Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gadzińska-Świzdor Katarzyna. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-046 Wrocław Sądowa 4
Telefon: 609477289
Adres e-mail: adwokat(małpa)kancelaria-adwokacka.wroclaw.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-adwokacka.wroclaw.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 50% niskie 1x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3256
Data utworzenia profilu: 2010-07-03
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-10 20:41:27 

Opinie o Gadzińska-Świzdor Katarzyna. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a ja tu napisze krótko: wielki talent, ogromna uczciwość , niezwykła fachowość. i urok osobisty....:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: P.J. dnia: 2014-10-14 19:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powinnam się tu wpisać 100 razy albo na czerwono: Pani Mecenas jest doskonałym adwokatem! Nawet sędzia powiedział na koniec,że jest pod wielkim wrażeniem.Żałuję, że moja ostatnia rozprawa nie była nagrywana, bo przemówienie Pani mecenas mówiło by samo za siebie.Była moim adwokatem z urzędu i zanim jej nie poznałam nie spodziewałam się wiele. Ale chcę, żeby wszyscy to przeczytali: niewielu jest adwokatów wynajętych prywatnie, którzy tak oddają serce sprawie, jak Pani Mecenas na sprawie z urzędu.Od moich przeciwników sąd zasądził jej grosze, a ona z uśmiechem pożegnała się ze mną pod salą, zadowolona, że mi pomogła. Przez prawie rok procesu zawsze cierpliwie mnie słuchała,a dzwoniłam do niej bardzo często. Bardzo chętnie zawsze mi wszystko wyjaśniała, umiała przewidzieć jak zareaguje druga strona, tłumaczyła mi co robi i dlaczego. Zawsze pod telefonem, zawsze uprzejma! Pani Mecenas- dziękuję, nie tylko za moją sprawę, za to że Pani JEST!! I wszystkim Panią polecam, bo jest Pani wspaniała!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka "z urzędu" dnia: 2014-06-12 13:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt z adwokatem zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-14 10:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat do niej wracam, ja i moja rodzina, nadal jest pełna zapału, każdą sprawą traktuje jak najważniejszą i pierwszą, jesteśmy zdumieni, że ten entuzjazm i zaangażowanie nie słabną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 2013-11-16 23:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest adwokatem z powołania.Udziela porad prawnych przez około dwie godziny. Bardzo wnikliwie analizuje sprawę,utrzymuje z klientem stały kontakt i na bieżąco informuje, co zrobiła, jakie będą dalsze kroki.Przy tym, jest to bardzo miła i wrażliwa pani.Ręczę za jej uczciwość,zaangażowanie i umiejętności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Z. dnia: 2011-08-26 23:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To Pani Mecenas dzięki której moje życie nabrało sensu i przestałem nienawidzieć adwokatów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: M.K. dnia: 2010-06-24 00:31:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją