Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Impera Monika Lipińska

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 51-107 Wrocław Chorwacka 23
Telefon: 717259816 Kom. 503655657
Adres e-mail: phu.impera(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.drzwi-impera.pl
NIP:
8951871572
Opis działalności: Montaz drzwi, okien i inne usługi budowlane Słowa kluczowe: drzwi, okna, wymiana, montaż, antywłamaniowe

Ocena: 93% pozytywna 67x 5x

Jakość usług: 94% wysoka 67x 4x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 64x 2x 3x
Ceny usług: 98% niskie 58x 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 72
Ilość odsłon profilu firmy: 6752
Data utworzenia profilu: 2009-09-10 21:41:47
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-20 21:09:18 

Opinie o Impera Monika Lipińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie drzwi z impery są bardzo porządne. Są też dobrze wyciszone!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-07 10:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonania i terminowość a dzisiejszych czasach bywa o to trudno. Profesjonaliści jakich mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania K123 dnia: 2017-09-29 18:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma, mają naprawde dobrych fachowców i dobry jakosciowo towar. Montaż drzwi przebiegł sprawnie, czysto, wszystko idealnie przylega. Ceny warte usługi ale nie wygórowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piorrek dnia: 2017-09-26 20:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taką firmę pozostaje tylko polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-09-04 10:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy, znają się na rzeczy szybko i solidnie wykonali moje zlecenie. Śmiało, polecam ich usługi osobom w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: misiekxd dnia: 2017-08-19 22:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi bardzo szczelne i ciche, zapewniają odpowiednie bezpieczeństwo. Bardzo wysoka jakość wykonania, warta swojej ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2017-08-11 19:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż drzwi przebiegł bardzo sprawnie. Efekt w 100% mnie zadawala. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monia185 dnia: 2017-07-20 22:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam drzwi, których wybór był ogromny. Montaż sprawny. Czas oczekiwania niezbyt długi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna J dnia: 2017-07-12 12:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mojego domu potrzebowałam niestandardowych drzwi. Takie miała firma Impera.Drzwi te spełnily moje oczekiwania i dla tego firmę bede polecać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 2017-07-05 23:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż przeprowadzony w domu jednorodzinnym bez zarzutu. Wszystko sprawnie, szybko i bardzo dokładnie wykonane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wisia dnia: 2017-06-24 14:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, solidna firma. Usługi na najwyższym poziomie. Miła, profesjonalna obsługa. Zlecenie wykonane sprawnie i w odpowiednim terminie w przystępnej cenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angela dnia: 2017-06-19 19:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z sympatycznej i fachowej obsługi w Imperze. Kupowałam u nich okna do których mogłam już na miejscu dopasować odpowiedni kolor rolet i także liczyć na profesjonalny montaż. Firma ma niewygórowane ceny i jest niezwykle słowna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beatka dnia: 2017-06-16 17:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna i rzetelna.Zlecenie drzwi wykonano bardzo szybko.Dobry kontakt z firma.Jestem zadowolona z usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2017-05-17 19:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Impera zakładała drzwi i okna w naszym nowo wybudowanym biurze. Wszystko zrobione pomyślnie i fachowo. Ceny całkiem ok. Chwalę tą firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2017-05-07 08:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność korzystać z usług firmy. Wymieniałem kilka okien i drzwi wejściowe do domu. Profesjonalne odejście do zlecenia, szybka realizacja, znakomity kontakt z firmą na każdym etapie zlecenia. Jestem bardzo zadowolony i na pewno jeszcze skorzystam z usług firmy. Wszystko było i jest OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rawski dnia: 2017-04-14 19:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna i rzetelna zlecenie wykonane na czas na najwyższym poziomie montaż okien odbył się bardzo sprawnie i fachowo. Kontakt bardzo dobry cena przystępna polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystałam z reklamacji
Opinia dodana przez: AnnaEllada dnia: 2017-04-12 20:41:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo się zastanawiałam nad zakupem solidnych drzwi antywłamaniowych plus zamków i po prześledzeniu ofert wybrałam Imperę, która była najbardziej konkretna i posiadała takie drzwi pasujące wymiarami i kolorem. Z mojej strony pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2017-04-05 22:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę. Wymieniali u mnie okna przed zimą. Wymiana została wykonana porządnie, okna są szczelne, dobrze dopasowane, estetyka wykonania też w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie musiałam składać reklamacji.
Opinia dodana przez: Julia G. dnia: 2017-04-01 14:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż drzwi został wykonany bardzo szybko, czysto i dokładnie.Ekipa montażowa bardzo fachowa.Na pewno będziemy jeszcze z tą firmą współpracować na dalszym etapie budowy. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2017-03-18 15:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałam w tej firmie wszystkie drzwi w moim mieszkaniu. Usługa została wykonana fachowo, terminowo i zgodnie z ustaleniami. Nie mam zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2017-03-18 07:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, którą już kilka razy poleciłem znajomym. Rzetelnie i na czas wywołują się z powierzonych im zadań, bez żadnych zastrzeżeń. Cena za usługę nie wygórowana. Bardzo łatwy i przyjemny kontakt z pracownikami. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pat33 dnia: 2017-03-15 08:55:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomy polecił mi Imperę przy zakupie nowych drzwi, bo sam posiada od nich od kilku lat drzwi i bardzo je chwalił. Za jego namową sprawdziłam ofertę Impery i zaklepałam drzwi, które były w bardzo dobrym gatunku i dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia_r dnia: 2017-03-13 21:21:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam u nich drzwi przesuwane i po montażu wszystko pięknie gra. Jak dla mnie to bardzo przyzwoita i rzetelna firma. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta69 dnia: 2017-02-14 14:27:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam państwa. Firmę PHU Impera okna proszę omijać szerokim łukiem okna jakie otrzymalam pochodzą najprawdopodobniej z demontarzu od niezadowolonego klienta ewentualnie ze odrzutu produkcyjnego, wsyawienie okien również to partactwo okne nie trzymają pionu, odwodnienia pozaklejane silikonem, wykończenie po wstawieniu niechlujne. Okna wstawiane jak najpóźniejszą porą aby nie było widać wad oczywiście, gotówka miała być z góry. Na dzień następny zgloszona reklamacja i wizyta "złotoustego" kłamcy firmy. Na dzień dzisiejszy czyli już ponad dwa miesiące od złożenia reklamacjì firma unika kontaktu telefonicznego, listownego. Firma jest zwykłym naciągaczem najlepiej osób starszych i samotnych kobiet ktore sie nie znają. Ale widzę jedno wyjscie i wlascicielom nie podaruje moich ciezko zarobionych pieniedzy. PS Po wizycie nadzoru budowlanego zostala wystawiona negatywna decyzja co do jakosci okien i wstawienia reszte juz bedzie sad zalatwial. PRZESTRZEGAM KAZDEGO PRZED TA FIRMA A POZYTYWNE KOMENTARZE TO WYSTAWIAJA ZAPENE PRACOWNICY FIRMY PHU IMPERA.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zero obslugi reklamacji! Unikanie kontaktu
Opinia dodana przez: Kobieta dnia: 2017-01-19 22:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupno dobrych okien to jednorazowy wydatek na wiele lat i dla tego warto zainwestować. Ja kupiłem w bardzo dobrej jakości i w nowej technologii okna, które bardzo dobrze się sprawdzają zwłaszcza teraz, bo nie przepuszczają zimna. Testowane, sprawdzone, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MariuszD dnia: 2017-01-13 13:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z drzwi jakie mi zamontowali, od momentu zamówienia do momentu realizacji minęły zaledwie cztery dni, po prostu mistrzostwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna27 dnia: 2016-12-22 10:36:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zależało mi na dobrych drewnianych drzwiach i taki produkt mieli w Imperii. Zakupione drzwi są świetne. Dobrze się zamykają i to wszystko było w atrakcyjnej cenie. Ogólnie polacam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: donna dnia: 2016-12-11 14:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Imperze pomogli mi w odpowiednim doborze drzwi wejściowych jak i pokojowych. Bardzo miła i sprawna obsługa, szybka realizacja zamówienia i naprawdę przystępna cena. Warto skorzystać z tej firmy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MagdaL dnia: 2016-11-12 14:36:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sąsiad kupił w imperii drzwi zewnętrzne i tak mi się spodobały. Wiedząc jak wyglądają i w jakiej cenie są, to się w takie drzwi zaopatrzyłam. Firma jak najbardziej w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2016-10-19 16:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Latem wymieniałam drzwi i okna i udało mi się to wszystko dostać w firmie Impera. Za całość nie zapłaciłam dużo, a same produkty są wysokiej jakości i po zamontowaniu wyglądają doskonale. To były dobrze wydane pieniądze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 2016-09-23 23:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorowa firma, wszystko dobrze zrobione, ładne drzwi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria. Kr. dnia: 2016-08-02 05:03:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak się zamawia drzwi na wymiar to logiczne, że tunel powinien pasowac do wymiaru drzwi, otóż nie w tej firmie, owszem w poziomie idealnie a pion albo 10 cm za waski albo 10 za szeroki,,,i zgadza sie, ze szef obrażalski co nie przystoi
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie przyjeta
Opinia dodana przez: saba dnia: 2016-02-12 13:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca, rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą, wzorowe wykonanie usługi montażu drzwi w moim mieszkaniu i mieszkaniu sąsiadki. Szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena.W dnia: 2015-11-24 16:13:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Pan który przyjmował zamówienie totalny gbur! Czekam z 5miesięczną córeczką na montaż dwóch okien od 6.10 i doczekać się nie mogę. Dzwoniąc z numeru kontaktowego nikt nie odbiera aż w końcu z drugiego numeru raczono odebrać mówiąc wieśniackim językiem" noo dobra,w piątek no,zara oddzwonie" i odpowiedzi jak nie było tak ni ma. A cena wcale nie taka niska. Omijać z daleka!
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-28 11:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bo dobrze wszystko zrobili
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Heniu dnia: 2015-03-02 22:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO I SPRAWNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KRZYSZTOF.D dnia: 2015-01-23 11:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-01-14 08:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dobrze więc mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.G dnia: 2014-12-17 10:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi antywłamaniowe wysokiej jakości, przystępna cena i wzorowe wykonanie.Szkoda że w swojej ofercie nie mają rolet materiałowych dzień i noc i musiałem korzystać z innego sklepu.Na drzwiach znają się dobrze,potrafią doradzić jakie drzwi wybrać i jak maja być zamontowane,dla mnie totalnego laika w tej dziedzinie to była ogromna pomoc.Na wiosnę skorzystam jeszcze z oferty okien pcv. Pozdrawiam całą załogę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.Zimny dnia: 2014-12-12 10:04:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w firmę Impera drzwi do całego mieszkania.Na drzwi czekaliśmy 3 tygodnie. Montaż drzwi zajął pracownikom 2 dni. Drzwi zamontowane estetycznie i czyściutko, po montażu zabrali ze sobą stare drzwi i wszystkie pozostałości po montażu pomimo tego że wcześniej tego nie uzgodniłam gdyż wypadło mi to z głowy, miła niespodzianka.Drzwi dobrze wykonane, producent wewnętrznych to Erkado a zewnętrznych Delta, żadnych zastrzeżeń,no mogły by być tańsze.Ogólnie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda.S dnia: 2014-12-02 19:22:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przy wycenie i pomiarach wszystko okey zachwalali co to nie dadzą i jakie rabaty udzielą. Drzwi faktycznie po ok.1,5 tygodnia przyjechali montować i się zaczęło. Najpierw pomylili drzwi po 2 godzinach udało się wymienić choć szef do którego dzwoniliśmy uważał ze nie ma znaczenia jak się otwierają (jak płace to chcę mieć takie drzwi za jakie zapłaciłam). Pracownicy koszmar przy demontażu futryn pouszkadzali połowę ścian, nie wspomnę już jak tynkowali wszędzie tynk podłogi się doszorować nie mogłam, partacze jednym słowem. W cenie miałam dostać klamki pasujące do pozostałych drzwi (przybliżone) oczywiście klamek nie mieli do drzwi wewnętrznych pracownik pojechał kupić do Castoramy chyba wybrał z najtańszej polki z innej parafii krzywo przykręcił je jeszcze na dodatek, ale jeszcze to mogłam wytrzymać. Ale jak czekamy 3 tygodnie na zapłacony próg w kolorze drzwi wejściowych a szef po wielu rozmowach telefonicznych łaskawie przysłał pracownika który nam przykleił deskę zwykła do drzwi i to w innym kolorze to jest już szczyt. Szef miał przyjechać osobiście i sprawdzić co nam przeszkadza w progu za który zapłaciliśmy czekamy możne kiedyś się zjawi. nie polecam formy drzwi możne i dobrze wykonane ale montaż i załatwianie spraw poprawkowych koszmar.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tragedia do tej pory nie mozemy sie doprosić poprawek będzi ejuz 3 tydzień
Opinia dodana przez: agea dnia: 2014-11-29 09:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna obsługa handlowa w sklepie na chorwackiej, rewelacyjny szybki kontakt zarówno telefoniczny jak i mejlowy.Polecam wszystkim firmę Impera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz S. dnia: 2014-11-27 10:15:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRA FIRMA. SUPER DRZWI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DANKA dnia: 2014-09-22 09:07:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w tej firmie okna i drzwi do całego mieszkania. Jestem bardzo zadowolony zarówno z okien jak i drzwi. Wszystko przebiegło sprawnie szybko i czyściutko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Orzechowa Wrocław dnia: 2014-09-09 20:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z ZAMONTOWANYCH DRZWI ZEWNĘTRZNYCH DO MIESZKANIA.SZYBKO , CZYSTO I SOLIDNIE.DOBRZY FACHOWCY KTÓRYM NIE MUSIAŁEM PATRZEĆ NA RĘCE GDYŻ OD POCZĄTKU MONTAŻU BYŁO WIDAĆ ŻE WIEDZĄ CO ROBIĄ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARIAN.W dnia: 2014-08-20 08:41:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony.Wysoki poziom obsługi, zaczynając od sprzedaży i pomocy w wyborze drzwi, a kończąc na profesjonalnym montażu.Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę wszystkim, na pewno się nie zawiedziecie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieszkaniec Inowrocławskiej dnia: 2014-08-08 07:47:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziły się nasze oczekiwania,byliśmy w wielu firmach montujących drzwi ale w IMPERA to było to o co nam chodziło. Wysoki profesjonalizm i zaufanie od samego pomiaru do zakończenia montażu.Każdemu mogę polecić tę firmę z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością, że nie będzie zawodu i wstydu. DZIĘKUJEMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H.G. dnia: 2014-06-28 18:00:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beznadziejna robota pracownika a szef na to nie reaguje i nie można się doprosić aby usterki zostały poprawione.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Beznadziejna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-27 11:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w tej firmie 5 sztuk drzwi pokojowych łącznie z futrynami regulowanymi i drzwi zewnętrzne antywłamaniowe Delta Premium. W pełni fachowe i profesjonalne podejście do tematu, od pomiaru aż do posprzątania po montażu i wywiezienia starych drzwi. Polecam wszystkim, ponieważ to firma która zna się na drzwiach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Orzechowa Mariusz dnia: 2014-04-28 14:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO I SPRAWNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KRIS dnia: 2014-01-04 20:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ja dnia: 2013-11-27 15:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem,ponieważ znają się bardzo dobrze na drzwiach i mam do nich blisko.Przez chwilę chciałem skusić się ofertą adbudu jak Pan Edzio w poprzedniej ocenie,ale po głębszym zapoznaniu się z,ofertą obu firm stwierdziłem że firma Impera pomimo że jest mniejsza oferuję dużo większy wybór drzwi.Zamówiłem drzwi w 2 kolorach,od klatki inne i od mieszkania inne.Nikt inny nie chciał mi takich zrobić,a Impera zrobiła.Jestem zadowolony z drzwi i z ich wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Mieńko dnia: 2013-10-14 16:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kontakt bardoz pozytywny, fachowość wysoka , jakość także, oraz porfolio rozbudowane, nie mniej jedneka skorzystalem z abbud.pl ze wzgledu że jakoscia nie ustępują a cene maja konkurencyjniejszą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edek dnia: 2013-08-01 14:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: o.k dobre drzwi w porządnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-01 17:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprostu dobrze wykonana usługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-22 16:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży wybór drzwi wewnętrznych.Szybki termin realizacji i bardzo dobrze wykonana praca.Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian.M dnia: 2013-05-13 10:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM ZADOWOLONA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAJKA dnia: 2013-04-16 11:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko o.k POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NIGER dnia: 2013-04-12 16:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony za wykonaną usługę,pracownik szybko i solidnie wszystko zrobił,później posprzątał i podziękował.Polecam wszystkim!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PIOTR01117 dnia: 2013-03-28 21:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i rzetelna obsługa.Dobrze wykonany montaż.Polecam wszystkim nie zdecydowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Popowice dnia: 2013-01-19 12:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi zamontowane solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Krajewski dnia: 2012-09-11 14:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godni polecenia, przedewszystkim za terminowość i jakość wykonania usługi montażu drzwi. Solidnie i czysto. Szybki termin realizacji zamówienia. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2012-01-07 18:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na je
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ssst dnia: 2012-01-02 18:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowali mi 7 sztuk drzwi w ciągu jednego dnia. Inne firmy twierdziły że zajmie im to do trzech dni. Profesjonalizm i jakość to chyba największe zalety tej firmy. Pozdrawiam właściciela firmy i życze wszystkiego najlepszego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian Zagórny dnia: 2011-11-20 09:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od daty zamówienia do realizacji minęło 3 dni !!!! Jestem bardzo zadowolona że nie musiałam długo czekać. Widać że firma z dużym doświadczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia.Ł. dnia: 2011-10-10 09:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z poziomu obsługi. Drzwi wykonane naprawdę solidnie.Termin dotrzymany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R.Drzewiecki dnia: 2011-06-23 12:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż o.k - ale drzwi miały być 2 dni wcześniej. Gdyby montaż był w terminie to bym chwalił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.K dnia: 2011-06-02 23:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Załatwili wszystko od pomiaru po montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2011-05-22 14:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam tą firmę ponieważ jako jedna, z niewielu ma otwarte w sobotę. Zaoferowali mi pomiar jeszcze w tym samym dniu. Na wykonanie usługi czekałam tylko 5 dni. Drzwi zamontowane dobrze, a co najważniejsze bardzo estetycznie, po montażu nic nie musiałam dodatkowo robić ani nikogo zamawiać do wykończenia. Jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Z. dnia: 2011-05-09 08:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokonałem zakupu okien w tej firmie. Okna wysokiej jakości w dobrej cenie. Zamontowane w terminie i porządnie wykonana usługa.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław P. dnia: 2011-01-18 14:27:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda ciężko trafić na tą Chorwacką ,ale uważam że było warto gdyż drzwi Gerda kupiłem u nich ,z montażem taniej o 150 złotych niż w innych sklepach ,a trochę się nachodziłem. Co do drzwi to nie mam żadnych zastrzeżeń ,w końcu to Gerda. Zaoferowali mi darmowy pomiar, trafiłem na promocje i w cenie drzwi dostałem próg granitowy z czego jestem bardzo zadowolony. W 100% jestem zadowolony i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałem
Opinia dodana przez: Kaznowski dnia: 2011-01-11 10:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i terminowo. Najważniejsze jest to że posiadają punkt gdzie można zobaczyć i dotknąć wszystkie drzwi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna56 dnia: 2010-07-18 15:25:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją