Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ambiente Salonik Fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 53-332 Wrocław Powstańców Śl. 121/110
Telefon: 717837080
Adres e-mail: ambiente(małpa)mtlsystem.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Salon Fryzjerski Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów,regeneracja zniszczonych włosów, przedłużanie włosów,

Ocena: 71% pozytywna 32x 4x 13x

Jakość usług: 72% wysoka 32x 3x 12x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 42x 1x 3x
Ceny usług: 25% niskie 3x 32x 9x
Ilość opinii w serwisie: 49
Ilość odsłon profilu firmy: 12786
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-12 22:33:19 

Opinie o Ambiente Salonik Fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Salon Ambiente, którego Klientką jestem od kilku lat. Usługa wykonana zawsze profesjonalnie w przyjaznej atmosferze. Panie Grzegorzu -dziękuję za ostatnią zmianę wizerunku (mąż bardzo zaskoczony ;) ).Paragon dostaję zawsze, ale nie zawsze zabieram go z lady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna J. dnia: 2018-10-27 20:20:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kilka razy. Wszystko było ok. Jedno zastrzeżenie dlaczego pani pobierające pieniądze nie daje paragonu....
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dziunia dnia: 2018-10-02 14:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą (blisko od 20 lat), bardzo zadowoloną klientką Pana Grzegorza i teraz Pana Krystiana również. Wysokiej klasy fachowcy, pełen profesjonalizm usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: BM dnia: 2016-03-11 16:40:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzura wybrana przez pana fryzjera postarzyła mnie o jakieś 10 lat. W dodatku chciałam jakiejś porady co do koloru włosów i usłyszałam tylko "ten co pani ma nie jest najgorszy". Dodam, że sama go robiłam i wyszła lekko zielonawa poświata na brązie. Wyglądałam więc fatalnie a nie średnio. Byłam tam raz i więcej nie pójdę. A i jeszcze jedno - panu fryzjerowi niemal było widać rowek w pupie. jak dla mnie brak klasy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ptaszysko dnia: 2016-03-07 14:40:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz w życiu wyszłam w pełni usatysfakcjonowana od fryzjera. Atmosfera niezwykle przyjazna a Pan Krzysztof mega fachowiec!!! Miły, kompetentny. Potrafi świetnie doradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2016-03-01 18:43:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie najlepiej , 50 minut opóżnienia , brak czasu na obsługę klienta
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Antosia dnia: 2016-02-12 15:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, chodzę już od jakiegoś dłuższego czasu do Ambiente korzystam z ich usług często i ani razu nie zdarzyło mi się żebym nie była zadowolona...Bardzo mila obsługa:) Dobrze doradza jeśli chodzi o kolor czy fryzurę ale jak i w kosmetyce jakiego zabiegu domaga się nasza skora. Pracują na bardzo dobrych kosmetykach dlatego POLECAM KAŻDEMU SALON AMBIENTE WE WROCŁAWIU:) I POZDRAWIAM CAŁY SALON:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: AGI dnia: 2015-02-19 11:30:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie robilam prostowanie keratynowe. rezultat? wlosy zniszczone popalone same wypadaja krusza sie i teraz jedynym rozwiazaniem po konsultacji z innymi stylistami jest obciecie sie na chlopczyce.dramat.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-13 16:41:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odrosty miały być w kolorze blond, całość odświeżona. Odrosty zrobiono mi w kolorze paskudnych siwych włosów a fryzura, która miała być super i nie stwarzać problemów to jedna wielka katastrofa.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: byłam tam dwa razy w przeciągu roku i na tym koniec!!!
Opinia dodana przez: cotokogoobchodzipiszejakjest dnia: 2014-07-29 18:18:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy fryzjer we wroclawiu, cudowna obsluga, klimat sprzyja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-11 15:52:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon..masakra.. przyszłam z zamiarem zmiany koloru. Przyniosłam nawet zdjecie po czym sie okazalo ze fryzjer jest slepy.. nie bylo nic kompletnie widac na moich wlosach.. a zmiana miala byc ogromna.. w jakim kolorze wlosow przyszlam z takimi tez wyszlam czyli w naturalnych bo nic nie zrobil.. porazka nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-02 20:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zniechęcona kolejnymi wizytami u pseudofachowców trafiłam w ręce pana Krzysia. 1)pan Krzyś pomógl pozbyć mi się z włosów kolejnego balejażu, które doradzali mi za każdym razem poprzedni fryzjerzy. 2)Podczas kolejnych wizyt moja kondycja włosów znacznie poprawiła się, mimo ciągłego farbowania . 3)Za każdym razem mam piękny, naturalny odcień blondu. 4)Punktualność, otwartość i świetna atmosfera, którą buduje pan Krzyś jest dodatkowym atutem, dzięki którym bardzo polecam wizytę u tak dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-05-27 13:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak zastrzeżeń, miła atmosfera, wesoło i dobrzy fachowcy. Ujarzmić moe włosy to est coś- szacun- wielki pozytyw dla pana Krystiana- "naciągnął się" prostując ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2014-04-02 21:36:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! salon jest mocno przereklamowany,mimo utstalonej godziny poślizgi ok 30 minutowe.Chodziłam do p.Krystiana i nie polecam,fryzura taka sobie,brak czasu dla klienta,włosykrzywo obcięte nie ma czasu na wykonczenie fryzury czułam sie jakby fryzjerzy pracowali tam na ilość a nie na jakość.Nie polecam
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: djola dnia: 2014-02-16 20:17:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbyt mało czasu poświęconego klientowi. Wszystko na szybko. Martwi mnie też brak dezynfekcji przyżądów...Zauważyłam, że mozna się tu martwić o higienę. A przecież żółtaczka itd.. Pracownicy a tym samym właścicel nie zdaje sobie sprawy jakie to ważne. Farba przynajmniej u mnie strasznie swędzi na skórze ostatnio miałam bąble po farbie, straszny ból... Fryzjer personalnie OK
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-12 15:44:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POlecam wszystkim Panią Agnieszkę robienie u Niej paznokcie to niesamowita przyjemnośc i 100 % zadowolenia. Paznokcie są wykonane niezwykle starannie , z zachowaniem zasad higieny ,wykonane nie budzi zastrzeżen , stosuje wysoko jakościowe materialy .To wszystko zapwenia ze paznokcie są ladne ,trwale i super.Z przyjemnością spędzam czas w tym salonie i w towarzystwie niezwykle sympatycznej Pani Agnieszki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 22:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam kiedyś do fryzjera do tego salonu, ale raz zdecydowałam się zrobić też paznokcie i dzięki temu trafiłam do pani Agnieszki - chodzę teraz tylko do niej i nie wyobrażam sobie, że mogłabym ją zmienić na kogoś innego, polecam zwłaszcza zabiegi na twarz z cudownym masażem :)! Sylwestrowy makijaż obowiązkowo zrobię w Ambiente :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2013-12-26 23:20:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten salon jest mocno przereklamowany. Skuszona dobrymi opiniami postanowiłam spróbować pójść do pana Krystiana. Niestety bardzo mocno się zawiodłam. Wizyta (farbowanie i podcinanie) trwała godzinę i 10 minut. Większość przy moich włosach robiła pani z recepcji ponieważ pana Krystian obsługiwał w tym czasie 4 klientki. Zapytał mnie o kawę której nie dostałam - zapomnieli....Miał mi podciąć 1 do 2 cm włosów, a ściął 5. Na następny dzień po umyciu okazało się, że włosy były nierówno obcięte - nawet tego nie potrafił zrobić. Powinnam iść do reklamacji ale już nigdy nie przestępie progu tego salonu. Zdecydowanie odradzam!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem, bo już niegdy tam nie wejdę
Opinia dodana przez: monika dnia: 2013-12-26 18:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam KRYSTIANA REWELACJA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KAŚKA dnia: 2013-12-02 22:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: powiem krótko: w 100% polecam Ambiente no i pana Krzysia oczywiście !! ten chłopak to prawdziwy mistrz. On ma nie tylko wielki fach w rękach, ale przede wszystkim potrafi doradzić...tak jak typowy stylista;) ....no i w końcu wyglądam jak rasowa kobitka;) raz jeszcze POLECAM!! D Dzięki Krzyś ;*
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alka dnia: 2013-10-13 11:33:24 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam u p. ani. bardzo miła kobieta. kiedy nałożyła mi farbę (wcześniej nie zapytała czy rozjaśniamy włosy), moja głowa zaczęła płonąć. zaznaczam, że miałam już rozjaśniane całe włosy, farbuję od dłuższego czasu i nigdy się z takim czymś nie spotkałam. umawiałam się na odrost i tylko odrost został zafarbowany (może to moja wina, ale jestem przyzwyczajona, że zawsze mam farbowaną całość). jak się okazało na szczęście tylko odrost. pani pozwoliła sobie dodać jakiejś płukanki, chyba za dużo, bo byłam siwa. nie pominę też faktu, że farba wypaliła mi na czole dwa kółka. kiedy siwy się spłukał, zostałam z żółtym odrostem (włosy mam brązowe, raczej ciemne), paskiem mi się odznaczał od mojego jasnego blondu. jeśli chodzi o strzyżenie, to miałam tylko lekko podcinane, ale pani fryzjerka nie potrafiła odtworzyć wcześniejszego cięcia. zapłaciłam 150 zł. napiwku nie zostawiłam. cenę uznaję za wysoką, ponieważ chodziłam do hair and body factory (polecam! wystrój na tym samym bardzo dobrym poziomie, więc nie była to pani ela, sąsiadka) i za tę kwotę miałam włosy ścięte idealnie (jarek <3), mimo że zawsze oddawałam się w ręce fryzjera, kolor piękny i saunę (na włosy). [gdyby się ktoś zastanawiał, czemu zmieniałam tak idealnego stylistę fryzur, uciekł z kraju] fajnie, że jest też kosmetyczka. swoją drogą polecam. byłam na manicurze japońskim i był to najlepiej i najdokładniej wykonany manicure tego typu, jaki kiedykolwiek miałam. pójdę jeszcze raz, bo upatrzyłam fryzjera, który może będzie w stanie sprostać moim oczekiwaniom.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: patrycja dnia: 2013-09-10 20:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do P. Grzesia, jest super, pan Krystian mnie mocno ciągnął jak czesał i układał włosy ;/, więc bardzo serdecznie proponuje pójścia do P. Grzesia ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anonim121 dnia: 2013-07-15 20:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja P. Krysianie wielkie dzięki:))))))
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kaśka dnia: 2013-05-14 21:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja dołączam do Franek p.krystiana,ekspresji i fachowości a przytomność szybki,ale starany i dokładny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Keysi dnia: 2012-08-17 23:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też chodzę do Pana Krystiana i jestem bardzo zadowolona. Już 3 lata dba o moje włosy: ścięcie zawsze jest precyzyjne, włosy dobrze układają się przez długi czas....A, że przy robocie pożartuje ....super ....Jak chcę wyciszenia to umawiam się na wizytę do p.ANi na maskę. Ponieważ gabinet kosmetyczny jest też w tym salonie -wystawiam pozytywne opinie zarówno Panu Krystianowi jak i Pani kosmetyczce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2012-06-20 13:25:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam do tej pory byłam zadowolona. Ale od jakiegoś czasu mam wrażenie, że pracuje się tam na akord. Moje obcięcie przez Krystiana trwało niecałe 10 min. W międzyczasie rozmawiał sobie z kolegą nie patrząc szczególnie na to co robi. Jak przyszłam do domu i umyłam włosy okazało się, że włosy obcięte są nierówno..z lewej dłuższe o 1 cm!! Nie zamierzam płacić 60 zł za takie partactwo. Do tej pory było ok. Ale dwie ostatnie wizyty to porażka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-05-13 13:22:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona , chodzę do Pana Krystiana.Z tego co widziałam to warto równiez polecić Pana Krzysztofa, patrząc na jego pracę-nie raz widziałam zadowolone klientki jak wychodziły od niego, a sposób w jaki układał im fryzury wyglądał jakby dopieszczał swoje dzieło.Ja pierwszy raz poszłam do Pana Krystiana i tak już zostało.Jeśli mam zbyt odjechane pomysły związane z moimi wlosami które nie do końca są korzystne dla mnie, to zawsze mi o tym powie i doradzi. Uważam również , że cena za ich usługi nie jest wygórowana.Co prawda nie byłam tam u kobiet ale jakoś większe zaufanie mam do mężczyzn w tym salonie. Miejsce godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-04-17 02:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie!!! To, czego dokonal pan Krzys, nikomu wczesniej sie nie udalo. Trafilam do tego salonu z polecenia (meeeega zadowolone kolezanki). Ciezko bylo im mnie naowic, ale udalo im sie......no i nie zaluje. Pan Krzys to prawdziwy artysta.....wroze mu zagraniczna kariere. Dzieki dziewczyny za namowe, a panu Krzyskowi SZCEGOLNE WIELKIE DZIEKI:) Naprawde szczerze polecam wszystkim. M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M dnia: 2012-03-16 17:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do tego salonu od jakiegoś czasu i w sumie jestem zadowolona, ładnie,miła atmosfera. Polecam Pana K i G ;p jedyne do czego mam zastrzeżenia to,że chciałam równe cięcie,a one zostały pocieniowane...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Złotowłosa dnia: 2012-02-29 13:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty.Strzyżenie rewelacja,włosy pięknie się układają mimo że mineło już trochę czasu:) panowie wielki szacun
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: djola dnia: 2011-10-27 19:44:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona pozytywnymi komentarzami, jakie tutaj przeczytałam, postanowiłam umówić się na wizytę w salonie Ambiente. Ustalając termin, zaznaczyłam, że chciałabym oddać swoją głowę w ręce pani Natalii lub pana Krystiana i nikogo więcej. Powiedziałam, że tych Państwa poleciła mi koleżanka, chociaż w rzeczywistości bazowałam na informacjach, które przeczytałam o nich na tym forum. Jak można się domyślić, tytule mojej opinii, bardzo się rozczarowałam. Generalnie fryzjerów można podzielić na dwie kategorie - tych, którzy wiedzą co robić i znają się na swojej pracy, i tych, którzy zasypują klienta tysiącem męczących pytań: "tniemy?", "zostawiamy?", "skracamy?" itp. Trafiłam do Pani Natalii, która zdecydowanie zalicza się do tej drugiej grupy.Opisałam moje oczekiwania - krótkie włosy, z wyraźną asymetrią po prawej stronie. Wiem,że trzeba konsultować z klientem wprowadzane zmiany,w końcu to jego głowa, ale idąc do fryzjera oczekuję, że to on będzie moim doradcą, a nie ja jego. W efekcie otrzymałam nijaką i kompletnie nieukładającą się fryzurę. Po lewej stronie włosów jest za dużo, są ciężkie i mimo różnych zabiegów przylegają do głowy, natomiast włosy z prawej strony, która miała być niemalże wygolona, są ostrzyżone jak "spod miseczki". Owszem, pani Natalia potrafi opowiadać, czego to ona nie potrafi zrobić, ale z realizacją jest już znacznie gorzej. Powiedziałabym nawet, że bardzo kiepsko. Z całą pewnością więcej nie skorzystam z usług tego salonu. We wtorek idę do pani Sylwii z salonu Belle-Arti, mam nadzieję,że uda jej się naprawić "dzieło" pani Natalii.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2011-10-16 11:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam a ja pierwszy raz byłam u pana krystiana jestem zachwycona dokonał cudu czego nie udało sie zrobic nawet hupalo timowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: olka dnia: 2011-09-12 00:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecić mogę p. Krzysztofa. Świetnie doradzi, dobierze fryzurę, widać, że to jego pasja:) Wspaniały fryzjer.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-23 23:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM NATALIE!!! zrobiła mi super kolor i strzyżenie! jestem baaaaaaardzo zadowolona! będę wracać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2011-08-02 23:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ja byłam dzisiaj u pana krystiana i naprawde polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jola dnia: 2011-07-20 23:55:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hmm nie mam zastrzeżeń do strzyżenia ... fryzura jest ładna i zgodna z oczekiwaniami, fryzjer sympatyczny ... jednak wieczorem okazało się że na szyi (na linii włosów) mam rany po maszynce którą fryzjer równał końcówki.. dokładnie widać ślady po maszynce ... pręgi biegną jak od linijki tam gdzie kończą się włosy. Dopiero wieczorem się zorientowałam i zdezynfekowałam te zacięcia.. Teraz zastanawiam się co z tym zrobić .. bo nie widziałam żeby maszynka była dezynfekowana po poprzedniej klientce (której tym samą maszynką fryzjer skracał tzw. "wygolony bok"). Chyba w poniedziałek pojadę złożyć reklamację... na razie zrobiłam zdjęcia ... po prostu tragedia. Chyba przez tydzień trzeba będzie chodzić w apaszce:( 70 zł za ryzyko zakażenia żółtaczką lub innym paskudztwem oraz oszpecenie ... raczej podziękuję już temu salonowi ... a szkoda bo myślałam że w końcu znalazłam dobrego fryzjera z wyobraźnią :( Być może popełniłam błąd że nie poszłam do polecanego wszędzie właściciela (G.)- niestety termin dwumiesięczny był dla mnie zbyt długi i wybrałam jego "kolegę" po fachu (K.) - żałuję tego bardzo.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: dopiero zamierzam złożyć
Opinia dodana przez: A. dnia: 2011-04-17 10:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam a ja sie nie zgadzam z poprzedniczka trzeba przyznac ze pan krystian pracuje szybko ale dokładnie jestem naprawde wymagajaca co do fryzjerow a on mimo tempa daje rade ale nigdy nie odczolam tam akordu zawsze pare miłych słow kawa prasa doceniam ludz ktozy cenia swoj jak i innych czas w dzisiejszych czasach a kolorysta to on jest rewelacyjnym to przyznaje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ikona dnia: 2011-04-11 13:02:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam do osławionego pana Krystiana skuszona opiniami między innymi z tego miejsca. Niestety nie mogę się pod nimi podpisać. Ścięcie dość przeciętne - trwało w porywach 10 minut, chciałam awangardowa asymetrie, dostałam lekko wygryzionego z jednej strony pazia ;) Jedynym plusem było farbowanie,do niego nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Do tego dodajmy to, że w czasie mojej wizyty pan Krystian zdążył się zająć jeszcze dwiema (!) innymi klientkami. - Być może miałam pecha, albo nie doceniam błyskawicznego tempa siły sprawczej ;) ale bardziej miałam wrażenie pracy na akord, niż rzeczywistego zainteresowania klientem. Podsumowując - nic specjalnego. Takiego samego efektu końcowego mogłabym się spodziewać w zwykłym salonie oszczędzając przy tym połowę wydanej sumy. Nie wykluczam, że wrócę na farbowanie, ale na pewno nie na ścięcie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kropka dnia: 2011-04-08 19:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Natalii. Jestem bardzo zadowolona. Od dłuższego czasu nie mogłam dać sobie rady ze swoimi niesfornymi włosami, żyjącymi własnym życiem. Natalia ścięła mi je tak rewelacyjnie, że nie muszę wkładać żadnego wysiłku w ich układanie. Do tego w nowej fryzurze jest mi bardzo do twarzy, co zauważają również znajomi. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2011-04-06 15:43:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na fryzurze ślubnej u Natalii.Uczesała mnie na stara babę.Kobieta wogóle nie ma wyczucia.za 120ZŁ MIAŁAM NA GŁOWIE JEDNA MASAKRĘ.wróciłam do domu i odrazu umyłam głowę.Rodzina skrytykowała.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-23 20:57:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAŻAJCIE !!! Nie polecam tego salonu gdyż fryzjerka (pani Natalia) zrobiła mi dekoloryzację i spaliła mi włosy teraz wyglądam koszmarnie nie dość że nie ten kolor co chciałam to jeszcze włosy mam jak szczotka do zamiatania podłogi, całe z filcowane porostu koszmar. Teraz muszę co tydzień płacić 100 za rekonstrukcje włosa i dodatkowo chodzić na czesanie bo wogóle ich się nie da ułożyć (jedynie ściąć na łyso). Strzeżcie się tego fryzjera
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Black dnia: 2011-03-18 12:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona ...juz kolejny raz----więc z czystym sumieniem polecam -----ja chodzę do Pana Krystiana, ale obserwowalam pracę innych i też mi się podobało........a i jest tam taki Pan co podczas mycia robi świetny masaż głowy .....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2010-08-10 14:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Natalii na czesaniu ślubnym. REWELACJAAAAA!!!!!!!! Bardzo gorąco polecam. Fryzurka śliczna, wytrzymała do końca, a nawet dłużej :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2010-07-15 21:15:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna robota i bardzo przyjazna atmosfera. Duży plus za lokalizację. Fryzura ślubna wykonana profesjonalnie. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2010-06-14 21:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! za każdym razem wychodzę zadowolona. W salonie panuje bardzo rodzinna atmosfera, a usługi wykonywane są na wysokim poziomie. Jeszcze raz polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2010-05-18 18:25:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłam tam przypadkiem,ale teraz wiem,że będę tam wracać! z salonu wyszłam bardzo zadowolona:) włoski same się układają,nie potrzebuje dużo czasu,żeby je ułożyć. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2010-02-15 21:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne podejście do klienta, zawsze miła obsługa. bardzo polecam ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2010-01-19 23:48:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drodzy fryzjerzy jak wykonujecie swoją pracę to róbcie to lepiej! Proszę!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: fryzjer
Opinia dodana przez: Fryzjer dnia: 2010-01-14 15:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pozytywnie nastawieni na klienta. Doradzają, miła atmosfera.Zawsze jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-02 09:43:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją