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2017-12-31 14:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szybka i sprawnie wykonana naprawa, miła i przyjazna obsługa klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2017-11-01 17:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, świetny serwis we Wrocławiu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2017-10-17 10:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa która wie czym się zajmuje, jak naprawiać sprzęt to tylko u nich odradzam domorosłych specjalistów, ja naprawiałem u przysłowiowego Kazia Złota Raczka, a na sam koniec wylądowałem u nich z małym problemem który rozwiązali w symbolicznej cenie. Pozdrawiam załogę A&D dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jak reklamacja ;-)
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-14 22:46:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiałam laptopa w A&D serwis i jestem zachwycona profesjonalizmem , jakością usług oraz wnętrzem samego serwisu. Super, że mamy we Wrocławiu takie firmy na Europejskim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-10-14 17:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry serwis blisko centrum, miła obsługa. Korzystałam wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzywka dnia: 2017-10-13 07:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma A&D Serwis jak najbardziej godna polecenia. Błyskawiczna naprawa, bardzo miła obsługa. Jak najbardziej mogę polecić wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kwiatek dnia: 2017-01-28 09:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Udana i szybka naprawa. Miła współpraca. Błyskawicznie i bezproblemowo. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2017-01-13 16:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry serwis, świetni fachowcy, naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 2016-12-26 19:13:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udana naprawa, szybka wysyłka sprzętu po wykonanej naprawie oraz bardzo miły kontakt !!!. Profesjonalizm pod każdym względem.Gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie reklamowałem towaru
Opinia dodana przez: Włodzimierz dnia: 2016-10-23 09:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne zaskoczenie. Świetny czas realizacji i brak jakichkolwiek problemów z naprawą. Jak najbardziej na plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Ramzes dnia: 2016-10-21 21:39:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po naprawie jakos komputer nie przyspieszył. Pomijam durny fakt podawania cen netto dla osoby fizycznej. Moja naprawa w momencie zdania komputera miała być 150 zł, skonczyło sie na 350 zł netto. czyli dla wszystkich osobób prywatnych 430,50 do zapłaty. Szkoda gadać. Panowie operujcie w cenach do zapłaty dla osób prywatnych i nie naciągajcie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: J.P. dnia: 2016-08-01 13:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa przeprowadzona bez najmniejszych problemów, w miłej atmosferze - zero komplikacji i nieporozumień. Zdecydowany POZYTYW dla A&D! Wszystkim życzę takiego podejścia do klienta !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ----------
Opinia dodana przez: Ogrodniczek dnia: 2016-06-20 23:14:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% Pozytyw, doskonały kontakt, szybka i fachowa naprawa. Profesjonalne podejście, serdecznie POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ---
Opinia dodana przez: Kotlarczyk dnia: 2016-06-11 14:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Więcej takich serwisów jak ten. Nic dodać nic ująć, po prostu SUPER SERWIS!!!Polecam!!!Polecam!!!Polecam!!!Polecam!!!Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2016-06-10 21:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielka przyjemnością i z pełną odpowiedzialnością polecam ten serwis. Świetna komunikacja, wysoka kultura osobista sprawiają, że mogę wystawić tylko i wyłącznie MEGA POZYTYW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2016-06-04 08:26:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety FATALNIE. Wysłałem notebooka i przez miesiąc nikt się nim nie zainteresował, nie napisał czy dotarł, czy i kiedy będzie naprawiany. Nic. Dopiero po telefonie nastąpiła próba naprawy. Nieskuteczna. Umówiłem się więc, że notebook wróci do mnie i od dwóch tygodni na niego czekam. Zero kontaktu, zero informacji, zapewne znów gdzieś utknął w Europejskim Centrum nie wiem czego.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Raptorek dnia: 2016-02-13 22:22:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam. Po wysłaniu karty graficznej cisza przez 2 miesiące. Nikt się nie skontaktował. Dopiero gdy sam zatelefonowałem, to okazało się, że karta sobie leży... I nie będzie naprawiona, bo... Bo nie przysłałem całego laptopa! Skoro to taki europejski serwis, to powinni mieć możliwość chyba przetestowania u siebie naprawiane elementy. Po kolejnych dwóch miesiącach i kilku telefonach odzyskałem kartę (nadal niesprawną)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Gal Anonim dnia: 2016-02-07 23:04:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczny kontakt. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Serwis godny polecenia i 100% POZYTYW :) Pozdrawiam i bardzo dziękuję, z taką firmą transakcje to sama przyjemność :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2016-01-11 23:26:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZASŁUŻONY POZYTYW !!! SZYBKO, SPRAWNIE, PROFESJONALNIE. GORĄCO POLECAM ORAZ ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO WSPÓŁPRACY Z TYM SERWISEM. Pozdrawiam i dziękuję Łukasz :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-11-22 16:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług A&D z polecenia znajomego a ponieważ się nie zawiodłem to dalej polecam kolejnym w potrzebie. Poczta pantoflowa to najlepsza forma reklamy !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jakie reklamacje ?? wszystko działa !!
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-11-21 15:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z naprawy i obsługi, laptop w 100% sprawny, bez defektów, wszystko jak w najlepszym porządku. Szybka wysyłka sprzętu po naprawie, towar starannie zabezpieczony do wysyłki. Polecam wszystkim a&d serwis- jestem bardzo zadowolony z usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ---
Opinia dodana przez: Roman Matuszczak dnia: 2015-11-20 04:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa ,podejście do klienta z pełnym szacunkiem. Laptop naprawiony po Tygodniu czasu tak jaki był przewidywany termin realizacji .Polecam serwis w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zając dnia: 2015-11-02 11:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i sprawna obsługa bez żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-11-01 08:26:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny serwis, przystępny z miłą obsługą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie doświadczyłam na szczęście.
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-10-10 07:41:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W trzy dni została wykonana naprawa laptopa którego odebrałem z jednego z Warszawskich serwisów. Serwisanci zrobili na mnie miłe wrażenie, znają się na rzeczy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-07 06:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostarczyłem mojego laptopa po odbiorze z nieudanej naprawy z pewnego wrocławskiego serwisu, przez grzeczność nie osmaruję i nie podam jakiego. W A&D miłe zaskoczenie, profesjonalna obsługa, przejrzyste zasady. Termin mógłby być trochę krótszy, musiałem się bowiem rozstać prawie na tydzień z moim komputerem ale odebrałem go w wyśmienitej kondycji. Polecam serwis A&D.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2015-01-17 10:41:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, naprawdę dobry serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-01-06 20:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobry serwis, serwisant wyjaśnił problem i dał zalecenia jak uniknąć w przyszłości problemów ze sprzętem. Mój laptop został naprawiony a zaznaczę, że przyniosłem go z innego serwisu który się poddał. Szczerz jeszcze raz w 100% polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2014-11-01 08:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe zaskoczenie, profesjonalizm na każdym kroku. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 2014-06-21 14:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma A&D Serwis naprawiała dla mnie AIO Lenovo-B510. Usterka była ciekawa-komputer przestawał pracować po 15 minutach - "mroził" ekran, rozłączał modem...Urzadzenie naprawiono bardzo szybko - bez zastrzeżeń. Plusem była także wstępna informacja o mozliwych kosztach - przed akceptacją naprawy. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-05-14 12:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: # Data: 20 kwietnia 2014 / 16:36 IP: 94.200.133.* s Ocena: 6 Gorąco polecam firmę A&D Serwis, profesjonalne podejście, bardzo dobry kontakt, ponadprzeciętna gwarancja i super cena usług! Miałem malutki problem ze znalezieniem dobrze ukrytego choć w centrum miasta serwisu, ale po przekroczeniu progu, wiem że jeszcze w razie problemów ze sprzętem tam wrócę ;) jeszcze raz gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-04-21 08:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim , w dwóch serwisach powiedziano mi ze mój laptop po zalaniu nie nadaje sie do naprawy ,a w A&D serwis po tygodniu laptop był jak nowy , jeszcze raz goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-31 18:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szybka i skuteczna naprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2014-02-23 22:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis, fachowa i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2014-02-23 20:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dobry serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2014-01-31 15:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rownież polecam tą firmę. Blisko centrum, parking i szybko wykonana usługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Krzysiek. dnia: 2014-01-25 17:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej z czystym sumieniem Pozytywny komentarz. Naprawa przeprowadzona bardzo sprawnie, takich serwisantów warto polecać. Wiem gdzie się udać w razie potrzeby.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: ---------
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-01-24 18:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej i dokładnej naprawy. Obsługa jest bardzo miła i uprzejma. Polecam serwis za rzetelność, niskie ceny. Odbierając laptopa z naprawy był w stanie, że myślałam o pomyłce. Laptop nie do poznania. Wszystkim serdecznie polecam taki serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysiaczek dnia: 2014-01-11 22:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Mimo świątecznych terminów naprawionego laptopa dostałem błyskawicznie. Szybka przesyłka. Wszystko super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2014-01-11 15:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tej Firmy. Wprawdzie czekałem na naprawę prawie dwa tygodnie to jednak naprawa zakończyła się sukcesem. Zważywszy jednak na fakt, że laptopa odebrałem z innej firmy gdzie nie udało się go naprawić to dobra informacja i nie ma co na termin narzekać. Widać, że firma ma pełne ręce roboty co oznacza, że są fachowcami w swojej dziedzinie i za to ich doceniam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-01-02 11:46:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana matrycy w moim Sony Vaio przebiegła bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie. Do tego za1/3 ceny serwisu autoryzowanego !!!! Solidny kontrahent! Jak najbardziej POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nic
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2013-12-24 10:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem,naprawili mi płytę główną do PC bez problemu a było to przelutowanie mostka południowego i jeszcze tam coś, poradzili sobie dzielnie bez problemu płyta śmiga jak nowa.Naprawdę polecam każdemu i pozdrawiam serwis A&D we Wrocławiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karlos dnia: 2013-12-23 12:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za profesjonalnie wykonaną naprawę mojego komputera i odpowiedz na wszystkie zadane pytania. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: -----
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2013-10-12 10:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Coby się za dużo nie rozpisywać porostu dobry serwis. Najlepszy z jakim się zetknołem w swoim niekrótkim życiu. Ten co nażeka nie spotkał pseudo fachowców. Polecam z czystym sumieniem A&D.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2013-09-21 20:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe zaskoczenie, serwis z klasą na wysokim poziomie. Rewelacja. Kto narzeka to nie teafił nigdy na zły serwis. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Bartek. dnia: 2013-08-19 03:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, nie wiem jak można być nie zadowolonym z tego serwisu. Ci którzy krytykują A&D nie mieli chyba doczynienia z działaniem większości pseudosetwisów wrocławskich i nie tylko. Super serwis, polecam i będę polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mniej niz 0.
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2013-07-24 09:30:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością dokonuje kolejnego pozytywnego wpisu. Szybko i sprawnie przeprowadzona naprawa, rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2013-07-20 12:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafić na dobrego doktora jest równie trudno jak na dobry serwis. A&D to taki dobry doktor dla sprzętu komputerowego. Polecam naprawdę dobry serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2013-07-05 13:21:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny serwis we Wrocku. Czekam na wygraną konkursową :-). Nr. Plomby konkursowej: 0012143. Polecam Malwina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2013-06-19 19:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i sprawna obsługa, odebrany laptop śmiga aż molo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2013-06-18 12:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna i szybka naprawa, miła i fachowa obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2013-06-07 19:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, naprawa laptopa przebiegła szybko i bezproblemowo. Lepiej powieżać sprzęt profesjonalistą takim jak fachowcy z A&D niż oddać sprzęt w niepowolane ręce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Niema i niebędzie :-)
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2013-06-01 16:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja!!! Naprawa przebiegła szybko i sprawnie, po naprawie otrzymałem e-mail z informacją o zakończeniu przebiegu naprawy. Super Serwis na europejskim poziomie. Rewelacja Polecam Witold.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2013-05-25 19:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry serwis polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-05-12 16:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem z Wrocławia ale postanowiłem nie ryzykować z oddawaniem mojego laptopa na moim jeleniogorskim rynku, znajomi mieli problemy. Cieszę się ze swojej decyzji, szybko sprawnie i konkretnie. Tak powinny wyglądać wszystkie serwisy w Polsce. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2013-05-06 06:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny serwis szkoda tylko, że nie bliżej Legnicy. Ale w sumie to nie problem teraz wszystko można wysłać firmą kurierską. Niestety ale ja skożystalem zgodnie z przysłowiem Polak mądry po szkodzie. Pierwszego laptopa zepsuł do reszty mi lokalny serwis. Drugiego wysłałem do a&d. Naprawa szybka i skuteczna. Pełna wyczerpująca informacja o przebiegu naprawy. Polecam Wiktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dobrej pory wszystko ok.
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2013-04-30 19:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały serwis, wszyscy powinni brać przykład z firmy A&D. Wysoka jakość oraz dobry kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Witek dnia: 2013-04-28 18:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiałem w A&D moją toshibe cosmio. Wprawdzie naprawa trwała prawie 10 dni ale zakończyła się pęłnym sukcesem. Na uwagę zasługuje fakt, że dwa inne serwisy nie dały rady. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-04-04 18:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za szybkie i profesjonalne podejście do tematu napraw dostarczonych 2 laptopów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2013-03-22 19:57:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna ocena dla megasprawnego serwisu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-17 17:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega pozytyw, interesy z tym serwisem to sama przyjemność. Szybko i sympatycznie przeprowadzona naprawa!!! Z pełną odpowiedzialnością zachęcam wszystkich do współpracy z tym Serwisem .Pozdrawiam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -----
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2013-03-17 11:30:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czekałem ponad rok na sprawdzenie karty...dopiero po telefonie po pół roku okazuje się, że niby sprawdzona i działa haha kpina...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-03-16 17:52:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, serwis na wysokim poziomie a przy tym 1/4 ceny autoryzowanego serwisu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2013-03-15 18:18:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Serwis przesympatyczni ludzie. Naprawa wg wcześniej ustalonej telefonicznie ceny, żadnych ukrytych kosztów, rzeczowe i fachowe porady. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie było i mam nadzieje, że nie będzie :-)
Opinia dodana przez: Maciej Zielonka dnia: 2013-03-08 18:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna naprawa dziękuje i polecam serwis ad
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nic.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-28 20:07:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę najlepszy serwis w mieście. Nie ryzykuj tak jak ja, oddałem laptopa do pierwszego lepszego serwisu bo blisko i odebrałem w gorszym stanie niż przynioslem z informacją nie do naprawy. Na szczęście trafiłem na fachowców z A&D którzy uratowali mój sprzęt. Polecam z czystym sumieniem Zbigniew.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: --------
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2013-02-18 10:06:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku 100% satysfakcji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-02-03 20:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry serwis, profesjonalna obsługa, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2013-02-02 22:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści w 100%. Naprawili sprawdzili jak zapobiegać w przyszłości kolejnym usterką. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -------
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2013-02-02 18:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wprawdzie naprawa mojego laptopa trwała ponad dwa tygodnie ale i tak wielki szacunek dla firmy. Dostarczyłem laptopa do którego zaglądali fachowcy z dwóch konkurencyjnych serwisów. Udało się przywrócić go do życia dopiero w A&D. Polecam, nie oddawajcie sprzętu w niepowołane ręce korzystajcie z polecanych firm takich jak A&D Serwis z Wrocławia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-01-29 17:31:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług tej firmy już kilkukrotnie i nigdy się nie zawiodlem. Profesjonalnie i bez zastrzeżeń polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2013-01-16 20:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry serwis, fachowa i profesjonalna obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ----
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2013-01-13 16:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne wrażenie wywołał we mnie ten serwis. Nie przypuszczałam, że tak mogą wyglądać tego typu firmy w Polsce. Polecam Dagmara.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ---
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2013-01-06 14:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa pomoc przy ozywieniumojego Sony Vaio. Polecam ten serwis z czystym sumieniem. Bartek z Wrocławia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji.
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2012-11-29 08:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za skuteczną pomoc przy usuwaniu awarii mojego notebooka. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-10-06 15:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i sprawna obsługa serwisowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2012-10-02 14:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś odebrałam laptopa po błyskawicznej i fachowej naprawie. Do pełni szczęścia brakuje wygranej w konkursie. Nr plomby konkursowej: 0040896. Pozdrawiam Magda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-09-22 20:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc przy awarii mojego laptopa zakończona sukcesem. Świetny kontakt fachowe doradztwo. Polecam Michał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak.
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-09-16 18:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laptop dostarczony, naprawiony. Tak jak być powinno polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2012-09-16 15:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku wykonana usługa zakończyła się pełnym sukcesem tak więc z całą pewnością mogę dołączyć do grona zadowolonych klientów. Cyprian.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cyprian dnia: 2012-09-16 10:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcje z takim kontrahentem to sama przyjemność . Wszystko przebiegło wzorowo, szybka naprawa miła atmosfera, doskonały kontakt, zero problemu, poważne i odpowiedzialne podejście do sprawy. GORĄCO POLECAM TEN SERWIS!!! Wiktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2012-09-15 22:14:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Serwis na pierwszy rzut oka robi dobre wrażenie. Widać, że posiadają profesjonalny sprzęt, ale jednak skupieni są na ilości klientów. Na naprawę przyszło czekać mi ponad 2 tygodnie. Dzwoniłem również po 10 dniach i laptop jeszcze nie był nawet sprawdzony, a o zakończeniu naprawy dowiedziałem się dopiero po kolejnym telefonie (nikt nie powiadomił wcześniej). Do serwisu oddałem zalanego laptopa i otrzymałem na koniec informację, że nie da się go naprawić – płyta główna przegniła. Laptop oddałem 2 dni po lekkim zalaniu, więc w mojej ocenie płyta przegniła po tak długim okresie oczekiwania na naprawę. W serwisie powinni wiedzieć, że po zalaniu ważna jest szybka interwencja.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Wrocek dnia: 2012-09-13 20:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromną przyjemnością polecam A&D serwis, mili Panowie sympatyczni z poczuciem humoru uzdrowili mojego laptopa za co jestem niezmiernie wdzięczna. Z pełną odpowiedzialnością polecam Marta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jakiej reklamacji. ???.
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-09-09 18:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałam mojego laptopa do firmy A&D po zapoznaniu się z wieloma pozytywnymi opiniami na forach oraz portalach internetowych. Jestem bardzo zadowolony ze świadczonej przez tą firmę usługi. Wysoki poziom kultury i wiedzy pracowników A&D jest naprawdę imponujący. Jedyne czego mógł bym sobie życzyć to krótszy termin, musiałem bowiem rozstać się z moim laptopem prawie na tydzień. No ale jesli ktoś jest dobry to ma dużo klientów, więc uważam, że warto było poczekać. Polecam Witold.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2012-09-01 14:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna i bez najmniejszych zastrzeżeń przeprowadzona naprawa toshiby satelite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-08-27 20:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością polecam tą niezwykle profesjonalną firmę. W jednym miejscu udało się zgromadzić fachowców z najwyższej półki a do tego czysto schludnie i przyjemnie. Byle tak dalej tylko pozazdrościć, to nie tylko europejski ale i światowy poziom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -----------------------
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2012-08-26 09:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny serwis polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-08-22 18:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tani i dobry serwis, za wymianę klawiatury z roczną gwarancją zapłaciłem 130zł. Przy cenie jaką zaoferował mi autoryzowany serwis 380 zł oferta A&D jest bezkonkurencyjna. Polecam Łukasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ----------
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2012-08-05 05:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny + odemnie dla fachowców z dlugosza. Tym razem za pomyslną naprawę telewizora Samsung 50.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak na tą chwilę.
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2012-08-03 06:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma, wspaniali ludzie, super polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-08-02 08:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjęcie, naprawa, wydanie, dobry czas lokalizacja oraz Polskie niskie ceny czyli tak jak powinno być. Dla mnie super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-07-31 08:39:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie rownież serwis przeprowadził skuteczną naprawę, choć liczyłem na nie co krótszy termin. Ale na koniec przy odbiorze wymienili twardydysk na nowy w cenie naprawy. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, wiem gdzie się udać w przypadku awarii sprzętu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2012-07-28 17:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz. Idealny i profesjonany serwis. Doskonały kontakt @!! Polecam każdemu komu zależy na idealnych transakcjach!!!! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było.
Opinia dodana przez: Krzysiek. dnia: 2012-07-25 15:46:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe zaskoczenie, że tak wyglada serwis. Zazwyczaj kojarzył mi się z brudem i opryskliwymi ludźmi. A tu niespodzianka, czysto miło i przyjemnie, 100 % satysfakcji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było i mam nadzieje, ze tak pozostanie.
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-07-20 23:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, blisko centrum, parking na miejscu, ceny rozsądne, terminy krótkie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-20 02:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serwis A&D za sprawnie wykonaną naprawę laptopa hP. Bartek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-18 20:30:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje Panom Serwisantom za błyskawiczną naprawę mojego laptopa na dzieńprzed urlopem. Już muslałem, że czeka mnie niespodziewany wydatek a tu miła niespodzianka w 10 minut fachowcy przywrócili go do życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2012-07-15 10:09:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie zakończona naprawa hp mini, polecam serwis Przemek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2012-07-06 19:40:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa laptopa Sony Vaio 14 polegająca na naprawie płyty głównej zakończyła się sukcesem. Terminowe i szybkie załatwienie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Bartosz Nowak dnia: 2012-07-04 12:39:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczna wymiana matrycy w przemiłej atmosferze , dziękuję i pozdrawiam fachowców z A&D. Tomek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz. dnia: 2012-06-21 20:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna naprawa monitora Nec Syncmaster 22. Fachowa obsługa oraz profesjonalne doradztwo, polecam. Tomasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz S. dnia: 2012-06-09 17:25:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe i Pełne Profesjonalizmu Podejście do klienta, bardzo szybko wykonana naprawa wymieniona matrycę w 15 minut na poczekaniu, miły kontakt , 100 % POZYTYW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2012-06-09 15:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Profesjonalne podejście serwisu do tematu i jakość wykonanej usługi pozostawiają po sobie bardzo miłe wrażenie z przeprowadzonej transakcji. Polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-04-28 09:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SERWIS Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI PROFESJONALZMU. RZECZOWY, MIŁY, KONTAKTOWY, A PRZY TYM W 100% PEWNY I GODNY ZAUFANIA. DZIĘKUJĘ ZA ŚWIETNIE WYKONANĄ NAPRAWĘ I PRZEMIŁĄ ATMOSFERĘ. !!!!! SZCZERZE POLECAM !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2012-03-07 20:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczna realizacja naprawy, doskonaly profesjonalny kontakt. Cala operacja przeprowadzona perfekcyjnie. Serdecznie polecam wszystkim ten serwis
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2012-02-23 20:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen konkret, super usługa przemila obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ---------------
Opinia dodana przez: Jaroslaw dnia: 2012-02-22 18:04:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER SERWIS !!!! Jeszcze takiego czegoś nie doświadczylem ? Przelew za wykonaną usługę zrobiłem około godź. 17.00 a przesylkę z naprawionym laptopem mialem u siebie w domu następnego dnia ok.15.00 - REWELACJA !!! Laptop naprawiony czyściutki zaklejony folią ochronną, serwis A&D - PEŁEN PROFESJONALIZM ! Bardzo POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie doświadczyłam reklamacji :)
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2012-02-19 09:07:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super serwis, bezkonkurencyjny. Naprawa laptopa przebiegla wysmienicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2012-01-29 16:04:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa Laptopa dell Inspiron wykonana bez zastrzeżeń poprawnie w przeciągu 6 dni. Polecam Mikołaj
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ---------------------------
Opinia dodana przez: Mikołaj Maj dnia: 2012-01-28 22:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła sprawna i szybko wykonana naprawa monitora Samsung Syncmaster 940.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie wystąpiła
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2012-01-28 16:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę A&D Serwis która jest alternatywą dla drogich autoryzowanych serwisów. W moim przypadku sprawa dotyczy naprawy laptopa HP DV7. Autoryzowany serwis wycenił naprawę na kwotę 1400zł a w A&D naprawa kosztowała 360zł. A do tego otrzymałem 6 miesięczną gwarancję na wykonana naprawę. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2012-01-24 22:00:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny zadowolony klient, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2012-01-21 17:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponownie skorzystałem i jestem bardzo zadowolony, rzetelna firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ----------------------------------------
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2012-01-21 00:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwisów na rynku powstało wiele w ostatnich czasach, aż trudno wybrać w tym mętliku ten właściwy i łatwo o zawrót głowy, gdzie który, a czy naprawiają czy też przekazują do naprawy czy uczciwi itd. Dostałem namiar na A&D od znajomego poczytałem trochę opinii i zdecydowałem się wybrać właśnie tą firmę. Nie zawiodłem się. Na wejściu miłe zaskoczenie, zazwyczaj serwis kojarzył mi się z brudem i bałaganem tu czyściutko i poukładane jak w pudełeczku. Miła atmosfera jasne i przejrzyste zasady. Sama naprawa przebiegła w rozsądnym czasie tj około 6 dni. Rewelacyjna komunikacja dostałem telefoniczną informację o kosztach naprawy a następnie powiadomienie o zakończeniu naprawy e-mailem. Rewelacyjny serwis z życiowym podejściem do klienta. Konkurencja pozostaje daleko w lesie i ma z czego brać przykład. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było jak do tej pory.
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2012-01-18 23:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2012-01-17 16:06:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i profesjonalnie wykonana naprawa, pełny i profesjonalny przekaz informacji, świetna lokalizacja i jest gdzie bez problemu zaparkować. Super klimat i super serwis polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-01-16 18:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczna naprawa monitora LG, super fachowcy rzetelni i terminowi. Polecam, odniosłam naprawdę miłe wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2012-01-07 16:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, łatwy dojazd i jest gdzie zaparkować bez problemu. Naprawa w deklarowanym terminie, powiadomienie o zakończeniu e-mailem. Dla mnie bąba, polecam i pozdrawiam ekipę a&D Nikodem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mam nadzieję,że nie będzie :)
Opinia dodana przez: Nikodem dnia: 2011-12-31 20:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do klienta jak na profesjonalistów przystało. Polecam usługi tej zetelnej firmy z czystym sumieniem. Patryk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-29 18:27:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne wrażenie, świetne podejście do klienta, profesjonalna naprawa, komunikatywność i przepływ informacji na 6. Jak dla mnie mogło by być ciut szybciej czekałem 8 dni ale i tak warto było poczekać. Polecam Damian S.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2011-12-25 19:33:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny serwis, jestem bardzo zadowolony zarówno z wykonanej usługi jak i super niskiej ceny. Naprawiałem w a&d telewizor samsung 42. Autoryzowany serwis samsunga stwierdził ,że uszkodzona jest matryca i nie da się jej naprawić i jedyna forma przywrócenia mojego tv do sprawności do wymiana matrycy na nową w cenie 3500zł. W A&D serwisie udało się naprawić matrycę mojego samsunga w kwocie 380zł. Dzięki temu oszczędności widoczne gołym okiem a do tego półroczna gwarancja polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK REKLAMACJI
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2011-11-01 19:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Blyskawiczna naprawa, komunikatywnosc, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2011-10-15 21:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafna diagnoza, szybka naprawa, a co dla mnie naj to parking. We wrocławiu zaparkować w centrum tragedia a przy a&d pełno miejsc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamcji
Opinia dodana przez: Nikodem dnia: 2011-10-08 09:57:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa, wymiana matrycy na poczekaniu w 15 minut. Niska cena w porównaniu z konkurencją i tylko w A&D matryce posiadali na miejscu. Serwis na 6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-03 20:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa laptopa DV 9000. Próbowałem w konkurencji nie powiodło się w A&D pełen sukces polecam innym nieszczęsliwcą z uszkodzonymi laptopami. W tej firmie widać fachowość i pasję nawet dla takiego laika jak ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: na razie brak gwarancji wszystko działa 1 klasa.
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2011-08-27 17:20:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług tej firmy po zapoznaniu się z wieloma pozytywnymi opiniami na temat ich pracy. Przyznaje również się nie zawiodłem i polecam kolejnym ofiarą usterek sprzętu komputerowego. Laptop Toshiba Satelite oddany do naprawy 08-08-011 odebrany 10-08-2011 naprawa w 100% ok pełne uznanie dla ekipy A&D Serwisu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak Reklamacji
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2011-08-25 16:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa błyskawiczna, a laptop oddany czysty i pachnący rewelacja dla estety !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2011-04-20 21:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Firmę A&D Serwis! Super kontakt, transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie i bez problemów. Jest to Firma jak najbardziej godna zaufania i polecenia innym. Dziękuję za wykonaną naprawę Sony Vaio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Reklamować usługi na szczęście nie musiałem :-)
Opinia dodana przez: Paweł Witkowski dnia: 2011-04-02 16:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, dbałość o powierzony sprzęt szybka i miła obsługa. Serwis godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-21 00:16:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją