Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Impera Monika Lipińska

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 51-107 Wrocław Chorwacka 23
Telefon: 717259816 Kom. 503655657
Adres e-mail: phu.impera(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.drzwi-impera.pl
NIP:
8951871572
Opis działalności: Montaz drzwi, okien i inne usługi budowlane Słowa kluczowe: drzwi, okna, wymiana, montaż, antywłamaniowe

Ocena: 93% pozytywna 122x 8x

Jakość usług: 95% wysoka 122x 1x 6x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 118x 2x 6x
Ceny usług: 99% niskie 111x 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 130
Ilość odsłon profilu firmy: 9398
Data utworzenia profilu: 10.09.2009 21:41:47
Data ostatniej aktualizacji: 20.12.2010 21:09:18 

Opinie o Impera Monika Lipińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim. Bardzo fachowo i uczciwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roznerski dnia: 16.08.2020 11:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: myślałem, ze drzwi antywłamaniowe będą dużo droższe, ale jednak się miło pomyliłem. Bardzo dobrze wykonane z pełnym zakresem zabezpieczeń i do tego profesjonalny montaż. Dla mnie to był bardzo dobry interes.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 13.04.2020 15:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się aż tak miłej obsługi. Wystarczyło tylko poprosić sprzedawcę, że potrzebuję porządnych drzwi antywłamaniowych, a już na poczekaniu polecił najlepszą opcję w kilku segmentach cenowych. Drzwi na moją kieszeń też znalazłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 25.03.2020 11:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużym plusem tej firmy jest, że można tez amówić niestandardowe rozmiary okien do starego typu budownictwa i dopiero tutaj potrafili zadowolić mnie asortymentem a ceny równ iez były przyzwoite nawet jak na emerytkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 15.03.2020 16:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wszystko w jak najlepszym wykonaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żuka dnia: 28.02.2020 20:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaproponowane okna przez sprzedawcę z tego sklepu są po prostu wyśmienite. Bardzo przejrzyste szkło, żadnych bąbelków i skaz i wyśmienicie uszczelnione. Były w promocji i zapłaciłam naprawdę mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 27.02.2020 18:15:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze się firma sprawdziła w realizacji zamówienia. Sam montaż wcześniej zamówionych drzwi rewelacyjny. Zero bałaganu i fachowcy na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 10.02.2020 18:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po niemiłych doświadczeniach związanych z włamaniem postanowiłam się zaopatrzyć w drzwi antywłamaniowe. Wbrew pozorom tego typu drzwi nie były drogie ani brzydkie. tu mieli najciekawszą ofertę z której skrzętnie skorzystałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 27.01.2020 17:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podejscie sklepu było bardzo rzetelne i zamówiony towar dotarł na miejsce bez opóźnień i do tego był automatycznie montaż. Jednym słowem realizacja przebiegła sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 18.01.2020 20:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomi polecili mi tą firmę w kwestii zakupu okien. Faktycznie po sprawdzeniu oferty się okazało, że maja spory wybór i to w dobrych cenach. Na realizację zamówienia nie musiałe m długo czekać i wszystko gra. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 10.12.2019 14:33:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od niedawna mam nowoczesne drzwi antywłamaniowe, które zakupiłam w tej firmie, a przy okazji zajęli się też jego montażem. Drzwi w dobrej cenie i całkowicie spełniają moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 27.11.2019 14:00:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przez ten sklep załatwiłam sobie okna z montażem. Zostały one dostarczone w terminie i zamontowane i obyło się bez dodatkowych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 06.11.2019 12:37:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma robiła mi na zamówienie niestandardowe drzwi i okna do piwnicy. Całość wykonana z drewna i bardzo estetyczna i co najważniejsze pasuje jak ulał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dasia dnia: 28.10.2019 14:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drzwi od nich mam pierwszorzędne. Tak wykonane, że nie widać od zewnątrz, że są antywłamaniowe. Do tego trafił mi się jeszcze montarz. W sumie gitara gra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: borys dnia: 08.10.2019 13:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Był problem z kupnem okien o niestandardowych wymiarach i dopiero w tej firmie udało się zamówic pasujący mi wymiar. Po pewnym czasie już wszystko było zamówione, zrobione i zamontowane. Malina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kazik dnia: 28.09.2019 14:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dostarczone drzwi na zamówienie przez tą firmę spełniły moje oczekiwania. Do tego wcześniejszy pomiar, a potem montaż w pakiecie to dobry krok z ich strony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 11.09.2019 14:41:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna od nich prezentują się elegancko i mają nowoczesny design. Dobrze i płynnie się otwierają i diabelnie szczelne. Bardzo udany zakup.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edward dnia: 30.08.2019 18:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam w tej firmie drzwi do łazienki, które w wyniku finalnym wyglądają rewelacyjnie. Małą niedogodnością był dłuższy okres oczekiwania na nie, ale warto było czekać. W ostatnim czasie mają duże wzięcie i sporo zamówień, ale to mnie jakoś nie dziwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alicja dnia: 26.08.2019 11:43:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma fajne drzwi wzmacniane z okuciami, które z montażem kosztowały mniej niż 1000 zł, a to nazywa się po prostu prawdziwą okazją. Drwi prezentują się świetnie i mają nowoczesny design.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 27.07.2019 17:29:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spotkałam się z bardzo życzliwą obsługą. Dzięki czemu mogłam wybrać najlepszą opcjędo mieszkania w postaci orgina;nych drewnianych drzwi. Nawet zapewnili profesjonalny montaż co się chwali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 19.07.2019 11:35:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to pierwszorzędna firma, która ma szeroki asortyment stolarki drzwiowej, a zaproponowany model w pełni spełnił moje oczekiwania. Bardzo dobrze wykonane drzwi w gustownym kolorze i w normalnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 15.07.2019 15:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem niestandardowych okien do budynku, a konkrertnie mówiąc do kamiennicy. Tu byli w stanie zrealizować moje zapotrzebowanie, a w wybiku finalnym , czyli po montażu okna wyglądają świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 22.06.2019 18:06:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem w tej firmie drzwi antywłamaniowe do sklepu i myślę, że lepszej oferty nie mogłem wybrać, drzwi bardzo dobrze wykonane, a ich dostawa i montaż zrealizowany błyskawicznie. Brak mi słów uznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 06.06.2019 16:01:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pewnym czasie od montażu drzwi przez firmę Impera ościeżnica rozeszła się i powstała szczelina przez którą wieje. Próby kontaktu z wykonawcą w celu usunięcia usterki nic nie dają. Nie wykazuje chęci załatwienia zgłoszonej reklamacji.Jest arogancki i ma klienta w nosie. Przestrzegam przed nim. Jest w końcu tak wiele innych solidnych dostawców drzwi i ich montażu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bardzo zła.Wykonawca nie wykazuje chęci zajęcia się sprawą. I tak to już trwa 5 m-cy od pojawienia się usterki.
Opinia dodana przez: dnia: 18.05.2019 12:38:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomagałam babci przy remoncie mieszkania i załatwiałam jej stolarkę okienną, którą wykonała Impera. Mieli wtedy bardzo dobrą cenę i bonusy w ofercie. W każdym razie nam się wszystko opłaciło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 15.05.2019 17:16:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa bardzo dobra do momentu zamówienia, później tracą zainteresowanie klientem. Brak możliwości kontaktu telefonicznego: nie odpisują na sms-y, nie odbierają telefonów. Wybór firmy - bardzo zły, niestety wiedza nabyta po podpisaniu umowy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.04.2019 10:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowy sklep bogto uposażony w stolarkę otworową. Przy doborze drzwi do mieszkania mogłam zdać się na pomoc uprzejmego sprzedawcy, który doradził mi na co zwrócić uwagę i jaki egzemplarz będzie najlepszy do moich potrzeb. Z takiego podejścia do klienta jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Laura dnia: 23.04.2019 18:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo konkretna i w sumie miałam dużo ułatwienia jak chodziło o wymiane okien w kamienicy. Dopasowali okna i montaż przebiegł bezproblemowo. Zima minęła w lepszych warunkach, bo było cieplej i większa cisza w pomieszczeniach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 20.03.2019 19:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzona firma w kwestii stolarki otworowej, a wykonane przez nich na zamówienie drzwi to pierwsza klasa. Do tego byli tak mili i uprzejmi, że też skombinowali montaż. Po prostu Ameryka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 18.02.2019 15:25:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od 10-miesięcy czekam na dokończenie usługi. Brak reakcji na zgłoszenia o usunięcie usterek. Po otrzymaniu zapłaty całkowite lekceważenie zleceniodawcy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reakcji na usunięcie usterek
Opinia dodana przez: Anonim dnia: 12.02.2019 18:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowane okna od nich jesienią oceniam teraz bardzo pozytywnie. Posiadany model faktycznie bardzo wyciszył hałas z ulicy i zatrzymuje sporo ciepła w mieszkaniu. W tym przypadku wiem, że nie przepłaciłem a dostałem naprawdę dorby produkt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław dnia: 23.01.2019 13:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorcowo zamontowane drzwi, po inspekcji mojego kierownika budowy żadnych uwag, ocena wręcz celująca. Polecam wszystkim nie zdecydowanym. Przy dzisiejszym rynku pracy ciągle padających firmach najlepiej postawić na sprawdzonych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałem żadnych
Opinia dodana przez: Anton Sawczuk dnia: 08.01.2019 22:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechali, zamontowali, posprzątali po sobie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie składałem żadnej
Opinia dodana przez: Józef Kałwinski dnia: 03.01.2019 15:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma z fajnym podejściem do klienta. Bardzo pomogli mi w właściwym wyborze stosownych okien, które są nowoczesne, ale i także nie drogie. Do tego też zorganizowali profesjonalny montaż. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 17.12.2018 16:02:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy wymianie nowych okien długo się rozglądałem po firmach za najciekawszą ofertą i w końcu się zdecydowałem na imperę. Mieli nie tylko fajne okna, ale też gwarantowali już ich transport i montaż i się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 17.11.2018 19:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie było problemu z zamówieniem odpowiedniej stolarki pod wymiar. Wszystko zrobione idealnie i pasuje jak ulał. Kwestia finansowa też była bardzo przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 20.10.2018 20:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez moment się zastanawiałem nad zakupem drzwi w tej firmie, ale sprzedawca przekonał mnie do tej inwestycji i teraz jej nie żałuję. Same drzwi są z drzewa i to mocnego i w atrakcyjnym kolorze. Po montażu wszystko działa sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 24.09.2018 19:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zanim kupiłam nowe okna, to przejrzałam oferty w internecie, pojeździłam po firmach i sklepach i popytałam znajomych. Wyszło na końcu, że najciekawsze modele mieli w imperze, a do tego były bonusy w postaci wymiaru i montażu. Teraz jestem zadowolona ze wszystkiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornelia dnia: 07.08.2018 15:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z kupionych drzwi jestem zadowolony. Dobrze wykonane, niedrogie i dostarczone w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bolesław dnia: 08.07.2018 17:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się ucieszyłam jak się dowiedziałam przy kupowaniu drzwi, że firma robi gratisowy pomiar w mieszkaniu, apotem także zajmuje się montażem samych drzwi. Kupione drzwi antywłamaniowe są świetne, masywne i nie zwracają na siebie uwagi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zyta dnia: 11.06.2018 17:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niebanalna Wrocławska firma mająca duży asortyment i zapewniająca klientom wszystko od pomiaru po sam montaż. Nie wspomnę już o cenie i gwarancji. Jest ok!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 26.05.2018 22:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam u nich drzwi pod wymiar, bo mieszkam w niestandardowym budownictwie i ciężko było znaleźć drzwi pasujące do futryn. Nie było problemów z realizacją zamówienia, a także późniejszym montażem. Ogólnie z całej współpracy jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 15.05.2018 20:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z decydowaniem się na wybór okien , ale sprzedawca był na tyle miły, że podpowiedział mi jakie będą najlepsze pod moje oczekiwania. Dzięki temu kupiłam bardzo modne i znowej generacji okna, które zdają egzamin w mieszkaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 28.04.2018 15:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Szybki czas realizacji zamówienia. Niskie ceny i mila obsługa jest dużym plusem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafi7 dnia: 22.04.2018 21:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam kupione od tej firmy drzwi antywłamaniowe do lombardu i muszę obiektywnie stwierdzić, że dobrze wyglądają i ich wzmocnienie nie rzuca się w oczy. Firma zapewniła jeszcze fachowców co się zajęli odpowiednim montażem i to wszystko było w ugadanym terminie, a cena w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 14.04.2018 16:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowoloną klientką i mogę płacić ich usługi. Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 06.04.2018 06:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma za niewielkie pieniądze. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Z. dnia: 31.03.2018 22:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolony jestem z całej realizacji mojego zamówienia od momentu zakupu drzwi po końcowy montaż. Firma bardzo profesjonalna i trzymająca się ściśle terminu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronek dnia: 12.03.2018 11:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi od tego producenta są bez zarzutu. Dobrze wykonane z porządnego budulca i otwierają się cicho bez zgrzytów. Ten zakup mogę ocenić tylko pozytywnie. Drzwi od nich polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 27.02.2018 20:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam solidna firma. Fachowe podejście do klienta. Montaż dzrwi wykonany solidnie i szybkim czasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 22.02.2018 23:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę za fachowe i dokładne wykonanie zleconej pracy. Drzwi wymienione szybko i po przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patka dnia: 20.02.2018 00:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka lat temu kupowałem w pewnym sklepie drzwi do łazienki, które okazały sę zupełnym niewypałem, bo w krótkim czasie się wypatrzyły. Teraz kupując nowe już wiedziałem na co zwracać uwagę i zakupiłem porządne w Imperze, które są klasą samą w sobie i nie kosztowały dużo. Bardzo porządny zakup!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 20.01.2018 17:48:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko, bez zbędnego brudzenia i przede wszystkim z dbałością zamontowali nowe drzwi do mieszkania. Polecam gorąco. Mają konkurencyjne ceny i najlepszych fachowców
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kinga Karina dnia: 10.01.2018 22:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa firma montażowa trzeba przyznać że z porządnym doświadczeniem i zapleczem godna polecenia. Drzwi zamontowane całkowicie spełniły moje oczekiwania a wszystko sprawnie i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko ok
Opinia dodana przez: RomanB dnia: 07.01.2018 23:47:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas letniego remontu wymieniałem wszystkie okna, bo miały swoje lata i dosyć były wypatrzone. W ich miejsce kupiłem ładne nówki od Impery, które są nowością technologiczną i już teraz widać ile ciepła zatrzymują w mieszkaniu. Wydaje mi się, że w tej cenie nic lepszego bym nie dostał nigdzie. Dobry zakup
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 23.12.2017 15:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi są bardzo dobrej jakości i jako, że są to drzwi antywłamaniowe, to z odpowiedniego tworzywa są.są solidne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 10.11.2017 21:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z jakości usługi jaka wykonali.Mialem do Wymiany okna i drzwi panowie z Impery zasłużyli na pochwale,wykonali prace fachowo i profesjonalnie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Zoladkowski dnia: 25.10.2017 09:02:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie zakończone terminowo, w ustalonej cenie, zgodnie z ustaleniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: czujq dnia: 24.10.2017 11:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie drzwi z impery są bardzo porządne. Są też dobrze wyciszone!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.10.2017 10:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonania i terminowość a dzisiejszych czasach bywa o to trudno. Profesjonaliści jakich mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania K123 dnia: 29.09.2017 18:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma, mają naprawde dobrych fachowców i dobry jakosciowo towar. Montaż drzwi przebiegł sprawnie, czysto, wszystko idealnie przylega. Ceny warte usługi ale nie wygórowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piorrek dnia: 26.09.2017 20:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taką firmę pozostaje tylko polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 04.09.2017 10:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy, znają się na rzeczy szybko i solidnie wykonali moje zlecenie. Śmiało, polecam ich usługi osobom w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: misiekxd dnia: 19.08.2017 22:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi bardzo szczelne i ciche, zapewniają odpowiednie bezpieczeństwo. Bardzo wysoka jakość wykonania, warta swojej ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 11.08.2017 19:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż drzwi przebiegł bardzo sprawnie. Efekt w 100% mnie zadawala. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monia185 dnia: 20.07.2017 22:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam drzwi, których wybór był ogromny. Montaż sprawny. Czas oczekiwania niezbyt długi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna J dnia: 12.07.2017 12:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mojego domu potrzebowałam niestandardowych drzwi. Takie miała firma Impera.Drzwi te spełnily moje oczekiwania i dla tego firmę bede polecać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 05.07.2017 23:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż przeprowadzony w domu jednorodzinnym bez zarzutu. Wszystko sprawnie, szybko i bardzo dokładnie wykonane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wisia dnia: 24.06.2017 14:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, solidna firma. Usługi na najwyższym poziomie. Miła, profesjonalna obsługa. Zlecenie wykonane sprawnie i w odpowiednim terminie w przystępnej cenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angela dnia: 19.06.2017 19:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z sympatycznej i fachowej obsługi w Imperze. Kupowałam u nich okna do których mogłam już na miejscu dopasować odpowiedni kolor rolet i także liczyć na profesjonalny montaż. Firma ma niewygórowane ceny i jest niezwykle słowna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beatka dnia: 16.06.2017 17:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna i rzetelna.Zlecenie drzwi wykonano bardzo szybko.Dobry kontakt z firma.Jestem zadowolona z usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 17.05.2017 19:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Impera zakładała drzwi i okna w naszym nowo wybudowanym biurze. Wszystko zrobione pomyślnie i fachowo. Ceny całkiem ok. Chwalę tą firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 07.05.2017 08:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność korzystać z usług firmy. Wymieniałem kilka okien i drzwi wejściowe do domu. Profesjonalne odejście do zlecenia, szybka realizacja, znakomity kontakt z firmą na każdym etapie zlecenia. Jestem bardzo zadowolony i na pewno jeszcze skorzystam z usług firmy. Wszystko było i jest OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rawski dnia: 14.04.2017 19:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna i rzetelna zlecenie wykonane na czas na najwyższym poziomie montaż okien odbył się bardzo sprawnie i fachowo. Kontakt bardzo dobry cena przystępna polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystałam z reklamacji
Opinia dodana przez: AnnaEllada dnia: 12.04.2017 20:41:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo się zastanawiałam nad zakupem solidnych drzwi antywłamaniowych plus zamków i po prześledzeniu ofert wybrałam Imperę, która była najbardziej konkretna i posiadała takie drzwi pasujące wymiarami i kolorem. Z mojej strony pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 05.04.2017 22:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę. Wymieniali u mnie okna przed zimą. Wymiana została wykonana porządnie, okna są szczelne, dobrze dopasowane, estetyka wykonania też w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie musiałam składać reklamacji.
Opinia dodana przez: Julia G. dnia: 01.04.2017 14:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż drzwi został wykonany bardzo szybko, czysto i dokładnie.Ekipa montażowa bardzo fachowa.Na pewno będziemy jeszcze z tą firmą współpracować na dalszym etapie budowy. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 18.03.2017 15:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałam w tej firmie wszystkie drzwi w moim mieszkaniu. Usługa została wykonana fachowo, terminowo i zgodnie z ustaleniami. Nie mam zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 18.03.2017 07:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, którą już kilka razy poleciłem znajomym. Rzetelnie i na czas wywołują się z powierzonych im zadań, bez żadnych zastrzeżeń. Cena za usługę nie wygórowana. Bardzo łatwy i przyjemny kontakt z pracownikami. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pat33 dnia: 15.03.2017 08:55:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomy polecił mi Imperę przy zakupie nowych drzwi, bo sam posiada od nich od kilku lat drzwi i bardzo je chwalił. Za jego namową sprawdziłam ofertę Impery i zaklepałam drzwi, które były w bardzo dobrym gatunku i dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia_r dnia: 13.03.2017 21:21:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam u nich drzwi przesuwane i po montażu wszystko pięknie gra. Jak dla mnie to bardzo przyzwoita i rzetelna firma. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta69 dnia: 14.02.2017 14:27:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam państwa. Firmę PHU Impera okna proszę omijać szerokim łukiem okna jakie otrzymalam pochodzą najprawdopodobniej z demontarzu od niezadowolonego klienta ewentualnie ze odrzutu produkcyjnego, wsyawienie okien również to partactwo okne nie trzymają pionu, odwodnienia pozaklejane silikonem, wykończenie po wstawieniu niechlujne. Okna wstawiane jak najpóźniejszą porą aby nie było widać wad oczywiście, gotówka miała być z góry. Na dzień następny zgloszona reklamacja i wizyta "złotoustego" kłamcy firmy. Na dzień dzisiejszy czyli już ponad dwa miesiące od złożenia reklamacjì firma unika kontaktu telefonicznego, listownego. Firma jest zwykłym naciągaczem najlepiej osób starszych i samotnych kobiet ktore sie nie znają. Ale widzę jedno wyjscie i wlascicielom nie podaruje moich ciezko zarobionych pieniedzy. PS Po wizycie nadzoru budowlanego zostala wystawiona negatywna decyzja co do jakosci okien i wstawienia reszte juz bedzie sad zalatwial. PRZESTRZEGAM KAZDEGO PRZED TA FIRMA A POZYTYWNE KOMENTARZE TO WYSTAWIAJA ZAPENE PRACOWNICY FIRMY PHU IMPERA.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zero obslugi reklamacji! Unikanie kontaktu
Opinia dodana przez: Kobieta dnia: 19.01.2017 22:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupno dobrych okien to jednorazowy wydatek na wiele lat i dla tego warto zainwestować. Ja kupiłem w bardzo dobrej jakości i w nowej technologii okna, które bardzo dobrze się sprawdzają zwłaszcza teraz, bo nie przepuszczają zimna. Testowane, sprawdzone, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MariuszD dnia: 13.01.2017 13:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z drzwi jakie mi zamontowali, od momentu zamówienia do momentu realizacji minęły zaledwie cztery dni, po prostu mistrzostwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna27 dnia: 22.12.2016 10:36:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zależało mi na dobrych drewnianych drzwiach i taki produkt mieli w Imperii. Zakupione drzwi są świetne. Dobrze się zamykają i to wszystko było w atrakcyjnej cenie. Ogólnie polacam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: donna dnia: 11.12.2016 14:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Imperze pomogli mi w odpowiednim doborze drzwi wejściowych jak i pokojowych. Bardzo miła i sprawna obsługa, szybka realizacja zamówienia i naprawdę przystępna cena. Warto skorzystać z tej firmy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MagdaL dnia: 12.11.2016 14:36:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sąsiad kupił w imperii drzwi zewnętrzne i tak mi się spodobały. Wiedząc jak wyglądają i w jakiej cenie są, to się w takie drzwi zaopatrzyłam. Firma jak najbardziej w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 19.10.2016 16:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Latem wymieniałam drzwi i okna i udało mi się to wszystko dostać w firmie Impera. Za całość nie zapłaciłam dużo, a same produkty są wysokiej jakości i po zamontowaniu wyglądają doskonale. To były dobrze wydane pieniądze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 23.09.2016 23:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorowa firma, wszystko dobrze zrobione, ładne drzwi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria. Kr. dnia: 02.08.2016 05:03:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak się zamawia drzwi na wymiar to logiczne, że tunel powinien pasowac do wymiaru drzwi, otóż nie w tej firmie, owszem w poziomie idealnie a pion albo 10 cm za waski albo 10 za szeroki,,,i zgadza sie, ze szef obrażalski co nie przystoi
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie przyjeta
Opinia dodana przez: saba dnia: 12.02.2016 13:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca, rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą, wzorowe wykonanie usługi montażu drzwi w moim mieszkaniu i mieszkaniu sąsiadki. Szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena.W dnia: 24.11.2015 16:13:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Pan który przyjmował zamówienie totalny gbur! Czekam z 5miesięczną córeczką na montaż dwóch okien od 6.10 i doczekać się nie mogę. Dzwoniąc z numeru kontaktowego nikt nie odbiera aż w końcu z drugiego numeru raczono odebrać mówiąc wieśniackim językiem" noo dobra,w piątek no,zara oddzwonie" i odpowiedzi jak nie było tak ni ma. A cena wcale nie taka niska. Omijać z daleka!
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2015 11:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bo dobrze wszystko zrobili
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Heniu dnia: 02.03.2015 22:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO I SPRAWNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KRZYSZTOF.D dnia: 23.01.2015 11:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 14.01.2015 08:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dobrze więc mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.G dnia: 17.12.2014 10:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi antywłamaniowe wysokiej jakości, przystępna cena i wzorowe wykonanie.Szkoda że w swojej ofercie nie mają rolet materiałowych dzień i noc i musiałem korzystać z innego sklepu.Na drzwiach znają się dobrze,potrafią doradzić jakie drzwi wybrać i jak maja być zamontowane,dla mnie totalnego laika w tej dziedzinie to była ogromna pomoc.Na wiosnę skorzystam jeszcze z oferty okien pcv. Pozdrawiam całą załogę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.Zimny dnia: 12.12.2014 10:04:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w firmę Impera drzwi do całego mieszkania.Na drzwi czekaliśmy 3 tygodnie. Montaż drzwi zajął pracownikom 2 dni. Drzwi zamontowane estetycznie i czyściutko, po montażu zabrali ze sobą stare drzwi i wszystkie pozostałości po montażu pomimo tego że wcześniej tego nie uzgodniłam gdyż wypadło mi to z głowy, miła niespodzianka.Drzwi dobrze wykonane, producent wewnętrznych to Erkado a zewnętrznych Delta, żadnych zastrzeżeń,no mogły by być tańsze.Ogólnie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda.S dnia: 02.12.2014 19:22:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przy wycenie i pomiarach wszystko okey zachwalali co to nie dadzą i jakie rabaty udzielą. Drzwi faktycznie po ok.1,5 tygodnia przyjechali montować i się zaczęło. Najpierw pomylili drzwi po 2 godzinach udało się wymienić choć szef do którego dzwoniliśmy uważał ze nie ma znaczenia jak się otwierają (jak płace to chcę mieć takie drzwi za jakie zapłaciłam). Pracownicy koszmar przy demontażu futryn pouszkadzali połowę ścian, nie wspomnę już jak tynkowali wszędzie tynk podłogi się doszorować nie mogłam, partacze jednym słowem. W cenie miałam dostać klamki pasujące do pozostałych drzwi (przybliżone) oczywiście klamek nie mieli do drzwi wewnętrznych pracownik pojechał kupić do Castoramy chyba wybrał z najtańszej polki z innej parafii krzywo przykręcił je jeszcze na dodatek, ale jeszcze to mogłam wytrzymać. Ale jak czekamy 3 tygodnie na zapłacony próg w kolorze drzwi wejściowych a szef po wielu rozmowach telefonicznych łaskawie przysłał pracownika który nam przykleił deskę zwykła do drzwi i to w innym kolorze to jest już szczyt. Szef miał przyjechać osobiście i sprawdzić co nam przeszkadza w progu za który zapłaciliśmy czekamy możne kiedyś się zjawi. nie polecam formy drzwi możne i dobrze wykonane ale montaż i załatwianie spraw poprawkowych koszmar.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tragedia do tej pory nie mozemy sie doprosić poprawek będzi ejuz 3 tydzień
Opinia dodana przez: agea dnia: 29.11.2014 09:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna obsługa handlowa w sklepie na chorwackiej, rewelacyjny szybki kontakt zarówno telefoniczny jak i mejlowy.Polecam wszystkim firmę Impera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz S. dnia: 27.11.2014 10:15:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRA FIRMA. SUPER DRZWI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DANKA dnia: 22.09.2014 09:07:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w tej firmie okna i drzwi do całego mieszkania. Jestem bardzo zadowolony zarówno z okien jak i drzwi. Wszystko przebiegło sprawnie szybko i czyściutko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Orzechowa Wrocław dnia: 09.09.2014 20:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z ZAMONTOWANYCH DRZWI ZEWNĘTRZNYCH DO MIESZKANIA.SZYBKO , CZYSTO I SOLIDNIE.DOBRZY FACHOWCY KTÓRYM NIE MUSIAŁEM PATRZEĆ NA RĘCE GDYŻ OD POCZĄTKU MONTAŻU BYŁO WIDAĆ ŻE WIEDZĄ CO ROBIĄ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARIAN.W dnia: 20.08.2014 08:41:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony.Wysoki poziom obsługi, zaczynając od sprzedaży i pomocy w wyborze drzwi, a kończąc na profesjonalnym montażu.Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę wszystkim, na pewno się nie zawiedziecie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieszkaniec Inowrocławskiej dnia: 08.08.2014 07:47:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziły się nasze oczekiwania,byliśmy w wielu firmach montujących drzwi ale w IMPERA to było to o co nam chodziło. Wysoki profesjonalizm i zaufanie od samego pomiaru do zakończenia montażu.Każdemu mogę polecić tę firmę z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością, że nie będzie zawodu i wstydu. DZIĘKUJEMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H.G. dnia: 28.06.2014 18:00:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beznadziejna robota pracownika a szef na to nie reaguje i nie można się doprosić aby usterki zostały poprawione.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Beznadziejna
Opinia dodana przez: dnia: 27.05.2014 11:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w tej firmie 5 sztuk drzwi pokojowych łącznie z futrynami regulowanymi i drzwi zewnętrzne antywłamaniowe Delta Premium. W pełni fachowe i profesjonalne podejście do tematu, od pomiaru aż do posprzątania po montażu i wywiezienia starych drzwi. Polecam wszystkim, ponieważ to firma która zna się na drzwiach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Orzechowa Mariusz dnia: 28.04.2014 14:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO I SPRAWNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KRIS dnia: 04.01.2014 20:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ja dnia: 27.11.2013 15:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem,ponieważ znają się bardzo dobrze na drzwiach i mam do nich blisko.Przez chwilę chciałem skusić się ofertą adbudu jak Pan Edzio w poprzedniej ocenie,ale po głębszym zapoznaniu się z,ofertą obu firm stwierdziłem że firma Impera pomimo że jest mniejsza oferuję dużo większy wybór drzwi.Zamówiłem drzwi w 2 kolorach,od klatki inne i od mieszkania inne.Nikt inny nie chciał mi takich zrobić,a Impera zrobiła.Jestem zadowolony z drzwi i z ich wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Mieńko dnia: 14.10.2013 16:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kontakt bardoz pozytywny, fachowość wysoka , jakość także, oraz porfolio rozbudowane, nie mniej jedneka skorzystalem z abbud.pl ze wzgledu że jakoscia nie ustępują a cene maja konkurencyjniejszą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edek dnia: 01.08.2013 14:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: o.k dobre drzwi w porządnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.07.2013 17:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprostu dobrze wykonana usługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.06.2013 16:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży wybór drzwi wewnętrznych.Szybki termin realizacji i bardzo dobrze wykonana praca.Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian.M dnia: 13.05.2013 10:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM ZADOWOLONA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAJKA dnia: 16.04.2013 11:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko o.k POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NIGER dnia: 12.04.2013 16:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony za wykonaną usługę,pracownik szybko i solidnie wszystko zrobił,później posprzątał i podziękował.Polecam wszystkim!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PIOTR01117 dnia: 28.03.2013 21:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i rzetelna obsługa.Dobrze wykonany montaż.Polecam wszystkim nie zdecydowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Popowice dnia: 19.01.2013 12:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi zamontowane solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Krajewski dnia: 11.09.2012 14:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godni polecenia, przedewszystkim za terminowość i jakość wykonania usługi montażu drzwi. Solidnie i czysto. Szybki termin realizacji zamówienia. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 07.01.2012 18:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na je
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ssst dnia: 02.01.2012 18:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowali mi 7 sztuk drzwi w ciągu jednego dnia. Inne firmy twierdziły że zajmie im to do trzech dni. Profesjonalizm i jakość to chyba największe zalety tej firmy. Pozdrawiam właściciela firmy i życze wszystkiego najlepszego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian Zagórny dnia: 20.11.2011 09:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od daty zamówienia do realizacji minęło 3 dni !!!! Jestem bardzo zadowolona że nie musiałam długo czekać. Widać że firma z dużym doświadczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia.Ł. dnia: 10.10.2011 09:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z poziomu obsługi. Drzwi wykonane naprawdę solidnie.Termin dotrzymany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R.Drzewiecki dnia: 23.06.2011 12:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż o.k - ale drzwi miały być 2 dni wcześniej. Gdyby montaż był w terminie to bym chwalił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.K dnia: 02.06.2011 23:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Załatwili wszystko od pomiaru po montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 22.05.2011 14:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam tą firmę ponieważ jako jedna, z niewielu ma otwarte w sobotę. Zaoferowali mi pomiar jeszcze w tym samym dniu. Na wykonanie usługi czekałam tylko 5 dni. Drzwi zamontowane dobrze, a co najważniejsze bardzo estetycznie, po montażu nic nie musiałam dodatkowo robić ani nikogo zamawiać do wykończenia. Jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Z. dnia: 09.05.2011 08:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokonałem zakupu okien w tej firmie. Okna wysokiej jakości w dobrej cenie. Zamontowane w terminie i porządnie wykonana usługa.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław P. dnia: 18.01.2011 14:27:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda ciężko trafić na tą Chorwacką ,ale uważam że było warto gdyż drzwi Gerda kupiłem u nich ,z montażem taniej o 150 złotych niż w innych sklepach ,a trochę się nachodziłem. Co do drzwi to nie mam żadnych zastrzeżeń ,w końcu to Gerda. Zaoferowali mi darmowy pomiar, trafiłem na promocje i w cenie drzwi dostałem próg granitowy z czego jestem bardzo zadowolony. W 100% jestem zadowolony i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałem
Opinia dodana przez: Kaznowski dnia: 11.01.2011 10:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i terminowo. Najważniejsze jest to że posiadają punkt gdzie można zobaczyć i dotknąć wszystkie drzwi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna56 dnia: 18.07.2010 15:25:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją