Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA NOTARIALNA MATEUSZ RAJCA

Zawód: Notariusz 
Adres: Mazowieckie, 00-549 WARSZAWA PIĘKNA 24/26A/18
Telefon: 22 629 59 58 Fax: 22 629 59 58
Adres e-mail: rajca(małpa)notariusze.waw.pl
Strona internetowa:
NIP:
526-273-71-93
Opis działalności: akty notarialne, poświadczenia dokumentów, akty poświadczenia dziedziczenia Słowa kluczowe: akt notarialny, sprzedaż mieszkania, działki, darowizna, zamiana, testament, spółki, poświadczenia

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4885
Data utworzenia profilu: 2010-12-23 15:10:55
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-23 15:10:55 

Opinie o KANCELARIA NOTARIALNA MATEUSZ RAJCA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa usługa, notariusz podjął się dość skomplikowanej czynności i wszystko poszło w porządku. Ceny umiarkowane. Kancelaria bardzo elegancka położona w samym Centrum Warszawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lech dnia: 2018-05-10 11:34:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, godna polecenia kancelaria, nieduża, ale przez to z dobrym i starannym podejściem do klienta, odmówiono mi podpisania aktu w innej kancelarii ze względu na późną porę i okres przedświąteczny, pomimo, iż nagliła mnie wypłata kredytu, notariusz przyjął mnie w ostatniej chwili, transakcja została przeprowadzona szybko i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-02-03 10:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, profesjonalna i szyba obsluga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-02 20:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można przychylić się do opinii poprzedników, rzeczywiście dobra i fachowa usługa, przy tym ok czasowo, akt został podpisany na drugi dzień po dostarczeniu potrzebnych dokumentów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-07-18 15:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny fachowiec, na warszawskim rynku oferta nie do powtórzenia. Znakomita wiedza połączona z doświadczeniem. Polecam wszystkim , w szczególności czynności związane z nieruchomościami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Marek Boczkowski dnia: 2012-04-26 16:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna i terminowa usługa. Notariusz o wysokiej kulturze osobistej otwarty na problemy klientów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2010-12-23 15:19:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją