Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Arts-Interiors Piotr Szadkowski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 00-544 Warszawa Wilcza 23/228
Telefon: Kom. 509 191 016
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: glazurnik Warszawa

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3033
Data utworzenia profilu: 2011-01-02 21:13:04
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-02 21:13:04 

Opinie o Arts-Interiors Piotr Szadkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma bez żadnych problemów ani komplikacji przeprowadziła dla nas remont mieszkania bardzo fachowo i terminowo właściciel młody kompetentny i wykwalifikowany z dużą kulturą polecam Antoni Rutkowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni Rutkowski dnia: 2014-11-15 22:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma z pełną odpowiedzialnością godna polecenia.Firma posiada profesjonalne narzędzia do obróbki kamienia jak również ogromną wiedzę i doświadczenie.Firma Arts Interiors Piotr Szadkowski wykonała dla nas okładziny kamienne korytarzy,schodów,sal konferencyjnych oraz łazienek. Silexim ul. Kadrowa 67, 00-910 Warszawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Reszko dnia: 2013-01-09 23:34:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% wystawiamy pozytywną opinię.Firma Arts Interiors Piotr Szadkowski przeprowadziła dla nas kompleksową adaptację mieszkania ze stanu developerskiego "pod sam klucz".Wszystkie roboty przebiegły doskonale z bardzo wysoką jakością oraz starannością,jak również w terminie.Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług świadczonych przez Pana Piotra oraz jego pracowników dlatego z całą przyjemnością wystawiamy pozytywną opinie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz Raczkiewicz dnia: 2012-10-30 20:53:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pijaństwo nie polecam tych fachowców
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WIOLETTA NOWAS dnia: 2012-02-02 15:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Arts-Interiors reprezentowana przez Piotra Szadkowskiego przeprowadziła dla naszej spółdzielni mieszkaniowej kompleksowy remont dwóch klatek schodowych.Firma doskonale wywiązała się ze wszystkich prac objętych kosztorysem.Remont przebiegał czysto natomiast wszystkie prace wykonane zostały w bardzo wysokim standardzie i ustalonym terminie.Z całą przyjemnością wystawiamy pozytywny komentarz oraz pozdrowienia dla Pana oraz Pana pracowników. Spółdzielnia mieszkaniowa przeszłość Warszawa ul.Narbutta 77
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Gronkiewicz dnia: 2011-11-14 19:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą przyjemnością wystawiamy pozytywny komentarz firmie Arts-Interiors Piotr Szadkowski która zakończyła w dniu wczorajszym adaptację lokalu usługowego z przeznaczeniem na sklep sportowy.Firma doskonale wywiązała się z powierzonych im prac.Wysoka kultura osobista doskonała komunikatywność i terminowość szczerze polecamy sklep Veteran ulica Mokotowska 24.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Nowak dnia: 2011-04-20 23:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w 100% godna zaufania oraz polecenia.Wykonywała dla nas adaptacje dwóch lokali usługowych.Zaznaczam iż projekt był skomplikowany i o wysokim współczynniku trudność.Firma świetnie wywiązała z powierzonych im zadań,sprawnie i terminowo wykonała wszystkie prace.Bardzo wysoka kultura pracy,dobra komunikatywność a największą zaletą było to iż firma wykonała kompleksowo wszystkie związane z oddaniem lokalu prace,włącznie z bardzo skomplikowanym projektem oświetlenia a także szeregiem prac malarskich,hydraulicznych,glazurniczych oraz stolarskich.Firma także nieodpłatnie zapewniła transport oraz zakup materiałów,świetny kontakt z architektem bez uwiązywania nas w zbędne szczegóły.Szczerze polecamy uczciwa i solidna firma która obecnie kończy remont całego u naszej znajomej i która również bardzo zadowolona chwali poleconą przez nas firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-31 10:38:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją