Opinie o Meblarstwo Łukasz Stefanik tarnowskie góry Tarnowskie gory

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meblarstwo Łukasz Stefanik

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Śląskie, 42-603 tarnowskie góry Tarnowskie gory Żeromskiego 39
Telefon: 660-412-369 Kom. 660-412-369 Fax: 322844420
Adres e-mail: lukaszstolarz(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.meblestefanik.pl
NIP:
645-216-25-08
Opis działalności: meble na zamowienie uslugi ciecia i okleinowania krawedzi płyt obrzezem ABS Słowa kluczowe: Meble na zamowienie usług stolarskie

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3502
Data utworzenia profilu: 2011-01-06 15:19:56
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-06 15:19:56 

Opinie o Meblarstwo Łukasz Stefanik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem Pana Łukasza jako solidnego, dokładnego i bardzo profesjonalnego fachowca w swojej dziedzinie. Do projektu podszedł bardzo kreatywnie a meble wykonał niezwykle solidnie. Każdy, kto przymierza się do urządzania swojego domu powinien bez wahania wybrać Jego firmę i śmiało powierzyć mu na czas montażu klucze do mieszkania. Jest to jedna z nielicznych firm do których się wraca i które śmiało można każdemu polecić.Ceny są warte jakości i terminowości usług i tak bardzo cennego każdemu świętego spokoju że wszystko przebiegnie bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-12-11 19:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcja w każdym calu!! Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że nie znam bardziej profesjonalnego podejścia do swojej pracy. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz D. - Bytom dnia: 2014-07-20 16:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość wykonywanych usług na najwyższym poziomie. Najlepsi fachowcy jakich jacy przewinęli sie przez moj duży dom.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2014-06-27 20:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy p. Stefanika. Zlecenie zrealizowane w terminie i bardzo solidnie. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zibizab dnia: 2013-12-22 14:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowe doradztwo, co dla mnie było bardzo ważne- bo popełniłabym kilka błędów:), meble super, termin dotrzymany, montaż czysto i schludnie. już mam kolejne zamówienie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 09:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia - szeroki wybór wzorów i kolorów , meble wykonane starannie i porządnie , montaż u klienta również na wysokim poziomie , termin realizacji zgodny z umową - bez najmniejszych opóźnień.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Regina P. dnia: 2011-10-26 17:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejscie do zlecenia fachowa dorada w domu klienta , troche długi termin oczekiwania ale to pewnie przez to ze ta firma ma duzo zlecen , ale cos za cos , wykonanie bardzo wysokiej jakosci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klient dnia: 2011-01-06 15:25:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją