Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

www.miraz.eulotka.pl

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Lubelskie, Międzyrzec Podlaski
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Wykończenia wnętrz, remonty mieszkań i domów, oraz adaptacje poddaszy Słowa kluczowe: Wykończenia wnetrz/adaptacja poddaszy/sufity podwieszane/zabudowy gipsowo-kartonowe/Siedlce/Łuków/Międzyrzec Podlaski/Biała Podlaska

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2344
Data utworzenia profilu: 2011-01-11 18:38:37
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-12 19:15:17 

Opinie o www.miraz.eulotka.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość i precyzja w każdym calu. Doskonałe pomysły na aranżację wnętrz. Panowie DZIĘKUJE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie mam
Opinia dodana przez: Adam Matejek dnia: 2013-01-17 16:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma dokładna,niedroga ale ma tez jedną wadę za dużo komentuje podczas pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-30 20:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wielka firma ale doskonale sprawdzają się w wykończeniach wnętrz. Gładzie gipsowe wykonują precyzyjnie a z płyty GK potrafią zrobić cuda (sufity podwieszane wielopoziomowe o różnych zarysach, półki, zabudowy itp.) Prace wykonują bardzo sprawnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie potrzebna. Niema wad.
Opinia dodana przez: Krzysztof Wiśniak dnia: 2011-05-18 23:13:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkałem już wielu "Fachowców":-] Gdyby nie ta ekipa nie wprowadził bym się w terminie. Solidne wykonanie. Polecam. Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Kownacki dnia: 2011-01-13 21:38:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali remont szybko i bez zastrzeżeń. Miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-13 11:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładność i precyzja szybka realizacja zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-12 19:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładność, solidność, precyzja wykonanej pracy - co na dodatek idzie w parze z szybkim wykonaniem
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-11 18:40:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją