Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Azorek-Zwierzomyjnia Katarzyna Kulpa

Zawód: zwierzęta - hodowla Groomer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz Powstańców Wielkopolskich 30
Telefon: Kom. 791391009
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.azorek-zwierzomyjnia.pl
Opis działalności: Strzyżenie, trymowanie, kąpiele kosmetyczne dla psów i kotów Słowa kluczowe: psi fryzjer, groomer, fryzjer dla zwierząt, strzyżenie, trymowanie, kąpiele psów

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3464
Data utworzenia profilu: 2011-01-19 12:30:42
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-19 12:30:42 

Opinie o Azorek-Zwierzomyjnia Katarzyna Kulpa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja psina i ja uwielbiają Panią Kasię profesjonalistka w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sisi dnia: 2012-04-24 19:03:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam Panią Kasię. Jest miła, kompetentna, moje psiaki w ogóle się nie stresują podczas strzyżenia.bardzo dobry fachowiec a mam porównanie do innych fryzjerów. szczerze polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2011-10-19 18:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Azorek jest chyba najlepszym salonem w naszym mieście!! Chodzę z moim psiakiem systematycznie od kilku lat. Psiak ślicznie wygląda, mój portfel nie jest osłabiony po tej wizycie!! I co jakiś czas nawet dostajemy zniżkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-08 20:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani super, byłem już z pieskiem u niej kilka razy. Fachowiec w 100%, pies robiony przez 4h przez co wszystko jest dokładnie zrobione. Cena jak za taką robotę jest super. Naprawdę polecam!!! Nie spotkałem się wcześniej z taką dokładnością wykonywanej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ametys dnia: 2011-03-22 22:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna profesja. Moj pies wygląda teraz bosko a jak pachnie mimo, że minęło już kilka dni. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2011-03-18 11:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła, kompetentna osoba,jako pierwsza ostrzygła moje perskie koty bez usypiania ich do zabiegu,bardzo dobre podejście do zwierząt,pracuje szybko, sprawnie i dokładnie, zwierzaki po zabiegu nie wykazywały żadnych oznak stresu. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hanka Ł dnia: 2011-02-03 10:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna ,miła osoba.Pies zadowolny ,nie zestresowany. Chociaż jestem z drugiego końca na pewno będę tam jeździła.No i przede wszystkim - super niskie ceny !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gustaw dnia: 2011-01-24 22:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna fryzjerka dla psów. Dokładna a przede wszystkim sympatyczna. Z miłą chęcią tam wracamy ja i mój Fafik :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-19 12:32:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją