Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

remonty mieszkań Krzysztof Pluta

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, Poznan
Telefon: Kom. 501436316
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: remonty mieszkań ogólne Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 22x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 11% niskie 1x 13x 8x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 4623
Data utworzenia profilu: 2010-12-29 14:51:36
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-29 14:51:36 

Opinie o remonty mieszkań Krzysztof Pluta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Krzysztofa - solidnie i zgodnie z ustaleniami. Ceny nie są niskie, ale w obecnych czasach za jakość się płaci! U nas była wymiana instalacji wodnej w łazience po awarii w trybie ekspresowym. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-10-01 21:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonana praca, na szczególną uwagę zasługuje jakość. Nie godzi się na robienie czegoś co może mieć negatywny wpływ na wykonaną pracę. Dużo cennych rad i propozycji rozwiązań. Polecam bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KW dnia: 2017-08-07 13:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof robił u mnie remont całego mieszkania oprócz kuchni: wymiana instalacji elektrycznej, wodnej i kanalizacyjnej, skuwanie starej glazury, kładzenie nowej, gładzenie i malowanie sufitów, przygotowanie ścian pod tapetowanie, zrywanie parkietu i kładzenie nowych podłóg, wymiana drzwi wewnętrznych razem z ościeżnicami. Panowie pracowali we dwóch codziennie od pn do pt od 7 do 17. Nie miałam możliwości zwolnienie mieszkania na cały czas trwania remontu, dlatego bardzo cieszył mnie zostawiany na koniec dnia porządek. Można by było powiedzieć,że postępy w pracach widziałam na ścianach a nie w powstałym bałaganie, bo go po prostu nie było. Wszystko mogłam konsultować z p. Krzysztofem - zawsze mogłam liczyć na poradę jeśli jakieś materiały kupowałam sama. Pan Krzysztof stoi przodem do klienta. Jako kobieta nie muszę znać się na remoncie, dlatego moje koncepcje jeśli były techniczne niemożliwe do wykonania były mi po prostu tłumaczone. Cenę usługi uważam za przeciętną - gdy zbierałam oferty większość ofert miała niższą cenę, ale kilka też i wyższą. Cały remont trwał ok. 2,5 m-ca. Od tego czasu minęło prawie 9 miesięcy i póki co nie mam żadnych zastrzeżeń. Termin realizacji prac wydłużył się o ok. 2 tygodnie ale jak na całe mieszkanie z rynku wtórnego, gdzie nie wiadomo w jakim stanie jest wszystko to, czego na co dzień nie widać, uważam, że tego opóźnienia w ogóle nie było. A ten kto chce terminowości co do dnia, niech sobie sam zrobi remont, a potem wymaga od innych, bo tego nie da się przewidzieć co do dnia ;) Jednym słowem naprawdę POLECEM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 9 m-cy od zakończenia remontu reklamacji brak
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-30 21:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2014-08-29 11:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana dokładnie, bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Zawsze punktualny, przygotowany do pracy. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-06-10 16:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, rzetelnie. Remont z p. Krzysztofem przebiegł bezproblemowo i w sympatycznej atmosferze:)Sam zadba o niezbędne zakupy, doradzi, pomoże a po skończonej pracy pozostawi porządek. Pracujący z nim p. Artur tworzy zgrany duet, który poradzi sobie z każdym problemem. Firma godna polecenia - dziś trudno o tak bezproblemowych, sympatycznych i konkretnych fachowców:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: rewelacja
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-12 22:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof remontował nam całe mieszkanie.Remont odbywał się w bardzo przyjemnej atmosferze. Pan Krzysztof służy fachową radą, sam wie co i jak trzeba zrobić, sam też robi niezbędne zakupy. Starannie zabezpiecza mieszkanie i sprzęty przed zniszczeniem.Pomagał mu równie sympatyczny pan Artur. Duet godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Smak Joanna dnia: 2014-04-12 18:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obawiałam się remontu mieszkania, ale nie było czego! Pan Krzysztof nam świetnie doradził ze wszystkim, mieszkanie wyremontował nam pięknie na czas, polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Reneta Okupniak dnia: 2013-12-21 20:00:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dlaczego Pan sam sobie wypisuje te wszystkie opinie Panie Krzysztofie?
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-13 00:22:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!nic więcej dodać nie trzeba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2013-01-27 16:55:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: iidealny i bardzo dokładny fachowiec!drogi ale warto zaplacic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-01-15 17:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam fachowosc i naprawde polecam ... Komkretna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mieszkaniec dnia: 2012-11-15 03:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podpisuje się pod opinią innych,idealny dokładny fachowiec,polecam głownie PEDANTOM bo Pan Krzysztof taki jest!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-03-31 20:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: perfekcjoniści w tym co robią!godi zaufania!polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2012-02-05 20:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma bardzo kompetentna,bardzo dokładnia,czysta w razie potrzeby dobrze doradzą i zrobią potrzebne zakupy,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2011-09-23 11:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo nie będę się rozpisywał,napiszę krótko PERFEKCYJNIE wyremontowane całe mieszkanie przez Pana K.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2011-08-25 14:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kapitalny remont domu zrobiony na szóstkę z plusem,fachowiec do którego nie można się przyczepić!punktualny,dokładny w tym co robi,pomocny,doradzi jak trzeba dużo można jeszcze pisać...............!polecam Pana Krzysztofa,jakość usług bardzo wysoka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2011-07-25 21:55:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Pana Plutę!kuchnie nam zrobił że gościom dech zapiera,płytki położone pierwsza klasa,w dodatku Pan Krzysztof miły,doradzi jak potrzeba,ma mnóstwo nowych pomysłów,materiał potrzebny zakupi!polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2011-06-25 21:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli ktokolwiek szuka dobrego,dokładnego,solidnego fachowca mogę polecić Pana Krzysia!pomaga i robi zakupy,doradza,cały remont wykonuje bardzo szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-06-09 22:04:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry fachowiec pod każdym względem!czekaliśmy pół roku na termin ale było warto!polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2011-06-04 21:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof zna się na swojej robocie to też wysoko się ceni. Poza drobnymi niedoscagnięciami (malowanie rur i futryn) oceniam jego pracę pozytywnie. Poleciłbym znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ricardo dnia: 2011-05-12 11:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam polecam polecam!cały dom na robił Pan Krzysztof,wszyscy zachwyceni jak płytki położył w łazience,kuchni i na tarasie,nie ma lepszego niż On!my polecamy z zamkniętymi oczami,pełne zaufanie do jego firmy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2011-01-05 11:44:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma Pana Krzysztofa bardzo rzetelna,Pan Krzysztof doradzi,pomoże w zakupach potrzebnych materiałów!swoją pracę wykonuje bardzo dokładnie i szybko!polecam każdemu kto chce mieć pięknie zrobiony remont,u nas wszyscy zachwyceni jego pracą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2010-12-29 14:53:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją